FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi, Spanzura-te cu Fularul Spurcatilor!

«1234»
Gica Chioru09.05.2007 21:31
Hopa Gica...Nu tu erai ala care il portretizai pe Gigi cu ceva timp in urma drept un "mare conducator", un conducator pe care ar trebui sa il bagam in aceasi oala cu ilustrii inaintasi care au avut grija de interesele Stelei din 1947 incoace?

Parca asa ziceai, ca nu conteaza ce face....uite ca te-ai trezit stimabile dupa vreo 7 ani de hibernare sa ne luminezi: Gigi NU E DE Steaua!

Citeste, casca ochii bine, si arata-mi si mie unde-l "portretizam":

http://www.fcsteaua.ro/index/section/archive/domain/89

ps.tot asa ai ramas, ma...

Flow_ultras4ever10.05.2007 05:09

e doar o jigodie de om a patat imaginea clubului sper sa il bage cineva la parnaie pe nenorocitul asta...... sa se duca draq la javre si sa se linga in fund toata viata lor....... n-am sa te votez nici daca o sa ma bati ...... esty o mizerie un analfabet esty un stricat gunoiule.....

denisake10.05.2007 06:29

Tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor suporterilor adevarati ai Stelei care iau atitudine si scriu cateva randuri aici. Respect adevaratilor fani care au curajul sa puna punctul pe I si termine odata pentru totdeauna cu atitudinea asta de taran fatarnic a lui Jiji. Va spun sincer ca nu imi mai gasesc cuvintele sa scriu ce anume ma doare. Ma doare sufletul cand ordinarul asta de Jiji se duce si face pe placul lui Borcea si se pozeaza cu fularul lui Dinamo la gat si in plus mai spune cu mandrie prosteasca ca doreste sa sponosorize cu 2 mulioane pe spurcati. Bai tarane mai bine cu banii astia faci niste investitii in juniorii Stelei ca te lauzi ca faci si dregi la centrul de juniori. In afara de Ogararu care era singurul jucator 100% produs al Stelei la echipa mare nu a mai fost promovat nimeni. Asa ca noi "golanii" si "derbedii" care tu mah analfabetule vorbesti avem tot dreptul sa te apostrofam cand jignesti enorm cu atitudinea ta de oier. Mai lasa-ne dracului in pace sa traim demn si cu onoare. RUSINE!!! RUSINE Jiji!!!

Azazello10.05.2007 06:48

Acest articol ar trebui sters ! Incita la vilolenta si foloseste un limbaj neadecvat, la fel ca majortitatea postarilor. Moderatorii - se aude ?

forever_STEAUA10.05.2007 07:38

@Azazello

Da se aude... Dar problema e ca moderatorii nu iti impartasesc opinia. Articolul lui Gica e foarte bun, cel putin din punctul de vedere al celor care vrem ca Steaua sa redevina ce a fost.

babalak_ful10.05.2007 07:53

Forta Dica Respect Dica respect pentru toata echipa Forta Steauaaaaaaaa la multii anii dicaaaa **** Caini ham ham ham ;))))

Azazello10.05.2007 08:14
@Azazello

Da se aude... Dar problema e ca moderatorii nu iti impartasesc opinia. Articolul lui Gica e foarte bun, cel putin din punctul de vedere al celor care vrem ca Steaua sa redevina ce a fost.

Am inteles, aveti aceasi opinie...Nu ma mira...Dar exprimati-o intr-un mod normal.

Enumar din articol: "Mizerabilule, Miselule, spurcat. Gigi, spanzura-te !" - credeti ca este in regula sa fie folosite aceste cuvinte si expresii ?????

Daca da , atunci permite-ti asta tuturor...Dati-mi si mie voie sa va fac mizerabili, jigodii, sa va indemn spre exemplu sa va faceti sepuku...pentru ca aveti alte opinii decat a a mea.

Cat de onest ar fi ? - DELOC . Si de aceea nici nu fac asta.

