FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Misterele Bucurestilor

«123»
fcsteaua.ro02.05.2007 05:22

Plecarea lui Mihai Stoica de la Steaua a antrenat, cum era de asteptat, un intreg cortegiu carpato-danubiano-mioritic de minciuni, mistificari, fabulatii, inventii, ipocrizii si rautati, facand deliciul unei parti a presei care nu pierdea oricum nici o ocazie pentru a lovi in Steaua...

Mergand pe firul declaratiilor de presa ale lui Gigi Becali referitoare la acest subiect, intrebarea care se afla pe buzele tuturor, capatand parca dimensiuni existentiale, se refera la ,,greseala fatala" pe care ar fi facut-o Mihai Stoica si datorita careia patronul a trebuit sa-si sacrifice ,,familia", propulsata oricum in mod arbitrar in structura de conducere a clubului. In ce ar putea totusi consta gravitatea erorii comise de Mihai Stoica, incat sa-l determine pe Gigi Becali sa-i reprime acestuia pozitia infailibila pe care se parea ca o are in cadrul clubului? Sa fie vorba de ceva cu iz penal? Sa nu fie decat un alt bluf din lungul sir al ,,arogantelor" atat de dragi lui Gigi Becali? Cate putin din ambele? Aproape ca nici nu mai conteaza! Clubul Steaua traverseaza cea mai grava criza a valorilor din intreaga lui istorie, astfel incat demersul pentru aflarea raspunsului la intrebarea de mai sus pare a fi de la bun inceput sortit esecului. Minciuna si mizeria morala in care traieste astazi clubul pe care il iubim fac aproape imposibila orice incercare de decantare a adevarului. Ce ar mai fi de spus, in conditiile in care aflam cu stupoare ca presedintele proaspat numit, Valeriu Argaseala, isi negocia anul trecut trecerea la Poli Aek Timisoara???

Dupa parerea mea, ceea ce este mai grav nu este neaparat faptul ca Steaua nu mai apartine suporterilor (la urma urmei, am putea accepta si asta, desi ar fi foarte greu), ci ca nu isi mai apartine nici macar siesi, atat de severa este alienarea ei de astazi fata de chintesenta spiritului stelist, reprezentata de valorile traditionale si anume cinstea, sportivitatea si demnitatea! Iar cu asa ceva nu ma voi putea impaca in veci!

Va veni oare ziua in care ne vom lua clubul inapoi, redandu-i prestigiul si imaginea la care ii da dreptul istoria lui glorioasa? Da, si ne revine noua obligatia de a face ca aceasta zi sa vina cat mai curand posibil.

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece of Mind)

EL Fenomeno02.05.2007 06:03

steagcruce2 Trebuie prin orice mijloace sa redam CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.Becali risca sa devina din posibil candidat la presedentie un posibil candidat la postul de CEA MAI MARE PATA NEAGRA DIN ISTORIA CLUBULUI DIN Ghencea,daca nu deja a devenit steagcruce2 .Trebuie sa luam atitudine.PS: ACUM AVEM....un cioban=beeeecali,un lingusitor si pervers=Olaroiu si un bisnitar=Gabi Popescu

nicolaef02.05.2007 06:09

Bravo Alex! Aici este calcaiul lui Ahile in perioada becaliana a istoriei clubului nostru iubit: valorile morale induse de finantator si acolitii sai. Ai dreptate, oare cand cei care iubim cu adevarat Steaua nu vom mai simti pata groaznica pe care o imprima aceste episoade triste ale celui mai galonat club de footbal din Romania? Buna continuare!

fsoica02.05.2007 06:10

eu vin sa strig anti-Becali pe Ghencea.

mai e nevoie de 29999 de oameni !!!

(admitand ca sunt fix 30000 de bilete la urmatorul meci).

sa inceapa numaratoarea spre 0 !!!

coco_jr02.05.2007 06:31

Unde am fost unde am ajuns!!!

Acum doi ani aveam o echipa care juca extraordinar condusa de Protasov si presedinte pe marele Lacatus. In prezent am ajuns sa fim condusi de niste oameni care nu au nici o legatura cu Steaua sau macar cu fotbalul - Olaroiu, Gabi Popescu si cine stie ce alti "mari" conducatori d la FC National o sa mai ajunga la Steaua in viitorul apropiat.

Jiji vezi cum faci sa scoti la alegeri 5% sa intrii in parlament si sa ramai acolo sa dormi alturi de ceilalti incompetenti care conduc Romania, ca sa lasi Steaua unor oameni care iubesc acesta echipa.

