nu va suparati mai , am fost prea dictator , daca stau sa ma gandesc , asa ca face-ti ce doriti :?
nu va suparati mai , am fost prea dictator , daca stau sa ma gandesc , asa ca face-ti ce doriti :?
Eu unul nu m-am suparat deloc. Ai cam avut dreptate. :wink:
ai avut drepatate darmie nu-mi merge chatul fiindca nu am nici un program de chat si nici nu gasesti pe aici...imi cer scuze Adrian PANCURAR... ![]()
:cry:
Nici mie nu imi merge chat-ul, no chance. Sorry...
cum sa nu mearga dar ave-ti rabdare un pic mai mult decat ati astepta si va intra pana la urma.ca io sunt pe chat
Eu am incercat de n ori pana acum. Nu merge si nu am ce face, asta e...
si eu am incercat...poate ca s-a codat pentru caini si pentru cei care vorbesc cu ei ma refer si la mine ca vorbesc cu reddog de ieri :wink: :wink: :wink:
hai ca acuma ne indepartam cu totii de subiect...a fost super meciul si o sa castigam si Cupa UEFA si cupa Romaniei. :lol:
:lol: Ma indoiesc ca asa e. Am ceva vechime pe aici. Si daca ar fi asa, ce faci? Mai vorbesti cu un caine sau nu? :cry:
E nasol sa fugiti dupa trei iepuri, s-ar putea sa ramaneti fara nici unul. Pardon, 2 iepuri, cu Cupa Romaniei ati rezolvat-o. :lol:
acum inteleg de ce a iesit Dinamo din cupele europene. se concentreaza pe castigarea campionatului si a cupei Romaniei. cum sa bata ei la alba iulia si Cluj cand isi ies din forma cu fleacurile alea de meciuri internationale?
acum inteleg si 17 nentori, si legia varsovia, si tot asa... mai greu, da' m-am prins si eu pana la urma!
Da cum sa nu mai vorbesc...vorbesc ca doar nu ne injuram nu ne certam...si oricum suntem cam singurii care stam asa de mult pe site ...tu esti acasa ?de stai atat de mult pe net ?
Adevarul e ca m-ai facut sa rad cu postarea ta. Stai tu linistit ca nici voua nu va mai merge mult. Desi, spre deosebire de tine, eu pot sa admit ca sunteti mai buni momentan. Tu vei admite chestia asta peste trei etape? :lol:
Reddog, te faci stelist daca castigam Cupa UEFA???
Eu ma fac dinamovist cand castigati voi Liga Campionilor... Poate o sa fiu caine intr-o viatza posterioara... :lol:
Super partida!!!Zenga nu face treaba rea pina la urma si apoi imi place ca vorbeste de reusita "echipei" Steaua. In rest nu e bine sa ne imbatam cu apa rece, eram in activitate cind "s-a schimbat numarul de telefon la club - 40.40.40" si numai eu stiu ce smotru am tras atunci.
deci eu reddog voi admite daca chiar veti fi mai buni dar asta nu inseamna ca nu-mi voi mai incuraja echipa sa va intreaca , dar te asigur ca nu va fi asa nici peste 3000 de etape :lol:
un vis devenit realitate!bravo baietilor!bravo galeriei,care inca odata a reprezentat al 12-lea jucator pe teren!o atmosfera minunata,divina chiar,care nu a facut decat sa ne convinga sa privim spre un viitor promitator pentru Steaua si fotbalul romanesc!un meci care cu greu va fi uitat de suporteri si nu numai!BRAVO Stelei!
Romania-Steaua!!!!!!!
EUROPA-Steaua!!!
ORIUNDE -Steaua!!!!!!!!
CAMPIONII DIN Ghencea!!!!!!!!!!
au trecut 5 zile de la victorie fanatica,...cam tarziu feliciti galeria...