Gigi Becali a spus asearã cã portarul brazilian e împrumutat și va pãrãsi Steaua la sfîrșitul sezonului. Pe lista neagrã mai sînt Saban și Stancu.
Brazilianul Andrey Nazario pãrãsește Liga I dupã numai 6 luni! Prezent asearã la emisiunea "Miezul problemei" de la Național TV, Gigi Becali a dezvãluit: "Andrey e doar împrumutat și, la varã, n-o sã plãtesc pentru transferul lui, așa cã va pleca! Saban și Stancu or sã plece și ei.
I-am zis lui Oli: "Dacã tu preferi sã joci cu Nicolițã fundaș dreapta, înseamnã cã nu te bazezi pe cei doi, așa cã n-avem nevoie de ei".
Becali s-a referit și la alți jucãtori transferați în Ghencea de Mihai Stoica: "Mi-a explicat Olãroiu cã pe Elton poate sã-l foloseascã doar dacã echipa conduce cu 3-0, sã facã spectacol. Oli mi-a zis cã acum avem meciuri de luptã, e nevoie de alt gen de jucãtori, nu de Elton. Thereau va rãmîne, pentru cã e un fotbalist bun".
"Pe MM l-am dat afarã pentru incompetențã, nu cã n-ar avea caracter. Nu m-a furat la transferuri, a fãcut alte prostii cu acte, cu societãți..."
Gigi Becali
"Dau un milion sã batem la Urziceni!"
Gigi Becali a spus cã ar fi dispus sã plãteascã pentru ca Steaua sã cîștige etapa viitoare, la Urziceni: "Dacã aș ști sigur cã batem, aș da și un milion de dolari! E ultimul meci greu pe care-l mai avem pînã la final. Dar mã tem de lege sã fac asta. Sã cumpãr meciul n-ar fi tot una cu a fura, pentru cã eu nu dau bani la arbitri, asta nu fac niciodatã! Sã presupunem cã am cumpãrat un meci acum. Nu m-ar mustra conștiința, pentru cã ar însemna doar sã-mi iau înapoi ceea ce mi-au furat alții!".
MM, la Vaslui?
Finanțatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a recunoscut ieri cã și l-ar dori pe Mihai Stoica (foto) în funcția de președinte al grupãrii moldave.
"Am o relație excelentã cu MM, chiar de prietenie. Cine n-ar vrea un șef precum Mihai, care a dus o echipã în Champions League?!", a declarat Porumboiu.
"Dacã aș spune cã am primit vreo ofertã, ar însemna cã mã laud, așa cã spun cã nu am nici un plan de viitor", a replicat Stoica.