FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A fost odatã ca niciodatã...

«123»
7sevilla8607.05.2007 10:37

Aveam doar 6 ani, dar nu o sa uit niciodata. Incredibil.....Acum traiesc in Sevilla, si mereu cand merg pe stadion, ma gandesc cum ar fi fost sa fiu in acel loc atunci....Pentru mine nu exista ,a existat sau va exista alta echipa ca Steaua. Cu tot respectul, pentru cei mai fideli suporteri din lume, mandru ca sunt Stelist. steagcruce2

Martin_Tudor1207.05.2007 11:04
EXTRAORDINAR COMENTARIU!!! ce sa zic...asta este Steaua....e unica si de ne egalat...!!! NEVER
Bundy07.05.2007 11:22

Super Duckadam, cerebral omu, si Laca cu curajul lui nebun...Lovine poti si tu asa mah?:)

frunji07.05.2007 11:27
Aceasta data nu o vom uitata niciodata 7 MAI 1986 SEVILIA !!!! pentru. ceilanti rivali aceste date lipsesc !! PENTRU NOI EXISATA !!! spre cl FORZA Steaua !!! NOI AVEM DIN CE NE AMINTI ALTI NIMIC!!! steagcruce2
Crash1o607.05.2007 11:31
Am fost la un pas de finala UEFA, cred ca l-a momentul actual atat se poate, mai ales ca lui Jiji nu ii pasa de performanta ci doar de imaginea lui.Poate in 5 -10 ani cu un management profesionist si cu jucatori straini de mare valoare sa trecem de grupele CL...

Din nefericire eram prea tanar la momentul finalei (in jur de o luna) si nu imi amintesc nimic din ea..doar ce am vazut la TV.

bah macar u aveai o luna... eu petreceam in burta la maicamea....eh... nu stiu de ce am impresia ca m-au conceput in seara aia magica... Daia is eu asa mare stelist :P

steaua_campioana07.05.2007 11:49

Eu nici nu ma nascusem...

L0n3wolf07.05.2007 12:19

da ..frumos articol....pe 7 mai ai mei il sarbatoreau pe frati-miu care facea un an....eu eram in burta lu maicamea.........

korynna07.05.2007 12:25

respect pentru eroii de la sevilla si pentru toti cei care au urmarit meciul in acea seara magica!Va multumim pentru ca existati si duceti povestea mai departe!Multumim pentru noaptea in care Romania insemna Steaua!Multumim pentru faptul ca ati facut milioane de inimi sa bata la unison si ca in seara asta avem de rememorat cele mai frumoase clipe din fotbalul romanesc!

Restul sunt prea mici pentru a fi luati in seama!Scaldati-va in groapa mediocritatii,dati-va foc si sarbatoriti prostia...sunteti gunoaiele societatii

steag2 fular-campionii

MegaMan07.05.2007 12:46

BRAVO! Aceasta echipa ne-a adus bucuria si mandria de a fi romani.Steaua nu ne-a facut de ras niciodata.Noi nu am stins nocturna ca sa nu ne mai dea goluri.In EUropa nu ne oprim doar la preliminariile UEFA.Nu am castigat Cupa Campionilor Europeni cu ajutorul lui Ceausecu(cum se spune ca in campionat eram favorizati de el)am demonstrat contrarul.Echipa de azi are un model de urmat dar si o datorie fata de Steaua din 86,in schimb altii trebuie sa-si caute modele prin strainatate.Poate peste cativa ani vom castiga si Champions League.

FORZA Steaua!

TE VOM IUBI MEREU! steagcruce2

Harald07.05.2007 12:46

Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla! Sevilla!

steagcruce2 fularsteaua2 steagcruce2

redblue7107.05.2007 13:39

Prea frumos ca sa fie adevarat! A fost prima oara cand s-au adunat spontan 100000 de oameni la aeroport. securitatea intrase in fibrilatie, pentru ca nu stiau cum va reactiona masa aia de oameni. Sper din tot sufletul ca si baiatul meu sa simta macar o data in viata o asemenea bucurie (anul trecut eram aproape se reinnodam seria succeselor majore, dar n-a fost sa fie).

Revenind la actualitate, ma intreb de ce nu se realizeaza de catre club cd-ul cu finala de la Sevilla, pentru ca sunt convins ca toti ar dori sa-l aibe. Mai sunt convins ca si alte meciuri celebre ale Stelei ar fi de mare interes pentru suporteri (meciul cu spartak moskova de pe vremea lui Hagi, cu galatasaray, cu PSG, cu valencia, etc.). Pacat ca nu avem conducere.....

tutankhamon_je07.05.2007 13:39

Eu aveam 1 an :P

Lionheart07.05.2007 14:31

Asta seara pe TV Sport de la ora 19 se difuzeaza Marea Finala de la Sevilla!!!!

