FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Andrey pleacã" (GSP)!

«123»
fcsteaua.ro30.04.2007 22:26

Gigi Becali a spus asearã cã portarul brazilian e împrumutat și va pãrãsi Steaua la sfîrșitul sezonului. Pe lista neagrã mai sînt Saban și Stancu.

Brazilianul Andrey Nazario pãrãsește Liga I dupã numai 6 luni! Prezent asearã la emisiunea "Miezul problemei" de la Național TV, Gigi Becali a dezvãluit: "Andrey e doar împrumutat și, la varã, n-o sã plãtesc pentru transferul lui, așa cã va pleca! Saban și Stancu or sã plece și ei.

I-am zis lui Oli: "Dacã tu preferi sã joci cu Nicolițã fundaș dreapta, înseamnã cã nu te bazezi pe cei doi, așa cã n-avem nevoie de ei".

Becali s-a referit și la alți jucãtori transferați în Ghencea de Mihai Stoica: "Mi-a explicat Olãroiu cã pe Elton poate sã-l foloseascã doar dacã echipa conduce cu 3-0, sã facã spectacol. Oli mi-a zis cã acum avem meciuri de luptã, e nevoie de alt gen de jucãtori, nu de Elton. Thereau va rãmîne, pentru cã e un fotbalist bun".

"Pe MM l-am dat afarã pentru incompetențã, nu cã n-ar avea caracter. Nu m-a furat la transferuri, a fãcut alte prostii cu acte, cu societãți..."

Gigi Becali

"Dau un milion sã batem la Urziceni!"

Gigi Becali a spus cã ar fi dispus sã plãteascã pentru ca Steaua sã cîștige etapa viitoare, la Urziceni: "Dacã aș ști sigur cã batem, aș da și un milion de dolari! E ultimul meci greu pe care-l mai avem pînã la final. Dar mã tem de lege sã fac asta. Sã cumpãr meciul n-ar fi tot una cu a fura, pentru cã eu nu dau bani la arbitri, asta nu fac niciodatã! Sã presupunem cã am cumpãrat un meci acum. Nu m-ar mustra conștiința, pentru cã ar însemna doar sã-mi iau înapoi ceea ce mi-au furat alții!".

MM, la Vaslui?

Finanțatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a recunoscut ieri cã și l-ar dori pe Mihai Stoica (foto) în funcția de președinte al grupãrii moldave.

"Am o relație excelentã cu MM, chiar de prietenie. Cine n-ar vrea un șef precum Mihai, care a dus o echipã în Champions League?!", a declarat Porumboiu.

"Dacã aș spune cã am primit vreo ofertã, ar însemna cã mã laud, așa cã spun cã nu am nici un plan de viitor", a replicat Stoica.

fedora30.04.2007 22:36

ATENTIE, REDACTIE!

Va rog frumos, dragi stelisti, luati atitudine urgent!

Ciobanul duce clubul catre un colaps total.

Se pregateste izgonirea lui Andrey si Elton dupa cum a recunoscut ciobanul.

Olaroiu s-a dovedit cel mai mare dusman din istoria Stelei.

Este vital sa scapam ACUM de Becali cu orice risc.

Calificarea in Champions League in aceste conditii nu poate fi decat INCA O PATA pe istoria noastra.

ATENTIE MARE! In aceasta seara s-a depasit limita nebuniei.

Becali si-a pierdut si putinile minti pe care le mai avea.

Am ajuns exact precum Craiova, sa-mi doresc sa piarda Steaua in aceste conditii.

NU VREM BLATURI, dragi colegi.

Nu va compromiteti pentru un succes de moment.

Steaua INSEAMNA ALTCEVA.

Asta nu e Steaua noastra!

bullzeye30.04.2007 22:37

ce-ar mai fi de spus...??

Inca o declaratie din ciclul "d-ale ciobanasului". Deja mi-e sila...

Lasa Gigi, ca n-avem noi nevoie de portari slabi ca Andrey, sunt convins ca va gasi Oli cativa copii de nadejde pe care sa-i aduca!

