FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eroi si Erori

«123»
flo george14.05.2007 15:22
haideti va rog sa nu-l mai injuram atat pe Becali pentru ca o facem degeaba.daca in locul lui Becali ar fi fost un om de clasa,cu bun simt care sa fi tradat culorile stelei dandu-se frate cu dinamovistii,atunci acel om ar fi trebuit linsat.dar sa fim seriosi,noi il avem pe ciobanasul Becali care crede ca el e "the one and only",cel care detine puterea absoluta.un om care habar nu are de istoria stelei,de valoarea ei.oricum,Steaua va straluci intotdeauna,indiferent de cine o va finanta.

Editat de Moderatori.

Cand l-au adus la Steaua,Piti siPaunescu au zis ca Ciobandante e cu banii si nu stie ,dar au plecat pe faras,nu faceti aceeasi greseala si nu il minimalizati.

andyro14.05.2007 16:28

@ Miaus

Multumesc de "apreciere" - vizavi de naivitatea mea - dar permite-mi sa nu iti impartasesc opinia.

Pe de alta parte, imi place cand iei doar un 10% din postul meu si ai impresia ca mi-ai raspuns.

Radoi a fost accidentat, deci se putea juca cu Baciu, Panait, sau cu un alt fundas care ar fi fost cumparat la CEREREA lui Olaroiu, incepand cu meciuri mai usoare in care sa capete incredere, etc. Cat despre Protasov si Zenga, iti sugerez sa arunci o privire pe arhiva la niste meciuri, si o sa vezi jumatate de echipa schimbata in 2 saptamani. Nu merg pentru ca sunt sigur ca stii despre ce vorbesc, doar ca vrei sa continui doar de dragul de a contrazice.

Cat despre exemplul tau (evident exagerat - gandeste-te la alti jucatori, din alte campionate, gandeste-te la jucatori care joaca la un nivel inalt cativa ani, etc, doar la noi, vezi doamne, apare autosuficienta), raspunsul e simplu - orice manager are datoria de a-si motiva angajatii. Situatia descrisa de tine se poate intampla si pe plan financiar, si profesional. E un caz de autosuficienta, despre care s-au scris volume intregi. Intamplator am terminat management, asa ca daca vrei iti tin un mic curs despre modalitatile de motivare in HR. Dar pe privat, ca sincer, nu cred ca face subiectul discutiei.

Olaroiu e un manager prost, un antrenor prost, un psiholog prost, si un strateg prost. Dar e un lingau excelent.

The Flyer14.05.2007 16:34
Mda.... Daca si la 3-0 pentru Steaua il cristicati pe Oli...atunci... ar trebui sa va duceti undeva in padure sa faceti un tratamen. Voi trebuie sa intelegeti ca nu poate Steaua sa iasa mereu campioana, ca doar nu joaca singura. Mai iese si pe doi. Asta e soarta. In viata unei echipe sunt si momente d-astea. In legatura cu Becali...incep sa ii dau dreptate cand zice ca nu vrea sa mai elibereze abonamente la peluze, sau cand vrea sa inchida peluzele. Voi spuneti ca aveti dreptul la exprimare. Dar Becali nu are dreptul la exprimare??? NU are dreptu sa fie liber sa faca ce vrea si unde vrea??? Mai ales ca a facuto din interes pentru Steaua. Nu cred ca a castigat Becali ceva ca a fluturat fularu lu Dinamo. Singura care a avut de castigat a fost Steaua. Unii dintre voi nu vreti sa intelegiti asta. Si mai e ceva. Becali, asa cum il credeti voi cioban, incult...etc, are si el familie, are copii (fete). Va dati seama ce zic fetele alea cand aud la TV "M**e Becali. Ar fi bine sa o lasati mai moale cu criticile. Cand ajunsesem pe locu 4 si echipa nu juca nimic, ati fi vrut sa fie pe 2, acum cand e pe 2....

Si inca ceva. Degeaba il criticati atat pe Becali si il injurati, pentru ca oricum el nu o sa plece de la Steaua.

bai,papleaca,Jiji are dreptul,stipulat in constitutie,de a se adresa in diversi termeni suporterilor:vagabonzi,hahalere s.a.!nu i-a ingradit nimeni acest drept si vezi ca e non-stop pe la TV cu declaratii timpite!dar avem si noi dreptul sa-l injuram pentru ce face si ce declara,tot confotm constitutiei!bine ca ne-ai amintit faptul ca ciobanu are fete,data viitoare vom face referire la felatie,e un termen mai cult si sper ca mironositele sale nu practica,deci,nestiind ce inseamna,se vor lumina la fata!si este foarte bine ca va sista abonamentele,pentru tine,oricum nu stii unde e stadionul,n-o sa te afecteze,pe restul,da!

