FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Misterele Bucurestilor

«123»
twetwet02.05.2007 10:38

29997 daca am numarat eu bine pana acu

sunt total pentru un protest impotriva lui "el ciobandante" (cum bine il caracteriza un semnatar al unui articol)

stau si ma intreb oare cati Munti vom misca daca vom protesta? nenorocitul ala si-a instaurat dictatura si impotriva unei dictaturi nu se poate raspunde decat prin revolutie...nu vedeti ca suntem la cheremul tuturor imbecililor? m-am saturat!!! pur si simplu mi se pare degradant tot ce se intampla....stam neputinciosi si vedem cum se distruge totu...

cel mai competent om de la Steaua a plecat...si ce daca l-a pocnit p-ala? si eu as fi facut la fel...cum altfel sa procedezi in fata unui taran care vine din an in pasti la un meci si atunci isi varsa nadufu (provocat probabil de stresu de a conduce un troleu) pe un jucator ca Dica!!

Argaseala negocia cu rosianu....halal stelist!! sa-ti fie rusine!!

ciobanu il roaga pe Petrescu s-o "lase mai moale" !! sa-ti fie rusine ca te crezi in casa ta unde poti face ce vrei tu!!

Dragomir iese la atac impotriva lui MM!! sa-ti fie rusine ca esti un porc ingrasat din fondurile securitatii!!

ma dezgustati !!!

FORZA Steaua...CEL MAI PUTERNIC DROG DIN TOATA VIATA MEA!!!

ibadarau02.05.2007 11:07
pentru mine misterul incepe sa dispara.Becali s-a anturat cu un fost presedinte pe la Victoria,om cu condamnari penale care se tine de profetii si verdicte.Se pare ca nu e de ajuns si vom vedea la Steaua si un fost arbitru fugarit pe teren daca nu ma insel.

Daca s-ar insusi lectia britanica pe toate stadioanele eu cred ca ar deveni plictisitor sa arate toata lumea la fel.Si nu cred ca trebuie generalizat cazul Liverpool.Nu o data am vazut suporterii lui Arsenal sau Chelsea parasind meciul prin min 80.

Si tot lectia britanica ne-a invatat cum se darama o tribuna sau cum se sustine echipa nationala pe la turneele finale...

nu mi s-a parut deloc plictisitoare atmosfera de aseara, ba dimpotriva... superba!

Plictistor mi se pare sa ne uitam doar la TV la meciurile Stelei...

audiopixel02.05.2007 11:46
nu mi s-a parut deloc plictisitoare atmosfera de aseara, ba dimpotriva... superba!

Plictistor mi se pare sa ne uitam doar la TV la meciurile Stelei...

Corect.Eu voiam sa spun altceva,probabil ca nu m-am exprimat cum trebuia.Cred ca suporterii lui L'pool sunt foarte apreciati tocmai pentru felul lor de a se manifesta.Poate diseara la Milan-Man Utd vom vedea si modelul italian de a sustine echipa,cu super coregrafii,steaguri,alt gen de cantece,etc.Un model care personal il vad mult mai aproape de noi(nu discut problemele care le-au avut in ultimul timp cu suporterii).Nu cred ca vom vedea Peluza Sud din Milano manifestandu-se similar cu ce am vazut aseara.Diversitatea isi are rolul ei.

PS:tot referitor la englezi nu pot sa nu observ ca oricati jucatori straini ar aduce au ramas cu aceeasi atitudine fata de jocul de fotbal.Angajament total,pasele pe jos pe cateva zeci de metri,intrari la minge(la limita).Englezii se pare ca tin la lucrurile specifice Insulei.

bazy02.05.2007 11:48

Strategia pe care o vrea Becali la Steaua numai cu jucatori romani nu ne va aduce rezultate pentru ca in Romania nu prea mai gasesti jucatori care sa faca fata in cupele europene .

Mitica ar trebui sa isi vada de treaba lui si sa nu-i mai cante in struna lui Becali si sa-si dea de parere despre Steaua si despre ce jucatori ar trebui sa vina la Steaua . Ar trebui sa mai plece si asta la federatie ca nu face nimic pentru fotbalul romanesc . Toate atacurile astea la adresa lui MM din partea lui mitica si a lui netoiu arat cat de de bucurosi sunt pentru ca a plecat un om care a fost contra sistemului .