SteauaToronto30.04.2007 22:37

Ciobane sa-ti dea Dumnezeu "sanatate" atat am de zis.

bullzeye30.04.2007 22:39

@fedora ok, si cum propui sa scapam de bkl?

robisteaua30.04.2007 22:39

Sa plece toti 3 ca sunt varza, pacat de banii aruncati pe apa-sambetei!!!!!!!!!!!!

fedora30.04.2007 22:44
@fedora ok, si cum propui sa scapam de bkl?
La meciul de acasa cu Ceahlaul sa ne strangem langa stadion sa protestam. Stim ca pentru el nu conteaza, dar daca am veni toti cu pancarte "NU TE VOTAM", "PLEACA DIN Ghencea", s-ar mediatiza foarte mult si asta il doare, pierderea de imagine. Sa nu intram in Templu nici unul pana nu pleaca monstruosul cuplu Gigi-Oli. Veniti si voi cu idei, daca nu ne salvam acum, ne asteapta soarta Craiovei.
aburici30.04.2007 22:46

:evil: nu-l mai suport pe ciobanu asta... chiar nu-l mai vreau sa-l vad sau sa-l aud...

Debiteaza numai tampenii si spune lucruri care pun Steaua intr-o lumina cat se poate de proasta! .... dupa mine ar trebui sa-l dea afara si pe Olaroiu si restul staffului si sa fie el si presedinte, si patron, si antrenor, si preparator fizic si tot... ca si asa se pare ca le stie pe toate .... :x

oop30.04.2007 23:05

trebuie facut ceva...ciobanul si curva trebuie sa plece...nu se poate asa ceva,se duce totul de rapa,momentul asta o sa fie unul negru in istoria noastra,DE ACEEA TREBUIE FACUT CEVA..o sa ajungem sa depasim Dinamo la blaturi si meciuri fara rautate....asta va doriti???un loc 2 blatuit??

EU PREFER TOTUSI DEMNITATEA!

RaDoooI30.04.2007 23:21

Gigi ESTI O MIZERIE !! PLEACA DIN Ghencea !!! DU-TE SI NUMARA OILE !!!

Ar trebui sa facem un protest anti-Jiji Becali .. imputitu asta .. NU TE VOTAM !!!!!

danielcristian30.04.2007 23:26

Ciobanul si-a dat arama de blatuitor pe fata in seara asta.E mai prost decat credeam,vorbeste fara sa gandeasca!A patat numele Stelei cum n-a facut-o nimeni niciodata!Rusine, Jiji!NU VREM BLATURI!Afara din Ghencea,trisorule!

Gezets30.04.2007 23:42

hmmm...sa inteleg ca aveti nevoie de ajutorul "huliganilor'??

oop30.04.2007 23:44

nu frate huligani...nu vrem sa devastam Palatul,vrem doar sa atragam atentia oamenilor ca ne dezicem de asa specimene de conducatori!!!!

fedora30.04.2007 23:47
LOL. Daca voi nu sunteti constienti singuri de pericolul care exista acum la club si nu luati singuri atitudine... atat am avut de zis. Tachinarile nu-si mai au locul aici. Nu pe soarta Stelei.

Si la urma urmei ma doare sa vad intrucat ne-a invrajbit intre noi acest specimen.

danielcristian30.04.2007 23:50

Ai inteles gresit,nu este nevoie de huligani,cu sau fara ghilimele.Cine se simte stelist si are posibilitatea sa protesteze,o va face!Chestia e ca noi vom suferii cu totii daca acest individ nu-si ia laba de pe echipa asta!

Gezets30.04.2007 23:56
Ai inteles gresit,nu este nevoie de huligani,cu sau fara ghilimele.Cine se simte stelist si are posibilitatea sa protesteze,o va face!Chestia e ca noi vom suferii cu totii daca acest individ nu-si ia laba de pe echipa asta!

cand noi am decis sa protestam ati inceput sa ne acuzati...sa vedem cum protestati voi acum...

fedora30.04.2007 23:58
cand noi am decis sa protestam ati inceput sa ne acuzati...sa vedem cum protestati voi acum...
In nici un caz nu am acuzat (cel putin eu) un eventual protest impotriva lui Becali. Lumea v-a acuzat de altceva, poate justificat, poate nu, insa cred ca impotriva lui Becali suntem toti (cel putin asa vreau sa cred).
Gezets01.05.2007 00:05
In nici un caz nu am acuzat (cel putin eu) un eventual protest impotriva lui Becali. Lumea v-a acuzat de altceva, poate justificat, poate nu, insa cred ca impotriva lui Becali suntem toti (cel putin asa vreau sa cred).