Buna!...Am fost ieri in cotroceni si am fost foarte dezamagit ; nu de echipa , de o mare parte a "stelistilor" din tribuna.Trecand peste partea ca am stat langa un individ care tot injura echipa ca sa joace mai bine ; marea greseala s-a facut cand a venit Jiji , care a fost sfatuit bine de consilieri sa vina sa ne salute frumos sa zambeasca iar noi am reactionat cu M**E...din toate astea el o sa iasa invingator daca avem o asemena atitudine , trebuie sa dem ca suntem mai destepti decat el (lucru care nu e greu).Si inca ceva in timpul pauzei Gigi a sta langa galerie a zambit sa facut cu mana in timp ce pe oficiala 3 oameni cu camere mici portabile filmau galeria(pentru a vedea Jiji cine-l injura)...din pct meu de vedere Jiji a avut castig de cauza ieri nu NOI.

PS: As dori galeria sa vina la stadion sa strige Steaua nu Dinamo sau rapid!

si sunt foarte afectat de faptul ca am fost filmat!ma crezi ca n-am putut ajunge in titan din cauza asta?serios,tot drumul m-am temut sa nu se uite Jiji la casete si sa vina sa ma ia din casa!faza cu a facut frumos cu mina,asta denota infantilitate de copil timpit,crescut in grota!

eu consider ca in momentul de fata Iacob e mai in forma decat Thereau.e in revenire de forma.Sanu uitam ca a dat 3 goluri in 2 etape.Thereau de cand nu a mai dat 2 goluri intr-un meci

saracul Thereau e accidentat de ceva vreme,plus suspendari............da' tu esti un adevarat suporter al Stelei,nu vreau sa te supar!si nici sa-ti explic niste chestii!

bodanelu14.05.2007 16:52
Ce ma bucur ca in loc de 'T igani" mi-a aparut "milogi" !!! CATA PROSTIE IN LUMEA ASTA! Daca se spune roman spurcat,ungur borat,evreu nemernic nu e nicio problema...dar daca se spune t igan ...brusc esti rasist,xenofob.Va anunt ca ati deviat in cealalta extrema,RUSINE! NU E VINA ROMANILOR CA ACEST TERMEN A CAPATAT SENSURI PEIORATIVE,CI A CELOR EXTRAORDINARI REPREZENTATANTI AI ACESTEI ETNII COLORATE!!! Intr-adevar Romanii sunt minoritate in propria tara,incepand de la slugarnicia din fata lui bibi jecali si respectul acordat idiotului de nanel bicolita!!

INCA O DATA<RUSINE!!!! :evil: ~X(

cuvantul t.i.g.a.n a fost inlocuit cu milog inainte de episodul Rapid din Cupa UEFA... cand se tot zicea de rasism...

iov14.05.2007 16:55
Sa ne gandim la urmatorul scenariu.

Domnii andyro si miaus se duc sa se angajeze ca descarcatori de navete de bere.Dupa 6 luni pentru ca si-au facut treaba super bine ei sunt promovati ca administratori la depozit si sunt prezentati in companie ca niste super oameni.Cu okzia asta li se creste si salariul.Dupa alte 6 luni sunt promovati amandoi sefi de departament si totul merge perfect.Odata cu promovarea asta au posibilitatea sa mearga in deplasari in strainatate.Dintr-o data firma intra in declin din cauza unor factori externi urmeaza niste disponibilizari se schimba si directorul, care ii trimite din nou la descarcat navete din lipsa de personal.Si ciudat andyro si miaus cam incep sa strambe din nas..., nu prea mai muncesc ei asa cum o faceau prima data cand vroiau sa se impuna sa demonstreze cine sunt ei.Acum se gandesc si la alte lucruri, parca dupa ce fusesera la hotelurile alea misto cand erau directori nu le mai vine sa bage mana in navetele alea jegoase...

Pe cine tragem la raspundere pentru cei doi?

Ce solutii avem pentru cei doi descarcatori de navete (care sunt tot aia de dinainte)?.Acelasi nume in buletin ca si inainte, aceasi parinti, aceeasi data de nastere.

Frate da' io cred ca ai citi prea mult fabulele lui Aesop.

