FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sã punem lucrurile la punct!

«123»
draketoy03.05.2007 09:05

Nu cred ca Gigi Becali v-a lasa Steaua.Asta e o utopie,la cat de mult l-a propulsat imaginea echipei Steaua in Romania si in lume.Articolul este unul pertinent.Sper ca viitorul echipei Steaua sa semene mai mult cu al unei echipe mari ,legate.Gigi daca ar fii baiat destept ar face o super baza pentru Grupele de juniori si de acolo sa plece viitorul acestei echipe.Daca tot se lauda ca la el banii nu conteaza sa preia exemplu echipei Rosenborg care a investit banii din UCL in baza pentru copiii si juniori.Imi e ciuda cand ma gandesc cum e privita Steaua acum pe final de sezon.Imaginea Stelei a fost patata definitiv de acest patron.Ca si in sezonul trecut suntem asociati cu jocurile de culise.Rusinos.Steaua nu merita imaginea de echipa corupta.

jones_steaua03.05.2007 09:24

da poi c sa zic.... dragut..... :P:))poi noah Gigi e de treaba as vrea sa fie presedinte

zipper03.05.2007 09:28

Imi pare rau sa-ti zic Ovidiu, dar mai e un lucru pe care ai uitat sa-l punctezi, mai e un rau din cauza caruia suntem nevoiti sa vdm meciurile la TV: ACEI SUPORTERI FRUSTRATI care nu stiu cum sa incgurajeze echipa, care cred ca daca fac deplasari, sar la bataie, arunca cu scaune si torte, ii bat pe alti suporteri stelisti, DEVIN MAI RESPECTATI in randul ultrasilor...Cu astia ce facem? Ca vad ca nimeni nu zice nimic sau poate chiar voi faceti parte dintre ei...daca nu mai bine impotriva lor sa luam masuri mai intai si pe urma om mai vedea...

DanStan03.05.2007 09:40

Astea se intampla pentru ca galeria nu mai are de mult o conducere puternica. Sefi puternici exista insa fiecare 'sefeste' peste cel mult o parte a galeriei. Si cine avea interes ca galeria sa fie fractionata in enshpe grupulete ? Cineva din conducerea clubului, de exemplu ... ?

Oriunde in lumea asta prima 'instanta de judecata' este chiar cea a galeriei. Daca ai calcat pe bec primesti interdictie. La Steaua insa nu e chiar asa. In galerie exista prea multe grupuri autonome si prea putini sefi care sa detina suficienta autoritate pentru a face ordine, a negocia cu pulanistii si a le da peste bot presarilor amatori de senational.

Azazello03.05.2007 10:18

Un articol foarte bine scris ! Prin "condeiul" tau punctezi mereu intr-o maniera coerenta valorile in care crezi si expui obervatii bine conturate. Chiar daca nu-ti impartasesc toate ideile si opiniile, asta nu ma impiedica sa afirm cu tarie ca acesta e modul in care trebuie sa formulezi o parere: argumentat si pertinent. De cele mai ulte ori citesc atitudini anti-becaline care se incadreaza exact pe stilul pe care autorii il hulesc atat de mult, adica cel al finantatorului stelist - resentiment si jignire. Nu este insa si stilul tau. Si de aceea inainte de expunerea unei pareri opuse sau a unei contra argumentatii se cuvine sa subliniez respectul pentro o astfel de atitudine.

Ma numar printre cei care considera ca un patron de club si un om de afaceri nu trebuie sa faca parte din categoria eruditilor. Categoric, Becali nici macar nu se apropie de asa ceva... dar oare este cineva in fotbal care sa o faca ? Cel putin la noi, daca nu si prin alte locuri NU ! Sunt convins ca nu .... Diferenta este insa la stilul de a iesi in fata. Becali nu se va schimba niciodata ! Ca vrem sau nu, ca ne place sau nu, asa este el, asa cum fiecare dintre noi are o ampernta personala a comportamentului.