Am spuso de mai multe ori ca a facut si lucruri rele dar MM a facut mai multe lucruri bune la Steaua si nu cred ca merita sa plece asa .

RESPECT MM !!

AU02.05.2007 11:48
Marea problema nu este atat ca se doresc jucatori romani. Cred ca cel mai grav e ca se doresc jucatori romani ieftini, pe principiul "daca am bulan si e bun e bine daca nu, asta e"! Practic romani sunt si Cernat, Marica, Neaga, Ogararu, da' astia vor salarii mari si strica ciobanul "echilibrul salariilor la club"! E jale mare si boul mai are si noroc, pentru ca am auzit ca din nou ne suspenda datorita jigodiilor de sub grand si a taranilor de la

fulgeru Timisoara bragadiru! Se pare ca nu mai pupam Ghencea in acest retur si implicit orice protest se va amana la toamna!

O sa putem protesta la meciul cu FC National pentru ca se joaca in cotroceni. asa ca va asteptam acolo. deja lucrurile au luat o turnura jalnica. nu ma mai simt reprezentat deloc de cei care se afla la club , chiar si de unii jucatori. rugaminti pentru blaturi , acoperiri pentru lucruri necurate, nepotisme, campanii electorale. Becali isi bate joc de noi suporterii . este groasa. ganditi pe termen lung si atunci se merita inlaturarea acestui gunoi, sau macar incercarea, PRIN ORICE MIJLOACE.

RESPECT AISS pentru acel comunicat. ati pus punctul pe "i". momentul propice pentru a ne face cunostcuta parerea( nord, sud si tribunele) este meciul cu national , pentru ca mai mult ca sigur ne vor suspenda terenul pana la final.

ASA CA: HAI SA MERGEM CU TOTII IN COTROCENI SI SA PROTESTAM, pentru ca altfel se va duce de rapa tot ce s-a cladit in acesti ani. Steaua a incaput pe mana unor infractori, pentru ei este o afacere pentru imagine pentru bani pentru spalare de bani.

deja , in momentul asta, NUMAI NOI MAI APARAM Steaua , NUMAI NOI MAI REPREZENTAM Steaua, NUMAI NOI MAI SUFERIM pentru Steaua. in acest club nu mai sunt stelisti. singurii care mai suntem stelisti , suntem noi.

OPRITI BATAIA DE JOC!!!!!!!!!!!!!!!!!

razvan7502.05.2007 14:02
Clubul Steaua traverseaza cea mai grava criza a valorilor din intreaga lui istorie...

Romania traverseaza o criza a valorilor si mai profunda...

Sportul romanesc in general traverseaza o criza grava a valorilor.

Steaua nu iese din decor, cu ajutorul neprecupetit al clanului ce paraziteaza fotbalul romanesc de la revolutie - Becali (Becali bisnitar-impresar, Becali combinator-conducator, Becali faraminte-presedinte). Nu ne ramine decit sa speram ca, daca pentru varu' au fost necesari 15 ani ca sa fie tras pe dreapta, cu ciobanasu' nost drag o sa se miste mai repede "coana justitica".

Daca eu bag un "P**** ma-sii de treaba" odata pe an, pe mine o sa ma vada si-mi iau ban dar cei care scriu in felul asta de 1 an de zile...

pai de la tine "ma asteptam la altceva" :wink: ... asta e raspunsul "oficial" :lol: ... nu te agita prea tare, dubla masura este o stare de spirit in RO. Si apoi daca nu scrii cu kk sh plm etc nu are nici un farmec... fii si tu mai criptic :lol:

Azazello02.05.2007 14:11

Fara a avea intentia sa jignesc si doar din dorinta unei observatii pertinente doresc sa fac o scurta completare articolului: chintesenta persupune cinci lucruri si de aceea doresc sa mai adug celor trei deja enumerate (cinstea, sportivitatea si demnitatea) inca doua: onoarea si curajul !

Multumesc !

Mereu cu Steaua, mereu pentru Steaua !!!! steagcruce2

fsoica02.05.2007 14:18

am facut un bilant provizoriu.

mai avem nevoie de 29985 de suflete, de voci, de stelisti adevarati.

and keep counting...