nu tu personal...majoritatea de pe site,ca si in cazul lui MM,multi il criticau pana sa plece si acum il regreta...noi(TRIADA)continuam "lupta" cu ciobanul...dar cred ca ne luptam cu morile de vant...pe giulesti nu am putut intra cu nimic ,erau jandarmi super motivati parca aveam mesaje importriva lor nu alta..am ractionat asa pentru sunt super scarbit de multi de pe site,la criticat sunt primii dar nu stiu prin cate trecem noi pentru Steaua..

fedora01.05.2007 00:08

In ce masura ati raspunde pozitiv la un eventual miting organizat de AISS (sper; baieti, nu va fac eu planurile, nu va bag idei pe gat, dar doamne ce mi-ar placea sa se intample asta)?

Eu cred ca e momentul sa fim macar odata uniti, ultrasi si ne-ultrasi (fie ei numiti uneori cetateni) la un loc sa ne salvam ce mai e de salvat.

Gezets01.05.2007 00:15
In ce masura ati raspunde pozitiv la un eventual miting organizat de AISS (sper; baieti, nu va fac eu planurile, nu va bag idei pe gat, dar doamne ce mi-ar placea sa se intample asta)?

Eu cred ca e momentul sa fim macar odata uniti, ultrasi si ne-ultrasi (fie ei numiti uneori cetateni) la un loc sa ne salvam ce mai e de salvat.

nu conteaza de cine e organizat,trebuie sa scapam de jigodia asta!

SteauaToronto01.05.2007 00:19

Domnilor nu vom scapa de acest cretin asa de usor. Atata timp cat are banul si 20 de bodiguarzi langa el nu da doi bani ce faci ultrasii/non-ultrasi...

fedora01.05.2007 00:20

Nu are ce sa faca in fata unei demonstratii publice legale, cu autorizatie si tot tacamul.

O sa vezi cum o sa dea el doi bani cand or sa-i scada procentele alea. Mai ales ca presa, in cautare de senzational, o sa ne ajute, (in ciuda raului pe care ni l-a facut de-a lungul timpului), desi indirect, in aceasta ipoteza.

tosteaua01.05.2007 00:50

Bai cum poate oieru asta nenorocit si talamb sa ne taraie clubul in noroi?

Cum se poate asa ceva? Un mega idiotu satului hot si nemernic ajunga, atentie, sa detina Steaua.

Ma dispera oricum declaratiile de imbecil si modu cum se poarta cu oameni. Nu intelege decat razbunari personale pe ce a ramas dupa MM, Andrey Elton Saban etc. cu o excpetie Threau ca e darnic oieru si il iarta, restu.. la gunoi. Da jijel Coman da ovidica Petre cu ei cum merge oierule?

Cred ca e singuru moment in care imi doresc sa vin Hagi la Steaua. Na ca am spus si cretinitatea asta da nu mai suport! E nasu lui o sai inkida botu, oricum amicu e idiot si inca are relatiile de mega respect cu nasu lui. Sincer nici ca-mi pasa cum antreneaza Hagi acum, doar sa vina sa taca vita cu banii si meciurile lui aranjate

EU NU VREAU IN Liga Campionilor PE ARANJEMENTELE LU Becali!!!!!!

MALDINI_STEAUA01.05.2007 06:04

Doamne nu mai suport ciobanu asta ! Sa plece in gm din Ghencea.Asa a ajuns Steaua ?? Sa faca blaturi sa fie pe locul 2 ? Si daca faci blaturi bai nene macar taci in gm nu venii tu la TV sa zici ca vrei sa faci blaturi.Cat de imbecil sa fi? Ciobanu asta face din Steaua ce vrea !! Steaua e a noastra , a suporterilor , nu a ta bai ciobane !!! In ritmu asta o sa avem soarta lu JUVENTUS ....

Yoyoyoi01.05.2007 07:55

Este absolut incredibil ce se intampla la Steaua acum. Cretinul asta de cioban chiar vrea revolutie? Sau ce MM urmareste?

Cum adica sa plece Andrey? Sau si mai si.... cum sa plece Elton?

Adica cel mai bun jucator din campionatul asta de kkt sa plece pentru ca Idiotenia Sa are probleme psihice?

Deja nu mai suport situatia asta de la club. Nu mai pot sa vad cum isi bate joc tampitul asta de tot ce inseamna Steaua.

«123»