FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC National - STEAUA

«123»
fcsteaua.ro12.05.2007 12:14

Ultimul meci in Bucuresti CU SPECTATORI anul acesta!

Etapa a XXXII-a a Ligii I programeaza duminica, 13 mai 2007, in Cotroceni, meciul dintre FC National si Steaua.

Meciul va incepe la ora 20.30 si va fi transmis in direct de Kanal D.

Steaua abordeaza meciul cu FC National cu un moral excelent. In ultimele 5 etape echipa noastra a obtinut maximul de puncte puse in joc si astfel a recuperat distanta de 8 puncte care o separau de locul 2, ocupat pana etapa trecuta de CFR Cluj.

Acum, dupa 31 de etape Steaua este pe a doua pozitie in clasament cu 62 de puncte (2 mai mult decat echipa de pe locul 3) si se pare ca nimic nu-i va mai sta in cale pentru a merge in preliminariile Champions League.

FC National, echipa ce pana anul trecut era considerata foarte periculoasa este deja retrogradata in Liga II. De aceea meciul FC National - Steaua pare usor la prima vedere pentru elevii lui Oli. Iar cele 3 puncte sunt vitale pentru un sfarsit linistit de campionat.

De aceea suporterii Stelei sunt asteptati intr-un numar cat mai mare in Cotroceni mai ales ca va fi ultimul meci in care Steaua va putea fi sustinuta de suporteri in acest an competitional, in Bucuresti.

Antrenorul Stelei va incepe cel mai probabil cu Cernea - Nicolita, Baciu, Goian, P. Marin - Croitoru, Lovin, Paraschiv, Cristocea - Iacob, Badea.

Insa este de asteptat sa fie folositi pentru o mai mare spectaculozitate si viteza in jocul echipei si Elton cu Dica.

In meciul tur, in Ghencea, Steaua s-a impus cu 6-0 prin golurile marcate de Thereau, Cristocea, Radoi si Stancu.

Hai Steaua! Spre Champions League!

Catalin Nastase

Click aici pentru clasamentul Ligii 1

steaua_mylove12.05.2007 12:30

Cate locuri au fost acordate suporterilor stelisti la meciul de maine seara si care sunt preturile biletelor..... fular-campioniifular-campioniifular-campionii steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

EvilKid12.05.2007 12:31

unde o sa stea galeria la meciu asta?? :) steaua_ro

danciu1912.05.2007 12:56
unde o sa stea galeria la meciu asta?? :) steaua_ro

Unde vrea:)))

bodanelu12.05.2007 13:14

stelistii o sa stea in mai tot stadionul. biletele se vand incepand de maine, duminica, ora 15 si costa 20 ron la tribuna 1 si 15 ron la tribuna 2.

m1Tz0r12.05.2007 13:14

pretul biletelor : 150 tribuna 2 si 200 tribuna 1 : maine de la ora 15 va puteti procura biletele din cotroceni ! galeria va sta la tribuna 2

Gunner8512.05.2007 13:15

Stam la tribune... Tribuna 1 si tribuna a2a... in peluze nu se intra ca nu se pun bilete la vanzare... la tribuna a2a e 15 lei iar la tribuna 1 e 20 lei biletul...

COOL12.05.2007 13:36
pretul biletelor : 150 tribuna 2 si 200 tribuna 1 : maine de la ora 15 va puteti procura biletele din cotroceni ! galeria va sta la tribuna 2

:))) ai adugat un 0!!!!!!!!:))):))) :P:P:D FoRzA Steaua!!!!!! steagcruce2 fularsteaua2fular-campionii

ganja_boy12.05.2007 13:54

ambele peluze stau la tribuna 2 sau separat?nordu' la a-2-a si sudu' la tr 1?

steagcruce2

diego_cj12.05.2007 14:04

biletele sunt 20 Ron la tribuna 1 si 15 Ron la tribuna 2. Dar la peluze nu sta nimeni? E interzis pe Cotroceni, accesul in peluze?

capone12.05.2007 17:10

Ai dreaq jepcari, ne baga la tribune ca sa scoata si ei bani pe bilete. Nu putea sa le lase la peluze si sa ceara mai putin. Oricum ii vom bate si pe amaratii astia. steaua_ro

adi_steaua12.05.2007 18:08
Gigi Becali: "Pe suporteri îi calc eu în picioare, nu mai stau sã vinã jandarmii"