Toata lumea la meci.Si stelistii mai mititei si aia mai "batranei" si tomberonisti si latrai(sa invatati istorie).

Forza Steaua Forever!!!!!

eduardo_stelist07.05.2007 15:33

Ce poate fi mai frumos si mai emotionant decat sa fi fost martorul acelei seri?? Aveam doar 2 ani si ceva, eram in Iasi, in caminul unde taicamiu statea si fara a fi intrebat de cineva am fost martorul acelei seri irepetabile in Romania de orice alta echipa! Ce frumos e sa te gandesti ca nici o cunostinta sau prieten javra, tigan, oltean, banatean sau alti sclavi ai fotbalului romanesc nu se vor putea gandi si lauda niciodata cu asa ceva!!!!!

Suntem unici si niciodata nimeni nu ne va putea lua seara aceea. steagcruce2

zloty07.05.2007 17:43

doamne ce diferenta intre ce jucam si ce jucam

alexys07.05.2007 18:37

aveam 7 ani si imi aduc aminte cu emotie de momentul in care a doua zi, toti copii din fata blocului,ne scriam cu creta pe tricouri sau pe haine numele eroilor de la Sevilla..parca in momentul ala,nici cearta pe care stiam ca o vom primi de la parinti nu mai conta..pacat ca ai nostri copii nu vor avea ocazia sa traiasca o asemenea fericire prea curand.

MANDRU CA SUNT STELIST!!

flo220307.05.2007 19:03

cat de mult s-a schimbat fotbalul de atunci...! Steaua va ramane singura echipa din Romania

care are in vitrina acest trofeu steagcruce2

SSK07.05.2007 19:29

Cateva concluzii, dupa ce am vazut (prima oara) meciul integral din 7 mai 86:

* se pare ca au existat vremuri in care romanii jucau un fotbal vertical, in care pasa inapoi era o solutie de avarie. Nu stiu ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani cu noi, insa la acest capitol am regresat teribil.

* ce scoala de fundasi am avut... Incredibil cate atacuri curate, la minge, am vazut in seara aceasta! (doar la Liverpool-Chelsea am mai vazut niste interventii la fel) Belo, Bumbi, Iovan, Barbulescu - jos palaria!

* nervozitatea lui Lacatus m-a uns pe suflet si mi-a adus aminte de ce ii spunem FIARA, de ce murea cu adversarii nostri de gat, de ce va fi mereu un simbol stelist

* nu stiu daca vreodata o echipa romaneasca va mai ajunge intr-o asemenea faza. Tot ce se poate. INSA, sunt APROAPE SIGUR ca o perioada de dominatie europeana precum a Stelei din perioada 86-89 nu vom mai intalni niciodata! Fotbalul romanesc are un decalaj semnificativ fata de ce se joaca in Europa. Atunci - eram niste avangardisti!

Si o vorba despre comentariul lui Gabi Balint: un om care poseda un dezvoltat simt al autoironiei nu poate fi decat o mandrie si un castig pentru Steaua. Sper sa ne revedem curand, in Ghencea, Gabi!

Quetzalcoatl07.05.2007 20:12

Incredibil, m-au luat furnicaturile citind articolul :D...parca se desfasurau in fata mea cele relatate.

Aveam 6 ani atunci, nu prea-mi aduc aminte exact ce-a fost in aceea noapte nebuna. Retin doar un lucru mai clar, cuvintele comentatorului la finalul loviturilor de la 11m "Am luat CUPA, Cupa Campionilor europeni e la Bucuresti !!! ""

predatorpulse707.05.2007 20:45

Cata dreptate ai,SSK.

Chiar daca erau alte vremuri si fotbalul se juca altfel,am vazut astazi meciul integral si ma minunam ce frumos pasau baietii nostri,chiar daca a fost un meci in care au fost eminamente defensivi,prin faptul ca jucau acasa la spanioli. L-am vazut pe Lacatus care avea o rautate pozitiva in joc(care n-a avut loc la Steaua de azi),un Boloni care a facut un sprint de 60 m ca sa-i repare greseala lui Belodedici(si a fost injurat de ciobandante ca e ungur),Belodedici incantator,un dribleur extraordinar,si anume Majearu si eroul de la Sevilla,Duckadam. Memorabile mai sunt imaginile din ultimele secvente ale prelungirilor cand,desi se aruncau obiecte din tribuna la colt,stelistii din acea zona pasau cu dezinvoltura nepasandu-le de ostilitatea publicului. Cum sa te gandesti la puiu Iordanescu ca la cel cu icoanele cand il vezi in acest meci intorcand 3 jucatori de la Barcelona? Eu sunt nascut pe 2 aprilie 1986 si evident ca eram prea mic sa vad meciul dar de fiecare data cand vad acest meci ma apuca nostalgia,pentru ca vad nu neaparat o echipa de invingatori ci spiritul stelist in cea mai pura forma,spiritul de luptator.

