FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

RESPECT STEAUA!

«123»
ADRIAN PACURAR25.02.2005 12:51

Inca o seara deosebita in Templu , baietii au reusit un meci fenomenal in compania celei mai valoroase echipe din 2004 , bravo felicitari , cuvintele mele sunt prea sarace pentru a-i felicita ,atat numai Steaua , REUSESTE IN EUROPA!

PS: De mult n-am mai plans de fericire pe stadion :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D si nota pt echipa si fani 10 !

Virgil25.02.2005 16:44
... nota pt echipa si fani 10 !

Hai mai ca esti prea zgârcit cu notele.Nota pentru ambele este 20.

Intr-adevar si echipa si fanii au fost de nota 20.Iar victoria si calificarea le apartine în aceeasi masura.

ovimax25.02.2005 17:09

Nici nu se compara meciul vazut din tribuna cu cel vazut la TV. Ce ramane dupa meci e, insa, electrizant si de-a dreptul incredibil.

Jos palaria in fata daruirii acelor jucatori si suporteri incredibili de aseara!

ADRIAN PACURAR25.02.2005 18:46

Nu exista nota , care am putea sa o acordam echipei , dar is suporterilor.

kyd25.02.2005 19:00

Prin meciul de aseara am dovedit ca avem valoare,am dovedit ca luptam pana la capat,am dovedit tot ce se putea dovedi.

Astia suntem noi,nascuti sa fim cei mai buni.Desigur nu trebuie sa ne culcam pe o ureche ci trebuie sa ne antrenam foarte bine deoarece ne asteapta un meci mult mai greu acela cu Villareal.

PS:Poate o sa ma injurati pt ce op sa scriu mai jos dar hai:nu credeti ca spanioliio au lasat-o mai moale doar ca sa sacape de ranieri sau ca baraja si di vaio au ratat special loviturile de la 11 metri?

PS:reddog nu mai zici numik?

gianini25.02.2005 22:36

toata echipa a luptat pana la ultima picatura de energie.

10 la toata lumea.

daca nici Steaua n-are valoare, atunci cine?

slim26.02.2005 00:01

Ne am calificattttttttt.Aseara am trait ceva ce nu am mai trait de la meciul cu psg de la buc a meritat am plans am urlat dar ne am CALIFICAT.Dar daca s ar opri putin proteslte fata de conducere ce bine ar fi eu unu nus nici pro nici contra lu Gigi eu sunt mandru ca sunt stelist si ca am trait sa vad asemenea meci,public si spectacol in cetatea noastra.

FOARZA Steaua SA SE AUDA PANA LA AIA IN Stefan cel mare si giulesti

p.s. s or fi bucurat pt victoria noastra ?? :lol: :D:D:D:D:D

gianini26.02.2005 00:10

dintre ei doar putini cred ca s-au bucurat.

oricum nu d Nicolae sau tamas, cl Niculescu.

reddog26.02.2005 13:03

Acum ca mi-am mai revenit si eu putin du[pa meci, va transmit sincere felicitari. Le meritati din plin. Bravo voua, ati dovedit ca puteti foarte mult!

sorin_77726.02.2005 14:21
Acum ca mi-am mai revenit si eu putin du[pa meci, va transmit sincere felicitari. Le meritati din plin. Bravo voua, ati dovedit ca puteti foarte mult!

Cum era sa treaca si Dinamo de Partizan??? Sa avem doua echipe romanesti in grupele UEFA...Pacat... Sau mai bine sa nu iti amintesc cum abordeaza Dinamo meciurile de acasa...???

reddog26.02.2005 14:46

Asta e, Sorine, noi nu am putut sa trecem de sarbi. Ghinion, prost jucat, poate amandoua, dar ce sa mai faci acum?

Priveste si partea buna: daca nimereati cu noi si va eliminam? :lol:

Toate ca toate, dar chiarv iti pare rau pentru Dinamo ca nu ne-am calificat? Fii sincer!

sorin_77726.02.2005 15:45
Asta e, Sorine, noi nu am putut sa trecem de sarbi. Ghinion, prost jucat, poate amandoua, dar ce sa mai faci acum?  

Priveste si partea buna: daca nimereati cu noi si va eliminam? :lol:  

Toate ca toate, dar chiarv iti pare rau pentru Dinamo ca nu ne-am calificat? Fii sincer!