De fapt, de ce vorbim noi acum de raul Stelei? Pentru ca ne luptam doar pentru locul doi? Pentru ca a plecat MM? Pentru ca nu joaca Elton sau Andrey ? Pentru ca unora nu le place Paraschiv sau Nesu ? Pentru ca Becali declara ce declara ? Toate acestea sunt parte din fenomen! In viata unei echipe vin si pleaca jucatori, presedinti, antrenori; vor fi mereu favoriti ai suporterilor dar si huliti, marginalizati..., obiectivele se indeplinesc dar se mai si rateaza....e un perpetuum mobile cu o mare doza de fascinatie. De fapt asta este spectacolul in sine.

Cat depre imaginea Stelei, tocmai faptul ca Becali este in centrul discutiilor noastre dovedeste ca noi il facem un SUBIECT. Presa il face un subiect. Becali se vinde, el stie asta si declara ce declara. Chiar credeti ca cineva care face o afacere necurata se apuca sa o mediatizeze !!!!??? Credeti ca un meci aranjat se anunta dinainte....!!??? Daca ar fi fost ceva serios in tevatura cu Urziceniul, nici riul si nici ramul nu ar fi suflat nimic... E vorba doar de stratageme ieftine, de presiune "made in Romania". Poate ar fi bine sa "patentam' acest stil care ne reprezinta atat... (!?), atata vreme cat de cele mai mult ori i se raspunde cu aceeasi moneda.

Nu sunt e acord cu ceea ce ce spune Becali despre meciurile Stelei, dar nici nu vreau sa ma "incalzesc" la acest foc de paie, pa care il provoaca. Valvataia lui dureaza cateva zile, cateva numere de ziar....Sa nu uitam ca suntem subjugati de balcanism de sute de ani si nu stiu daca chestia asta are vreun leac. Ne extaziem la victorii si reusite, laudam pe toti si toate iar apoi ne lamentam si cautam vinovatii la orice pas gresit. La victorie suntem toti intr-o barca, la infrangeri, lasam totul in deriva...Deriva este chiar raul pe care vrem sa-l gasim cu orice pret.

De ce trebuie sa vorbim mereu de raul Stelei, fara a vorbi si de binele ei ?

- de ultimele doua titluri de campioni

- de trei primaveri europene la rand

- de seminfinala cu Boro, asa dureroasa cum a fost ea - dureros de frumoasa performanta

-de formidabilul meci cu Valencia

-de grupele ligii dupa 10 ani

- de pastratea jucatorilor

- de investitiile la stadion

Sunt lucruri care nu pot fi sterse cu buretele si, pe langa ceilalti, si Becali are merite ce trebuie recunoscute. Nu-l votati, putin imi pasa, criticati-i atitudinea pe forumuri, dar faceti-o ca Ovidiu, cu demnitate! Nu uitati tot binele pentru un "rau" de conjunctura ! Dar cand mergeti la stadion, incurajati echipa 90 de minute. Nu strigati altceva decat Steaua, faceti bannere cu Steaua, cantece cu Steaua !!! Nu-l aplaudati pe Becali dar nici nu-l huiduiti. Facand bannere si lozinci cu el drept subiect nu faceti altceva decat sa-i dati satisfactie. Imaginea si-a va face doar prin rezultate iar daca Steaua are rezultate....atunci noi ar trebui sa fim fericiti. Si mai este ceva ...traim intr-o post modernitate in care banul este un "factotum". Fara bani nici un club nu poate supravietui. Uitati-va la rivaliii nostri de-o viata cum o haita de actionari incearca sa faca ce a facut Becali de unul singur. Si atunci fara el ce am fi ? Ne putem auto-finanta? Sa zicem ca da. Prin prezenta constante in CL, prin drepturi TV, prin sponsori,... Dar astea vin doar la rezultate. Rezultaele vin doar cu jucatori, jucatorii stau cu bani ! Becali, rau sau bun, le da bani jucatorilor, îi ține. Stiu: eu un cerc vicios. Iubirea lui pentru Steaua e un business, asa cum e si Milanul pentru Berlusconi. Si cata notorietate i-a adus diavolul milanez politicianului iltalian ! Dar sa stai ani langa o echipa iti provoaca si sentimente...si eu cred ca undeva dincolo de zbuciumul politic, de valtoarea banilor, de inters si scandal, de goana dupa imagine, pana si Becali iubeste Steaua, si acolo undeva in sufletul sau exista si un sentiment ros -albastru. Toti cei care au avut de a face cu acest club de legenda ca au pastrat amintiri de neuitat si eu cred cu tarie ca daca stai langa Steaua

NU POTI SA NU TE INDRAGOSTESTI DE ACEASTA ECHIPA, ORICINE AI FI !!!

