FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Eroi si Erori

«123»
cristian8614.05.2007 10:17

Noi nu avem cultura fotbalistica a marilor cluburi din vest si nici nu avem oamenii care sa ne apropie de ea ; fotbalul romanesc este condus de personaje ridicole , sinistre rezultate dintr-un regim absurd , anti-romanesc , multi au ramas cu sechele .

aiurica14.05.2007 10:24

observ ca va displace total faptul ca Steaua joaca de cateva meciuri ...si mai grav e faptul ca castiga....se vede cum asteptati sa piarda ca sa puteti incuraja echipa.ar trebui sa va fie rusine pentru ca la 2-0 sa striga dermisia....sunteti penibili.

AndyQ14.05.2007 10:29
Salut Andy :),

Nu e vorba de locul unde esti, ci de eforturile pe care le faci. Si eu sunt din provincie (inca), dar incerc sa ajung la meciurile Stelei care sunt "in zona", si la meciurile mai importante de la Bucuresti; asta e mai putin important, oricum.

Ce incercam sa spun e ca mi se pare penibil, sau macar incorect, ca cineva sa acuze "galeria" atat timp cat cei din galerie fac mult mai multe eforturi pentru Steaua decat orice suporter din provincie. Orice suporter e la fel de suporter, dar e mult mai usor sa iesi duminica seara la o bere si sa mai arunci o privire la un meci, si cu totul altceva sa fii acolo in fiecare duminica si sa iti scuipi plamanii 90 de minute, sa faci zeci si sute de km la fiecare 2 saptamani, sa te invoiesti de la serviciu ca sa vii la stadion, sa iti petreci sambata si/sau duminica facand bannere, fluturasi, steaguri, sa dai bani pe abonament si/sau bilete, sa faci eforturi destul de serioase pentru a merge in deplasarile din UEFA/CL. Cand o sa depun un efort cel putin la fel de mare ca cel pe care il fac ei, atunci o sa am dreptul sa ii critic si/sau sa ii condamn. Pana atunci, e alegerea lor sa nu il sustina pe Becali, pe care acum o consider corecta. Daca cineva are alta parere, e liber sa vina pe stadion si sa si-o expuna prin aceleasi metode (bannere, etc), fara a folosi la apelative gen "milogi mitici desfigurati de bautura" sau "masa manipulata si proasta".

Acuma... stii cum e! trebuie sa existe si opozitie, concurenta, loila sau neloiala. Fara nu se poate.

Si eu incerc sa ajung la cat mai multe meciuri ale Stelei si vad de multe ori majoritatea galeriei desfasurandu-se civilizat, fara excese de zel. Ca mai sunt 1-2 care merg in deplasare precum intr-o excursie din vremea scolii primare, reprezinta o problema de proportii mici, atat timp cat efectul acestor oameni este limitat de catre ceilalti. E mai rau cand cei putini atrag pe cei multi in respectivele incaierari.

AndyQ14.05.2007 10:31
observ ca va displace total faptul ca Steaua joaca de cateva meciuri ...si mai grav e faptul ca castiga....se vede cum asteptati sa piarda ca sa puteti incuraja echipa.ar trebui sa va fie rusine pentru ca la 2-0 sa striga dermisia....sunteti penibili.

Cu o floare nu se face primavara, cu 6 victorii consecutive nu se castiga un campionat ratat inca din tur. Asta-i motivul pentru care suporterii cer demisia. De ce Steaua joaca bine pe final de campionat, un campinat in care ne-am chinuit intre greseli de arbitraj si neputinta/habarnismul unor jucatori, componenti ai lotului Stelei?

aiurica14.05.2007 10:35
Cu o floare nu se face primavara, cu 6 victorii consecutive nu se castiga un campionat ratat inca din tur. Asta-i motivul pentru care suporterii cer demisia. De ce Steaua joaca bine pe final de campionat, un campinat in care ne-am chinuit intre greseli de arbitraj si neputinta/habarnismul unor jucatori, componenti ai lotului Stelei?

aha...am inteles deci doar daca iei locul 1 e bine..la locul 2 se striga demisia...insa de la 4 in jos???ce facem razboi civil?tu crezi ca s-a nascut echipa care sa ia doar lucul 1?

nu Steaua a pierdut campionatul..sa fim realisti...ci l-au castigat spurcatii..cum necum...ei au omorat campionatu...nu Oli sau mai stiu eu cine.