Va salut.

dannyovidiu10.05.2007 08:30

a gresit cand a pus mana pe fularul spartanilor ... si a zis ca se va ruga pentru ei ... a depasit orice limita ... el a mers pe zicala "te faci frate cu dracu pana treci puntea" dar nu te faci si ruda cu el. fularsteaua2

dar vine si intrebarea daca asta pleaca cine mai da milioane pe jucatori - daca vine unul mai prost ca el un Copos sau un ungur ceva ... scapam de dracu dam de tasu' idei proaste nu are... vrea civilizatie numai ca nu stie cum sa faca ... vrea si el sa fie un conducator mare, dar nu stie cum sa faca asta e prost de gura asta e marea lui greseala.

cine credeti ca mai da 2 milioane pe un jucator ... nimeni ... dar el isi permite ... multi au banii, dar nu scot din buzunar.

Sunt nou pe aici ... sper sa ma intelegi ce am vrut sa-i zic ... imi cer scuze daca supar cu ceva.

The Flyer10.05.2007 08:51

ciobane,te-am injurat aseara din tot sufletul si cea mai mare bucurie a fost sa-ti vad fata aia cretina,uimita de faptul ca tocmai tu,principele,marele oier al tarii,ursul carpatin si pe viitor...............ce [...] ai mai vrea sa fii,ai fost injurat de citeva mii de suporteri ai Stelei!

da,tarane,te-am injurat si te vom injura pina vei pleca din Ghencea!mareste pretul biletelor,chiar te rog,vei scapa de toti saracii care te aduleaza si vei ramine cu noi,astia pentru care nu reprezinti nimic,decit,eventual,o scursura umana care se da vertebrata!

[...] ciobane!

Azazello10.05.2007 09:02
a gresit cand a pus mana pe fularul spartanilor ... si a zis ca se va ruga pentru ei ... a depasit orice limita ... el a mers pe zicala "te faci frate cu dracu pana treci puntea" dar nu te faci si ruda cu el. fularsteaua2

dar vine si intrebarea daca asta pleaca cine mai da milioane pe jucatori - daca vine unul mai prost ca el un Copos sau un ungur ceva ... scapam de dracu dam de tasu' idei proaste nu are... vrea civilizatie numai ca nu stie cum sa faca ... vrea si el sa fie un conducator mare, dar nu stie cum sa faca asta e prost de gura asta e marea lui greseala.

cine credeti ca mai da 2 milioane pe un jucator ... nimeni ... dar el isi permite ... multi au banii, dar nu scot din buzunar.

Sunt nou pe aici ... sper sa ma intelegi ce am vrut sa-i zic ... imi cer scuze daca supar cu ceva.

Bine ai venit! Nu ai de sa-ti ceri scuze. Ti-ai exprimat o opinie. Din pacate, esti in minoritate si poate vei fi flancat cu "respect" de unii. Nu conteaza. Viata ne invata ca majoritatea se schima usor in minoritate si invers.

Succes si mereu cu Steaua !

axl4610.05.2007 09:03

cine crezi ca mai da 2 milioane pe un jucator (defapt 1.5 milioane) si pe urma se apuca sa il faca in toate felurile si sa-i dea tema clara la antrenor ca nu cumva sa-l bage pe teren. La vara din cate

am inteles are de gand sa-l dea afara pe Elton, pai asta e o atitudine profesionista?? Pe de alta parte vad ca ii impartasesti "patriotismul" de mahala al lui Becali, ceva de genul "noi nu ne vindem tara". Pai ce are daca vine un patron ungur la Steaua? As prefera oricand un ungur sau un somalez, irakian, ce-o fi el ca si patron la Steaua decat un roman (care defapt nu e roman ca e machedon) care se afiseaza cu fularul lui Dinamo si scandeaza impreuna cu galeria pekinezilor.

