Nu o sa le mai spunem noi "NU", isi vor spune singuri, si vor regreta ziua cand au vrut sa fie in Champions League(hai ca am zis-o p'asta), dupa ce vor manca bataie asa cum bat hengherii cainii! steag3 steag2 steag1
Nu o sa le mai spunem noi "NU", isi vor spune singuri, si vor regreta ziua cand au vrut sa fie in Champions League(hai ca am zis-o p'asta), dupa ce vor manca bataie asa cum bat hengherii cainii! steag3 steag2 steag1
Fratilor, nu va inteleg frustarea, daca noi nu am fost in stare sa fim pe primul loc si automat calificati in grupele CL, de ce trebuie sa le purtam pica altora, eu unul chiar le urez succes, poate asa ii stimuleaza si pe ai nostri si la anul vom castiga noi campionatul, poate la o diferenta mai mare decat au facut-o ei acum. In alta ordine de idei, este greu pentru orice echipa din Romania sa mai atinga performanta noastra de a castiga CL, dar daca o va face nu poate fi decat un lucru bun pentru Romania, sa nu uitam ca suntem romani.
Fratilor, nu va inteleg frustarea, daca noi nu am fost in stare sa fim pe primul loc si automat calificati in grupele CL, de ce trebuie sa le purtam pica altora, eu unul chiar le urez succes, poate asa ii stimuleaza si pe ai nostri si la anul vom castiga noi campionatul, poate la o diferenta mai mare decat au facut-o ei acum. In alta ordine de idei, este greu pentru orice echipa din Romania sa mai atinga performanta noastra de a castiga CL, dar daca o va face nu poate fi decat un lucru bun pentru Romania, sa nu uitam ca suntem romani.
Auzi, tu nu erai nacut atunci cand Steaua era eliminata din Champions League si din Cupa UEFA, si toti cainii si milogii ieseau pe strazi de bucurie?
@kan30
Pentru ca uite cum ne rasplatesc cand noi i-am bagat cu juma' de corp in grupele UCL. Priveste meciul Dinamo - CFR. Noroc de Lobont, ca era 2-0 pana acum.
Si altii au fost frustrati, invidiosi pe noi cand am jucat in UEFA sau in CL, asa ca...
Nu cred ca ar fi bine ca si Dinamo sa se duca in grupe... ea acum de fapt castiga bani datorita parcursului si trudei Stelei din ultimii 3 ani in cupele europene care au asigurat puncte Romaniei in clasamentul UEFA, iar acum Dinamo vine la pomana sa joace si ea in Champions League... acum nu pot decat sa zic Forza Milan ca sa nu mai intre Dinamo direct in grupe si sa arate ca merita acest lucru... mie asa mi se pare cel mai corect... asa ca FORZA Steaua!steagcruce2
Si voi acum o sa mergeti.. in CL... dupa "truda noastra"... sau... mai bine onoarea noastra... ceea ce vad ca voua va lipseste(mai sunt cateva exceptii)..
Nu mai aveti subiecte de discutii, utati-va cat vorbiti de noi... va vedeti?
FC Pechinezii nu numai ca vor juca in turul 3 preliminar, dar au sanse mari sa nici nu fie cap de serie. As prefera totusi sa aiba bafta la tragerea la sorti si sa joace cu cel mai slab cap de serie. Asta ca sa nu se poata justifica dupa aia ca au fost eliminati de cine stie ce echipa de top.
P.S : Levski Sofia e disponibila. Cu astia ar fi misto sa joace pudelii. Cred ca ar face galerie de pe malu' Dunarii, ca daca intra vreunu' in Bulgaria ii linseaza aia ...
Am mai fost acolo... ![]()
fratilor, nu va inteleg frustarea, daca noi nu am fost in stare sa fim pe primul loc si automat calificati in grupe clg, de ce trebuie sa le purtam pica altora, eu unul chiar le urez succes, poate asa ii stimuleaza si pe ai nostri si la anul vom castiga noi campionatul, poate la o diferenta mai mare decat au facut-o ei acum.in alta ordine de idei, este greu pentru orice echipa din Romania sa mai atinga performanta noastra de a castiga clg. dar daca o va face nu poate fi decat un lucru bun pentru. Romania, sa nu uitam ca suntem romani.
De ce confunda toata lumea pe aici Cupa Campionilor... cu CL?!
Era cu totul alta poveste atunci... cu totul alta! Ce nu pricepeti?
1.4 Fara "Spamming": Va rugam sa nu postati mesaje consecutive in acelasi thread sau acelasi mesaj cu copy/paste pe mai multe threaduri/forumuri, numai de dragul de a va creste numarul de posturi. Pentru a adauga ceva unui mesaj pe care tocmai l-ati scris, folositi butonul Edit Post. Nu creati threaduri pe banda rulanta, unele sub altele, doar pentru a va vedea numele scris pe Forum. Va rugam nu postati acelasi mesaj sau thread de mai multe ori, daca vedeti ca acesta a fost sters de moderator. Un astfel de gest poate duce la suspendarea temporara sau permanenta a contului dv. Moderatorii
Asta chiar e tare... Ne da un caine lectii despre ce inseamna UCL si CCE... Sa mori tu crazy_rednwhite, ca nu e aceeasi competitie?
Asta chiar e tare... Ne da un caine lectii despre ce inseamna UCL si CCE... Sa mori tu crazy_rednwhite, ca nu e aceeasi competitie?
Nu are de unde sa stie, nu a ajuns niciodata pana acolo ![]()
Daca isi merita locul sa joace... nu ma intereseaza... dar campionatul asta l-au furat...