Dragoshel14.05.2007 10:40
aha...am inteles deci doar daca iei locul 1 e bine..la locul 2 se striga demisia...insa de la 4 in jos???ce facem razboi civil?tu crezi ca s-a nascut echipa care sa ia doar lucul 1?

nu Steaua a pierdut campionatul..sa fim realisti...ci l-au castigat spurcatii..cum necum...ei au omorat campionatu...nu Oli sau mai stiu eu cine.

Nu doar asta este problema, se mai pun si declaratiile lui Jiji, si "tactica" de joc a lui Oli, ati vazut ca dupa intrarile lui Elton si Dica< jocul mergea aproape perfect. Pase din prima, 1-2/ui, combinatiii, etc etc.

AndyQ14.05.2007 10:43

Nu s-a nascut echipa care sa fie pe 1 tot timpul. Problema e alta, Steaua s-a tarat prin mocirla in TUR, a continuat la fel in retur si cu un noroc chior am ajuns pe 2, mai calca si antii stramb.

Nu vreau sa luam locul 1 in fiecare an, vreau doar sa vad o Steaua care lupta chiar atunci cand pierde, vreau sa vad un antrenor lasat in pace de finantator, sa-si faca echipa, sa-si asume esecul. Cum sa-ti asumi esecul cand "patronu" dicteaza primul 11.

Tie ti se pare normal ce s-a intamplat in campionatul asta? Mie nu. Incepand de la blaturile cu arbitrii pana la greselile acestora campionatul a fost unu` fals.

Sunt constient ca Steaua o sa termine campionate si pe locul 4, 5 poate 6. E inevitabil. Nasol e ca anul asta puteam apara titlul castigat anul trecut daca nu aveam parte de interventiile lui Becali la echipa, transferurile inexistente, sub forma de zvonuri, accidentarile in lant cine stie din ce cauze, blazarea unor jucatori, inaptitudinea altora care nu au ce cauta la Steaua...

AcMilan1414.05.2007 10:54
fular-campionii Milanul va castiga finala! dorinta de razbunare este mai mare ca oricand si ei se concentreaza doar asupra acestui meci! valoric Milan sta mult mai bine avand jucatori ca kaka`pirlo seedorf gatusso!Nu o mai dati cu fanii lui Liverpool pentru ca la atena Milan este considerata gazda iar numarul suporteriilor milanezi(care este una dintre cele mai puternice tifoserii din europa) va fi mult peste cel al englezilor,spre deosebire din 2005
radooku_steaua14.05.2007 11:02

Mai becalistilor si olaristilor. Voi nu aveti cum sa intelegeti mentalitatea pentru ca nu faceti parte din ea. Voi sunteti doar niste oameni care nu o sa realizeze nimic in viata, niste slugi, oameni cu o mentalitate manelistica sau tiganeasca de genu' lasa'l ma ca e bun si ne da de toate. Intelegeti si voi o data si o data ca cu banii nu poti cumpara orice, nu poti cumpara onoare, nu poti cumpara istorie si nu poti cumpara niciodata adevaratii suporteri stelisti. Pe adevaratii suporteri stelisti nu ii intereseaza atat de mult sa joace Steaua in CL an de an si sa se faca de ras, sau sa fie acolo prin prisma unor scandaluri legate de blaturi, sa fie acolo prostituandu'se la rivalii de moarte, sa fie acolo doar ca sa de'a bine. Nu asta ne dorim de la Steaua. Eu cel putin nu mai vreau Real Madrid la Bucuresti sau Lyon, doar de dragul de a veni. Nu mai vreau echipe mari care sa ne umileasca si sa ne readuca cu picioarele pe pamant. Prefer Cupa UEFA si victorii istorice , prefer o competitie in care Steaua ar avea sanse cu ACTUALUL lot, o competitie unde Steaua sa impuna respect, nu Champions League unde vom fi ciuca batailor, probabil din pricina conducerii si a planului de 2 lei pe care il adopta pe viitor. Asta nu intelegeti voi, sau nu vreti sa intelegeti. Decat sa aduci o echipa mare la Bucuresti doar de dragul de a o aduce si de a ne bate , mai degraba ne vedem lungul nasului si jucam in UEFA, ne luptam ca sa ajungem sus, nu ne milogim pe la altii. Si inca ceva. Nu mai va vindeti sufletele ciobanului. Mi se pare cea mai josnica umilinta sa cersesti un autograf de la un cioban, sa ceri bilete unui analfabet, sa ai ca idol un circar doar pentru ca are bani. Steaua inseamna mai mult decat bani. Steaua inseamna ONOARE, DEMNITATE, CURAJ, IZBANDA. Niciodata nu vom asocia numele Stelei cu mila, compasiune, umilinta, prostie. Si vom striga cat vom putea de tare sa auda toata lumea ,, Nuuuuuuu NE VINDEM pentru baniiiiii !!!! Nici la caini nici la milogi !! Nuuuuu NE VINDEM pentru baniiiiiiii !!! Nici la caini nici la milogi !! Ale Ale Ale Ale Ale oooo