Prietenul meu cel mai bun este un dinamovist infocat care atunci cand merge la meci este foarte pregatit cu joben, steag, fular si tricou alb-rosu... Atunci cand nu merge ne uitam de multe ori impreuna atat la meciurile Stelei cat si ale lui Dinamo. La meciul cu Valencia din tur am fost la el... Insa ultima data am stat in fatza televizorului propriu... cred ca din superstitie... Am fost pe stadion la Dinamo-Manchester impreuna cu el si la 2 finale ale cupei Romaniei jucate de Dinamo... Cand e vorba de un meci in Europa ne sustinem reciproc. In campionat ne mai sicanam...dar mai mult in gluma... Daca ar fi fost si Dinamo alaturi de Steaua eu unul ma bucuram... Dar sa luam noi Cupa UEFA... :)

Xander26.02.2005 17:55
Nici nu se compara meciul vazut din tribuna cu cel vazut la TV. Ce ramane dupa meci e, insa, electrizant si de-a dreptul incredibil.  

Jos palaria in fata daruirii acelor jucatori si suporteri incredibili de aseara!

is invidios pe voi toti cei din Bucuresti si din tara care ati avut norocul sa fiti pe Ghencea :D :roll:

ovimax26.02.2005 20:03

Sorine, te inteleg perfect!

Prietena mea e dinamovista convinsa. Pe cuvant, ma termina de ras chestia asta, mai ales ca e o militanta convinsa pe forumul cainilor. Dar tot ea m-a facut sa-mi schimb parerea. Eu sunt un anti-dinamovist convins, nu exista nimic in afara de Steaua si iarasi Steaua in ceea ce ma priveste si de aceea nu cred ca un dinamovist poate fi sincer cand spune ca-l bucura calificarea Stelei. Dar dupa meciul din Ghencea mi-am dat seama ca nu e chiar asa si ca se poate si cu obiectivitate. Si ea asta face. Sa mor de nu ma simt mandru sa merg cu ea pe strada, chit ca eu port fular ros-albastru si ea alb-rosu!

sorin_77726.02.2005 21:14

Prietena mea e dinamovista convinsa. Pe cuvant, ma termina de ras chestia asta, mai ales ca e o militanta convinsa pe forumul cainilor. Dar tot ea m-a facut sa-mi schimb parerea. Eu sunt un anti-dinamovist convins, nu exista nimic in afara de Steaua si iarasi Steaua in ceea ce ma priveste si de aceea nu cred ca un dinamovist poate fi sincer cand spune ca-l bucura calificarea Stelei. Dar dupa meciul din Ghencea mi-am dat seama ca nu e chiar asa si ca se poate si cu obiectivitate. Si ea asta face. Sa mor de nu ma simt mandru sa merg cu ea pe strada, chit ca eu port fular ros-albastru si ea alb-rosu!

Asta da exemplu de intelegere...

Xander26.02.2005 21:16

cred ca sunteti f.comici cand mergem asa amandoi pe strada... :P .

Din fericire prientena mea e tot stelista.., dar prietena la cel mai bun amic de-al meu e dinamovista inraita.., ..nashpa :D 8)

ovimax26.02.2005 21:56

Nu-i asa de naspa; cand am cunoscut-o, puteam sa jur ca e o sursa permanenta de mistouri, asta pana a reusit de a inchis gura multora. A fost mai rau cand m-a tarat pe stadion la meciul javrelor; in rest, o evit cand sunt meciuri prea importante sau cand e in toane proaste si e totul ok.

Xander26.02.2005 22:01

Si ai fost in groapa?? 8O ..

Inca ceva, esti in ita acum, sau unde in alpi? :P

reddog27.02.2005 13:40

Asta da exemplu de intelegere...

Eu am noroc ca partenera e Dinamovista... :lol:

dbd27.02.2005 13:43

ar fi culmea sa ne luam la bataie si partenerele ca tin cu alta echipa :lol:

reddog27.02.2005 13:51

Eu nu iau la bataie pe nimeni care tine cu alta echipa (nici nu am luat-o pana acum). De altfel cei mai buni prieteni, frate-meu, cumnata-mea sunt stelisti... :lol:

dbd27.02.2005 13:55

asta-i o dovada ca esti calm...oricum nici eu nu iau la bataie pe nimeni...folosesc alte tehnici...de exemplu parintiii mei sunt din Arges si tineau cu FC Arges...dar i-am facut eu stelisti. :lol:

reddog27.02.2005 14:05

E si asta o realizare. Asa am facut si eu cu unii elevi de ai mei. :P

dbd27.02.2005 14:08

cu ce echipa tineaua elevii tai...saracii :(:( :cry:

ovimax27.02.2005 14:17

Xander, nici chiar asa. Am mers cu ea la meci ca mi-era ca se duce singura si tot stadionul era impotriva cainilor, nu vroiam s se intample ceva, ca e de o incapatanare ceva ce n-am mai vazut. Nu-s in Italia ci in Franta mai pe langa granita. Sunt la o specializare si am venit doar intr-o vacanta.

Reddog,esti si caine si profesor deci ar trebui sa te intelegi bine cu prietena mea acolo pe forum la voi,nu altceva.

«123»