FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

MM

«1234»
no_problem30.04.2007 16:24

Conducerea trebuie sa plece in masa.

Sa plece Becali si Argaseala asa cum a plecat M.Stoica.

Afara!!!

PS: MM a fost, este si o sa fie in continuare un om de nimic. O sluga, un lingusitor, un fals stelist ce nu trebuie transformat in martir pentru ca a fost dat afara de Becali.

Ma bucur din tot sufletul ca ai plecat si astept sa te urmeze "principele" si fostul arbitru care fura pe Steaua.

diego_cj30.04.2007 17:05

"""Evident cã MM pierde plecînd. Cînd ai condus în Ghencea, greu gãsești un post care sã-ți ofere aceleași satisfacții. Existã însã riscul sã piardã și Steaua, pentru care fostul manager a lucrat cu devotament și cu spor. Cu el la timonã, a luat douã titluri și s-a calificat de 3 ori în primãvara europeanã. Stoica i-a adus pe Dicã, pe P. Marin, pe Boștinã, pe Iacob, pe Ghionea, pe Nicolițã, pe Cristocea și pe Ochiroșii, dar și pe Zenga și pe Protasov. Toate mișcãri reușite. Adevãrat, a comis și erori. A greșit cînd a încurajat transferul gafeurului Carlos și mai ales cînd a lovit cu pumnul un suporter. La vremea bilanțului, plusurile din dreptul lui Stoica depãșesc însã minusurile, din care motiv și intuiesc cã el nu va fi ușor de înlocuit. Paradoxal, pînã și aroganța pe care o afișa, pe bunã dreptate repudiatã, a ajutat echipei. A mobilizat-o, fãcînd-o sã creadã cã poate mai mult decît putea. Tocmai acestui personaj, șef de club și, în același timp, șef de galerie, Ghencea îi va duce dorul. Unuia pe care suporterii l-au iubit și l-au hulit deopotrivã. """ - Ioanitoaia

ce sa mai zici? no comment...

Respect Meme!!!

joe2130.04.2007 17:15

Cel mai frumos nume gasit pentru cioban: El Ciobandante, e atat de real si de potrivit...Din partea mea pentru MM iti multumesc pentru tot ce-ai facut bun la Steaua, despre greseli nu vreau sa pomenesc toti suntem oameni si gresim.Eu am sa raman cu imaginea ta de stelist devotat cata vreme oi trai.Drum bun MM si Dumnezeu sa te ajute !

diego_cj30.04.2007 17:32
Conducerea trebuie sa plece in masa.

Sa plece Becali si Argaseala asa cum a plecat M.Stoica.

Afara!!!

PS: MM a fost, este si o sa fie in continuare un om de nimic. O sluga, un lingusitor, un fals stelist ce nu trebuie transformat in martir pentru ca a fost dat afara de Becali.

Ma bucur din tot sufletul ca ai plecat si astept sa te urmeze "principele" si fostul arbitru care fura pe Steaua.

ba tu esti unul din aia care doar vrea schimbare de dragul schimbarii.. aia care striga demisia si jos conducerea fara a avea o varianta... si cine dracu vine in locul lui?? zi tu bai looserule... las' ca vine satra lui Olaroiu.... si atunci o sa te bucuri...

si in locul ciobanului pe cine pui ... hai sa nu ne mai amagim ca vine Nea Marin miliardaru si baga bani cacalau... si ca mai asteapta 30-40 de investitori gata sa ia Steaua.. investitori gen Paunescu, Copos, Turcu, Mititelu, Penescu... si lista poate continua... daca ciobanu s-ar fi limitat doar la finantator ar fi fost super... dar acum de cand a devenit si antrenor, psiholog, manager, etc.. ce sa mai speram???

dar de ce nu facem un protest masiv la meciul cu Ceahlaul cu bannere, tot tacamu ... acuma e drept ca cu unii dintre liderii nostri de galerie ("inverziti" de Becali) nu prea poti... dar poate incercam noi restu... pana cand sa mai inghitim???...

Io zic sa-l lovim acolo unde-l doare pe cioban.. la voturi ,,, nu stiu cu o coregrafie, scandari, multe bannere cu mesajul "Nu te votam ciobane!!!" ... hai si altii cu idei...

olfgob30.04.2007 17:37

multe nu mai sunt de spus.cu totii l-am iubit si urit pe MM,in diferite momente.dar a fost cel mai competent conducator.Mori,ciobane!Tu si caricatura ta de antrenor

merty30.04.2007 17:54

sincer mie nu imi pare rau ca a plekt MM... sunt mullyzi carcotasi carora tre sa le dam dreptate(pana la proba contrarie) ... nu e cel mai retard manager dar nici cel mai bun asa cum n'ear trebui noua... oricum astept cu nerabdare sa vad transferurile si demiterile unor jucatori(pp:ar trebui sa ramana: Mirel,Cernea,Goian,Nicolita,Ghionea)... respect .. merty

mircea_zion30.04.2007 19:15

pana acum toata lumea se ruga sa plece MM si acum nu mai vrea nimeni , WOW ce am descoperit ca acest MM a fost benefic Stelei , dar se pare ca uni din noi nu avem ochi si pentru lucrurile bune , cand eram prima echipa in Europa se bucura toata lumea .. Steaua e cea mai tare .. normal mandrie .. dar acum ca e pe locul 3 ce sa ne mai facem .. suporteri sunt incompetenti si nici la meciuri nu se duc sa sustina echipa favorita care acum un an facea furori , vrem demisia tuturor si vrem ca clubul Steaua sa ne apartina.