Azazello02.05.2007 14:47
am facut un bilant provizoriu.

mai avem nevoie de 29985 de suflete, de voci, de stelisti adevarati.

and keep counting...

Oo, dar sunteti multi ... "rebeli" Ati atins numarul 15....;)).

Poate ca mai bine ar fi sa numaram altfel. Din 30.000 eu sunt unul care nu vrea sa strige nici pro si nici contra lui Beali ci vrea sa cante 90 minute si cand sa termina meciul sa aplaude. Euma pliez pe modelul Liverpool. E FENOMENAL ! Astept si altii !

zipper02.05.2007 14:47

Constat cu dezamagire ca din ce in ce mai multi suporteri, printre care si il soldatino, pe care il apreciez sincer, fac tot felul de propuneri pentru. a manifesta impotriva lui Gigi sau a lui Oli. N-am nimic impotriva acestor proteste dar inainte n-ar trebui sa ne facem curat la noi in ograda? N-ar trebui oare ca inainte sa-i cerem demisia lui Gigi pentru. ca nenoroceste clubul, sa scapam odata pentru. totdeauna de cei din cauza carora nu mai putem merge sa ne sustinem echipa? De ce nu scrie oare nimeni despre o initiativa impotriva huliganilor? Vad ca mai apare cate unu mai "smecher" care cand e vb. de cate un protest intreaba "Acum aveti nevoie de huligani?" Eu ii raspund ca "Nu, nu avem nevoie de suporteri care in loc sa stinga tortele in fata scaunului le arunca in teren; nu avem nevoie de suporteri stelisti care sa se bata pe stadion cu alti suporteri stelisti; nu avem nevoie de suporteri care cand merge echipa mai prost injura si lanseaza tot felul de proteste"!!!

Cum putem noi sa pretindem de la un om care baga bani intr-o echipa (indiferent de motivele pentru. care o face), sa aiba nu stiu ce comportament cand noi nu suntem in stare sa ne comportam cum ar trebui? S-a tot criticat departamentul de marketing al clubului...dar ia ganditi-va de cate ori ne-am patat singuri imaginea...CINE A STRICAT IN ULTIMUL TIMP MAI MULT IMAGINEA Stelei? Gigi SAU UNII SUPORTERI? Daca cineva poate sa raspunda obiectiv la aceasta intrebare... In ziua in care voi vedea ca noi ne-am schimbat si suntem cu adevarat o galerie atunci voi fi primul care ii voi cere demisia lui Gigi,...daca singrul care va mai pata numele Stelei va fi doar el!!!

Pana atunci...

Pentru Steaua/ Ne dam viata!!! steaua_ro

Azazello02.05.2007 14:55

Cum putem noi sa pretindem de la un om care baga bani intr-o echipa (indiferent de motivele pentru. care o face), sa aiba nu stiu ce comportament cand noi nu suntem in stare sa ne comportam cum ar trebui? S-a tot criticat departamentul de marketing al clubului...dar ia ganditi-va de cate ori ne-am patat singuri imaginea...CINE A STRICAT IN ULTIMUL TIMP MAI MULT IMAGINEA Stelei? Gigi SAU UNII SUPORTERI? Daca cineva poate sa raspunda obiectiv la aceasta intrebare... In ziua in care voi vedea ca noi ne-am schimbat si suntem cu adevarat o galerie atunci voi fi primul care ii voi cere demisia lui Gigi,...daca singrul care va mai pata numele Stelei va fi doar el!!!

Pana atunci...

Pentru Steaua/ Ne dam viata!!! steaua_ro

Bravo. Pacat ca nu sunt multi care sa-ti impartaseasca ideile. Nici nu ma mai mira cand insasi moderatorii par sa fie cumva de acord cu acesta atitudine.

Iti dau urmatorul exemplu despre cum inteleg ei sa atentioneze folosirea limbajului: "Atentie la limbaj, nu suntem pe stadion. Moderatorii" ... - ca si cum pe stadion sa injuri pe unul de-al tau e normal. Cu totii mai injuram, dar a face din asta un tel ....no comment.

Sa ne uitam mai intai printre noi !