Daca imi spunea cineva acum cativa ani ca un conducator al Stelei ar putea sa se afiseze cu insemnele lui Dinamo sau Rapid sau ca ar sponsoriza aceste echipe , il credeam clar nebun pe individ. Acum vad ca se poate si asa ceva. Eu acuma nu spun ca Becali e un patron rau pentru Steaua spun doar ca altcineva ar putea fi un patron mai bun, orcine altcineva.....

Yoyoyoi10.05.2007 09:46

de acord cu tine Gica. fularsteaua2

dannyovidiu10.05.2007 10:09

Vii la meci vezi SCANDAL in timpul meciul vezi SCANDAL dupa meci iar SCANDAL unii vin la meci doar pentru SCANDAL. vin sa se bate in grup si sa se sature de injurat ca altceva nu stiu sa faca si cand sunt arestati fac pe martirii ca ei sunt nevinovati. Si ne dam cu pumnii in piept ca suntem un club european si civilizat ca suntem un exemplu pentru altii.

Vreau ca peste cativa anii sa merg si eu la meci asa cum se merge in europa cu copilul cu sotia (cand voi avea) ... sa ne manifestam bucuria civilizat. Eu sunt de acord cu scumpirea biletelor asa nu vor mai intra toti copii needucatii care isi dau cu pumnii in piept ca sunt suporteri pana la moarte sunt pusi numai pe scandal din cauza lor vedem 2 meciuri la stadion si 5 la televizor. exemplu linia lui 385 ieri 5 indivizi (fani de fani) injurau de mama focului intr-un autobuz plin cu oameni obisnuiti care veneau de la lucru. un domn le-a cerut civilizat sa vorbeasca mai frumos si ei ce fac se iau la bataie in autobuz ca ei sunt fanii domne trebuie lasati sa se manifeste si daca se iau jandarmii de ei pai cum se poate asa ceva.

Eu unul m-am saturat de fanii... ca astia. Datorita lui Becali am vazut Real - Lyon- Kiev, datorita lui Becali avem un stadion, un gazon si o tabela de invidiat. cum nu se baga el la echipa cum echipa incepe sa piarda, a intervenit el la echipa au numai victorii pe linie.

TOT VREAU CE VREAU EU ESTE SA-SI CEARA SCUZE FANIILOR PENTRU GRESEALA pe care a facuto purtand fularul Rivalilor. Trebuie sa-si ceara scuze a gresit grav in fata noastra. Eu zic ca daca stim cum sa ne purtam putem sa-l invatam si pe el sa ne respecte.

Becalii nu doreste rau echipei de asta sunt sigur.

Poate in toamna vom vedea si barca in Ghencea si sper tot cu Becali patron.

Asta e parerea mea.

fular-campionii

Larisa_Stelista10.05.2007 10:24

steag1 steag1 steag2 fularsteaua2forzateaua \mdah...orikum Gigi si daca a mers la meciu lui Dinamo in nici un caz nu trebuia sa cante cu dinamovistii si sa poarte fularul lor la gat...dar asta este....nu trebuie nici injurat dar nici el nu a facut deloc byne...asta este...

mihaela_yooo10.05.2007 10:48

FORZZA fularsteaua2 !!! Lasati-l frate pe Gigi...a gresit si el...sau poate crede ca a procedat corect...ierrtati-l!!!FORZZA fularsteaua2

dannyovidiu10.05.2007 11:11
FORZZA fularsteaua2 !!! Lasati-l frate pe Gigi...a gresit si el...sau poate crede ca a procedat corect...ierrtati-l!!!FORZZA fularsteaua2

asta am zis si eu ... se vedea pe fata lui ca era speriat si stia ca a gresit

Azazello10.05.2007 12:14

Asta e parerea mea.

fular-campionii

100 % de acord cu tine. M-am satutrat de pustii teribili, de huligani si dezaxati care nu stiu decat sa sa bata si sa provoace violenta !

Vreau o Stea civilizata !!!!

vali_vlv10.05.2007 12:50

Sunt Vali din Sibiu (nou si eu pe aici ) .