Azazello14.05.2007 11:25

Bravo ! Acesti oameni sunt de neinteles !

Mihai Somanescu14.05.2007 11:41

Acelasi lucru pot sa spun si eu despre comentariul tau. Atata vreme cat tu inca sustii un sclav care nu executa decat ordinele de sus si apoi fuge primul la vestiare, nu are rost sa-ti dau vreo replica. Totusi imi permit sa te intreb atat: cum de numai cu Olaroiu pe banca, Goian sau Baciu fac greseli personale care se tot repeta? Nu cumva pentru ca sunt mereu sub presiunea de a se apara majoritatea timpului? De ce nu apareau gafele astea si inainte? Sau de ce sunt asa dese acum? Gafe Carlos, Saban, Goian, Baciu, Radoi, Nesu, Lovin, Nicolitza, Andrey... Toate sunt intamplari sau toti acesti jucatori sunt prosti? Tie ti se pare in regula ca pana in minutul 60 echipa de pe ultimul loc sa aiba mai multe ocazii ca una care trage la UCL? Iar singura miscare de raspuns a strategului a fost sa bage inca un inchizator? Eu pariez cu oricine ca daca nu marca Cristocea golul ala norocos si ramanea 1-0, pana la final ne aparam si nu vedeam nici un Dica sau Elton. Dar poate sunt eu rautacios...

Nici nu era nevoie sa citesc pana la final ca sa stiu cine a scris MIZERIA asta.

Acum serios Mihai tu ai vazut meciul sau aveai cronica scrisa de dinainte?

Greselile alea de care e Olaroiu "vinovat" ca au scapat aia unu la unu cu Cernea sunt.

1.Greseala personala Lovin

2.Greseala personala Goian

3.Greseala personala Baciu.

E chiar asa greu de priceput ca antrenorul NU ARE INFLUENTA asupra chestiilor de genul asta? Putea sa fie si Ferguson antrenor daca Goian dribleaza smechereste in pozitie de ultim aparator si pierde mingea nu mai conteaza nicio tactica.

Cate ocazii au avut cei de la National prin prisma jocului prestat? Dar la fazele fixe?

Dupa pauza de la 1 la 3-0 i-a antrenat bunica-mea pe jucatori si asa au reusit sa mai marcheze de doua ori nu Olaroiu.Referitor la Elton si Dica ca sa aiba amandoi loc in echipa trebuie schimbat sistemul sa jucam in 4-3-2-1 cu varf impins.Daca vine si Neaga cred ca o sa jucam 4-2-3-1 cu Dica in centru, Elton in stanga si Neaga in dreapta plus Badea/Thereau varf impins.

Azazello14.05.2007 11:46

Radooku,

1. Nu ma numar printe "olaristi" - ce termen interesant, de o inalta tinuta intelectuala -...dar nici printre 'automatele de injurat" care terfelesc la foc continuu bunul simt si respectul, valori ai caror mari aparatori se cred.

2. Nu sunt neparat nici un "becalist" - Ooo ! Dar din nou un termen nemaiauzit ! Tu esti chiar un novator de limbaj...- dar nici nu cred ca merita tratamentul suburban pe care-l aplicati voi. Nu sunteti cu nimic mai buni.

3. Mentalitatea aparata cu pumnul si injuratura chiar nu o inteleg, pentru ca nu este nimic de inteles. Este egala zu zero.

