FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi, Spanzura-te cu Fularul Spurcatilor!

«1234»
fcsteaua.ro09.05.2007 14:27

Mizerabilule, ai intrecut orice masura. Ai dovedit, daca mai era nevoie, ca nu ai ce sa cauti la Steaua. Pe cine ar trebui sa blestemam, daca ne-am ocupa cu asa ceva, pentru ca te-a adus la Steaua? Pe Victor Piturca? Pe Hrebenciuc? Pe Valentin Paunescu? Pe toti la un loc? Miselule, spectacolul deplorabil pe care l-ai dat ieri in groapa dusmanilor face din tine un spurcat. Te-ai spurcat cu fularul lor, te-ai spurcat cu steagul lor, esti de-acum inainte unul de-al lor, esti un spurcat!

Razi, Gigi! Hohoteste, Gigi! Asa vom rade si noi de tine cand te vom da afara de la Steaua. Ziua aceea va veni, nu te indoi de asta, pana la urma vei pleca. Nu stiu cum deocamdata, ca nu esti prost sa dai din mana singurul lucru ce te face sa fii si sa te simti tare. Dar ti-o coacem noi, o sa vezi tu pe dracu. Si te va lua la el, oricate biserici vei construi si oricate linguseli pe la popi vei mai face. Pentru ca tu nu esti un om credincios, pentru ca esti un tradator, pentru ca esti un las, pentru ca esti un mincinos si un fatarnic, pentru ca esti o jigodie.

Gigi, spanzura-te cu fularul spurcatilor!

Gica Chioru

Dicanul09.05.2007 14:31

diseara toate lumea trebuie sa strige

"Gigi Becali la **** Gigi Becali"

"noi suntem Steaua"

"ciobane esti o mizerie"

"mars du-te la Dinamo"

"mirosi a branza"

daca toata lumea ar striga asa ceva o sa iasa frumos> fac pariu ca doar sudu o sa protesteze.

LUPTA Steaua!

diseara e vremea razbunarii

EL Fenomeno09.05.2007 14:37

Becali [...] javra de acum sa nu te miri daca te vom striga JAVRO pentru ca asta esti o javra.Gestul tau de a pus capac.[...] oierule ce ai facut bani din furturi si inselatorii.

Editat de moderatori!

ddc85b09.05.2007 14:44

NU POT SA CRED CE FACE ............ CU CE MANDRIE TINE FULARUL IN MANA SI SE BUCURA SI DE PARCA NU ERA DE AJUNS MAI SI SCOATE UN PORUNBEL PE Gurita (NICI CU Steaua NU AM AVUT ASA EMOTI )BA CIOBANE PNT TINE NU CONTEAZA DECAT BANII SI VOTURILE EU UNUL AM AVUT LACRIMI IN COHI CAIND IL VEDEAM CUM SE BUCURA ALATURI DE MIZERABILISI CIOBANE UNDE ESTE DEMNITATEA SI OMOAREA DE CARE TOT VB

Ice_Angel09.05.2007 14:46

Mare dreptate ai!Nesimtitul si-a depasit deja toate prostiile pe care le-a facu!Ciobanul a fost in stare de cele mai josnice lucruri....Toata suflarea stelista ar trebui sa-l renege...NU se poate ca "patronul" Stelei sa strige cu galeria dinamovista sau sa poarte fularul javrelor!!!!!!!!!!!....

DATI-L AFARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RUSINE CIOBANE!!!

iov09.05.2007 14:48

Bravo Gica. Si eu am mai spus, voi avea rabdare si voi fi acolo sa ma bucur.

RaDoooI09.05.2007 14:48

[...]Dute LA Dinamo !!! Nu ai ce cauta in Ghencea !!! Nu ai ce cauta in templul fotbalului romanesc !!!

Editat de moderatori!

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 14:51

PIEI DIAVOLE DE LA Steaua!!!

LITISH09.05.2007 14:54

Diseara ar trebui sa strigam cu totii: IESI AFARA JAVRA ORDINARA! Ca asa ceva nu se mai poate.Eu nu zic sa nu incurajam echipa,sa o incurajam,dar nu trebuie lasat asa ce a facut taranu! NU TE VOTEZ

72panda09.05.2007 15:04

urat gest a facut nea Jiji! parerea mea e ca a calcat mandria a milioanelor de stelisti si asta e grav!

singura solutie,inca o revolutie! forta Steaua

m1Tz0r09.05.2007 15:07

Marsh sa pleci din Ghencea nenorocitule

johngotti09.05.2007 15:09

din pacate nu se poate scapa de el. Nu exista nici o sansa. E proprietar, saraci-i-ar averea

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 15:28

Sa intre cu masina in stalp,poate doar asa scapam de el!!!