Stelist inainte sa fie la moda.

leynad7214.05.2007 16:57

@ radooku_steaua

Felicitãri pentru punctul tãu de vedere !

Sper din toatã inima sã fie foarte mulți suporterii care gândesc ca tine.

Dar și mai mult visez la un viitor staff al Stelei care sã gândeascã așa.

Bravo !

mdionis14.05.2007 17:10
Mai becalistilor si olaristilor. [...] Eu cel putin nu mai vreau Real Madrid la Bucuresti sau Lyon, doar de dragul de a veni. Nu mai vreau echipe mari care sa ne umileasca si sa ne readuca cu picioarele pe pamant. Prefer Cupa UEFA si victorii istorice , prefer o competitie in care Steaua ar avea sanse cu ACTUALUL lot, o competitie unde Steaua sa impuna respect, nu Champions League unde vom fi ciuca batailor, probabil din pricina conducerii si a planului de 2 lei pe care il adopta pe viitor. Asta nu intelegeti voi, sau nu vreti sa intelegeti. Decat sa aduci o echipa mare la Bucuresti doar de dragul de a o aduce si de a ne bate, mai degraba ne vedem lungul nasului si jucam in UEFA [...]

In calitate de suporter stelist, nu inteleg prea bine "readusul cu picioarele pe pamant" si "vazutul lungului nasului". Acest mod de a vedea lucrurile se potriveste unor echipe cu succese conjuncturale, care fac din greseala, o data pe deceniu, un campionat de exceptie si ajung in Europa din intamplare. Clubul Steaua ar trebui sa aiba o strategie clara, orientata catre participarea cu succes in competitia continentala nr.1, Liga Campionilor. Participare cu succes = calificare in fazele mai inaintate ale acestei competitii, nu competitie secundara de consolare precum Cupa UEFA. Si, ca veni vorba: sigur ca ajunsul in semifinala Cupei UEFA e mai bun decat nimic, insa nu este exact "istoric". Istorica a fost perioada 1986-1989, cu o victorie, o finala si o semifinala CCE.

Daca actualul lot nu este suficient de bun pentru participarea cu succes in Liga Campionilor (in sensul de mai sus) atunci trebuie schimbat lotul si strategia, nicidecum obiectivul.

Tupac Amaru14.05.2007 19:14

@ Azazello

Romtelecom, Rompetrol, Petrom ...firme reprezentative ale romilor, fie si cu doi de "r".

Romii fiind locuitorii Romaniei. Asta inseamna ca si eu sunt rom, adica tigan. In timp ce tiganii devin romani.

Oare mai avem voie sa zicem "nu"?

Si mai ziceti ca nu semanati cu Becali...

Apropo, dar cu libertarea de expresie cum ramane? A devenit facultativa respectarea Constitutiei?

De cand este interzis sa folosim cuvantul "tigan"? Cand veti arde in piata publica "Tiganiada", "La tiganci" si alte opere literare? Ceea ce faceti voi este curata cenzura...

cristian8614.05.2007 21:48

Ce doresc suporterii Stelei ?

Cred ca targetul mai indepartat consta in transformarea clubului nostru in ceva asemanator Barcelonei , nu ?

Eu nu cred ca adevaratii stelisti , nu cei rataciti si ajunsi din intamplare sau megand dupa Jiji vor circ ieftin , patroni care sa fraternizeze (chiar daca doar "din gura" si pentru imagine) cu dusmanii (de moarte), care sa se injoseasca pentru niste bani manjiti din CL si sa calce in picioare traditia si emblema clubului de fotbal Steaua Bucuresti.

Trebuie sa acceptam ca traim intr-o lume centrata pe acumularea de capital prin orice mijloace, dar stelistii au mandrie si demnitate si nu vor accepta orice doar pentru ca sa se atinga niste obiective subtiri de moment fara a avea o consistenta si un plan de lunga durata.

Mafie exista si la Milan , Juve sau Inter. Sa nu imi spuna nimeni ca Abramovici sau Berlusconi sunt ingeri , ideea e alta , GB incearca sa se substituie Stelei , sa se identifice cu un simbol , "EU SUNT Steaua" , in timp ce pentru Milan ,Barca suporterii sunt o prelungire a clubului , a echipei, uneori chiar inima echipei.

Domnule GB traim in Romania anului de gratie 2007 . Metodele d-voastra sunt cel mult acceptabile in epoca de piatra.

Ce ati facut la meciul din groapa este ireversibil , ati dovedit inca o data , daca mai era nevoie , ca sunteti "stelist" doar

pentru imaginea d-voastra , culmea ironiei e ca si aceasta se va destrama.