4. Mentalitatea manelistica sau tiganeasca este mai degraba potrivita cu atitudinea voastra stiut fiind ca tiganii au obiceiul de a injura, au cutume destul de violente privind razbunarea iar manelistii "au ce au cu "dusmanii" si exista o gramada de texte care sunt un atac asupra bunului simt. Voi cam pe aceste coordonate va incadrati cu protestele. Mai mult, imaginile cu cei care scadau anti Becali dupa meciul cu Ceahlaul au ilustrat clar o anumita intunecare a ecranului TV-ului.

5. Cea am facut in viata, noi cei care nu va impartasim opiniile? Propun un concurs. Incepe si enumera tu reusitele tale si apoi iti voi spune si eu. Desi nu vad rostul. Dupa stilul scrierii este deja 1-0 pentru mine.

Te salut !

zipper14.05.2007 11:55

Extraordinar... pai si gafele lui Mirel pe vreme lui Protasov, sau ale lui Ghionea pe vremea lui Zenga, din cauza cui se intamplau???

Azazello14.05.2007 12:04
Extraordinar... pai si gafele lui Mirel pe vreme lui Protasov, sau ale lui Ghionea pe vremea lui Zenga, din cauza cui se intamplau???

Cuum, nu stii????? Din vina lui Oli si a lui Becali :))

Nu te mai agita. Noi nu cunoastem fenomenul ca si "criticii" de profesie.

Miaus14.05.2007 12:06
Acelasi lucru pot sa spun si eu despre comentariul tau. Atata vreme cat tu inca sustii un sclav care nu executa decat ordinele de sus si apoi fuge primul la vestiare, nu are rost sa-ti dau vreo replica. Totusi imi permit sa te intreb atat: cum de numai cu Olaroiu pe banca, Goian sau Baciu fac greseli personale care se tot repeta? Nu cumva pentru ca sunt mereu sub presiunea de a se apara majoritatea timpului? De ce nu apareau gafele astea si inainte? Sau de ce sunt asa dese acum? Gafe Carlos, Saban, Goian, Baciu, Radoi, Nesu, Lovin, Nicolitza, Andrey... Toate sunt intamplari sau toti acesti jucatori sunt prosti? Tie ti se pare in regula ca pana in minutul 60 echipa de pe ultimul loc sa aiba mai multe ocazii ca una care trage la UCL? Iar singura miscare de raspuns a strategului a fost sa bage inca un inchizator? Eu pariez cu oricine ca daca nu marca Cristocea golul ala norocos si ramanea 1-0, pana la final ne aparam si nu vedeam nici un Dica sau Elton. Dar poate sunt eu rautacios...

Eu nu il sustin pe Olaroiu sau inca nu s-a inteles ca vreau din vara alt antrenor?Eu cer doar sa fie facut articolele OBIECTIV nu scuipand cu venin cum faci tu.

Si acum ca sa iti raspund la intrebare.Goian si-a luat-o in cap si e vedeta.Uita-te din nou la faza in care s-a apucat sa dribleze de nebun vazand ca e ultimul in locul unei pase simple.Asta nu are nimic de a face cu antrenamente,tactica & so on. Se numeste DECONCENTRARE.Avem 1-0 ne doare in basca jucam cu ultima clasata.

Carlos - penibil.Saban are probleme de plasament (asta se invata la juniori nu la seniori), Goian - vezi mai sus, Baciu nu are jocuri in picioare.Cand a facut penalty-ul ala cu Farul acum 2 ani era de vina tot Oli nu ca ii sufla tactica lui Zenga si de-aia..., Radoi - - ce pot sa spun decat Steaua - Rapid 3 -3 si Rosenborg - Steaua 3 -2 .Sau si atunci era influenta negativa a stelelor si a lui Oli? Nesu . Nesu nu greseste el pur si simplu e "prea" entuziast si efectiv uita de aparare.Lovin este no comment.Acum joaca bine dar Lovin este chiar cel mai slab mijlocas din lotul Stelei de cand a venit de la bacau.Nicolita nu stie ABC-ul fotbalului care din nou se invata la juniori nu la Steaua.Tehnica aproape de zero.Andrey - nu mi se pare ca a facut greseli mari pana acum si oricum trebuie sa ii dam timp sa se adapteze.

In aceste conditii de jucatori pe care ii durea in basca (doar aveau 1-0 si jucau cu ultima clasata) nu ma mira greselile PERSONALE ale jucatorilor.Inca nu mi-ai raspuns la intrebare.