Am vazut parerile unora dintre voi ca noi " provincialii " am fi mai putin suporteri decat voi , cei din Bucuresti .

E cea mai proasta fraza ce o putea scoate cineva din "gura" .

Noi ,provincialii , chiar iubim Steaua mai mult decat voi . Voi mergeti la meci doar sa va bateti .

Eu personal chiar nu va inteleg . De ce naiba mai mergerti la meciuri . Doar sa injurati si sa va bateti ?

Nu v-ati saturat sa vedeti cum Steaua joaca cu portile inchise sau la distanta de Bucuresti ?

Chiar nu puteti sa mergeti frumos la meci - insotiti de copii, nevasta ? Fara teama ca , copilul vostru , ar putea fi batut de vreun huligan cu lantu in buzunar ?

Cel mai mult mi-ar place sa vad un stadion Ghencea fara garduri de protectie , fara jandarmi , cu oameni politicosi , care urmaresc din placere si cu pasiune meciul .

Toate cele bune ,

Un Stelist adevarat

Dragoshel10.05.2007 12:53

Hai sa iti spun si eu ceva, aceeasi parere o aveam si eu acum mult timp , cand nu mergeam lka meciuri, Iaute aia iau se bat, se injura etc etc., dar odata intrat pe stadion parca uiti de tot si de toate, te simti mai bine ca acasa. Iar mai ales cand esti provocat de jucatorii, suporterii adversi, nu ai cums ataci din gura. La TV nu se vad toate evenimentele dupa stadion, auzi doar ca injura galeria, nu stii de ce, iar comentatorii isi dau cu parerea, cand mai bine ar tace.

Incearca a ajungi la un meci in Ghencea si vei vedea tot ce ti-am zis;) BAfta!

dannyovidiu10.05.2007 14:36
Hai sa iti spun si eu ceva, aceeasi parere o aveam si eu acum mult timp , cand nu mergeam lka meciuri, Iaute aia iau se bat, se injura etc etc., dar odata intrat pe stadion parca uiti de tot si de toate, te simti mai bine ca acasa. Iar mai ales cand esti provocat de jucatorii, suporterii adversi, nu ai cums ataci din gura. La TV nu se vad toate evenimentele dupa stadion, auzi doar ca injura galeria, nu stii de ce, iar comentatorii isi dau cu parerea, cand mai bine ar tace.

Incearca a ajungi la un meci in Ghencea si vei vedea tot ce ti-am zis;) BAfta!

si din stadion se vede la fel sunt abonat la Steaua de mult timp si in ultimul timp tot mai des ma uit la televizor sa vad meciul si stau cu abonamentul in buzunar.

oare e bine? hai sa ne batem ca suntem civilizati si dam exemplu cum se bate un cameraman ce tari suntem cand ne alearga jandarmii (vinovat sau nu) ne plimbam pe la toate televiziunile sa le aratam vanataile de la bastoane cand luam bataie. ASTA E SPIRITUL ACUM IN Ghencea???

hai la stadion cu lantu' parca am merge la razboi. am ajuns de rasul lumii.

ATMOSFERA CREATA DE FANI LA MECIURILE DIN Liga Campionilor A FOST O ADEVARATA LECTIE PENTRU INTREAGA EUROPA ASA TREBUIE SA FIM MEREU. SE POATE

SSK10.05.2007 15:43

Hmm...sa ne gandim: te referi la atmosfera creata de zgomotul semintelor de la meciul cu Lyon? Sau la huiduielile adresate lui Carlos si Saban? Ori poate la faptul ca multi dintre "suporteri" au plecat in min 75 al meciului cu Real? Aceea e atmosfera?