Unde este acest spirit in ziua de azi? Lasa ca nu-l mai au multi dintre jucatorii nostri,dar vad ca si multi stelisti l-au pierdut sau incep sa-l piarda. De asta eu ma enervez cand vad un anume cioban care se milogeste pentru locul 2 la rivalii nostri,astfel umilindu-se si stricand blazonul echipei si mai ales imaginea acesteia.

Nici o fosta glorie nu are post de conducere in cadrul clubului,sau daca au nu sunt pozitii influente cu care sa aduca schimbari in bine la club,pentru ca acum la Steaua doar ciobanul conteaza din pacate... Clubul nu numai ca a fost preluat de Jiji,dar incepe sa fie schimbat dupa chipul sau imputit si asta doare,ca cel mai tare brand sportiv din Romania sa fie acaparat de un cioban. Eu am mai zis-o,adevarata influenta a lui Jiji se va vedea de acum incolo,pentru ca in primii ani nu prea se baga la echipa,doar baga banii si se uita,acum vrea sa faca multe manarii ca sa-si faca imagine in politica.

Ca sa radem putin si asa-zisii nostri rivali,care abia si-au facut majoratul la titluri(multe castigate de securitate-Lucescu stie),noi ne-am luat masterul la titluri si in curand vine si doctoratul. Ca sa fac paralela Steaua-Dinamo,hai sa luam evenimentele sarbatorite:noi sarbatorim pe 7 mai castigarea ECC, ei pe 10 mai un act huliganic la un meci pe care l-au pierdut!!! Cat de imbecili sa fie sa sarbatoreasca un meci pierdut,ca vezi doamne au incendiat peluza stelista,ce sa zic genial,si l-am vazut pe Borcea ca zambea,mama cata frustrare.

Eu cu asta ma mandresc,Steaua tot ce castiga,castiga pentru ea si pentru Romania,atat in campionat cat mai ales in Europa,Dinamo cand castiga o face doar ca sa ne prinda din urma si eu unul sunt convins ca exista mai multi anti-stelisti in tara decat exista dinamuisti,milogi sau alte specii...

Inca o data multumesc Stelei 1947-2007 cat mai ales Stelei 86-89 pentru toate bucuriile traite si sa nu uitam: FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

cristian8607.05.2007 21:01

Am vazut si eu meciul, sincer trebuie sa recunosc ca am jucat tactic f bine , aveam niste fundasi de mare clasa (cred ca si Maldini a invatat cate ceva de la ei :mrgreen: ) , aveam pe Anghel Iordanescu (care de curand a implinit 57 de ani) care se distra cu mijlocasii lor , avem un Majearu exceptional , un Lacatus fara complexe si multi alti eroi de legenda.

Este fabulos ce a reusit Steaua la Barca "acasa" si este de asemenea regretabil ca nu a fost o decernare demna pentru o mare campioana a Europei.

VIITORUL INCEPE CU VOI, EROI DE LA SEVILLA !

steven_gerrard07.05.2007 21:12

O sa apara meciu p site?

Ca yo nu am unde sa il vad, respect Steaua 86 PE VIAtA,pacat de actuala conducere,nici site nu avem cum tre e mai bun & mai frumos asta fcsteaua decat steauafc,cu Mobilul Steaua ce sa mai inapoiati ca naighba

FORZA Steaua fular-campionii

Flaviu8607.05.2007 21:55
si eu aveam 2 luni si 5 zile :D:D:D:D MARTORI :P

greu de egalat o astefel de performanta...pana la moartea cu Steaua

iar eu tocmai ce ma nascusem...numai bine ca sa prind finala! aveam doar...14 ore si 45 minute :) FORZA Steaua!

"apara Duckadam!!!!suntem finalisti!!!!!!!!!!!"

grizonatu08.05.2007 01:12

Pentru cei ce spun ca erau prea mici la vremea aceea trebuie sa va spun ca in aceea noapte nu prea s-a dormit in Bucuresti si cred ca si toata tara.Afost o noapte de parca era noaptea Invierii.Toata lumea fericita cu toate ca a doua zi se duceau la servici si toti aveau ochii rosi de nedormiti ce eram cu totii. In concluzie a fost o noapte de Mai pe care ,personal nu cred ca o sa mai avem parte. fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2

korynna08.05.2007 04:41

cat de trist a fost la final cand Gabi Balint a precizat ca orice copil l ar fi induiosat pe "ursul" Duckadam,dar acesta nu a putut ceda manusile din acel meci,insa peste cativa ani a fost nevoit sa le vanda.Legendele din Romania sunt condamnate la o viata mizera :evil: nu stiu daca ati vazul imagini din casa lui Duckadam,dar este complet ros albastra.

Sunt campionii sufletelor noastre si ar trebui sa le amintim asta mai des!

«123»