Nu numai ca trebuie sa batem azi ci trebuie sa o facem la scor. National si Jiul sunt cele mai slabe echipe pe care le-am vazut in acest campionat,deci orice alt rezultat in afara de victorie la scor e unul slab.
Totusi pe mine ma intriga un lucru inca:pe ce a dat ciobanul 2 milioane ca sa asigure locul 2. Ipotezele mele sunt:
- a dat bani la adversarele contracandidatelor,dar nu prea cred aceasta varianta pentru ca ciobanul e zgarcit si daca insumam toate adversarele CFR-ului pe sfarsit de campionat,nu cred ca ies nici 500.000
- a dat 2 milioane lui Dinamo sa bata pe CFR,dar a fost infirmata apoi de cioban
- banii jucatorilor,nici vorba nu ies doua milioane de aici
- o alta ipoteza ar fi ca a dat banii astia unor oameni care ar putea da in gat niste smecherii facute de el si care ar putea afecta Steaua,retrogradand-o. Sper sincer ca aceasta ipoteza sa nu fie adevarata
- totul a fost un bluf,zis pentru impresie,ca sa zica suporterii mai manelizati ai Stelei "ia uite ma cati bani a bagat jiij,uite ma ca ii pasa de Steaua". Cea mai probabila varianta.
Voi ce ipoteze mai aveti?
Sorry de off-topic.