FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scuze

«123»
fcsteaua.ro06.05.2007 15:17

Redactorul Il Soldatino isi cere scuze fata de suporterii Stelei pentru faptul ca a specificat in cronica meciului impotriva Unirii Urziceni faptul ca nu a fost penalty la caderea in careu a lui Vasilica Cristocea.

Astazi, vizionand imaginile de mai multe ori de pe www.gsp.ro, cele aduse in redactie de arbitrul acestei partide, Alexandru Tudor, am ajuns la concluzia ca lovitura de la 11 metri a fost corect acordata (mana stanga a portarului Unirii ii agata bocancul stang al lui Cristocea ).

Influentat de comentariul celor de la National TV dar si de piedica abia perceptibila am fost indus in eroare. M-am inselat tot la fel cum a facut-o d-l Ovidiu Ioanitoaia sau finantatorul echipei Timisoara, Marian Iancu.

De aici, scandalul facut de Dan Petrescu cu amenintarea de actionare in instanta a arbitrului Tudor este un circ ieftin.

Alexandru Tudor a dovedit inca o data ca este un arbitru First Class. Din pacate Corpodean este preferatul si tot el este calaul.

Inca o data imi cer scuze suporterilor stelisti si centralului acestei partide.

Dragoshel06.05.2007 15:25

Da, acum am vazut si eu acel filmulet dupa gsp, si da sunt 90% sigur ca a fost 11 metri...

Puteti downloada clipul de aici: Penalty corect

fratello06.05.2007 15:52

a fost lovitura de la 11 m.nu stiu de ce toata lumea e impotriva Stelei!

initial si eu am crezut ca Tudor a gresit si m-am mirat ca el ne-a avantajat!

dar nu a fost asa si lovitura e corect acordata chiar daca buzarin de la gsp nu o vede!

MEREU SUPERIORI!

FORZA Steaua!

Ayrton06.05.2007 16:12

Ha ha ... Tudor e acoperit! Acel centimetru de muschi ialomitean ce atinge calcaiul lui Cristocea l-a "scos"!

Chestia asta incepe sa semene cu celebra "fanta".

Sincer va spun ca eu daca eram in locul lui Tudor nu dadeam nimic.

Faza e atat de ambigua si la limita incat cred ca scuzele nu isi au rostul.

Yoyoyoi06.05.2007 16:16

nu are cineva un snapshot cu contactul ca ma omoara antistelistii cu povestile lor, ca cica ar fi distanta de juma de metru intre Cristocea si ala.

Am vazut ce poze au pus pe stelisti.ro obiectivii de la GSP, adevarate scursori...

George Stan06.05.2007 16:20

Eu am fost la meci si mi s-a parut penalty foarte clar, asa, la o singura vedere :) Chiar mi se parea atat de clar incat ma gandeam ce porcarii o sa scrie presa pentru o greseala copilareasca a portarului urmata de un fault (daca va mai amintiti ce s-a scris despre Stancioiu acum un an la meciul Sportul - Steaua 1-2)

ulysses06.05.2007 16:29
a fost lovitura de la 11 m.nu stiu de ce toata lumea e impotriva Stelei!

initial si eu am crezut ca Tudor a gresit si m-am mirat ca el ne-a avantajat!

dar nu a fost asa si lovitura e corect acordata chiar daca buzarin de la gsp nu o vede!

MEREU SUPERIORI!

FORZA Steaua!

din frustrare!

danielcristian06.05.2007 16:31

@Il Soladatino -sa spun sincer,pe mine nu m-a convins faza! Eu sunt de parere ca am dominat jocul si puteam sa castigam mai lejer,si ca am castigat jocul pe cinstite,chiar si cu acest penalty .Ce ma supara pe mine este faptul ca jucatorii nostri cad mult prea usor la orice contact cu adversarul,si raman pe jos minute bune de fiecare data,mai ales daca conducem cu un gol diferenta.Cred ca sunt in fiecare meci 15-20 de caderi spectaculoase,din care doar 20-30% necesita acel circ ieftin si de prost-gust.Tertipuri de echipa mica,de jucatori fara caracter,invatate de la Oli ,care le-a adus aici de la echipele de duzina pe unde a activat,dar care nu au nimic de-a face cu spiritul nostru.Stiu ca aceste tertipuri fac parte din joc,dar nu cu echipele mici,si nu din 5 in 5 minute...

