FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sã punem lucrurile la punct!

«123»
Il Soldatino03.05.2007 18:39

Bun articol....felicitari!Soldatino ia si invata!

Este ultima data cand te mai las sa ma provoci. Gluma e gluma, argumentele si criticile trebuie sa fie constructive. Imi pare rau, dar tu provoci pe Il Soldatino si nu argumentezi la articolul lui Ovidiu. Personal, consider ca am scris zeci de artizole bune, si multe slabe, dar nu am nevoie ca sa mi le confirmi sau sa mi le infirmi. Colegii mei din redactie ti-ar putea spune mai multe, iar cei ce ma cunosc bine, de asemenea. Fara suparare, data viitoare vei lua ban pentru ca eu prefer doar argumentele si nu atacul la persoana. In plus, nu-mi place sa fiu bazait la cap doar pentru ca unul m-a gasit antipatic.

Numai bine

David_Steaua200703.05.2007 18:40

Becali=un personaj care atunci cand deschide gura zici ca vine potopul.Pacat ca prin fiecare declaratie a lui umbreste toate performantele avute pana acum!De ce trebuie sa fim suspectati,la aproape fiecare final de campionat, de blaturi?De ce e asa de incult si totusi are atat de multi bani??De ce spune ca nu ii pasa de suporteri, da vrea in acelasi timp sa fie votat(Doamne Fereste)??Intrebari fara raspuns.

Dar concluzia e intotdeauna aceeasi:Cu Steaua pana la moarte!!Forza Steaua!! steagcruce2 steag2 steaua_ro steagsimplu

Steauaforever3303.05.2007 19:31
Absolut de acord cu tine, greco!

Nu mai putem trai in mizeria asta becaliana!

Sa presupunem ca o sa fie asa cum iti doresti. Cine va veni? Ai o solutie?

vlad_cj03.05.2007 20:01

Singura solutie e sa inceapa campania "Steaua non'becalizata"!!!

p.s. poezia despre Borcea e incredibila! felicitari autorului! felicitari!

vlad_cj03.05.2007 20:19

Frati stelisti, sa fim seriosi, l-au suspendat astia pe Basescu si noi nu putem sa suspendam un cioban?! Steaua curata, Steaua non'becalizata!!!

DanStan03.05.2007 20:25
Da kum zice Turcu (...)

Turcu a dat azi in ziare (ProS) cea mai tare declaratie a sezonului : "Pentru noi este mare pacat. Puteam merge direct in grupe, puteam fi prima echipa din Romania care ar fi reusit aceasta performanta"

Amaratii habar n-au ce-i aia 'performanta'. La ei performanta e atunci cand te califici fara sa joci un joc. Si pe munca (punctele) altora.

Derbedeu03.05.2007 20:28

@Soldatino

Dar nu te provoc.Nu am nici un interes,sincer si nici cu tine personal nu am ceva,tu asta nu intelegi.Nu te mai inflama asa.......Eu nu-ti confirm nereusitele sau reusitele.....pur si simplu imi place sa spun lucrurilor pe nume.....antipatic n-am cum sa te caracterizez pentru ca nu te cunosc personal....intelege odata....prea multi au ajuns `gazetari` peste noapte......Nu cred ca-ti strica sa inveti de la altii precum Ovidu daca vrei sa ajungi cineva sau ceva in domeniul asta-nu pentru a te cunoaste lumea,nu faima ci pur si simplu petru satisafacti proprie-!Cat despre ban,ti-am mai spus eu cum sta treaba.....chiar nu ma agit daca primesc.....asta e.Urmaresc site-ul inca de la inceput cand era in formatul vechi dar m-am abtinut mereu de la commenturi si vad ca lumea imi sare in cap ca n-as fii stelist si de ce comentez eu care am post-uri putine in comparatie cu altii.Sa fim seriosi!Chiar te rog sa-mi dai ban sa fii linistit ca numai are cine sa-ti dea cate o replica mai taioasa.....Sa ramana numai aia care zic "Bravo dom'le, esti bun".

steagsahmic

johngotti03.05.2007 21:12

sincer cred ca de asta doar glontul ne mai scapa. Omul e patron si nu vad nici o cale sa fie dat afara de la Steaua. Doar sa vanda el si sa plece. Daca si zvonul asta ca-l vinde pe Elton si mai rau, ca-l oferteaza Dinamo, e adevarat nu stiu ce se mai poate face din Steaua. Zici ca face intentionat rau echipei. Nu mai vrea jucatori starini la echipa. Pana si idiotul, cretinul, incompetentul, retardatul, muci-maker-ul, panarama, imbarligatorul, perversul................de Olaroiu i-a dat peste nas si a declarat ca la ce planuri de viitor are Steaua avem nevoie si de jucatori straini. Ce planuri o avea el nu stiu dar ma rog. Ce dracu, vrea sa faca, ca si ospatarul ala incult de Mititelu, echipa numai de olteni? Tipul asta de echipa nu tine. Vezi exemplele Craiova si Athletic Bilbao. Ambele la retrogradare.