De ce confunda toata lumea de aici Cupa Campionilor...cu UCL?!... Era cu totul alta poveste atunci... cu totul alta! Ce nu pricepeti?!
Daca s-a schimbat denumirea nu inseamna ca este alta, aceasi Marie cu alta palarie!
Pentru IONUTZ-CIPRIAN, daca au fost altii de ce trebuie sa fim si noi? Sa dam dovada de respect fata de performanta chiar daca este a adversarilor.
Pentru Dragoshel, din neputinta au facut-o, asta vrem si noi sa facem? Eu cred ca putem mai mult decat atat. Cat despre venirea mea pe lume, s-a infaptuit cu ceva vreme inainte de castigarea "Cupei Campionilor"(sa multumim pe toata lumea) de catre Steaua, ba mai mult decat atat, mai mergeam si pe stadion la vremea respectiva, chiar daca eram un mucos, asa ca imi mai aduc aminte ce faceau cluburile si galeriile rivale(si cand au castigat si cand au pierdut ai nostri) dar eu as vrea ca stelistii sa dea dovada de mai mult bun simt si ingaduinta fata de adversari, sunt si ei mici si pana acum i-a manat invidia.
Eu nu am nici cea mai mica frustrare sau invidie, au fost mai buni, asta este, ma refeream la faptul ca ei au avut ciuda pe noi cand am jucat unde am jucat, deci pe mine nu ma afecteaza cu nimic daca se califica in CL, e bine pentru Romania!!
Ce mi-a placut faza aia cu "sa mori tu crazy_rednwhite". Am ras cu pofta.
Ceea ce vreau însa sa spun e ca ai avut dreptate. Nu are cum sa ne dea lectii o javra [...]. Daca va dori sa se convinga ca CCE e totuna cu UCL, nu are decât sa acceseze aceasta pagina.

Dinamo nu are ce cauta in Liga... si oricum, nici nu o sa ajunga! O sa vedeti voi, ca Steaua o sa ajunga, si ei o sa ramana acasa!
fular-campionii ![]()
Pentru ei este ca un vis, un vis erotic... pe care nu o sa-l aiba prea curand! ![]()
Daca n-ar fi fost chestia asta cu punctajul pe tara si ar fi fost numai pe echipe ajungea Dinamo in CL cand zbura porcul.
Acum noi le-am facut un bine pentru ca de la anul 100% castigatoarea campionatului merge in CL si daca credeati ca acest campionat a fost presarat de murdarii cand participarea directa in CL era de 95%, sa vedeti campionatul viitor ce laturi o sa se arunce.
Din Romania numai noi meritam sa jucam in CL. Spun asta nu pentru ca sunt stelist, ci pentru ca Steaua inseamna performanta europeana pentru romani:
-singurii castigatori din Romania ai CCE!
-o supercupa a Europei!
-2 finale europene si una intercontinentala!
-in era moderna 4 participari in CL, singurii care au jucat in formatul modern CL din Romania!
-primii calificati in grupele UEFA!
-primii care au iesit din grupa UEFA!
-prima semifinala europeana dupa 17 ani!
Si lista sper ca va continua. Celalalte echipe beneficiaza nemeritat de parcursul nostru european foarte bun din ultimii 2-3 ani. Chiar daca Steaua este o echipa romanesca, daca s-ar face o clasificare dupa palmares, fie el intern sau european, ar fi 2 categorii: Steaua si restul.
Rapid a avut Anderlecht si au ratat, Dinamo a avut Polonia Varsovia si Brugges si au ratat, noi am avut Dynamo Kiev parca si am ratat si noi, insa noi am rupt blestemul asta CL si am batut pe Liege, desi puteam sa ne calificam si mai devreme cu Rosenborg, daca nu era ghinionul ala incredibil.
Desi vor participa inevitabil si alte echipe in grupele CL, numai Steaua merita sa ajunga acolo, pentru ca merg pe munca lor nu profita de pe urma altora.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
ooo haideti....de ce sa nu fim fair-play???datorita lor suntem in CL.ganditi-va si voi putin...si pana la urma m-as bucura sa ajungem cat mai departe in CL si Dinamo si noi..poate asa isi mai face occidentul cate o parere buna despre romani...
datorita lor suntem in CL
momentan suntem pe locul 2... si jucam in turul 2 preliminar...
nu... si sti de ce nu exista fair-play? pentru ca sunteti o echipa de c****!
dar pe bune acum dupa cum ati observat,sunt dinamovista dar m-as bucura si pentru Steaua daca ar ajunge undeva departe in champions legaue;)...numai ca voi aveti o problema...nu exista fair-play
Nu numai ca nu imi doresc sa nu va calificati in UCL, dar o sa ma si bucur pentru insuccesul vostru...Asa este...nu suntem fair-play...pentru ca nu meritati sa fim fair-play fata de voi! Va uram!
Eu nici nu trebuie sa-mi doresc sa nu intre,ca oricum toata lumea stie ca asa va fii!!Steaua in grupe si cateii la TV!!
m-as bucura si pentru Steaua daca ar ajunge undeva departe in champions legaue
Asa cum v-ati bucurat la semifinala ???
Dinamo nu o sa ajung in grupele Champions League peteu ca nu este cap de srerie, Steaua este cap de serie
steagcruce2 ![]()
![]()
Bai frate, hai ca ma fac rasist la faze de-astea, da scoatetii avataru' sandrei. Cum e sa intru pe cel mai mediatizat forum de stelisti, si sa vad avatare cu Dinamu?