FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Andrey pleacã" (GSP)!

«123»
mikutu01.05.2007 08:14
Nu are ce sa faca in fata unei demonstratii publice legale, cu autorizatie si tot tacamul.

O sa vezi cum o sa dea el doi bani cand or sa-i scada procentele alea. Mai ales ca presa, in cautare de senzational, o sa ne ajute, (in ciuda raului pe care ni l-a facut de-a lungul timpului), desi indirect, in aceasta ipoteza.

ce-o sa fie? ce-o sa fie?! O SA FIE O NEBUNIE!!!!!!!!!!!! Daca e sa fie demonstratie.. foarte bine.. o sa-l impresioneze putin pe cioban. sau deloc. MAREA MUTARE a noastra va fi la alegeri!!!!!!!!. acolo o sa putem lovi unde e mai greu ''URSULUI''. si cand o sa vada ca nu reprezinta NIMIC in ochii nostri, sper din tot sufletul ca se va lepada de '' jucaria'' lui favorita: Steaua. La urma urmei are o minte de copil. adica mai de-a dreptul e infantil. de-abia astept alegerile, le consider prima ocazie reala de a scapa de clanul Becali.

''VOM FI IARASI CE AM FOST SI CHIAR MAI MULT !''

FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna Marya01.05.2007 08:30

Andrey poate ar trebui sa plece ca nu a demostrat ca e un portar de valoare..dar Elton auziti si voi poate sa-l foloseasc doar cand avem3-0..cred ca a inebunit dak Elton nu ramne la Steaua sunt niste prosti toti din conducere mai ales Oli si Becali ca au dus-o pe Steaua de rapa mi-am schimbat complet parerea despre amn2 as vrea a plece in clipa asta Elton sper sa raman ca are valoare si o poate ajuta pe Steaua ...Jiji sa-si mai tina gura cu meciurile lui eu nu cred ca le-a platit da nu e bn sa zica asta nici in gluma ca alti o i-au in serios fularsteau2

grizzly01.05.2007 08:49

inca o dovada de inconstienta din partea lui Becali si de idiotenie din partea lui Olaroiu. e mai mult decat umilitor sa vad ce a ajuns Steaua. colapsul este iminent si se pare ca cea mai neagra perioada nici nu a inceput inca. personaje grotesti au ajuns sa ne terfeleasca dragostea. pica ei pe mana noastra odata si odata...

r.ochirosii01.05.2007 09:41

MA VOI SUNTETI CRETINI ?? :?: Stancu pe lista neagra... dute tare ciobane,pune-te singur pe lista neagra. Stancu care a fost singuru om activ din apare e pe lista neagra... cel mai handikapat conducator al Stelei...(scz expresiile, dar mi-au sarit dracii) :-x Stancu care pentru Steaua si-a spart si capu...care de cele mai multe ori a barat atacul multor echipe(Real Madrid...)

Becali oier prost! poti pleca de la Steaua

axl2301.05.2007 09:43

@r.Ochirosii

Stancu nu e de Steaua, sa fim sobri.

fedora01.05.2007 09:47
MA VOI SUNTETI CRETINI ?? :?: Stancu pe lista neagra... dute tare ciobane,pune-te singur pe lista neagra.
Ce tare, nu te-ai revoltat de Elton si Andrey, ci de poate cel mai slab fundas al Stelei din ultimii foarte multi ani... Si-a spart capul pentru Steaua? Pai la cum joaca si eu i l-as fi spart... A reusit un singur meci bun, dar asta inseamna infim pentru pretentiile Stelei.
Dragoshel01.05.2007 09:50

Si eu am citit in Prosport ca pleaca Elton de la vara. El nu va pleca singur, alaturi de el vor mai parasi Ghencea si Andrey Nazario, Gabriel Bostine si Klemi Saban.

Mai multe cititi AICI

oop01.05.2007 09:52
MA VOI SUNTETI CRETINI ?? :?: Stancu pe lista neagra... dute tare ciobane,pune-te singur pe lista neagra. Stancu care a fost singuru om activ din apare e pe lista neagra... cel mai handikapat conducator al Stelei...(scz expresiile, dar mi-au sarit dracii) :-x Stancu care pentru Steaua si-a spart si capu...care de cele mai multe ori a barat atacul multor echipe(Real Madrid...)

