Frate pentru toti marii sustinatori a lui Jiji care au luat bilete aseara de la el,am sa va explic dc in uram noi,huliganii,derbedeii astia care ne dam si ultimulmii bani pentru Steaua.
Faptul ce Jiji a dus prin mocirla numele Stelei pentru el,pentru banii lui(pentru care e in stare sa iti pupe si picioarele) a fost picatura care a umplut paharul!!!!!!
Pai sa vedem din cauza cui nu mai este Jean(cu bune si cu rele tinea o peluza de care se temeau toti,dupa aceea s-au faramat s-au impartit,oricum acu incepe sa-si revina GALERIA Stelei,mai ales cu ajutorulk sudului-RESPECT),cumva din cauza lui Jiji????NU din cauza matahalelor lui,multe erau si aseara
Din cauza cui nu mai vin vechii stelisti la Steaua ,cumva din cauza lui????ca de domne tre sa fie credincios,sa nu bea alea alea,(bai frate mie nu-mi pasa de ce face ala in timpul lui liber,daca joaca f bine sa fie sanatos)
Oare acu catva ani cine era gata sa RENUNTE LA ISTORIA Stelei pentru 8 mil de dorali,pe care ii avea datorie(sau asa ceva,parca era cu bodu)(nu zic ca e o suma mica,dar daca nu esti competent sa ti un club atat de mare,tre sa te lasi)??????
Oare de cate ori a tarat numele Stelei in politica????(voi astia fanii lui Jiji stiti,banuiesc ca nu,pentru ca este de prea multe ori)Steaua erte a suporterilor indiferent de optiunile lor politice!!!!
Oare de ce nu prea are multi prieteni dintre gloriile Stelei????????Oare cat a facut Beloni in comparatie cu el????Eu in prefer pe Beloni,tu???
Oare daca javrele l-ar vedea pe Borcea cu un fular al Stelei ,ce ar face,pai va zic eu ce au facut acu catva ani: au venit la el acasa si i-au vopsit gardul,injurandu-l ,dar nu i-a facut vagabonzi,derbedei,huligani,cum ne-a facut pe noi Jiji (desi noi nu am recurs la astfel de fapte)
Oare voua asti sustinatorii lui Jiji putefi fi cumparati cu bani(recte ieri 100,AU fost si oameni care au refuzat =RESPECT!!!!)noi huliganii NU!!!!!!
Cu indrazneste el sa creada ce Ghencea este casa lui,pai in plm chiar nu stie ce zice!!!
Cum indrazneste sa creada ca el reprezinta 8 mil de suporteri(sau cati or fi)???
Cum indrazneste sa isi faca campanie electorala la intrarea in stadion(mai are ca atunci cand cumparati biletul sa va dea si un fluturas cu partidul lui ala ....),oare voua va place????
Cum indrazneste sa se gandeasca numai la impunerea nevanzarii abonamentelor la peluze(oare asa se face in EUROPA,da in EUROPA CONDUCEREA ASCULTA DE SUPORTERI,ex Barcelona)
Sunt sigur ca mai sunt motive,dar atatea mi-am amintit acu pe moment
Scz de erorile gramaticale...m-am grabit
Acesta articol este aresat tuturor care se intreaba ce avem noi cu Jiji,oatre ce???
Respect un huligan(oare nu asa a fost si in 90?????)
Masa invinge un om!!!!
Jiji PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!!!!
nu zic ca nu a facut bine,DAR retineti ceva,daca pleaca acu,vor veni 10 actionari si 10 sponsori in 2 zile,Steaua nu a avut ,nu are si nici nu va avea nevoie de Jiji,el in schimb are....
Ga