Mai nou am inteles ca a declarat ca vrea sa vanda toti strainii de la echipa. Baaaaaaaaaa, oier cu deficiente majore de exprimare daca-i vinzi pe Elton, Thereau si Andrey nu numai ca nu mai pupi nici un vot de stelist (care dracu te-o mai vota) dar iti garantez eu ca o sa-l votam toti pe Voiculescu sa iasa ala presedinte si sa te bage la puscarie. Papitoiule ce esti. Cu mintea ta bolnava si cu creierul tau nefunctional faci mai mult rau echipei decat ar face Borcea daca l-am pune presedinte la noi. Stai dracu cuminte acolo, esti patronul celei mai titrate echipe din tara (cred ca termenul asta o sa devina tare comic in urmatorii ani), ia-ti dracu niste profesionisti si tu vino doar la meciuri sa faci cu mina la prostime sa te voteze ca nu stiu ce om inteligent ar face lucrul asta

papillon03.05.2007 21:13
Eu nu-ti confirm nereusitele sau reusitele.....pur si simplu imi place sa spun lucrurilor pe nume.....antipatic n-am cum sa te caracterizez pentru ca nu te cunosc personal....intelege odata....prea multi au ajuns `gazetari` peste noapte......

omule, da' cine crezi ca are pretentii de 'gazetari'? Tot ce fac oamenii astia aici, bine sau rau, fac din pasiune. Nu asteapta niciunul laude sau propuneri de colaborare cu ziarele de sport. Daca era asa, atunci posta la gazeta sporturilor, ca aia iau oamenii cu japca de pe net si ii ung 'gazetari peste noapte', cum spui tu.

Soldatino, din cate am vazut eu pana acum, este unul din oamenii dedicati redactiei fcsteaua.ro. Cine n-a incercat ar putea crede ca e simplu sa scrii articole saptamana de saptamana, cateodata de 2-3 ori/sapt , sa gasesti subiecte interesante, sa dezbati probleme, sa fii atent la redactare, exprimare...Nu-i usor, tinand cont ca majoritatea au studii/lucreaza in domenii paralele cu jurnalistica. Iar calitatea articolelor de pe fcsteaua.ro mi se pare foarte buna, chiar deasupra altor publicatii de specialitate care platesc bani grei pentru astfel de servicii.

scorpio8703.05.2007 21:31

Steaua are cel mai tampit patron care e o hahalera,in loc sa`l aduca pe Neaga si sa nu`i dea drumul lui Elton,il aduc pe dolha si niste prosti de la Otelul.buna strategie oierule.buna,dute dracu la oi si stai acolo mancete raia

johngotti03.05.2007 21:56
Pleacarea lui MM este un eveniment bun pentru Steaua. Din pacate, a plecat singur, nu l-a luat cu el si pe Olaroiu, un antrenor mediocru.

Intradevar tinerea lui Elton pe tusa este o tampenie. In cel mai greu meci, cel cu Dinamu, Elton a fost cel mai bun, ambele goluri fiind initiate de el. Acum aud ca va merge la cainii rosii.

STELISTI MERGETI LA REFERENDUM SI VOTATI "NU"! TREBUIE SA AJUTAM Romania SI CEL MAI CUNOSCUT SUPORTER AL ECHIPEI!

kappon

De cand e chioru' ala suporter STELIST? La meciul cu rapid era cu fi-sa la milogi in galerie si aia avea fularul lor la gat. Asta e la fel ca Gigi. Fuge dupa capital electoral. Cand mergeam noi bine era cu fularul nostru la gat cand (credea el ca) merge rapidul bine era la ei in galerie.

Deci

STELISTI MERGETI LA REFERENDUM SI VOTATI "DA"! TREBUIE SA AJUTAM Romania si sa scapam de cel mai cunoscut suporter al rapidului, cel care e-a facut stadionul gratis din bani publici!

danielcristian03.05.2007 22:02
Bun articol....felicitari!Soldatino ia si invata!