Becali oier prost! poti pleca de la Steaua

ai zis-o p-asta...lol

Sa fim seriosi,Stancu nu e de Steaua...nu e bun nici in faza de aparare nici in atac

El este activ doar la 5 metri in spatele lui Ben Arfa(sau oricum l-ar chema pe pustiul de a Lyon care l-a umilit in meciul direct)...

antimanelist01.05.2007 10:23

dak pleaca sa aduca jucatori ca-lumea. ciban prost

raiders01.05.2007 10:59

la revedere ciobane ! du-te la stana si lasa-ne

omul (?!?!) asta aduce prejudicii grave imaginii clubului. o sa ajungem din cea mai iubita, cea mai urata echipa din Romania cu blaturile lui. trebuie sa protestam, sa zboare inapoi la manariile lui cu terenuri si ce-o mai vrea, sa nu mai auzim de el. din pacate sunt prea optimist, si nu stiu de ce cred ca cei din "conducerea" peluzei nord se vor impotrivi protestelor. sper sa nu fie asa, sa fim uniti si sa-l determinam sa plece cu tot cu sluga Oli - cel mai prost antrenor al Stelei, chiar mai varza decat Piturca

cRiss4Steaua01.05.2007 11:09

Cea mai proasta idee este sa nu venim la meci ... de ce sa nu venim sa ne sustinem echipa ? din cauza ciobanului ? nu merita ... se va simti mai bine .. ar fi bine o coregrafie cu PLEACA DIN Gheancea .. steaguri .. tot meciul cantat impotriva lui .. parerea mea !

Dragoshel01.05.2007 11:14

nu are rost sa sufere Steaua din cauza lui, trebuie sa ne sustinem in continuare echipa cum am facut-o si pana sa vina el la Steaua, si sa incercam pe cat posibil sa il IGNORAM TOTAL

fedora01.05.2007 11:15
Cea mai proasta idee este sa nu venim la meci ... de ce sa nu venim sa ne sustinem echipa ? din cauza ciobanului ? nu merita ... se va simti mai bine

Tu nu vezi ca asta nu mai e echipa noastra? Daca te duci inseamna ca esti de acord cu ciobanul, cu politica lui si cu modul in care a inteles ca Steaua sa castige ultimele meciuri.

w3bmaster01.05.2007 14:20

Stancu,Saban,G Coman astia chiar nu mai au ce cauta

Andrey nu pot sa ma pronunt

Tre sa aducem valori

Elton nu va pleca stati calmi

Forza Steaua

babalak_ful01.05.2007 14:33

Daca Andrey Pleaca daca nu aduceti un portar care sa fie de nasul echipei Nationale! variante sunt In tara nu mai vreau sa aduceti portari straini care nici nu se Inteleg cu jucatori variantele Stelei sunt Dupa parerea mea Curca,Vatca sunt ce'i mai Buni portari chiar si bornescu e un Bun portar aduceti portari Romani Forta Steaua!!! fularsteaua2 steagcruce2

Jony_stelist01.05.2007 14:39

DAR Coman,MARELE Coman NU PLEACA???!!!!!Dau si eu bani sa plece dar numai sa plece,pai Andrey joaca mai bine ca ala,macar facem si noi o chestie,il bagam pe Andrey in locul lui Coman ;))) steagcruce2 Andrey ESTE F BUN

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.

EdItat MODERATORII

Gezets01.05.2007 14:40
la revedere ciobane ! du-te la stana si lasa-ne

din pacate sunt prea optimist, si nu stiu de ce cred ca cei din "conducerea" peluzei nord se vor impotrivi protestelor. sper sa nu fie asa,

si de unde ai tu banuiala asta?nu mai mancati kkt aiurea.

Yoyoyoi01.05.2007 14:53

mai nu prea cred ca imi pare rau dupa Andrey.. adevarul e ca l-as prefera pe Haisan sau pe Bornescu decat pe Andrey....

Am avut mari sperante si mare incredere in brazilian, dar m-a dezamagit total....

