Vestiarul Stelei stă pe un butoi cu pulbere, iar fostul manager din Ghencea, Mihai Stoica, e unul dintre cei care ar putea aprinde fitilul exploziei. Între jucatorii care au inceput sezonul in roș-albastru si cei care au venit de la Urziceni pe parcurs s-a creat o falie rezultată din faptul că toti cei 7 "urzicenari" au luat prime de instalare fabuloase.
Mai mult, de circa o saptamina a aparut un alt motiv care a creat zizanie intre jucatori. Unii dintre fotbalistii Stelei au dezvaluit că acest motiv se numeste Mihai Stoica, prin intermediul declaratiilor pe care le-a facut la DigiSport in ultimul timp. Unii dintre stelisti il acuză de lipsă de obiectivitate si de faptul că face lobby si pune presiune, cu orice pret pentru ca fotbalistii de la Unirea să joace ca titulari. "Ne calcă in picioare pe toti cei care am fost adusi de Piturcă sau care nu am lucrat cu el la Steaua" e una dintre dezvaluirile vestiarului.
1. Exemplul Gardoș - Galamaz
MM inainte de meciul Dinamo - Steaua: "Refuz să cred că Lacatuș iși permite să renunte la experienta lui Galamaz pentru a titulariza un fotbalist ca Gardos care am vazut că vorbeste foarte mult".
MM după meciul Dinamo - Steaua, rugat să comenteze despre penalty-ul lui Apostol, a spus: "Gardoș e de vina el a comis lovitura in urma careia s-a obtinut cornerul din care Dinamo a primit penalty, el i-a bagat in meci pe cei de la Dinamo".
MM după Utrecht - Steaua: "Foarte multe nesincronizari la cuplul Gardoș-Geraldo. Nu pot să pricep cum de Gardoș este preferat in fata lui Galamaz"
2. Exemplul Latovlevici - Brandan
MM după meciul Dinamo - Steaua: "Latovlevici a gresit grav la penalty-ul lui Torje, nu s-a pozitionat bine in teren, iar Steaua a contat in atac pe stinga după ce a intrat Brandan".
MM după Utrecht - Steaua: "M-am uitat după el, dar nu l-am vazut pe Latovlevici in acest meci, nici in atac, nici in aparare. Pentru mine e de neinteles de ce Brandan, pentru care s-au facut eforturi considerabile să fie achizitionat, nu e titular".
3. Exemplul Anghelov - Apostol - Ricardo
MM nu l-a atacat deloc pe Iulian Apostol, după derby-ul cu Dinamo, dar joi seară l-a desfiintat pe Anghelov si l-a aparat pe Ricardo, desi acesta din urmă gresise grav la golul olandezilor: "Anghelov e o adevarată povară pentru Steaua. În prima repriza Ricardo a jucat si cu Anghelov in spate".
4. Exemplul Tanase - Marinescu - Raduț
MM a fost primul care a spus, intr-un mod mai direct, că Tanase nu are calități pentru a purta banderola Stelei, iar după meciul de la Utrecht a mai oferit o solutie, tot de la Unirea Urziceni, in locul pitesteanului: "Steaua il are in lot pe Lucian Marinescu, care ar putea fi oricind titular si in fata lui Tanase si a lui Radut
3 milioane de euro au costat cei 7 jucatori adusi de la Urziceni, care au incasat in total de la Oierul prime de instalare de un milion de euro
3,2 milioane de euro au costat cei care au fost vizati de tirul acuzatiilor lui MM: Gardos Latovlevici, Anghelov, Tanase si Raduț
Cum vede MM Steaua in sistemul 4-3-3
Fostul manager al trupei din Ghencea din perioada 2004-2007 a oferit si un sfat tactic in privinta sistemului in care trebuie să evolueze echipa: "Steaua nu e de 4-2-3-1, ci de 4-3-3. Îl are pe Ricardo, un inchizator perfect pentru acest modul, Tanase si-ar gasi si el locul, ca inter, iar pentru celalalt inter poti jongla, Apostol, Radut În față Nicoliță, Bilasco, Surdu. Singura problemă ar fi că Stancu nu prea si-ar gasi locul. E doar ideea mea".
Tatarusanu - Bonfim, Galamaz, Geraldo, Brandan - Raduț (Marinescu), Ricardo, Tanase (Apostol) - Nicoliță, Bilasco, Surdu.
gsp