Mereu cu Steaua, mereu pentru Steaua !

Ca intotdeauna echipa are nevoie de noi ! steagcruce2

7sevilla8603.05.2007 10:56

Sa mergem la meciul cu Ceahlaul si sa fluturam toti batiste de culoare alba catre conducere. Asa cred ca am putea ptotesta civilizat cu totii, si sa demonstram ca nu suntem deacord cu felul in care ne reprezinta. Pe de alta parte Elton ar trebui incurajat, deoarece nu cred ca intelege nici el de ce este tinut pe banca dupa prestatiile bune pe care le-a avut.

FORZA Steaua INTOTDEAUNA; HAI CU TOTII LA STADION PENTRU Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

georgecristian03.05.2007 11:04

Bravo pentru articol, si mai ales pentru ultimul punct! Raul absolut este Becali care sterge pe jos in acest moment cu memoria, traditia si demnitatea Stelei! Ultimele sale fanfaronade legate de meciurile recente si viitoare ale Stelei reprezinta o culme a dispretului pentru valorile ros-albastre si sport in general! Prezumtivele blaturi sunt un titlu de glorie, asta spune multe si despre tintele lui Bekali: adeptii lui sunt niste oameni jalnici (asa multi cum sunt) ! In vorbele lui este un amestec de demagogie, prost gust si apologie a infractiunii si nonvalorilor -"cum vrea muschii mei!". Si peste toate dispret maxim pentru Steaua: important este sa nu iasa el prost in poza pe locul 3 , mijloacele pot fi oricare pentru a preveni acest lucru! Bekali dispune de istoria ,demnitatea clubului si suporteri cu dispretul romanului care isi bate calul de caruta pentru ca nu trage bine, atat il duce capul!

ibadarau03.05.2007 11:25
Sa mergem la meciul cu Ceahlaul si sa fluturam toti batiste de culoare alba catre conducere. Asa cred ca am putea ptotesta civilizat cu totii, si sa demonstram ca nu suntem deacord cu felul in care ne reprezinta. Pe de alta parte Elton ar trebui incurajat, deoarece nu cred ca intelege nici el de ce este tinut pe banca dupa prestatiile bune pe care le-a avut.

FORZA Steaua INTOTDEAUNA; HAI CU TOTII LA STADION PENTRU Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ce si-a dorit din tot sufletul Gsp, a reusit cu brio. Steaua este zdruncinata de duisensiuni, inclusiv la nivelul suporterilor. Acum, mai mult decat niciodata, trebuie sa dam dovada de calm si de atasament fata de echipa. In ultimele trei jocuri am vazut o alta fata a echipei si cu ajutorul nostru Steaua poate redeveni spaima Europei si a campionatuilui intern. Hai sa terminam cu atacuriel din interior.

Steaua a inceput sa joace din nou, iar Oli are un merit ca a reusit sa tina corabia pe linia de plutire.

Ce, naiba ne dorim mai mult? Echipa joaca, inscrie, e la un punct de L.C. Eu unul nu mai inteleg nimic. Prea multe atacuri catre conducere, singuri intretinem aceasta atmosfera idioata.

Sa fie clar pentru toti:

1. Oli e antrenorul Stelei

2. Echipa a inceput sa-si revina

3. Suntem in carti pentru LC (recunosc ca nu e un sezon stralucit!)

4. Noi suntem suporterii echipei, formata in primul rand de jucatori si antrenor. Aceeasi care nu cu multe luni in urma ne aduceau atatea bucurii. Sa punem capat atacurilor si sa venim alturi de echipa, altfel in final vom fi principalii vinovati de escul echipei.

La vara vom trage linie si vom analiza, pana atunci trebuie sa fim alaturi de baieti!

sheva_dicanio03.05.2007 11:58

care merge la Urziceni si cum facem cu biletele ??? steagcruce2 steagsimplu fularsteau2 steaua_ro steaua_ro fularultras steagsahmic fular-campionii

greco03.05.2007 12:14
Ce, naiba ne dorim mai mult? Echipa joaca, inscrie, e la un punct de L.C. Eu unul nu mai inteleg nimic. Prea multe atacuri catre conducere, singuri intretinem aceasta atmosfera idioata.