Cate okzii a avut National prin prisma jocului prestat si prin fazele fixe?

iar daca si cu parca se plimbau in barca.Daca Dica, Ghionea,Radoi,Nesu,Thereau erau apti 100% atunci eu zic ca bateam cu 15-0.Ipoteze din astea putem emite fiecare ce ne trece prin cap, dar rezultatul e ala de pe tabela.

Si tu esti mai mult decat rautacios, esti chiar TENDENTIOS.

andyro14.05.2007 12:47

Miaus, cred ca ti-am mai raspuns acum ceva timp la acelasi argument, dar o sa ti-l repet.

Antrenorul este responsabil de pregatirea jucatorilor, atat fizic, tehnic, cat si moral. Ti-l mai aduci aminte pe Pedrazzini (sper ca nu i-am gresit numele), statisticile lui, pregatirea fizica si timpii obtinuti la antrenamente de fiecare, unde era plasat fiecare jucator, unde dadea pase, cate pase, faulturi, etc. Ai vazut asa ceva la Olaroiu ? Revin la Zenga si Protasov, la ROTATIA jucatorilor (sau e vina lui Baciu ca n-are meciuri in picioare ? sau e ciudat ca se accidenteaza sau iau cartonase cand joaca in fiecare meci ?), la modul in care discuta cu ei si ii incuraja, la jucatorii care s-au afirmat in timpul lui Zenga si Protasov si care s-au stins sub Olaroiu. Cum ziceam si acum ceva timp, Olaroiu nu formeaza jucatori (sub toate planurile - fizic, tehnic, moral), nu stie sa ii MOTIVEZE (chiar si intr-un meci cu ultima clasata) ci pur si simplu ii arunca intr-o conceptie tactica pe care de multe ori nici el nu o intelege. Sunt doar exemple, sunt sigur ca si Zenga si Protasov au avut si ei probleme lor. Asta nu inseamna ca Olaroiu stie intr-adevar ce inseamna sa fii antrenor la Steaua.

Cum spunea si Mihai, jucatorii (sau o mare parte dintre ei) sunt tot aia. Ce difera e conceptia tactica, pregatirea meciului, antrenamentele - tehnice, tactice, pregatirea psihologica - lucruri care tin de antrenor, si care ii lipsesc (aproape) cu desavarsire lui Olaroiu. Si nu mai intru in viziunea asupra meciului, intelegerea punctelor slabe si tari intr-un interval scurt de timp si acoperirea problemelor prin miscari/schimbari inspirate, etc.

SS Lazio14.05.2007 12:49

Azazello,intai de toate...salut!

Confrate stelist, observ o mare,mare repulsie a ta fata de cei din "peluze"[fiindca indirect la ei faci referire].Nici eu nu sunt prea umblat :ultimul meu meci vazut "Live" in Templu a fost meciul cu dinamu,iar ultimul meci "afara" cel cu CFR-ul...deci nici eu nu stau prea bine.Insa,tonul si gravitatea acuzatiilor tale depaseste orice limita.Explica-mi si mie unde vezi tu "milogi","colorati" in Ghencea,explica-mi cum ai putut trage o astfel de concluzie.Daca as fi rautacios ,as spune ca adevaratii "colorati" sunt acolo la seminte! Da,da ! La seminte,la autografele ciobanului,la mila ,la sluga marelui roman[aroman de origine!].De ce porti tu pica unor oameni care au ajuns la capatul rabdarii si care gasesc unicul mijlloc al rabufnirii in violenta verbala?Violenta fizica folosita asupra lor,cu rol electoral,cum se prezinta? Sau aia e altceva?

Confrate,ai aruncat cu un termen care nu se potriveste sub nicio forma fostei echipe a Armatei Romane!Indivizii colorati sunt undeva sub pod si asculta manele,nu asocia numele unor oameni demni cu simbolul giulestului.

NU suntem milogi,manelisti! Chiar daca injuram,nu suntem milogi!Tin sa-ti spun ca ,dimpotriva,noi suntem anti-tiganii dintr-o societate atat de letargica care a fost adusa in mizeria manelelor si a tiganizarii din cauza lipsei de reactie a multora ca tine.Dorim sa fim civilizati! Da! Si cei de la peluze!

