Azazello,intai de toate...salut!
Confrate stelist, observ o mare,mare repulsie a ta fata de cei din "peluze"[fiindca indirect la ei faci referire].Nici eu nu sunt prea umblat :ultimul meu meci vazut "Live" in Templu a fost meciul cu dinamu,iar ultimul meci "afara" cel cu CFR-ul...deci nici eu nu stau prea bine.Insa,tonul si gravitatea acuzatiilor tale depaseste orice limita.Explica-mi si mie unde vezi tu "milogi","colorati" in Ghencea,explica-mi cum ai putut trage o astfel de concluzie.Daca as fi rautacios ,as spune ca adevaratii "colorati" sunt acolo la seminte! Da,da ! La seminte,la autografele ciobanului,la mila ,la sluga marelui roman[aroman de origine!].De ce porti tu pica unor oameni care au ajuns la capatul rabdarii si care gasesc unicul mijlloc al rabufnirii in violenta verbala?Violenta fizica folosita asupra lor,cu rol electoral,cum se prezinta? Sau aia e altceva?
Confrate,ai aruncat cu un termen care nu se potriveste sub nicio forma fostei echipe a Armatei Romane!Indivizii colorati sunt undeva sub pod si asculta manele,nu asocia numele unor oameni demni cu simbolul giulestului.
NU suntem milogi,manelisti! Chiar daca injuram,nu suntem milogi!Tin sa-ti spun ca ,dimpotriva,noi suntem anti-tiganii dintr-o societate atat de letargica care a fost adusa in mizeria manelelor si a tiganizarii din cauza lipsei de reactie a multora ca tine.Dorim sa fim civilizati! Da! Si cei de la peluze!
Dar daca ei se opun unor forme ale coruperii sufletului,si care vrea [re]inversarea valorilor intr-o societate ahtiata dupa bani,adica simbolurile perfecte pentru ce e mai urat:
*reprezentarea pierzaniei,uratului,spurcatului,analfebtismului,spurcaciunii,indobitocirii,tigan
ismului si comunismului-2*Gi bkl
*intruchiparea fatarniciei,umilirii,resemnarii,lipsei de reactiei-Olaroiu,
ei bine,asta nu-i discrediteaza sub nicio forma!
Tin sa te anunt ca si tu ,ca intelectual[asa te pretinzi,sau cel putin un om "realizat"],ai datoria sa lupti pentru niste valori:frumosul,demnitatea,corectitudinea,mandria,onoarea,s.a.m.d.!Acestea SE REGASESC,repet,SE REGASESC in sport si ,mai ales,la Steaua Bucuresti,ai face bine sa-ti schimbi atitudinea si mentalitatea,nu neaparat sa devii unul dintre noi,noi-"Fanaticii","derbedeii",ci sa devii unul care vrea o schimbare.[care ,de altfel,SE IMPUNE ]
Cred ca scorul a devenit 1-1 si am si un penalty 
Salut.FORZA Steaua !!!