O singura bucurie. Dumnezeu nu doarme, Liverpool s-a calificat. Urmeaza Milan.

alexandra_stelista02.05.2007 06:33

Gigi tre sa invete ceva : Steaua l-a urcat ..Steaua il coboara!!! El singur afirma ca Steaua a fost cea care i-a facut imaginea...si acum??Ce face? Incepe sa se dea marele expert in fotbal si sa faca numai ce vrea?De suporteri declaara ca nu`l intereseaza dak vin sau nu...ca nu ii trebuie(suporteri care probabil l-ar fi votat ;) )..De echipa nu`l mai intereseaza!!Il da pe MM(probabil singuru de acolo care chiar traia pentru Steaua) si zice ca ``si`a sacrificat famili``!!Whoai da`l dracu`?Da` ce-a facut domnule MeMeu` asa de grav? De fapt nu are rost sa ne intrebam...MM a zis ca va vorbi la finalul sezonului cu documente cu tot!dak era ceva asa cum zice Becali,nu zicea MM`u de nebun ca mai vine si cu acte!tacea acolo si gata!

Aaa..altceva e obsesia asta cu jucatorii straini!Ce l-a apucat cu Andrey si ceilalti nu stiu!!! Unde era Steaua acu Fara Thereau...Si chiar fara Elton...si multi altii...mare kkt nu face numa cu jucatorii romani parerea mea!chair si cluburile mari au jucatori din alte tari!

Intr`un final vreau sa zic ca Becali va avea de suferit!Toti care il votau pe el erau suporterii Stelei si aia carora le-a facut case!!cati sa fie si aia? Suporteri sigur numai vede el ;) Abia astept sa il vad pe ultimu` lok la alegeri

NU TE VOTAM !!!!!p.s: Ar fi ceva dak ar reveni MM`u :(

zloty02.05.2007 06:49

dupa parerea mea se pregateste in vara venirea "marelui" antrenor hagy , faptul ca Meme nu era inghitit de acesta din urma si plecarea lui ma face sa cred ca de la vara Oli se va duce cu tot cu fotbalu lui "modern" in alta parte .doamne ajutane daca vine si hagy

adi_steaua02.05.2007 06:56

Si eu vin sa strig anti-Becali pe Ghencea.

mai e nevoie de 29998 de oameni!!!

Becali NU TE VOTAM

Ai dat afara singurul om care iubea Steaua...si care era in stare sa se certe si cu tasu' daca vb rau de echipa.

ai ramas cu presurile...Argaseala, Olaroiu, probabil zota...Gabi Popescu...imi vine sa vomit.

Sincer eu nu ma mai regasesc ...in actuala ideologie a Stelei...

Jos cu ciobanul!

vlad_cj02.05.2007 07:41

Sa inceapa campania: "Steaua non-becalizata"!

bodanelu02.05.2007 07:56

mai scade unul. am sa strig cat pot!

alexandra_stelista02.05.2007 08:14

daa..Anti becalii!!! Nu TE VOTAM!!!.....Numai noi mai putem face ceva ca sa scoatem din kkt cat de cat echipa!!sa facem revolutie dak e nevoie!! x(

sheva_dicanio02.05.2007 08:17

LA **** Gigi Becali !!! Gigi Becali !!! LA **** Gigi Becali !!! IN VIATA MEA NU AM VAZUT OM MAI INCULT SI MAI PROST CA ASTA !!! IL DA AFARA PE Meme !!! IL TINE PE Olaroiu !!! IL PROMOVEAZA PE Argaseala !!! IL ADUCE PE TERMINATU DE Gabi Popescu !!! MAI LIPSESTE SA VINA SI GINO IORGULESCU SA DEVENIM BLATISTII CAMPIONATULUI !!!

PS: ZOTTA ZOTTA [...] !!!!!

Atentie la limbaj. Moderatorii

Fanatic_Steaua02.05.2007 08:35

Eu cred ca strategia lui MM in privinta aducerii jucatorilor era mult peste cea a lui Gigi. MM vroia sa aduca jucatori straini si era posibil ca acestia sa ridice valoarea Stelei si sa ne ajute in Champions League. Gigi m-a innebunit cu romanii lui: Muresan, Stancu, Szekely, Paraschiv, Vatca ( cu tot respectul pentru acesti jucatori) nu pot aduce un plus Stelei in Liga Campionilor ci poate doar in campionat. Poate ma insel eu, dar spuneti-mi voi jucatori romani care ne-ar putea ajuta in Liga (in afara de Neaga si Ogararu - acesta din urma oricum nu va veni acum inapoi). Nu vreau sa am gura pocita, dar plecarea lui MM va slabi tare clubul.

Din alt punct de vedere nici venirea lui zotta nu mi se pare buna, la cat a atacat si el Steaua si oricum e slab.

Eu unul cred ca Steaua va avea vreo 2 sezoane foarte slabe si dupa aia Gigi va pleca (EU ASA SPER).