Dar daca ei se opun unor forme ale coruperii sufletului,si care vrea [re]inversarea valorilor intr-o societate ahtiata dupa bani,adica simbolurile perfecte pentru ce e mai urat:

*reprezentarea pierzaniei,uratului,spurcatului,analfebtismului,spurcaciunii,indobitocirii,tigan

ismului si comunismului-2*Gi bkl

*intruchiparea fatarniciei,umilirii,resemnarii,lipsei de reactiei-Olaroiu,

ei bine,asta nu-i discrediteaza sub nicio forma!

Tin sa te anunt ca si tu ,ca intelectual[asa te pretinzi,sau cel putin un om "realizat"],ai datoria sa lupti pentru niste valori:frumosul,demnitatea,corectitudinea,mandria,onoarea,s.a.m.d.!Acestea SE REGASESC,repet,SE REGASESC in sport si ,mai ales,la Steaua Bucuresti,ai face bine sa-ti schimbi atitudinea si mentalitatea,nu neaparat sa devii unul dintre noi,noi-"Fanaticii","derbedeii",ci sa devii unul care vrea o schimbare.[care ,de altfel,SE IMPUNE ]

Cred ca scorul a devenit 1-1 si am si un penalty ;)

Salut.FORZA Steaua !!!

M.P14.05.2007 12:53

Hahahaha .. Da, chiar asa ... Buna intrebarea asta ... :) .. Iar raspunsul este : Din cauza lui Olaroiu !!!

Doar Oli l`a facut pe Mirel Radoi sa dea cu "stangul in dreptul" in meciul cu Rosemborg si sa dea autogol :)

Miaus14.05.2007 13:06
Miaus, cred ca ti-am mai raspuns acum ceva timp la acelasi argument, dar o sa ti-l repet.

Antrenorul este responsabil de pregatirea jucatorilor, atat fizic, tehnic, cat si moral. Ti-l mai aduci aminte pe Pedrazzini (sper ca nu i-am gresit numele), statisticile lui, pregatirea fizica si timpii obtinuti la antrenamente de fiecare, unde era plasat fiecare jucator, unde dadea pase, cate pase, faulturi, etc. Ai vazut asa ceva la Olaroiu ? Revin la Zenga si Protasov, la ROTATIA jucatorilor (sau e vina lui Baciu ca n-are meciuri in picioare ? sau e ciudat ca se accidenteaza sau iau cartonase cand joaca in fiecare meci ?), la modul in care discuta cu ei si ii incuraja, la jucatorii care s-au afirmat in timpul lui Zenga si Protasov si care s-au stins sub Olaroiu. Cum ziceam si acum ceva timp, Olaroiu nu formeaza jucatori (sub toate planurile - fizic, tehnic, moral), ci pur si simplu ii arunca intr-o conceptie tactica pe care de multe ori nici el nu o intelege.

Cum spunea si Mihai, jucatorii (sau o mare parte dintre ei) sunt tot aia. Ce difera e conceptia tactica, pregatirea meciului, antrenamentele - tehnice, tactice, pregatirea psihologica - lucruri care tin de antrenor, si care ii lipsesc (aproape) cu desavarsire lui Olaroiu. Si nu mai intru in viziunea asupra meciului, intelegerea punctelor slabe si tari intr-un interval scurt de timp si acoperirea problemelor prin miscari/schimbari inspirate, etc.

Cred ca esti putin cam naiv.In conditiile in care exista Radoi,Ghionea si Goian Baciu nu va avea NICIODATA meciuri in picioare.Protasov asa de mult ii rota pe jucatori ca jucasera in tot mandatul lui vreo 15 jucatori.Apropo cand ai de ales intre doi fundasi centrali din doi nu prea ai ce schimbari inspirate sa faci.La fel cand ai un atacant valid, un mijlocas etc.

Si fraza aia cu S-AU AFIRMAT in timpul ala de ce au declin acum ar trebui sa iti raspunda la intrebare.Sunt extrem de putini fotbalisti care rezista mai multi ani la rand "in priza".La cei mai multi apare autosuficienta.Jucatorii nu sunt tot aia din punct de vedere psihic.

Sa ne gandim la urmatorul scenariu.