F.U.A.P.09.05.2007 15:29

unde sunt acum toti taranii ce si-au tatual numele si/sau mecla infectului?????

nea Jiji, nea Jiji...............*******de sclavi....

predatorpulse709.05.2007 15:42

De Jiji scapam doar daca o sa punem presiune pe el mai mult timp,si pana la urma va ceda. Ar trebui intai sa incurajam echipa si la fiecare 10 min sa-i dam ciobanului ce merita,dar pentru asta galeria trebuie sa aiba atitudine impotriva "spartanului". Nu o sa fie meci usor cu Ceahlaul,pentru ca Farul a pierdut si cele 2 echipe se bat pentru retrogradare.

Ce mai vorbim de corectitudine,fair-play si alte tampenii in campionatul romanesc.Arbitrii omoara f multe meciuri,exista prea multe cardasii,f multe suspiciuni.Si cum sa fie altfel cand aflu ca,dupa meciul cu clujul,pechinezii au mers sa sarbatoreasca la hotelul unui anume Mitica Dragomir,care este si seful ligii. In mod normal,asa ceva nu s-ar intampla intr-un fotbal sanatos,pentru ca apar suspiciuni.Dar in fine...

Ca sa concluzionez,nu va fi usor,dar cu atitudine Jiji va pleca el din Ghencea nu trebuie sa-l dam noi afara.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

danielcristian09.05.2007 15:48

Stati linistiti ca inca nu am vazut totul!Jiji se tampeste pe zi ce trece tot mai tare,se prostitueaza in toate felurile pentru "BANI DE TIGARI",cum spunea el. Pacat ca unii au inceput doar acum sa vada cat de infect este acest personaj,dar presimt ca Jiji va reusi sa ii prosteasca din nou.Nu uitati fratilor:onoarea si demnitatea nu mai au loc in Ghencea pana nu dispare cancerul asta!

stelista2309.05.2007 15:57

Becali a mai demonstrat inca o data ca nu e STELISt...akm Borcea are dreptate sa rada de noi, Steaua pentru ca nimeni nu rade numai de Becali! ii "multumim" lu Becali ca a reusit sa ne faca sa ne fie rusine!! dupa parerea mea ar trebui sa plece pentru a nu mai provoca si alte umilinte pentru echipa si pentru suporteri!!

katabossx09.05.2007 16:01

Eu zic ca acesti cioban nu va pleca pana nu moare din Ghencea, nu am dorit moartea la nimeni, esti si pacat dar lu ciobanul asta imputit ii doresc moartea, numai ashea putem scapa de tentativa asta de patron, eu zic ca fiecare user sa aiba la avatar poza lu Becali cu nu te votez sau ceva legat de el!!!!!

Stil_Ostil0609.05.2007 16:10

Spurkatule...ai ranit origoliu a milione de stelisti din toata tara..prostituatu draqului..esti in stare sa faci orice...pentru ati atinge scopurile..esti o Mizerie..[...]

Editat de moderatori!

Anna Marya09.05.2007 16:12

mai usor cu Gigi ca poate lesini pe acolo si oricum nu ii pasa lui ce credem noi totusi iti dau dreptate el pupa si isi tine pe gat fularul lui Dinamo si a lui rapid dar l-am vazut vrodata cu fularul Stelei la gat ??? eu una nu si nici nu cred ca o sa-l vad prea curand Gigi a "bagat destui bani la Steaua da pe ce nu se stie ca lot nu avem decat jucatorii care erau si acum un an" am uitat l-a cumparat pe Andrey care nu a demonstrat ca merita sa joace si chiar ma surprins fiindca am vazut un filmulet cu evolutiile lui si apara chiar bnn da asta e el pleaca da Elton saracu sta pe banca si nu intelege ce se intampla el chiar are valoare da Gigi si cu Oli park au orbit poate il vedem si noi in seara asta in meciul cu Ceahlaul da nu prea cred cel putin Dica intra sigur ca ia promis Oli ..sper ca Gigi sa-si de-a seama cine merita sa joace la Steaua si cine nu poate chiar pleca si el:P conducator=0 nu avem lotr nu prea sezonul acesta=dezastru :| da ata ete poate ne calificam macar in CL sa mai spalam rusinea facut de uni si de Gigi mai ales Forta Steaua steagcruce2

dodosteaua09.05.2007 16:13

baieti faceti ceva diseara la meci poate isi da seama nenorocitu cat de mult a gresit fata de cei care iubesc neconditionat Steaua

IONUTZ-CIPRIAN09.05.2007 16:23

Degeaba,asta vede numai banii valoare si caini!!

razvan_cmi09.05.2007 16:24

Gigi Gigi Gigi lasa-neeeeeeeeeeeeee , lasa-neeeeeeeeeeeeee!

Virgil09.05.2007 16:26

Superba exteriorizare a revoltei interioare.Bine ai revenit Gica. :wink:

cmt-steaua09.05.2007 16:26

Nu stiu de ce va enervati atat ! purta fularu ala la gat pentru ca trebuia sa castige Dinamo aseara , pentru ca noi sa prindem locul 2 ! Ganditi putin inainte sa faceti pe turbati pe forum ! Ce naiba va enrevati asa usor ! orice om destep isi da seama de situatie.

«1234»