PRO MM - ANTI Gigi.

Azazello02.05.2007 08:38

Pentru toti cei care vor veni pe Ghencea - invatati sa apreciati modelul Liverpool. Ati vazut meciul de aseara ?Ati vazut ce inseamna sa fii suporter? Fara fumigene, fara lanturi , fara m..e, ,fara alte injurii. Doar cantece si iar cantece si chiar daca nu s-ar fi calificat, atmosfera ar fi fost aceeasi.

LECTIA BRITANICA TREBUIE INSUSITA PE TOATE STADIOANELE !

Mreu cu Steaua, mereu pentru Steaua ! steagcruce2

Azazello02.05.2007 08:45
LA **** Gigi Becali !!! Gigi Becali !!! LA **** Gigi Becali !!! IN VIATA MEA NU AM VAZUT OM MAI INCULT SI MAI PROST CA ASTA !!! IL DA AFARA PE Meme !!! IL TINE PE Olaroiu !!! IL PROMOVEAZA PE Argaseala !!! IL ADUCE PE TERMINATU DE Gabi Popescu !!! MAI LIPSESTE SA VINA SI GINO IORGULESCU SA DEVENIM BLATISTII CAMPIONATULUI !!!

PS: ZOTTA ZOTTA S-O FUTEM PE MA-TA !!!!!

Atrag atentia administratorilor site-ului ca acest limbaj nu se potriveste cu spiritul si demnitatea Stelei !

Iar tie shev_dicanio iti spun doua lucruri NU INTELEGI NIMIK DIN FOTBAL SI MI-E MILA DE TINEP ENTRU CA DAI VERDICTE LA INCULTURA PRIN INCULTURA !

P.S Daca esti anti Becali (e dreptul tau) poti gasi si un mod civilizat de a te exprima. Sau nu !!!???

LITISH02.05.2007 08:54

Si eu vin sa strig contra taranului ordinar! daca vine zotta la Steaua innebunesc! zotta zotta [...]

Atentie la limbaj, nu suntem pe stadion. Moderatorii

audiopixel02.05.2007 09:01

pentru mine misterul incepe sa dispara.Becali s-a anturat cu un fost presedinte pe la Victoria,om cu condamnari penale care se tine de profetii si verdicte.Se pare ca nu e de ajuns si vom vedea la Steaua si un fost arbitru fugarit pe teren daca nu ma insel.

Pentru toti cei care vor veni pe Ghencea - invatati sa apreciati modelul Liverpool. Ati vazut meciul de aseara ?Ati vazut ce inseamna sa fii suporter? Fara fumigene, fara lanturi , fara m..e, ,fara alte injurii. Doar cantece si iar cantece si chiar daca nu s-ar fi calificat, atmosfera ar fi fost aceeasi.

LECTIA BRITANICA TREBUIE INSUSITA PE TOATE STADIOANELE !

Mreu cu Steaua, mereu pentru Steaua ! steagcruce2

Daca s-ar insusi lectia britanica pe toate stadioanele eu cred ca ar deveni plictisitor sa arate toata lumea la fel.Si nu cred ca trebuie generalizat cazul Liverpool.Nu o data am vazut suporterii lui Arsenal sau Chelsea parasind meciul prin min 80.

Si tot lectia britanica ne-a invatat cum se darama o tribuna sau cum se sustine echipa nationala pe la turneele finale...

roby_spartacus02.05.2007 09:06

[...]

cosmin_20222202.05.2007 09:18
Eu cred ca strategia lui MM in privinta aducerii jucatorilor era mult peste cea a lui Gigi. MM vroia sa aduca jucatori straini si era posibil ca acestia sa ridice valoarea Stelei si sa ne ajute in Champions League. Gigi m-a innebunit cu romanii lui: Muresan, Stancu, Szekely, Paraschiv, Vatca ( cu tot respectul pentru acesti jucatori) nu pot aduce un plus Stelei in Liga Campionilor ci poate doar in campionat. Poate ma insel eu, dar spuneti-mi voi jucatori romani care ne-ar putea ajuta in Liga (in afara de Neaga si Ogararu - acesta din urma oricum nu va veni acum inapoi). Nu vreau sa am gura pocita, dar plecarea lui MM va slabi tare clubul.

Din alt punct de vedere nici venirea lui zotta nu mi se pare buna, la cat a atacat si el Steaua si oricum e slab.

Eu unul cred ca Steaua va avea vreo 2 sezoane foarte slabe si dupa aia Gigi va pleca (EU ASA SPER).

PRO MM - ANTI Gigi.