AndreyCor06.05.2007 17:04

soldatino ai dat dovada de multa eleganta mult bun simt prin acest articol dar oare comentatorii postului national TV cei 2 stan si bran ,nesimtitii aia care au insinuat tot felul de chestii despre Steaua vor avea demnitatea si curajul sasi ceara scuze.

FORtA Steaua!

fsoica06.05.2007 17:16

problema e ca nu se da penalty la asemenea contact.

dar problemele mai mari sunt altele:

-ca ne lasam manipulati de comentatori rauvoitori, de TV si de presa scrisa;

-ca marti toata gazetaria sportiva romaneasca va inchide ochii la o rusine nationala,

doar pentru ca nu-l inghite pe Becali;

-ca echipa noastra e in mainile unui om caruia nu-i pasa de nimic.

Maine e 7 mai.

Si fiecare 7 mai va fi un ghimpe in coasta tuturor anti-stelistilor romani, pe vecie.

Ceva ce nu va putea fi egalat de nimeni si nici sters din istorie niciodata.

P.S.

Tolontan e o tarfa de ziarist, o spun cat se poate de raspicat si fara pic de jena.

Mi-e greu sa aleg daca editorialul sau aparut azi pe gsp.ro

e mai josnic decat afirmatiile

celui care antreneaza pe Dinamo si aparute in EVZ.

La asa patroni de cluburi, asa antrenori, asa ziaristi...

stelista2306.05.2007 17:16

nu prea arata a penalty faza...se vede clar ca ala a pus mana pe langa el...si Cristocea a calcat stramb...poate doar atunci cand i-a pus mana pe mischi...dar in nici un caz jos....asta e parerea mea...yo asa am vazut...

capone06.05.2007 17:34

Personal consider ca nu a fost penalty, dar asta e, se mai intampla. steaua_ro

Il Soldatino06.05.2007 17:43
nu prea arata a penalty faza...se vede clar ca ala a pus mana pe langa el...si Cristocea a calcat stramb...poate doar atunci cand i-a pus mana pe mischi...dar in nici un caz jos....asta e parerea mea...yo asa am vazut...

Nu se vede clar. Incearca sa urmaresti cu mare atentie imaginile de pe gsp si de mai multe ori si ai sa observi la un moment dat ca mana stanga a portarului ii agata piciorul stang al lui Cristocea. Intr-adevar Vasilica a cazut de parca l-a impuscat cineva dar aceasta este ALTA mancare de peste. Crezi ca ma apucam sa postez de nebun scuzele daca nu eram convins ca am gresit? :)

Alexandru H.06.05.2007 17:56

Cand am vazut prima declaratie a redactorului, chiar am fost bucuros. "Uite, domnule, un stelist are taria sufleteasca sa recunoasca ca ceva nu a fost in regula". Stiam ca va fi poate criticat, ca da ocazia mass-mediei si adversarilor sa se dezlantuie, dar e mai bine sa fii cinstit cu tine insuti, in ciuda obstacolelor si a gurii lumii.

Azi vad ca s-a ajuns la o noua concluzie. Si ma gandesc ca poate eu sunt nebun. Am downloadat filmul cu faultul si stiti ceva? Sunt de aceeasi parere: NU A FOST FAULT. Nici macar atingere. Portarul nu l-a atins pe Cristocea. Deloc. Va dau un sfat: uitati-va la prima reluare laterala si ignorati cele din fata, care doar dau impresia unui fault.