2007-05-11 18:05:00

Gigi Becali susține cã nu va tolera ieșiri ale suporterilor Stelei asemãnãtoare cu cele ale fanilor giuleșteni. "Se poate întâmpla vreodatã la mine ceea ce s-a întamplat la Rapid cu suporterii? Pãi îi cãlcam în picioare. Îi calc în picioare eu, nu mai stau sã vinã jandarmii. Nu îmi venea bine cã mã înjurau la mine acasã dupã ce am bãgat trei milioane de euro. Adicã, eu bag banii în propietatea publicã a statului și vin ei și mã înjurã? ", a clamat finanțatorul din Ghencea.

:|:|:|

Nu ar mai fi nimic suplimentar de comentat in privinta ciobanului. Il dispretuiesc. Observ ca toti dintre suporterii Stelei il dispretuiesc. Sper ca la meciul cu FC National sa fie aceeasi atmosfera ostila impotriva ciobanului ca la meciul anterior. Sa simta ca e un vierme. Sa simta ca nu mai e iubit in Ghencea. Personal nu cred ca voi mai avea alte sentimente pentru el, decat dispret total!

alexynho12.05.2007 19:59

am o intrebare ... cu Nesu ce se intampla ... e accidentat , sau ce are ? ... ca nu l-am mai vazut de mult timp pe teren :|

Ce echipa as vrea eu :

======= Lungu =======

==== Goian == Baciu ===

== P. Marin ===== Nesu==

====== Paraschiv ======

== Nicolita === Cristocea ==

======= Croitoru ======

==== Badea === Iacob ===

bad_joke12.05.2007 20:19

Pai legat de ceea ce a spus Becali, intr-o privinta are dreptate ,ceea ce sa intamplat la Rapid nu e de conceput,si cine ar avea curajul sa se comporte asa cu jucatori nostri ar merita puscaria.Nu e posibil sa iy judeci tu pe jucatori chiar dak nu au dat totul pe teren,poti s ale reprosezi dar in mod civilizat dar cum au facut milogi a fost incalificabil gestu,auzi fraza la ei:''ce sa mai va facem mah sa va batem?'' sau o sugestie adresata lui Ganea:''ganezule de ce nu-i bati mah...pune mah bataia pe ei''.Doamne cum poti sa vorbesti asa ca suporter cu jucatori pe care pretinzi ca fanatic ca-i idolatrizezi,pai ati auzit probabil gestu facut de un suporter al lui Liverpool fatza de Gerard,cand sa zvonit ca Gerard va pleca la rivala Chelsea,suporterul respectiv ia dat foc la tricoul capitanului,iar Gerard impresionat de gest a decis sa ramana la club si cand sa intalnit cu capitanul lui Liverpool suporterul respectiv a cazut la picioarele lui sa-i ceara iertare,si atunci ce mari suporteri sunteti voi mah cioroilor(ma refer la rapidisti).Dar nu are rost sa vb despre Rapid ce ma intereseaza pe mine de ei,dar eu am spus asta pentru acei ultrasi care nu dau 2 bani pe mine sau opinile mele ,cum nici eu nu dau nici o flegma pe atitudinea lor vandalica asupra scaunelor si destul de rar o agresiune verbala asupra jucatorilor,(aici ma refer numai la ultrasi vandali,sunt foarte multi care sunt acolo doar sa sustina echipa fara ganduri necurate de scandal si orgolii prostesti si pentru aceia am numia respect si nuami ganduri bune despre ei).

Concluzia :cine are cumva ganduri

de agresiune de orice fel asupra jucatorilor sa se gandeasca de 2 ori,pentru ca nu au dreptate

Yoyoyoi12.05.2007 20:34
am o intrebare ... cu Nesu ce se intampla ... e accidentat , sau ce are ? ... ca nu l-am mai vazut de mult timp pe teren :|

Nesu s-a accidentat la un antrenament si va lipsi tot finalul sezonului :sad:

Raul198812.05.2007 21:00

off topic:

poate sa imi zica cineva de ce nici un jucator de la Steaua nu participa la concursul ala de lovituri libere steagsimplu :neutral:

on topic: eu zic ca o sa batem national cu 4: 0 :wink:

