Ce doresc suporterii Stelei ?
Cred ca targetul mai indepartat consta in transformarea clubului nostru in ceva asemanator Barcelonei , nu ?
Eu nu cred ca adevaratii stelisti , nu cei rataciti si ajunsi din intamplare sau megand dupa Jiji vor circ ieftin , patroni care sa fraternizeze (chiar daca doar "din gura" si pentru imagine) cu dusmanii (de moarte), care sa se injoseasca pentru niste bani manjiti din CL si sa calce in picioare traditia si emblema clubului de fotbal Steaua Bucuresti.
Trebuie sa acceptam ca traim intr-o lume centrata pe acumularea de capital prin orice mijloace, dar stelistii au mandrie si demnitate si nu vor accepta orice doar pentru ca sa se atinga niste obiective subtiri de moment fara a avea o consistenta si un plan de lunga durata.
Mafie exista si la Milan , Juve sau Inter. Sa nu imi spuna nimeni ca Abramovici sau Berlusconi sunt ingeri , ideea e alta , GB incearca sa se substituie Stelei , sa se identifice cu un simbol , "EU SUNT Steaua" , in timp ce pentru Milan ,Barca suporterii sunt o prelungire a clubului , a echipei, uneori chiar inima echipei.
Domnule GB traim in Romania anului de gratie 2007 . Metodele d-voastra sunt cel mult acceptabile in epoca de piatra.
Ce ati facut la meciul din groapa este ireversibil , ati dovedit inca o data , daca mai era nevoie , ca sunteti "stelist" doar
pentru imaginea d-voastra , culmea ironiei e ca si aceasta se va destrama.
Va veni ziua cand vom putea spune si vom avea dovada palpabila ca "Steaua SUNTEM NOI" , ca "Steaua E A NOASTRA". Important va fi sa stim sa gestionam aceasta putere , sa nu abuzam de ea. Poate suna cam idealist ; ce pacat ca nu joaca Steaua in Premier League si ne pierdem timpul in Liga -1, am fi fost un club de anvergura mondiala.