Nu pot fi de acord cu tine, chiar daca iti respect parerea. Sunt lucruri mult mai importante decat rezultatul final din Campionat si parcursul din Cupele Europene, cum ar fi onoarea si corectitudinea. Steaua nu exista fara aceste valori, rezultatele palesc si sunt umbrite de indoielile absolut normale care decurg din dorinta nebuna de imbogatire si notorietate a unora.

Din punctul meu de vedere, sezonul se poate termina bine intr-un singur mod: cu intregul stadion cerandu-i plecarea lui Becali. Restul e mult mai putin semnificativ. In momentul in care vom avea o conducere demna de Steaua ne vom putea gandi si la rezultate, altfel, de grija unui meci sau a altuia ne vom complace la nesfarsit intr-o situatie infecta. Nu asta este starea de spirit a Stelei !

danutdinica03.05.2007 12:15

La vara vom trage linie si vom analiza, pana atunci trebuie sa fim alaturi de baieti!

Cred ca asta e tot ce putem spune pentru moment.

Haideti sa fim alaturi de Steaua.

Haideti sa nu ne mai batem intre noi.

Becali nu e totul la Steaua.

El nu e Steaua. E doar stelist?!?

Echipa are nevoie de noi cum si noi avem nevoie de ea.

MEREU CAMPIONI

souljah03.05.2007 12:51

Adevarul este unul crunt.Nu speram sa ajung vreodata sa spun asta insa a plecat de la Steaua singurul om din club care avea o legatura (mai mare sau mica)cu spiritul de stelist.Am ramas cu Argaseala si probabil Zotta sau Iorgulescu.Doi oameni care nu cunosc nimic despre strategii de joc sau achizitii de jucatori in perspectiva insa cunosc foarte bine culisele fotbalului si modalitatiile de-a pune presiune pe arbitrii sau sau adversari.DECI IATA CUM ACEST FINANTATOR A MAI TRECUT DE O ETAPA IN DENIGRAREA CLUBULUI NOSTRU, TRANSFORMAREA LUI INTR-O COPIE A LUI Dinamo.

Opio03.05.2007 13:02

PS e lucrul cel mai important, aseara m-am bucurat enorm de tare pentru ca Dinamo trebuie sa puna osul la munca nu sa mearga in Liga pe munca noastra si a celor de la Rapid.Deja mi se face greata de presa romana care tot pune accentul in ultimele zile pe meciuri trucate lovind in Steaua si acest oier care din pacate ne este patron nu stie sa respecte Steaua.Pentru el intrarea din nou in Liga e alt prilej de a-si face publicitate, propaganda si a aparea la televizor ca cel mai bun om din istoria poporului roman.Offfff....Jiji lasa-ne, lasa-ne. NOI NU VOTAM PNG NOI NU VOTAM PNG steagcruce2 steagsimplu

Derbedeu03.05.2007 13:12
Imi pare rau sa-ti zic Ovidiu, dar mai e un lucru pe care ai uitat sa-l punctezi, mai e un rau din cauza caruia suntem nevoiti sa vdm meciurile la TV: ACEI SUPORTERI FRUSTRATI care nu stiu cum sa incgurajeze echipa, care cred ca daca fac deplasari, sar la bataie, arunca cu scaune si torte, ii bat pe alti suporteri stelisti, DEVIN MAI RESPECTATI in randul ultrasilor...Cu astia ce facem? Ca vad ca nimeni nu zice nimic sau poate chiar voi faceti parte dintre ei...daca nu mai bine impotriva lor sa luam masuri mai intai si pe urma om mai vedea...

Stai linistit ca tu oricum vezi meciurile la TV,la modul in care abordezi problema!In cate deplasari ai fost tu?Stii de ce sar la bataie?Oare bastoanele alea in cap sunt meritate?Sa fim seriosi!Un ultras are minte mai multa decat 10 gabori la un loc!Inainte crezi ca nu existau scandalurile de acum?ba erau si mai grave,dar na au bagat astia niste legi aberante care ingradesc unele libertati.In opinia ta pb nr 1 sunt ultrasii stelisti....eu zic sa te mai gandesti,seminte poti manca si acasa in fata televizorului nu numai pe stadion.....