Il Soldatino are articole excelente,nu te mai lua de el aiurea!Nu inteleg,daca nu-ti plac articolele lui,de ce nu le ignori?Eu ,ca unul care am citit toate articolele lui,te asigur ca acestea sunt bine argumentate si pe intelesul tuturor... Scrie si tu niste articole,sa vedem ce calitate au, si dup-aia mai discutam!Pana atunci,invata sa ataci ideea,nu autorul articolului! :wink:

FortuneTeller04.05.2007 00:03

Confuzie mare zilele astea in mijlocul suporterilor stelisti. S-au intamplat lucruri neplacute in ceea ce priveste conducerea, dar asta era de asteptat atunci patronul are nivelul de educatie si inteligenta al d-lui Gigi. Normal era ca Steaua sa aiba o structura organizationala de club european, nu sa fie condus ca un CAP mioritic. Dar de aici si pana la curentul de opinie care se formeaza acum (cum ca Steaua blatuieste, cumpara in stanga si-n dreapta, ca in toate birourile clubului toti tremura de frica politiei s justitiei, si ca nu merita locul 2) e distanta mare. Ziaristii au iesit la atac precum anul trecut, cu tot inventarul de fraze mincinoase, zvonuri rasuflate si pretentii justitiare. Steaua are probleme acum, fostii tovarasi se balacaresc si se vor mai da in spectacol inca ceva timp. Fostul cioban ajuns la Steaua spune imbecilitati pe banda rulanta, dar asta nu e ceva nou. Deci de ce il credem cand spune ca vrea sa aiba parte de meciuri lejere, ca vrea sa dea bani si alte tampenii? Inteleg ca ziaristii au mandat si placere in a ataca Steaua, dar noi de ce sa credem asta? Doar pentru ca a zis Becali? In alta ordine de idei e absolut distractiv sa vezi "durerea" ce i-a cuprins pe ziaristi cu privire la sansele dinamovistilor in LC, sau stradania de a ridica moralul rapidistilor. Mai tineti minte cum ne-au atacat dupa o semifinala europeana, ce independenti si incisivi erau atunci? Si mai vreti sa credem ca nu exista o fronda anti-Steaua in presa romana!

Opio04.05.2007 01:30
Confuzie mare zilele astea in mijlocul suporterilor stelisti. S-au intamplat lucruri neplacute in ceea ce priveste conducerea, dar asta era de asteptat atunci patronul are nivelul de educatie si inteligenta al d-lui Gigi. Normal era ca Steaua sa aiba o structura organizationala de club european, nu sa fie condus ca un CAP mioritic. Dar de aici si pana la curentul de opinie care se formeaza acum (cum ca Steaua blatuieste, cumpara in stanga si-n dreapta, ca in toate birourile clubului toti tremura de frica politiei s justitiei, si ca nu merita locul 2) e distanta mare. Ziaristii au iesit la atac precum anul trecut, cu tot inventarul de fraze mincinoase, zvonuri rasuflate si pretentii justitiare. Steaua are probleme acum, fostii tovarasi se balacaresc si se vor mai da in spectacol inca ceva timp. Fostul cioban ajuns la Steaua spune imbecilitati pe banda rulanta, dar asta nu e ceva nou. Deci de ce il credem cand spune ca vrea sa aiba parte de meciuri lejere, ca vrea sa dea bani si alte tampenii? Inteleg ca ziaristii au mandat si placere in a ataca Steaua, dar noi de ce sa credem asta? Doar pentru ca a zis Becali? In alta ordine de idei e absolut distractiv sa vezi "durerea" ce i-a cuprins pe ziaristi cu privire la sansele dinamovistilor in LC, sau stradania de a ridica moralul rapidistilor. Mai tineti minte cum ne-au atacat dupa o semifinala europeana, ce independenti si incisivi erau atunci? Si mai vreti sa credem ca nu exista o fronda anti-Steaua in presa romana!

ai dreptate, dar ce sa ii faci... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul... din pacate presa din Romania nu e neutra si incearca sa isi vanda produsul cu orice pret.Sa vina cu dovezi, vorbele nu au valoare faptele conteaza

ibadarau04.05.2007 05:23
Nu pot fi de acord cu tine, chiar daca iti respect parerea. Sunt lucruri mult mai importante decat rezultatul final din Campionat si parcursul din Cupele Europene, cum ar fi onoarea si corectitudinea. Steaua nu exista fara aceste valori, rezultatele palesc si sunt umbrite de indoielile absolut normale care decurg din dorinta nebuna de imbogatire si notorietate a unora.

