Din pacate comentariile articolelor din arhiva sunt sterse.
Raman la aceeasi opinie ca si acum 7 ani.
Ciobanul si bataushul vor ramane in istorie drept 2 pete pe blazonul respectat al Stelei!
Din pacate comentariile articolelor din arhiva sunt sterse.
Raman la aceeasi opinie ca si acum 7 ani.
Ciobanul si bataushul vor ramane in istorie drept 2 pete pe blazonul respectat al Stelei!
si din stadion se vede la fel sunt abonat la Steaua de mult timp si in ultimul timp tot mai des ma uit la televizor sa vad meciul si stau cu abonamentul in buzunar.
oare e bine? hai sa ne batem ca suntem civilizati si dam exemplu cum se bate un cameraman ce tari suntem cand ne alearga jandarmii (vinovat sau nu) ne plimbam pe la toate televiziunile sa le aratam vanataile de la bastoane cand luam bataie. ASTA E SPIRITUL ACUM IN Ghencea???
hai la stadion cu lantu' parca am merge la razboi. am ajuns de rasul lumii.
ATMOSFERA CREATA DE FANI LA MECIURILE DIN Liga Campionilor A FOST O ADEVARATA LECTIE PENTRU INTREAGA EUROPA ASA TREBUIE SA FIM MEREU. SE POATE
Mama, mama, da' hap-uri intregi luati de la presa, mai rumegati si voi informatiile citite prin tot felul de fituici.
Atmosfera din Liga?! A fost cea mai crunta dezamagire pentru mine. A fost mai superba atmosfera de la meciul cu Ceahlaul decat cele din Liga.
Am incercat sa-mi expun si eu parerea ... dar se pare ca nu sunt inteles ... asta e...
daca incepem sa comparam meciul dintre Real si Ceahlaul ... inseamna ca am ajuns rau de tot. eu m-am referit la atmosfera din tribune nu ce au facut jucatorii pe teren. Oricum EU sunt mandru ca sunt stelist am iesit fruntea sus dintr-o grupa foarte grea. meciul cu Ceahlaul din 90 de minute
70-80 s-a injurat. superba atmosfera.
Acesta a fost ultimul meu mesaj pe acest site.
Si apropo inca 2 meciuri la televizor - suntem cei mai tari la capitolul asta.
Astept sa vad si eu Steaua civilizata.
![]()
MAi tii minte cand m-ai contrat pentru ca te-am rugat sa nu ii bagi pe MM si Becali in aceasi oala cu Ion Alexandrescu si alte foste glorii ale Stelei?
Mi-ai spus ca indiferent cum sunt, buni sau rai trebuie apreciati deoarece sunt din familia Stelei(nu astea sunt exact cuvintele dar esenta e aceeasi)
Mi-e lene sa caut acum dar iti promit ca o voi face cat de curand!
Ceea ce am spus atunci pot spune si astazi: Gigi Becali face parte din istoria noastra. Cand am spus asta atunci vi l-am dat exemplu si pe Danilescu, individ pe care-l detest, pentru ca si ala face parte din istoria noastra. Nu putem sterge ce este rau si sa pastram numai ceea ce ne place si ne convine, ne-am comporta exact ca milogii de sub pod.
Daca nu esti in stare sa intelegi atata lucru...
ps.n-am spus niciodata ca "buni sau rai trebuie apreciati" am spus ca fac parte din istoria noastra, atat. Uite, eu il detest din tot sufletul pe Ion Dumitru zis Lita desi m-am indragostit de echipa aia, a anilor 76-78, echipa in care juca un rol principal.
Mama, mama, da' hap-uri intregi luati de la presa, mai rumegati si voi informatiile citite prin tot felul de fituici.Atmosfera din Liga?! A fost cea mai crunta dezamagire pentru mine. A fost mai superba atmosfera de la meciul cu Ceahlaul decat cele din Liga.
Si stii de ce a fost asa? Pentru ca in Liga a fost pretul cel mai redus la bilete in....PELUZA, si de aia samantarii care nu aveau bani de tribuna 1 sau 2 au luat loc in Peluza (Nord sau Sud). Facand o paralela intre oricare din jocurile din Liga Campionilor si un meci din Ghencea al Stelei cu Jiul, FC National sau Ceahlaul, la cele din Liga strigam doar jumatate din peluza, la cele din campionat cu echipele de mai sus era o atmosfera incredibila, tot meciul, TOATA PELUZA canta. In Liga mai erau si pauze ca unii vroiau sa-si desfaca alta punga de seminte sau sa mai fumeze un pachet de tigari.
Sunt din Ploiesti, adica provincie, si nu fac deloc vreo discriminare intre suporterii Stelei. Adica si cei din provincie si cei din Capitala stiu sa incurajeze Steaua la fel de bine. Nu e deloc adevarat faptul ca cei din Bucuresti vin la stadion doar sa provoace dezastru. Suporteri din astia gasesti in groapa sau in alte parti, NICIDECUM IN Ghencea!
FORZA Steaua, MEREU SUPERIORI !!! steagcruce2
cetateni....cetateni.treziti-va oameni buni,am ajuns de tot rasul,oierului nu-i pasa.ciobane,iti doresc din tot sufletul...ceea ce ne doresti tu noua,derbedeilor care iubim cu adevarat clubul!sunt satul pana_n gat de hazul tau,de circul ieftin si de prost gust,de prostitutia perversa pe care o practici!dispari ciobane!