Domnii andyro si miaus se duc sa se angajeze ca descarcatori de navete de bere.Dupa 6 luni pentru ca si-au facut treaba super bine ei sunt promovati ca administratori la depozit si sunt prezentati in companie ca niste super oameni.Cu okzia asta li se creste si salariul.Dupa alte 6 luni sunt promovati amandoi sefi de departament si totul merge perfect.Odata cu promovarea asta au posibilitatea sa mearga in deplasari in strainatate.Dintr-o data firma intra in declin din cauza unor factori externi urmeaza niste disponibilizari se schimba si directorul, care ii trimite din nou la descarcat navete din lipsa de personal.Si ciudat andyro si miaus cam incep sa strambe din nas..., nu prea mai muncesc ei asa cum o faceau prima data cand vroiau sa se impuna sa demonstreze cine sunt ei.Acum se gandesc si la alte lucruri, parca dupa ce fusesera la hotelurile alea misto cand erau directori nu le mai vine sa bage mana in navetele alea jegoase...

Pe cine tragem la raspundere pentru cei doi?

Ce solutii avem pentru cei doi descarcatori de navete (care sunt tot aia de dinainte)?.Acelasi nume in buletin ca si inainte, aceasi parinti, aceeasi data de nastere.

aiurica14.05.2007 13:22

cineva a intrebat de ce nu vede ca se joaca mai bine cu Dica si Elton...stie cineva cat poate sa duca Elton?sa nu mai vb de Dica....oare daca incepe Steaua sa joace?nu cumva din cauza faptului ca am fost decimati de accidentari sezonul asta?

hai sa ne gandim putin cati titulari au fost lipsa:

Dica

Radoi

Oprita

Iacob

Thereau

ov Petre

Ghionea

hopa....pai si voi cu cine vroiati sa joace?

tot o trageti in jos cu ideea ca greseste nu mai stiu cine...e normal....daca ne lipsesc atatia jucatori ...voi ce vreti?

si atunci are rost sa vorbim de cum joaca Steaua sezonul asta?

oare are rost sa se strige demisia?stie cineva ca Gigi face echipa?voi credeti ca Gigi este singurul patron din lume care se baga la echipa?realizati ca daca pleaca Oli ne expunem la un pericol incomensurabil mai mare...numit Hagi?

alina4steaua14.05.2007 13:27

haideti va rog sa nu-l mai injuram atat pe Becali pentru ca o facem degeaba.daca in locul lui Becali ar fi fost un om de clasa,cu bun simt care sa fi tradat culorile stelei dandu-se frate cu dinamovistii,atunci acel om ar fi trebuit linsat.dar sa fim seriosi,noi il avem pe ciobanasul Becali care crede ca el e "the one and only",cel care detine puterea absoluta.un om care habar nu are de istoria stelei,de valoarea ei.oricum,Steaua va straluci intotdeauna,indiferent de cine o va finanta.

Editat de Moderatori.

andr3y14.05.2007 13:50

eu chiar nu va inteleg! chiar credeti ca daca postati cateva randuri scrie coerent, de maine ne schimbam atitudinea fata de Jiji? cand pentru el toti sunt "golani" doar pentru ca au opinii diferite!

sa-mi zica unu' dintre voi, fanii ("angajatii") lu' Jiji, ca imi e interzis sa impartasesc ganduri diferite fata de cele ale "marelui lider". sa aduca argumente solide de ce noi toti trebuie sa gandim ca el si sa luam tot ce iese pe gura lui ca vorba de la D-zeu, si eu promit ca o sa trag de restu' sa nu mai posteze anti-Jiji.

nu prin posturile voastre ne schimbam noi atitudinea fata de el... in momentul in care se schimba el, atunci ne revizuim si noi atitudinea si manifestarile. un prim lucru pe care poate sa-l faca e sa plece de la Steaua. :)

eu unu' sunt deranjat si jignit de posturile voastre. va bateti cu pumnu' in piept ca sunteti stelisti si totusi ne considerati pe noi (iubitori ai clubului Steaua asa cum va declarati si voi) niste prosti prin incercarile penibile de a manipula. eu cand ma gandesc la un suporter stelist, nu vad un ratat pe care il duci de nas cu abureli. si totusi voi o faceti!

in aceste circumstante am tot dreptul sa ma indoiec de "stelismul" vostru si sa cred ca sunteti condusi doar de leul forte al "intelectualului" Jiji.

imi pare atat de rau sa vad ca dupa atatia ani de la revolutie ne intorcem in punctul unde dreptul de exprimare libera e inabusit cu forta.

Steaua suntem NOI!