Derbedeu03.05.2007 13:16

Bun articol....felicitari!Soldatino ia si invata!

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Moderatorii

Tupac Amaru03.05.2007 13:41
Nu pot fi de acord cu tine, chiar daca iti respect parerea. Sunt lucruri mult mai importante decat rezultatul final din Campionat si parcursul din Cupele Europene, cum ar fi onoarea si corectitudinea. Steaua nu exista fara aceste valori, rezultatele palesc si sunt umbrite de indoielile absolut normale care decurg din dorinta nebuna de imbogatire si notorietate a unora.

Din punctul meu de vedere, sezonul se poate termina bine intr-un singur mod: cu intregul stadion cerandu-i plecarea lui Becali. Restul e mult mai putin semnificativ. In momentul in care vom avea o conducere demna de Steaua ne vom putea gandi si la rezultate, altfel, de grija unui meci sau a altuia ne vom complace la nesfarsit intr-o situatie infecta. Nu asta este starea de spirit a Stelei !

Absolut de acord cu tine, greco!

Nu mai putem trai in mizeria asta becaliana!

Tupac Amaru03.05.2007 13:46

Absolut de acord cu tine, greco!

Nu mai putem trai in aceasta mizerie becaliana!

Becali trebuie izgonit cat mai repede din Ghencea! Omul este psihopat, nebun de legat! Este ca Ceausescu, un megaloman!

Problema este: cine sa ia Steaua de la el? Vreun afacerist veros, care sa ne arate ca exista si mai rau ca Becali?

1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv.

Moderatorii

DA FOLOSITI FRATE BUTONUL EDIT

GRATIAN03.05.2007 14:11

Stoica sa jucat cu focul si s-a ars. Nu mi se pare drep faptul ca Stoica sa fie suparat pe Oli pentru. faptul ca el spunea ca vor pleca impreuna de la Steaua. MM a vrut sa-l dea afara pe Oli. Bine ca a plecat. MM sarea dintr-o barca in alta. In iarna ii lua apararea lui Oli iar acum vroia sa-l dea afara.

fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2 steagsahmic fularsteau2 fularultras steagsimplu forzateaua steaua_ro

wolteanoo03.05.2007 14:37

La poarta ligii bate un spartan

In loc de lance,in maini,c-o butelie

E disperat c-a invins A.C. Milan

Si vrea in grupe neaparat sa fie…

Ce e acum in jur,n-are habar

De-o zi intreaga studiaza harta

Cu drumul spre-un tur preliminar…

Bilete isi luase insa pan la Sparta

De draci,nu poate lancea s-o infiga

Nimic nu-l domoleste ,nu-l inspira

La gandul c-a trecut pe langa Liga

Il roaga pe Becali ,sa-i cumpere o Shakira….

heavyduty03.05.2007 15:41

Si vrea in grupe neaparat sa fie

Cu drumul spre-un tur preliminar

Il roaga pe Becali ,sa-i cumpere o Shakira.

genial moare Borcea d suparare ca Liga nu e la javrele din Stefan cel mare

heavyduty03.05.2007 15:45

a drakului Borcea moare si nu aude muzica aia din Liga. Da kum zice Turcu ala mic si prost<<Maa avem o sansa>> A draku Turcu asta i mai prost ca Becali d aia se inteleg bine amandoi

Moderatorii

DA FOLOSITI FRATE BUTONUL EDIT

MD_4Steaua03.05.2007 17:41

Cica zice unul pe un blog:

"Sunt convins ca daca aparea Gladiatorul abia in 2007…dinamovistii erau gladiatori…bine ca n-au scos aia la Hollywood vreun film despre Hitler…ca o luau razna astia…"

Mor de ris nu alta :):):)

milovan djilas03.05.2007 18:07

Si vrea in grupe neaparat sa fie…

Cu drumul spre-un tur preliminar…

Il roaga pe Becali ,sa-i cumpere o Shakira….

Super poezia, frate!

bebe_nord03.05.2007 18:24

nu suport aceste personaje :mad:

Bundy03.05.2007 18:38

Vom vedea cum va fi fara MM dar fara Oli sigur ne era mai bine si am presimtirea sumbra ca daca terminam pe 2 Oli ramane alaturi de noi si in sezonul viitor.

«123»