FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A fost odatã ca niciodatã...

«123»
leynad7208.05.2007 05:47

Pentru târâturile care azi pãteazã numele Stelei :

Astea-s DVD-urile ce trebuie sã le urmãriți la ședințele voastre tactice, zi de zi !

Nu pirateriile pe care vi le bagã pe gât "omul cu suflet de copil" și din care ați dedus cã ceea ce jucați voi astãzi se poate numi fotbal.

Ce ziceți voi dragii moșului Lovin, G.Coman, O.Petre, Stancu, etc ?

În care din jucãtorii de atunci vã regãsiți voi astãzi ?

Dar pe rând, pe rând, nu toți odatã !

Vã dați voi seama ce de DVD-uri le arãta nea Emi de-i fãcea sã joace în "halul" ãla ?

Ha,ha,ha ! Ãia erau FOTBALIªTI mã râșilor, nu voi !

milovan djilas08.05.2007 10:21

Mare pacat ca nu putem vedea dvd-uri cu rezumate sau meciuri integrale din vremea aia. eu unul (si cred ca si voi) as fi in delir sa pot vedea, oricand, faze din meciurile cu Honved, Anderlecht, MTK, Glasgow Rangers, Sparta Praga, Spartak Moscova, IFK sau Galatasarai.

Si desigur si derbyurile cu cainii sau chiar amicale tari (de ex. 2-1 cu Real Madrid in vara lui 1988, la La Coruna). Asta e, ne multumim cu cate un crampei "servit" din an in paste de tvr, iar clubul, stim cu totii, e varza la marketing.

arcadia08.05.2007 11:41

un articol care ne arata si ce au simtit jucatorii in acele momente, tin minte ca eram in genunchi in fata televizorului privind cu pumnii stransi cum apara lovitura dupa lovitura si nevenindu-mi sa cred ca nu este un vis...imi amintesc deznadejdea traita la ratarea lui Majearu, speranta reincoltita dupa prima parada a lui Duckadam, din nou disperare si speranta, apoi ultimele 2 incredibile parade ale magicului Duckadam ...acea zi este unul din motivele pentru care imi este mila de amaratii care tin cu Dinamo sau rapid ;)

PS - ce ciudat...a scris Dinamo cu majuscula...desi eu am folosit majuscule doar la numele marelui portar...

alice4steauaBUC08.05.2007 15:56

Citind acest articol si vaznad meciul va jur ca am pielea de gaina pe mine...nu am avut norocul de a simti acea seara magica..aveam 2 luni si cateva zile...dar imi povesteste maica'mea si acum ce ii spunea tatal meu in seara aia.."trezeste-o pe fi'ta..nici macar ea nu trebuie sa piarda acest meci"...si uite asa saraca mama m-a leganat un meci intreg!sunt sentimente de nedescris...sentimente pe care doar un stelist le poate simti... ;-)

Oradeanu08.05.2007 19:27

In primul rand ma bucur ca printre suporterii Stelei sunt multi care ar trebui sa poarte pe haine numarul 86 :lol:

In al doilea rand pe 7 mai 1986 seara si tata si bunicul meu ma aruncau in sus (unde mai pui ca m-au prins de fiecare data). Nu mai incapea loc de altceva. Eram REGII EUROPEI. SI VOM FI IN CONTINUARE (pentru dinamuisti)

w3bmaster08.05.2007 23:44

Am vazut meciu

Cu parere de rau as da orice ca Steaua de azi sa joace ca Steaua din 86 (desi atunci parca nu era asa mare viteze desi le zicea vitejisti) doamne de ar juca asa si acu am juca mereu in LC :(

Super echipa super jucatori Iordanescu super clasa / Laca se stie , Balint Bumbesc si Belodedici erau ca un zid

Dukadam doamne ce portar ar trebui clonati

Suntem Unici si Reprezentam istoria fotbalului romanesc momentan nu avem cum sa fim egalati nici nu se pune problema de depasit aveam doar 2 ani asta e as da orice sa fi vazut meciu live

Forza Steaua poate oi vedea si eu in curand jucand Steaua actuala / sau viitoare asa sunt inca tanar sa speram ca, candva vom juca asa dinou da tre si jucatori

boggie12.05.2007 10:55

Steaua '86, la "Parfum de glorie" - astazi 12.05.2007 la 16.30 pe tvr1

REMEMBER Pe 7 mai s-au implinit 21 de ani de la succesul Stelei in Cupa Campionilor Europeni. Incununata cu laurii celui mai ravnit trofeu european, ea a fost numita de ziarele vremii "Super Steaua Europei". Dumitru Graur dedica, echipei, jucatorilor si antrenorilor ei, editia de maine [sambata] a emisiunii "Parfum de glorie" (ora 16.30, TVR 1). Cativa dintre eroii din mai '86, Lacatus, Duckadam, Boloni, Piturca, Balint si antrenorul Emerich Ienei, vor raspunde la 5 intrebari, desigur dintr-o mie posibile, dar veti afla, ca de fiecare data, o multime de lucruri interesante.
predatorpulse712.05.2007 11:43

@Webmaster,n-au fost vitezisti in finala,pentru ca in fata barcei,in spania trebuiau sa joace mai defensiv,dar cand ma uit la anumite meciuri din perioada de aur a anilor 80 imi dau seama ca isi meritau renumele de vitezisti. Viteza de circulatie a balonului era incredibila in anumite momente.

In ziua de azi,fara Dica si Elton in teren,mingea circula repede,dar in directia inversa.

Si sa nu uitam si CCA-ul din anii 50-60,care erau renumiti pentru jocul lor spectaculos.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«123»