De ce esti asa sigur ca acesti jucatori nu pot aduce nici un plus Stelei?Nu zis ca aduc,dar ar putea aduce.Dica,Radoi,Goian...au fost si ei niste jucatori la echipele din Liga 1 si au confirmat,iar ca ei pot sa confirme si altii.Sa nu judecam inainte sa vedem,orice jucator e bun venit si daca confirma sa ramana daca nu asta este.

Za Best02.05.2007 09:22

Sper ca la urmatorul meci(in Ghencea)al Stelei sa luam atitudine impotriva acestui oier nesimtit!Eu am sa fiu acolo!Du-te tare Jiji,pe turnanta! :mrgreen:

Azazello02.05.2007 09:43
pentru mine misterul incepe sa dispara.Becali s-a anturat cu un fost presedinte pe la Victoria,om cu condamnari penale care se tine de profetii si verdicte.Se pare ca nu e de ajuns si vom vedea la Steaua si un fost arbitru fugarit pe teren daca nu ma insel.

Daca s-ar insusi lectia britanica pe toate stadioanele eu cred ca ar deveni plictisitor sa arate toata lumea la fel.Si nu cred ca trebuie generalizat cazul Liverpool.Nu o data am vazut suporterii lui Arsenal sau Chelsea parasind meciul prin min 80.

Si tot lectia britanica ne-a invatat cum se darama o tribuna sau cum se sustine echipa nationala pe la turneele finale...

Eu am zis despte modelul britanic din prezent. De fapt ei chiar si-au insusit drama "Heysel" si au invatat din asta ( pe plan intern). Si nu e vorba doar de suporteri cat si de organele abilitate care stiu sa-i tina in frau. Ceea ce fac ei prin Europa...e alta poveste.

Forta Steaua steagcruce2

daniel_grozavescu02.05.2007 09:54

Imi place ceea ce a spus Azazelo in legatura cu spiritul britanic iar in rest ca suporter nu va intaleg pe unii dintre voi care veniti cu lanutul sau pe unii dintre voi carora nu le place nimeni si nimik. va reamintesc ca l-ati injurat pe MM si transferurile lui si va reamintesc ca ciobanu baga bani la Steaua si va reamintesc ca MM nu pleca daca nu face ceva rau clar si va reamintesc ca noi sustinem echipa si jucatorii si va reamintesc nu va lasati manipulati de presa si televizor.

Merci si sper sa ne desteptam si sa nu mai urim.

avlauruc02.05.2007 10:03

imi place ca macar aici, lumea incearca sa fie civilizata, ca incercam macar aici sa nu injuram si sa ne spunem opiniile intr-un mod cat mai corect. Ce pot sa zic referitor la situatia actuala din club e ca nu ne reprezinta. Valorile incep sa fie inlocuite cu alte lucruri ce nu ne fac cinste. Singurul lucru care ma bucura acum e revenirea lui Dica.

Mandru ca sunt stelist!

AndyQ02.05.2007 10:10
Atrag atentia administratorilor site-ului ca acest limbaj nu se potriveste cu spiritul si demnitatea Stelei !

Iar tie shev_dicanio iti spun doua lucruri NU INTELEGI NIMIK DIN FOTBAL SI MI-E MILA DE TINEP ENTRU CA DAI VERDICTE LA INCULTURA PRIN INCULTURA !

P.S Daca esti anti Becali (e dreptul tau) poti gasi si un mod civilizat de a te exprima. Sau nu !!!???

Azazello, nu prea ai cu cine vorbi in ultima vreme. Au inceput sa apara pe site unele persoane care si-au gasit alt loc sa-si exprime prostia, avand in vedere ca stadionul este suspendat si nu se mai poate merge acolo pentru a-ti etala cretinismul...

Administratorii acestui site spuneau ca vor bana pe oricine foloseste limbaj de genul asta dar nu vad nici o schimbare. Avand in vedere ca e foarte greu sa identifici pe toata lumea care injura ar fi mai bine sa nu se mai faca afirmatii de genul asta. Daca eu bag un "P**** ma-sii de treaba" odata pe an, pe mine o sa ma vada si-mi iau ban dar cei care scriu in felul asta de 1 an de zile...

redblue7102.05.2007 10:11

Marea problema nu este atat ca se doresc jucatori romani. Cred ca cel mai grav e ca se doresc jucatori romani ieftini, pe principiul "daca am bulan si e bun e bine daca nu, asta e"! Practic romani sunt si Cernat, Marica, Neaga, Ogararu, da' astia vor salarii mari si strica ciobanul "echilibrul salariilor la club"! E jale mare si boul mai are si noroc, pentru ca am auzit ca din nou ne suspenda datorita jigodiilor de sub grand si a taranilor de la

fulgeru Timisoara bragadiru! Se pare ca nu mai pupam Ghencea in acest retur si implicit orice protest se va amana la toamna!

«123»