Acum, pentru mine e clar ca buna-ziua ca ala nu a fost fault. Nu e vorba aici de interpretarea regulamentului, ci de fizica pura: avem efect dar nu avem cauza. Cristocea a cazut, probabil intr-o incercare sincera de a obtine un penalty, stiindu-l pe portar in spatele sau. A avut NOROC! Intrebarea mea e insa alta: Sunteti nebuni? Va agatati de orice fir minuscul doar pentru a scoate echipa nevinovata? Pentru mine, sunt clare doua lucruri: daca arbitrul a fost platit sa greseasca, atunci cel care l-a platit sa fie pedepsit (adica Becali) iar daca Tudor a gresit din proprie initiativa, sa fie el atunci cel care sufera. Atat! Mandria de stelist nu inseamna sa aperi orice mitocanie stupida petrecuta pe terenul de fotbal.

Edit: a existat o atingere intre ei dar surpriza! nu a fost cu intentie din partea portarului... pur si simplu, Cristocea l-a agatat usor de partea superioara a mainii... pentru o miime de secunda.. dupa care a continuat cavalcada... pentru a se arunca la pamant dupa vreo cateva secunde... Dar, repet, portarul nu l-a atins pe Cristocea, ci Cristocea l-a agatat.

Ala nu e fault. Puteti sa il numiti cum vreti dar nu fault. Nimeni nu acorda penaltiuri la astfel de faze, mai ales ca nu exista un pericol direct la poarta Urziceniului. Eu i-as fi dat galben fara probleme lui Cristocea pentru o astfel de comportare. Tudor a ales insa calea scandalului...

Ultras_Fever06.05.2007 17:58
...dar oare comentatorii postului national TV cei 2 stan si bran ,nesimtitii aia care au insinuat tot felul de chestii despre Steaua vor avea demnitatea si curajul sasi ceara scuze...

FORtA Steaua!

vad ca ii jignesti pe acei 2 maiestri ai filmelor de comedie cu niste comentatori de duzina...

Alexandru H.06.05.2007 18:03

Edit: a existat o atingere intre ei dar surpriza! nu a fost cu intentie din partea portarului... pur si simplu, Cristocea l-a agatat usor de partea superioara a mainii... pentru o miime de secunda.. dupa care a continuat cavalcada... pentru a se arunca la pamant dupa vreo cateva secunde... Dar, repet, portarul nu l-a atins pe Cristocea, ci Cristocea l-a agatat.

Ala nu e fault. Puteti sa il numiti cum vreti dar nu fault. Nimeni nu acorda penaltiuri la astfel de faze, mai ales ca nu exista un pericol direct la poarta Urziceniului. Eu i-as fi dat galben fara probleme lui Cristocea pentru o astfel de comportare. Tudor a ales insa calea scandalului...

Bundy06.05.2007 18:05

Foarte buna decizia lui Tudor dar cred ca atunci cand a vazut reluarea acasa si-a dat si el seama ca a fost penalty:). Asta e parerea mea. Din pacate finalurile de campionat sunt din ce in ce mai urate si nu ar trebui sa ajungem sa stam la mana altora.

RED-STAR06.05.2007 18:18

Dupa parerea mea nu se poate da penalty la faza aia.Tudor a gresit dar nu cu intentie l-a pacalit caderea teatrala a lui Vasilica.Se mai intampla.

Lucas06.05.2007 18:20
problema e ca nu se da penalty la asemenea contact.

dar problemele mai mari sunt altele:

-ca ne lasam manipulati de comentatori rauvoitori, de TV si de presa scrisa;

-ca marti toata gazetaria sportiva romaneasca va inchide ochii la o rusine nationala,

doar pentru ca nu-l inghite pe Becali;

-ca echipa noastra e in mainile unui om caruia nu-i pasa de nimic.

Maine e 7 mai.

Si fiecare 7 mai va fi un ghimpe in coasta tuturor anti-stelistilor romani, pe vecie.

Ceva ce nu va putea fi egalat de nimeni si nici sters din istorie niciodata.

P.S.

Tolontan e o tarfa de ziarist, o spun cat se poate de raspicat si fara pic de jena.