SS Lazio14.05.2007 14:05

Ce ma bucur ca in loc de 'T igani" mi-a aparut "milogi" !!! CATA PROSTIE IN LUMEA ASTA! Daca se spune roman spurcat,ungur borat,evreu nemernic nu e nicio problema...dar daca se spune t igan ...brusc esti rasist,xenofob.Va anunt ca ati deviat in cealalta extrema,RUSINE! NU E VINA ROMANILOR CA ACEST TERMEN A CAPATAT SENSURI PEIORATIVE,CI A CELOR EXTRAORDINARI REPREZENTATANTI AI ACESTEI ETNII COLORATE!!! Intr-adevar Romanii sunt minoritate in propria tara,incepand de la slugarnicia din fata lui bibi jecali si respectul acordat idiotului de nanel bicolita!!

INCA O DATA<RUSINE!!!! :evil: ~X(

steaua_mylove14.05.2007 14:55

Stiti cum e vorba aia : Portarul bun este ala care nu i-a gol.... scopul scuza mijloacele... Antrenorul bun este ala care are rezultate, pana acum s-a zis ca Olaroiu a facut performante pe urma lui Protasov si a lui Zenga..... dar in carti nu se zice ca Steaua a invins pe Dinamo Kiev cu 4-1 pe munca lui Protasov si a lui Zenga....se spune ca pe banca tehnica a fost Olaroiu. Nu am inteles gestul peluizei de ai cere demisia lui Olaroiu intr-un moment in care Steaua joaca bine. Nu sunt un sustinator a lui Oli dar pur si simplu nu am inteles gestul.Voua ce v-ar conveni : un antrenor care stie sa ii motiveze pe jucatori, un bun psiholog, un bun tactician fara rezultate ori un antrenor ca Oli care spun unii nu este bun psiholog, nu stie sa isi motiveze elevii, nu este un bun tactician, dar in momentul de fata Steaua are o participare in GRUPELE UCL cu el pe banca dupa o vreme in care nu ne-am afisat in elita fotbalului european. steagcruce2 steagcruce2

Azazello14.05.2007 14:59

SS Lazio,

Te salut si eu.

Iti voi raspunde succcint si voi incerca sa punctez exact lucrurile "sensibile" pentru tine. Reactia ta este justificata, pentu ca aperi valorile la care te raportezi. Ei bine, si reactia mea a fost de aceeasi natura, la "post"-ul unui al confrate care crede ca toti cei care ne delimitam de atitudinea anti-Becali, de violenta fizica si verbala suntem "olaristi" , becalisti", manelisti si milogi sau oameni care nu am facut nimic in viata. Nu neg ca poate sunt persoane pe care aceste "epitete" le reprezinta. Si nici nu-mi pasa. Cu siguranta sunt si in peluza destui. Tocmai de aceea am incercat, atat cat m-am priceput sa nu generalizez nici eu... Peluza, ca si tribuna, in general toata umea suporterilor este una pestrita iar eu am redat ceea ce am vazut intr-un anume moment de timp. Asa cum altadata am vazut coregrafii de exceptie si atitudine devotata.

Vorbesti despre reprezentarea uratului,spurcatului,analfebtismului,spurcaciunii,indobitocirii,

tiganismului si comunismului dar atributele acestea sunt perfect ilustrate de violenta fizica si verbala (nu mai intru in detalii de natura istorica)

Spui ca intruchiparea fatarniciei, umilirii, resemnarii, lipsei de reactiei este Olaroiu dar la semifinala cu Boro, tot peluza a scris mare FINALA. Schimbarea de atitudine nu este tot fatarnicie ? A renunta sa-ti incurajezi echipa in momente grele nu este resemnare ?

Iar frumosul, demnitatea, corectitudinea, mandria, onoarea, se regasesc in sport dar unde exista si puterea de a da mana cu invinsul, de a aprecia superioritatea adeversarului cand este cazul si de a fi capabil a discerne intre bine si rau. Iar violenta, sub orice forma se manifesta ea este ceva rau.

O purificare pe care eu cred ca ti-o doresti, (analizand nick-ul tau) nu cred ca e posibila, iar doctrina national-socialista este destul de aproape de crezul partidului lui GB pe care-l infierezi atat.

Cred ca ai ratat penalty-ul si joci in 10. ;))

Te salut ! Daca nu am inscris, cu siguranta voi inscrie !

«123»