Mereu cu Steaua, mereu pentru Steaua !!!

zipper02.05.2007 14:57

Bravo Azazello!!! Pacat ca suntem din ce in ce mai putini care gandim asa...Ma uitam si eu aseara la suporterii lui Liverpool si sincer nu am vazut nici un banner care sa critice conducerea, chiar daca an de an abia daca prind un loc de CL, si unde mai pui ca e si cel mai titrat club din Anglia.

bad_joke02.05.2007 16:12

Mdea,nu sti si tu ce sa mai inventezi.Ce dreaq chiar crezi ca acest oier va mai lasa Steaua vreodata?Ei bine iti raspund eu:NU,nu va renunta niciodata la echipa cea mai importanta din Romania,la Dinamo sa sti ca sunt bine,il are acolo pe Borcea un dinamovist convins care a stat mult timp in galerie,dar la Steaua ,MAFIA dabea a inceput,acuma echipa noastra,este exact ca un adolescent naiv care a tras pe nas pentru prima data cocaina sia cuma numai poate sa se lase de acest drog numai poate iesi din ghearele mafiotilor care vor s aprofite la maxim de echipa suporterilor,pentru ca Steaua=SUPORTERI,nicidecum Becali.Va fi greu sa scpam de el,pentru ca desi pare prost e un mafiot care greu poti sa-l alungi,acest Becali e uns cu toate alifiile,si ce se intampla aici va fi doar inceputul,pentru ca el va fi din ce in ce mai arogant.Becali se poarta cu Steaua ca si cu o firma de-a lui,numai un exemplu de declaratie:''suporterii sa dicteze la ei acsa,acolo sa-si spuna parerea,la ei acsa poate sa faca ce vor ei,dar AICI EU COMAND'',pai e posibil asa ceva?.Incepe sa semene cu Ceausescu tot mai mult,nu poti s atratezi o echipa atat de mare si de iubita in taraba ta din piata.trebe s ati cont de niste oameni,care fara ei nu inseamna nimik Steaua.Pai FC National nu are stadion,nu are bani(sau avea) dar ce iy lipseste...?SUPORTERII!!!ASA CA LASATIL DRAEQ DE REFERENDUM IO pentru Steaua AS IESI IN STRADA SA PROTESTAM FAtA DE Becali .STOP MAFIEI BECALIENE SI NEPOTISMULUI!!!FORZA Steaua!!!REVOLUTIA STELISTA SA INCEAPA!!!

gaffer02.05.2007 17:17
O sa putem protesta la meciul cu FC National pentru ca se joaca in cotroceni. asa ca va asteptam acolo. deja lucrurile au luat o turnura jalnica. nu ma mai simt reprezentat deloc de cei care se afla la club , chiar si de unii jucatori. rugaminti pentru blaturi , acoperiri pentru lucruri necurate, nepotisme, campanii electorale. Becali isi bate joc de noi suporterii . este groasa. ganditi pe termen lung si atunci se merita inlaturarea acestui gunoi, sau macar incercarea, PRIN ORICE MIJLOACE.

RESPECT AISS pentru acel comunicat. ati pus punctul pe "i". momentul propice pentru a ne face cunostcuta parerea( nord, sud si tribunele) este meciul cu national , pentru ca mai mult ca sigur ne vor suspenda terenul pana la final.

ASA CA: HAI SA MERGEM CU TOTII IN COTROCENI SI SA PROTESTAM, pentru ca altfel se va duce de rapa tot ce s-a cladit in acesti ani. Steaua a incaput pe mana unor infractori, pentru ei este o afacere pentru imagine pentru bani pentru spalare de bani.

deja , in momentul asta, NUMAI NOI MAI APARAM Steaua , NUMAI NOI MAI REPREZENTAM Steaua, NUMAI NOI MAI SUFERIM pentru Steaua. in acest club nu mai sunt stelisti. singurii care mai suntem stelisti , suntem noi.

OPRITI BATAIA DE JOC!!!!!!!!!!!!!!!!!

pei si de ce in cotroceni si nu la meciul din Ghencea cu ceahlau ?! doar este "casa" noastra !!!