Mi-e greu sa aleg daca editorialul sau aparut azi pe gsp.ro

e mai josnic decat afirmatiile

celui care antreneaza pe Dinamo si aparute in EVZ.

La asa patroni de cluburi, asa antrenori, asa ziaristi...

Da' ce-a zis domne' Rednic in EVZ, ca am ratat panseurile marelui strateg din groapa.

fsoica06.05.2007 18:46
Da' ce-a zis domne' Rednic in EVZ, ca am ratat panseurile marelui strateg din groapa.

pai mai nimic

a sters cu buretele performantele Stelei din perioada 86-89...

Un fleac...

RaDoooI06.05.2007 19:09

Da a fost penalty ... revedeti faza cu imaginile prezentate de Tudor . Are dreptate , a fost atins varfu bocancului stang a lui Cristocea .

georgecristian06.05.2007 19:32

Baieti, din imagini se constata ca a fost un contact fizic intre mana portarului si gheata lui Cristocea! Probabil e vorba de un contact subtil, care nu justifica un penalty, dar un contact se remarca. In orice caz, am avut dubii inca de la primele reluari din transmisia live ca a fost doar o simulare. Mi s-a parut penibila atitudinea comentatorului de la National (vadit antistelista) care tragea concluzii definitive dupa doar prima reluare , dintr-un unghi nefavorabil. Personal, nu ma influenteaza nimeni la aprecierea unei faze , oricat de nete ar fi comentariile. Exista un curent de presa anti-Steaua (mai ales in GSP) , oameni care exploateaza asemenea situatii neclare pentru a trage cu tunul in Steaua. Apoi, ura orbeste ratiunea, fapt arhicunoscut in psihologie.

Poate ma insel eu,dar in orice caz, nici vorba de distanta de 1m intre cei doi de care vorbea omul ala la NTV. Cand? Dupa ce Cristocea a cazut? Sau poate dupa terminarea meciului? Este ridicol sa ii auzi pe acesti oameni pronuntandu-se categoric dupa 1-2 reluari , dintr-un singur unghi (pentru ca evident televiziunile noastre nu isi permit sa aloce bugetul minim pentru a face o transmisie onorabila).

nyquist06.05.2007 19:37
Da a fost penalty ... revedeti faza cu imaginile prezentate de Tudor . Are dreptate , a fost atins varfu bocancului stang a lui Cristocea .

Contact e, dar e de kkt sa dai 11m la o faza d-asta..

zloty06.05.2007 19:40

voi sincer din ce ati vazut la meci , vi se pare ca a fost penalti?? ce dracu cred ca distanta dintre ei a fost de cel; putin un metru asea ca nu vad cum varfu;l unghiei portarului ar fi putut atinge gheata lui Cristocea , dupa minhe a fost vorba de actorie clara

leoc98006.05.2007 20:00
Nu se vede clar. Incearca sa urmaresti cu mare atentie imaginile de pe gsp si de mai multe ori si ai sa observi la un moment dat ca mana stanga a portarului ii agata piciorul stang al lui Cristocea. Intr-adevar Vasilica a cazut de parca l-a impuscat cineva dar aceasta este ALTA mancare de peste. Crezi ca ma apucam sa postez de nebun scuzele daca nu eram convins ca am gresit? :)

Catalin... vad acum imaginile care tot ruleaza, un arbitru PE-NI-BIL!!! si un Dan Petrescu dezlantuit impotriva sa, clamind stelismul(am fost de toate la Steaua: copil de mingi, om in galerie, jucator, golgeter, capitan, finalist al CCE)-si eu il cred.

Revenind la faza, exista atingere, se misca nitel piciorul, din lateral se vede ca si mana portarului nu ramane nemiscata-ceea ce nimeni nu pare a vedea, DAR sa acceptam ca acolo a fost penalty ne aduce la acelasi nivel cu milogii. Sper sa nu mai sustii ca ar fi penalty. Daca sustii un neadevar la un moment dat, risti ca atunci cand ai dreptate sa nu ti se mai dea...

«123»