Pentur cel din Sibiu...ti-as sugera sa-ti moderezi discursul si sa nu mai faci generalizari aiurea. Daca cineva zice ca provincialii TOTI sunt niste jalnici, mananca rahat. Da' nu veni tu sa ne zici noua ca bucurestenii nu stiu sa-si sustina echipa si ca vin doar sa se bata la stadion, pentru ca habar n-ai ce vorbesti.

juby10.05.2007 15:53
Vii la meci vezi SCANDAL in timpul meciul vezi SCANDAL dupa meci iar SCANDAL unii vin la meci doar pentru SCANDAL. vin sa se bate in grup si sa se sature de injurat ca altceva nu stiu sa faca si cand sunt arestati fac pe martirii ca ei sunt nevinovati. Si ne dam cu pumnii in piept ca suntem un club european si civilizat ca suntem un exemplu pentru altii.

Vreau ca peste cativa anii sa merg si eu la meci asa cum se merge in europa cu copilul cu sotia (cand voi avea) ... sa ne manifestam bucuria civilizat. Eu sunt de acord cu scumpirea biletelor asa nu vor mai intra toti copii needucatii care isi dau cu pumnii in piept ca sunt suporteri pana la moarte sunt pusi numai pe scandal din cauza lor vedem 2 meciuri la stadion si 5 la televizor. exemplu linia lui 385 ieri 5 indivizi (fani de fani) injurau de mama focului intr-un autobuz plin cu oameni obisnuiti care veneau de la lucru. un domn le-a cerut civilizat sa vorbeasca mai frumos si ei ce fac se iau la bataie in autobuz ca ei sunt fanii domne trebuie lasati sa se manifeste si daca se iau jandarmii de ei pai cum se poate asa ceva.

Eu unul m-am saturat de fanii... ca astia. Datorita lui Becali am vazut Real - Lyon- Kiev, datorita lui Becali avem un stadion, un gazon si o tabela de invidiat. cum nu se baga el la echipa cum echipa incepe sa piarda, a intervenit el la echipa au numai victorii pe linie.

TOT VREAU CE VREAU EU ESTE SA-SI CEARA SCUZE FANIILOR PENTRU GRESEALA pe care a facuto purtand fularul Rivalilor. Trebuie sa-si ceara scuze a gresit grav in fata noastra. Eu zic ca daca stim cum sa ne purtam putem sa-l invatam si pe el sa ne respecte.

Asta e parerea mea.

fular-campionii

Ce ?!

stiny10.05.2007 16:09

Jiji dute la oi ciobane....nai ce cauta la Steaua...faci de rusine clubul,emblema,tot....crezi ca u esti ala tare ca numa u ai bani sau ce...?dati demisia frate ca te angajez cioban la o stana ca te pricepi la muls oi...sau dute naiba in groapa dak tot esti un spurcat!!faci de ras clubul prin atitudinea ta de om fara scoala...ce ai cu Jean??iti e frica ca intoarce pe toata lumea ipotriva ta??fricosule...nu esti demn sa fi presedinte la acest club...dati demisia... steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

vasilestelistul10.05.2007 18:15

dispari la spurcati oierule esti o mizerie esti cea mai mare mizerie . intr-o buna zi sper ca iti vei da seama ca locul tau nu e la Steaua ci la oi . acolo iti va fii tot timpul locul gunoiule [..............................................]

Editat pentru injurii.Atentie !

Moderatorii

armanovici10.05.2007 19:05
Citeste, casca ochii bine, si arata-mi si mie unde-l "portretizam":

http://www.fcsteaua.ro/index/section/archive/domain/89

ps.tot asa ai ramas, ma...

MAi tii minte cand m-ai contrat pentru ca te-am rugat sa nu ii bagi pe MM si Becali in aceasi oala cu Ion Alexandrescu si alte foste glorii ale Stelei?

Mi-ai spus ca indiferent cum sunt, buni sau rai trebuie apreciati deoarece sunt din familia Stelei(nu astea sunt exact cuvintele dar esenta e aceeasi)

Mi-e lene sa caut acum dar iti promit ca o voi face cat de curand!

«1234»