Dragi stelisti,va sugerez sa nu va bucurati foarte mult pentru ca este vorba de un esec indirect al javrelor,nu de un succes al nostru. Nu suntem noi superiori? Desi nu-mi place sa invoc divinitatea,Dumnezeu e sus si nu uita faimosul " i love u boro",expresia maxima a frustrarii suporterilor echipelor adverse,in care se regaseau foarte multe specimene labile psihic. Voi stiti vreun stelist frustrat de performantele javrelor.Eu nu,pentru ca ele nu exista,cel putin nu in Europa. Ce naiba,avem exemplul lui Borcea care a ramas traumatizat dupa 1986,si cred s-ar fi spanzurat daca prindeam finala UEFA.
Sa lasam bucuria pentru raul altuia javrelor,crapidistilor,celor de la fulgerul bragadiru etc.
Pe noi trebuie sa ne intereseze Steaua si atat. Si dupa cel mai catastrofal sezon de vreo 6-7 ani incoace(lasa ca ne-au batut javrele de 2 ori dar fara victorie in deplasare luni intregi,orice om cu integritate isi dadea demisia,dar Oli nu),cu tot felul de "spartani",pasari zburatorare,milogi,cofetari fluturate pe la TV eu unul ma simt mandru ca sunt stelist.Buna vorba aia "nu mor caii cand vor cainii".
Dinamo daca merita,sa bata in preliminarii si sa inre in CL pe merit,exact cum am facut-o noi.
Cum sa nu ti se faca scarba de pomana asteptata de "spartani"? Danciulescu statea in slapi si astepta ca morinho sa-i arunce Cl in brate iar acum Lobont se declara dezamagit de Chelsea.Mai bine ar pune osul la munca si sa vada daca pot sa ajunga in grupe,nu sa-i astepte pe altii s-o faca pentru ei.Cum sa nu fii scarbit de comentatori,care lasa ca erau pro-Dinamo(vezi pro-Romania),dar priveau acest meci frumos din prisma calificarii acestora,pentru ca cica e bine pentru Romania.Geniilor,Romania o sa faca puncte doar in UEFA si atat,n-avem forta de Cl deocamdata.Si cat aminteau ca Milan sunt batrani,batrani dar i-au pus cu botul pe labe pe Manchester,pe care toti ii vedeau favoriti.Plus ca orice stelist trebuie sa accepte ca,la cat am ridicat coeficientul Romaniei,se vor califica si alte echipe in Cl in afara de Steaua.
Noi sa sustinem echipa si sa ne rugam sa plece incompetentii si incultii de la club.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.