Cata dreptate ai,SSK.
Chiar daca erau alte vremuri si fotbalul se juca altfel,am vazut astazi meciul integral si ma minunam ce frumos pasau baietii nostri,chiar daca a fost un meci in care au fost eminamente defensivi,prin faptul ca jucau acasa la spanioli. L-am vazut pe Lacatus care avea o rautate pozitiva in joc(care n-a avut loc la Steaua de azi),un Boloni care a facut un sprint de 60 m ca sa-i repare greseala lui Belodedici(si a fost injurat de ciobandante ca e ungur),Belodedici incantator,un dribleur extraordinar,si anume Majearu si eroul de la Sevilla,Duckadam. Memorabile mai sunt imaginile din ultimele secvente ale prelungirilor cand,desi se aruncau obiecte din tribuna la colt,stelistii din acea zona pasau cu dezinvoltura nepasandu-le de ostilitatea publicului. Cum sa te gandesti la puiu Iordanescu ca la cel cu icoanele cand il vezi in acest meci intorcand 3 jucatori de la Barcelona? Eu sunt nascut pe 2 aprilie 1986 si evident ca eram prea mic sa vad meciul dar de fiecare data cand vad acest meci ma apuca nostalgia,pentru ca vad nu neaparat o echipa de invingatori ci spiritul stelist in cea mai pura forma,spiritul de luptator.
Unde este acest spirit in ziua de azi? Lasa ca nu-l mai au multi dintre jucatorii nostri,dar vad ca si multi stelisti l-au pierdut sau incep sa-l piarda. De asta eu ma enervez cand vad un anume cioban care se milogeste pentru locul 2 la rivalii nostri,astfel umilindu-se si stricand blazonul echipei si mai ales imaginea acesteia.
Nici o fosta glorie nu are post de conducere in cadrul clubului,sau daca au nu sunt pozitii influente cu care sa aduca schimbari in bine la club,pentru ca acum la Steaua doar ciobanul conteaza din pacate... Clubul nu numai ca a fost preluat de Jiji,dar incepe sa fie schimbat dupa chipul sau imputit si asta doare,ca cel mai tare brand sportiv din Romania sa fie acaparat de un cioban. Eu am mai zis-o,adevarata influenta a lui Jiji se va vedea de acum incolo,pentru ca in primii ani nu prea se baga la echipa,doar baga banii si se uita,acum vrea sa faca multe manarii ca sa-si faca imagine in politica.
Ca sa radem putin si asa-zisii nostri rivali,care abia si-au facut majoratul la titluri(multe castigate de securitate-Lucescu stie),noi ne-am luat masterul la titluri si in curand vine si doctoratul. Ca sa fac paralela Steaua-Dinamo,hai sa luam evenimentele sarbatorite:noi sarbatorim pe 7 mai castigarea ECC, ei pe 10 mai un act huliganic la un meci pe care l-au pierdut!!! Cat de imbecili sa fie sa sarbatoreasca un meci pierdut,ca vezi doamne au incendiat peluza stelista,ce sa zic genial,si l-am vazut pe Borcea ca zambea,mama cata frustrare.
Eu cu asta ma mandresc,Steaua tot ce castiga,castiga pentru ea si pentru Romania,atat in campionat cat mai ales in Europa,Dinamo cand castiga o face doar ca sa ne prinda din urma si eu unul sunt convins ca exista mai multi anti-stelisti in tara decat exista dinamuisti,milogi sau alte specii...
Inca o data multumesc Stelei 1947-2007 cat mai ales Stelei 86-89 pentru toate bucuriile traite si sa nu uitam: FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.