MooxuLeTz`12.05.2007 21:12
Ai dreaq jepcari, ne baga la tribune ca sa scoata si ei bani pe bilete. Nu putea sa le lase la peluze si sa ceara mai putin. Oricum ii vom bate si pe amaratii astia. steaua_ro

6-0 ...iar .... Goian Badea Croitoru(Cristocea) Iacob ...Elton sau Dica din penalty...si aia e :)

florians12.05.2007 21:54

Forza Steaua !

diego_cj12.05.2007 22:21

A vrut sã dea 45.000 de euro pe bilete Mesajul rãspîndit ieri de fanii campioanei se dorește continuat chiar în aceastã searã la meciul cu FC Național. Tocmai de aceea, speriat de eventualitatea unui protest în masã, Becali a șocat asearã: le-a cerut oamenilor de la club sã cumpere toate biletele puse în vînzare de "bancari" pentru a stopa accesul suporterilor în stadion. Subordonații sãi s-au dus imediat în Cotroceni, însã au fost categoric refuzați de Constantin Iacov. Au fost tipãrite circa de 9.000 de tichete, care în total valoreazã în jur de 45.000 de euro.

A innebunit ciobanul.. parca vad ce o sa fie maine la bilete... plus bisnitarii..

SSK12.05.2007 22:30

Il vad in stare pe Becali sa faca asa ceva, desi realist vorbind nu cred ca o va face. Oricum n-o sa iasa bine pentru el.

Despre meci: sper sa avem 2-0 la pauza, ca sa-l vad pe Elton barem o repriza.

iov12.05.2007 23:02

Sa vezi ce fuge el pe strada ca Gusa Cosmin, cu tot cu handralaii lui,cu gura ai proasta mananca incontinuu rahat, nu are decenta sa taca, sa vedeti cata "carne" mananca maine macar sa apuc bilet, respect pentru cei care au facut acel protest, ma bucur sa vad ca incet, incet ne unim...hai Gigi ca iar ajungi la otv, sa o iei iar de la definitia partidului prostule. O sa regreti toata viata ce ai facut si zis in ultima perioada...cu fiecare vorba te ingropi, ti-ai cam epuizat toate tertipurile hahaha...

w3bmaster12.05.2007 23:24

Batem sper sa vad iar Elton + Dica = Fotbal

Si eu vreau fotbal

Daca Jiji cumpara toate biletele asta chiar ca e PREA DE TOT

Quetzalcoatl13.05.2007 06:51

Damn, nu voi avea posibilitatea sa merg la meci :(((((((((((((( voi fi la munca...sper sa se continue protestele la adresa oierului. Impreuna si la bine si la greu, Doar pentru Steaua!!!

Becali le r?spunde violent

Patronul Stelei a replicat extrem de dur auzind c? se preg?tesc în continuare manifesta?ii împotriva sa. "Ei cred c? eu sînt Copos, s? ajungem la ce s-a întîmplat în Giule?ti ?i s? le permit s? îmi înjure juc?torii? La mine se poate întîmpla vreodat? a?a ceva cu suporterii? Îi calc în picioare eu, nu mai stau s? vin? jandarmii", a spus Becali la Radio Sport Total FM, dup? care a continuat: "Eram fericit miercuri seara, radiam de fericire, dar aveam ?i o durere în suflet ?i în inim? pentru manifest?rile suporterilor. Nu îmi venea bine c? m? înjurau la mine acas?".

[Carpeta Sporturilor xxx]

Jesus, asta-si continua elucubratiile fara nici o jena. Unde dracu am injurat noi jucatorii ciobane? esti surd? Steaua nu e ograda ta jigodie !!!!!!!!!!!

P.S. comunicatul AISS cu privire la declaratiile ciobanului, au fost preluate de stirile sportive de pe antena 1. :)

soare4ever13.05.2007 07:47

Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!

Le dam vreo 3-4 goluri.Ar trebui sa jucam cu Elton titular, ca doar nu ne poate pune probleme Nationalul in aparare.

ro_deci13.05.2007 08:14

Hai Steaua si sa ne vedem cu bine si cu efectiv complet "sa jucam fotbal".... Este un cistig pentru noi ca Dica in sfirsit a revenit si cu ajutorul lui si a echipei sa "batem" tot. Astept sa facem deseara un meci bun; hai Steaua!!!!

«123»