Westy01.05.2007 15:24

ce dreaq; in ultima vreme pleaca jucatorii care nu au nici un an la Steaua

Xtreme01.05.2007 18:41

Bai de ce va tot luati atata de nea Gigi ???? daca pleak el cine credeti ca va mai baga bani in echipa ???? i-a ziceti .... nu zic ca nu face greseli , dar pune suflet pentru echipa si face totul pentru a fi bine echipei. In schimb in poarta eu las prefera pe Vatca:D !! --Asa ca eu zic sa il lasati in pace

FORZA Steaua

axl2301.05.2007 18:43

@xtreme

discursul tau m-a emotionat pana la lacrimi, de-acum schimb baricada, nea Gigi, si eu te votez.

dr.adrian901.05.2007 18:46

sa va spun cine sa apere poarta Stelei

Lungu Cezar

ala tanar nu conteaza ca e tanar

poate creste oricum e mai bun ca Cernea si e si stelist

pe cuvant eram fan Becali

dar m-am saturat de el peste cap

cine sa uita la stiri la 8 ati observat ca este vorba doar despre Steaua - nui mai pot auzi -

de asta joaca si echipa asa de prost pentru ca ii tot lauda nonstop si

mediatizarea asta ii fac indiferenti si aroganti

faceti ceva in Bucuresti -eu is in ger- pe stadion sau voi chiar nu vedeti asta

potra02.05.2007 13:14

bueee frate deja nu mai suport...si pentru prima oara in viata mea ma simt neputincioasa, e dureros!!! astia isi bat joc de echipa si nu-i intereseaza decat banii si imagina personala...oieru face numai miscari in propria-i favoare si pune prietenia cu Oli mai presus decat interesele echipei.

hai va rog eu mult sa facem ceva ca nu se mai poate asa ceva....VA ROG!!!

floriin_ilie200602.05.2007 17:24

Eu unul cred ca cel mai bine ar fi sa revina in Ghencea Hamutosky ;) .. dar si Andrey era un portar Bunicel ,, steagro .. si cel mai bine ar fi sa plece Saban,,si Stancu ;) si eu cred ca Elton ar trebui sa ramana ;) este un jucator bun:D

Dragosch04.05.2007 21:49

Baieti! eu ,unu, zic sa facem ceva cat mai rapid ca se duce naibii toata Steaua si deabia atunci am intrat in glod pana peste gat.acum am mai tarait-o dar nu se mai poate.Deabia au venit Andrey si Elton, ca desteptu de Jiji ii da afra fara motiv,dupa parerea mea.Elton cred ca este unul ditre cei mai buni(dak nu cel mai bun mijlocas al Stelei) ,iar Andrey este ,cred, peste Cernea.Dar totusi as propune sa-l aduca la Steaua p Hamutovski si pe Zenga sau Protasov ca cu (sry pentru cacofonie) ola sparta(Oli) ne ducem la naiba cu totu.Lotu e unu si-asa firav.Ati vazut: imediat dupa c s-a accidentat Dica n-a mai mers aproape nik.Cum s-a accidentat un jucator d baza cum nimeni nu poate sa-l inlocuiasca cu unul de calibru apropiat.Lotu e carpit si vai d Steaua lui.Ati vazut cainii cum au bagat bani in jukatori (ca eu cred ca in iarna d transferuri prelungita si-au luat p putin 5 jukatori si in felu asta au lot largit si au cu cine lucra).trebuie sa se faca schimbari radicale dak se vrea ca acesta criza sa ia sfarsit.atunci cand l-au luat p Carlos aveau d ales intre pingunu asta si Hilario(care a plecat la chealsea si a demonstrat ca e portar bun) si au facut o alegere f proasta.nu stiu cum se face(spuneti-mi dak am dreptate) dar in ultimu timp la Steaua,in loc sa se pastreze jucatorii cu adevarat valorosi ca Hamutovski,Neaga,Ogararu,Munteanu, si antrenori emblematici ca Zenga SAU Protasov ,s-au adus niste second-hand ca Oli,Carlos,Lovin,Coman).parerea voastra.spuneti c parere aveti.

«123»