Din punctul meu de vedere, sezonul se poate termina bine intr-un singur mod: cu intregul stadion cerandu-i plecarea lui Becali. Restul e mult mai putin semnificativ. In momentul in care vom avea o conducere demna de Steaua ne vom putea gandi si la rezultate, altfel, de grija unui meci sau a altuia ne vom complace la nesfarsit intr-o situatie infecta. Nu asta este starea de spirit a Stelei !

Si eu sunt de acord cu tine! Dar nici nu s-a pus problema ca Steaua sa nu castige meciurile doar pe teren. Nu pot concepe altceva. E drept ca Becali a laut-o razna de tot si ar fi in stare sa ne fure ce avem mai de pret: onoarea si demnitatea.

Problema e complicata: nici eu nu mai suport tampeniiile lui Becali si faptul ca ne face de ras, dar echipa nu trebuie sa sufere din cauza lui. E suficient ca suferim noi....

mamarutza04.05.2007 10:04
sincer cred ca de asta doar glontul ne mai scapa. Omul e patron si nu vad nici o cale sa fie dat afara de la Steaua. Doar sa vanda el si sa plece. Daca si zvonul asta ca-l vinde pe Elton si mai rau, ca-l oferteaza Dinamo, e adevarat nu stiu ce se mai poate face din Steaua. Zici ca face intentionat rau echipei. Nu mai vrea jucatori starini la echipa. Pana si idiotul, cretinul, incompetentul, retardatul, muci-maker-ul, panarama, imbarligatorul, perversul................de Olaroiu i-a dat peste nas si a declarat ca la ce planuri de viitor are Steaua avem nevoie si de jucatori straini. Ce planuri o avea el nu stiu dar ma rog. Ce dracu, vrea sa faca, ca si ospatarul ala incult de Mititelu, echipa numai de olteni? Tipul asta de echipa nu tine. Vezi exemplele Craiova si Athletic Bilbao. Ambele la retrogradare.

Mai nou am inteles ca a declarat ca vrea sa vanda toti strainii de la echipa. Baaaaaaaaaa, oier cu deficiente majore de exprimare daca-i vinzi pe Elton, Thereau si Andrey nu numai ca nu mai pupi nici un vot de stelist (care dracu te-o mai vota) dar iti garantez eu ca o sa-l votam toti pe Voiculescu sa iasa ala presedinte si sa te bage la puscarie. Papitoiule ce esti. Cu mintea ta bolnava si cu creierul tau nefunctional faci mai mult rau echipei decat ar face Borcea daca l-am pune presedinte la noi. Stai dracu cuminte acolo, esti patronul celei mai titrate echipe din tara (cred ca termenul asta o sa devina tare comic in urmatorii ani), ia-ti dracu niste profesionisti si tu vino doar la meciuri sa faci cu mina la prostime sa te voteze ca nu stiu ce om inteligent ar face lucrul asta

Subscriu si atat am de spus.

Derbedeu04.05.2007 13:08
omule, da' cine crezi ca are pretentii de 'gazetari'? Tot ce fac oamenii astia aici, bine sau rau, fac din pasiune. Nu asteapta niciunul laude sau propuneri de colaborare cu ziarele de sport. Daca era asa, atunci posta la gazeta sporturilor, ca aia iau oamenii cu japca de pe net si ii ung 'gazetari peste noapte', cum spui tu.

Soldatino, din cate am vazut eu pana acum, este unul din oamenii dedicati redactiei fcsteaua.ro. Cine n-a incercat ar putea crede ca e simplu sa scrii articole saptamana de saptamana, cateodata de 2-3 ori/sapt , sa gasesti subiecte interesante, sa dezbati probleme, sa fii atent la redactare, exprimare...Nu-i usor, tinand cont ca majoritatea au studii/lucreaza in domenii paralele cu jurnalistica. Iar calitatea articolelor de pe fcsteaua.ro mi se pare foarte buna, chiar deasupra altor publicatii de specialitate care platesc bani grei pentru astfel de servicii.

Scrie undeva ca am zis ca nu pune pasiune??Aiurea te bagi si tu....Era o discutie EU(Derbedeu,"marlan" cum zice Soldatino) si Soldatino.....

forever_STEAUA04.05.2007 13:11

@Derbedeu

Discutia respectiva are loc pe un forum... Si cine are chef se "baga"...

razvan7504.05.2007 13:56

@derbedeu

m-as baga si eu fratele meu alb, da' "intru" iar la injurii... ai scapat de data asta :lol:

e clar insa ca tu ai atacat persoana nu ideea, ceea ce nu-ti face cinste oricat ai incerca sa o dai dupa copac acum.

«123»