Va veni ziua cand vom putea spune si vom avea dovada palpabila ca "Steaua SUNTEM NOI" , ca "Steaua E A NOASTRA". Important va fi sa stim sa gestionam aceasta putere , sa nu abuzam de ea. Poate suna cam idealist ; ce pacat ca nu joaca Steaua in Premier League si ne pierdem timpul in Liga -1, am fi fost un club de anvergura mondiala.

Azazello15.05.2007 07:19
@ Azazello

Romtelecom, Rompetrol, Petrom ...firme reprezentative ale romilor, fie si cu doi de "r".

Romii fiind locuitorii Romaniei. Asta inseamna ca si eu sunt rom, adica tigan. In timp ce tiganii devin romani.

Oare mai avem voie sa zicem "nu"?

Si mai ziceti ca nu semanati cu Becali...

Apropo, dar cu libertarea de expresie cum ramane? A devenit facultativa respectarea Constitutiei?

De cand este interzis sa folosim cuvantul "tigan"? Cand veti arde in piata publica "Tiganiada", "La tiganci" si alte opere literare? Ceea ce faceti voi este curata cenzura...

De ce ma intrebu asta pe mine ? Am eu ceva cu tiganii? vazi mai bine scandarile galeriei si postul lui Radooku sau SSLazio.

Rahoolio15.05.2007 07:57

URMATOARELE VERSURI REPREZINTA UN PAMFLET SI TREBUIESC TRATATE CA ATARE!

Sunt cel mai frumos din orasul acesta!

Sunt Gigi Becali, dezastrul si pesta...

Mi-e pasul ferm cand m-aburc in Maybach

Si-mi e impecabil al pantalonului crac.

Am bani la ciorap si dungata mi-e vesta,

Ma sparg in figuri: port Prada si Gucci

Cu maneca toalei imi sterg, cand imi curg, mucii.

Sunt principe, print, condotier Malatesta...

Gropita-n barbie ma vadeste spartan,

Dar izul de cas(h) imi aduce aminte ce sunt: un cioban!

SS Lazio15.05.2007 19:17

Aza,nu vreau sa devina acest topic un dialog intre noi doi.

Ai inteles gresit cateva lucruri,si tin foarte mult sa clarific si eu unele aspecte:nu am discreditat/etichetat/injurat/blamat/jignit/etc suporterii de la tribune! Am zis doar ca ACUM se impune o schimbare.Fix asa am zis.Nu trebuie sa fim influentati de prezentul nostru ,de realitatile romanesti mizerabile,ci,dimpotriva,trebuie sa ne detasam,e momentul sa iesim din letargie,ca suporteri stelisti!

Cum crezi tu ca te considera pe tine Gigi Becali[nu pe tine-ca individ,ci tipul tau,oamenii de la tribune]?Iti zic eu confrate stelist:"Pai ba...sa scap eo de derbedeii aia de ultras,sau ce mama dracu; or fi de nazisti handicapati si e bine...pai bine ba ,oamenii astia de la tribune il respecta pe beeeeeeeeecaaaaaaaaaaaaaaliiiiii[cu vocale lungi],ca altfel ar urla si ei cu ultras....daca fac tot stadionul ca astia, m-am scos! Imaginea perfecta de Mesia e din nou actuala!"Garantez pe oricat ca nu ma insel catusi de putin! Nu trebuie sa fim simpli spectatori,fiindca,voi utiliza o sintagma,noi contam-inca din '47!

Si referitor la credintele/optiunile mele,nu vreau sa fie discutate.Sunt doar mandru ca sunt pe acest drum si nu doresc sa omor evrei in abator ,cum s-ar crede in mod obisnuit.Iubesc valorile si simbolurile nationale.Imi iubesc tara si istoria.Probabil ma raportez mult prea afectiv,poate chiar efectiv,dar nu am niciun regret! Ma simt excelent ca si altii sunt de aceasta credinta,altii-suporteri stelisti ,la ei ma refer.Eu cred ca atat timp cat vom avea o pozitie ferma ,radicala si demna in fata napastelor ce se abat si se vor abate asupra noastra,vom capata un prestigiu deosebit pe plan european chiar;),iar pe plan fotbalistic,e acelasi lucru:cat se simte prezenta noastra aici,in pleuze sau tribune,cu siguranta ca ii vom eclipsa pe toti opozantii nostri infimi ,de altfel.

Sper ca nu te-am plictisit! Salut.

«123»