Zoli02.05.2007 17:45

Ce e de facut? In primul rand, atitudinea suporterilor trebuie schimbata. Vedeti comportamentul din tribune al fanilor lui Liverpool. Suporterii stelisti nu trebuie sa se mai comporte violent, chiar daca sunt provocati. Incurajati doar echipa si numai echipa. lasati deoparte manifestarile a la Jiji. pentru. ca, din pacate, celebra zicala: la asa patron, asa suprteri, cred ca se se cam potrivesti. Apropo, ceea ce s/a intimplat la meciul din Cupa a fost urat, cand niste timpiti rupeau scaune si se manifestau ca adevarati golani. Cu asa suporteri, Steaua nu poate progresa. In al doilea rand, nu/i mai dati oierului apa la moara dupa cateva victorii (vedeti ceea ce s/a intamplat anul trecut cand ne mergea bine), unde se potriveste zicala: la razboi inapoi, la placinte inainte. Fiti verticali fata de finantatorul echipei, platitiva (aviz pentru. amatori, slugile lui Becali din tribuna) biletul si cantati pentru. echipa. A, si nu mai injurati. Asta nu rezolva nimic. treaba cu patronul ca si expresia: turcu plateste. El da banii, el face ce vrea. Daca vreti sa ajutati Steaua, nu/l mai incurajati politic. Asta il doare pe oier. Eu merg cu Steaua pana in panzele albe, dar regret nespus de mult ca echipa are un patron cu minte/ngusta. Pacat. daca ar fi un patron cu stil si fara apucaturi grotesti, atunci Steaua ar fi cu adevarat mare.

P.S. eu nu mai vin la meciuri trucate. Eu sustin competitia, indiferent de rezultat. Prefer o infrangere in locul unui meci Steaua - Otelul 3 - 0.

authentik02.05.2007 19:40

vine vine primavara...cu zotta la Steaua....vine vine vara.....cu jucatori de mana a 2-a la Steaua....vine vine toamna...terminam turul pe 4.

.....vom ajunge sa rada si curcile de noi.

off topic

forza Milan ca sa moara cateii de ciuda ahu, ahu, ahuuuuuuuuu

cristian8602.05.2007 20:27

Sa speram ca nu va veni Zotta..Doamne fereste !

Joga Bonito02.05.2007 20:42

STELISTI, FINALA Champions League:

::::::::::A.C. Milan --- F.C. Liverpool::::::

steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu steagsimplu

Borcea!!! 5 milioane de stelisti iti arata dosul [...] !!! :))))

EELLTTOONN02.05.2007 20:44

moare Dinamo moare si Borcea in seara asta este inmormantare in Stefan cel mare BRAVO Milan steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

zloty02.05.2007 20:48

ce fotbalisti are milanul , mai ales gatusso cata rautate ,cat efort depus ce luptator , cel mai sufletist cred dintre toti

razvan7502.05.2007 20:48
Borcea!!! 5 milioane de stelisti iti arata dosul curului !!! :))))

si fata curului care e mah? :lol: :lol: :lol: eu pentru ca sunt darnic ii arat si fata si dosul!!!

AdrianUltras2502.05.2007 20:49

IN PADUREA CU ALUNE

AVEAU CASA 2 CAtEI

UN STELIST TRECE SI SPUNE

VOI JUKATI IN TURU` 3

ahahahaha :)))

radusor02.05.2007 20:54

In padurea cu alune, aveau casa 2 catei

Vine Milanu si spune: Voi jucati in turu 3 =))

AndyQ02.05.2007 20:54
moare Dinamo moare si Borcea in seara asta este inmormantare in Stefan cel mare BRAVO Milan steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Dumnezeu exista... nu stim cu cine tine dar sigur NU e dinamovist.

Dinamo si-a luat-o in bot indirect de la incapatanatii de la Liverpool si magicienii de la Milan. Ce meciii!!!! Cata umilinta pentru ManU... care de altfel e mai mult decat meritata, nu au jucat NIMIC!!!!

Maine astept spumoasele declaratii dinamoviste, pline de traditionalul inghitit in gol!!!!

Cazorla02.05.2007 21:00

In Stefan cel Mare ploua cu televizoare !!!

hahahaha :smile:

MI-LAN !!! MI-LAN !!

«123»