Cu acest mesaj nu am vrut sa jicnesc pe nimeni , si daca o sa iau ban pe forum , va doresc numai bine si sanatate , nu va suparati dintr-un joc de fotbal.

iov30.04.2007 20:36
pana acum toata lumea se ruga sa plece MM si acum nu mai vrea nimeni , WOW ce am descoperit ca acest MM a fost benefic Stelei , dar se pare ca uni din noi nu avem ochi si pentru lucrurile bune , cand eram prima echipa in Europa se bucura toata lumea .. Steaua e cea mai tare .. normal mandrie .. dar acum ca e pe locul 3 ce sa ne mai facem .. suporteri sunt incompetenti si nici la meciuri nu se duc sa sustina echipa favorita care acum un an facea furori , vrem demisia tuturor si vrem ca clubul Steaua sa ne apartina.

Cu acest mesaj nu am vrut sa jicnesc pe nimeni , si daca o sa iau ban pe forum , va doresc numai bine si sanatate , nu va suparati dintr-un joc de fotbal.

Baga-te pe forum la Ioanitoaia.

diego_cj30.04.2007 21:05

Prima victima a oierului : pleaca Andrey, urmeaza Elton, Saban, de ce nu si Thereau... sa vina Vatca, Szekely, Zmeu,Muresan, ... sa plece strainii ... sa vina romanii.. doar vin alegerile..goana dupa voturi... patriotule.... asa ciobane... nu-i nimic ciobane.. stii cum i-a zis tomescu lui cozma, e valabil si pentru tine : se strange latul ciobane... si-ti mai prevestesc ceva : Steaua te-a ridicat unde ai ajuns, si tot Steaua o sa te si coboare. Ai un pic de rabdare...

Haide-ti sa protestam cu totii la meciul cu Ceahlaul ... degeaba stam si umplem forumurile, ca numai e nimeni la club sa le mai citeasca (stiu ca Meme mai intra).... sa protestam impotriva ciobanului si impotriva lui Olaroiu, care a devenit o prostituata a lui Becali (auzi ma ca Becali ii da bilet cu titularii ... incredibil..)

olfgob30.04.2007 22:37

Dar de declaratiile lu Mitica ce mai ziceti?el si ciobanulparcaar fi frati(veneticii..,MM trebuia sa plece demult,...)

fedora30.04.2007 22:39

ATENTIE, REDACTIE!

Va rog frumos, dragi stelisti, luati atitudine urgent!

Ciobanul duce clubul catre un colaps total.

Se pregateste izgonirea lui Andrey si Elton dupa cum a recunoscut ciobanul.

Olaroiu s-a dovedit cel mai mare dusman din istoria Stelei.

Este vital sa scapam ACUM de Becali cu orice risc.

Calificarea in Champions League in aceste conditii nu poate fi decat INCA O PATA pe istoria noastra.

ATENTIE MARE! In aceasta seara s-a depasit limita nebuniei.

Becali si-a pierdut si putinile minti pe care le mai avea.

Am ajuns exact precum Craiova, sa-mi doresc sa piarda Steaua in aceste conditii.

NU VREM BLATURI, dragi colegi.

Nu va compromiteti pentru un succes de moment.

Steaua INSEAMNA ALTCEVA.

Asta nu e Steaua noastra!

Daca NOI nu ne dezicem TOTI de cioban ACUM, meritam sa fim polul rusinii in fotbalul romanesc!

Edit: imi asum constient riscul de a lua BAN, sper sa merite!

Tupac Amaru01.05.2007 05:51
Dar de declaratiile lu Mitica ce mai ziceti?el si ciobanulparcaar fi frati(veneticii..,MM trebuia sa plece demult,...)

pai da...si el la puscarie, sa il insoteasca pe Becali...ca un adevarat frate

Ovidiu_IASHI_Steaua01.05.2007 15:04

MULTUMIM MM! Multa bafta in continuare ... niciodata sa nu te mai intorci la Steaua atat timp cat e ciobanu'! Cu bune si cu rele ... el a fost singurul care a vrut sa faca ceva pentru Steaua...a fost singurul care a indraznit sa se opuna patronului...a fost singurul care a pleacat:(

RUSINE CIOBAN IMPUTIT!!!!!!!!!!!!

Multa bafta MM

FORZA Steaua

onlySteaua01.05.2007 16:31
Pai daca eu habar nu am ce vorbesc,inseamna ca tu nu sti sa citesti,sau nu poti sa intelegi ce am scris.

ce pot sa inteleg din asta ? "Eu sincer m-am saturat de straini."

Adevarat ca unii au valoare,dar se exagereaza si cred ca sunt jucatori buni si in Romania.

nimeni nu spune ca nu sunt jucatori buni si in Romania, dar uiti cat s-a cerut pe ei.

faptul ca MM i-a indepartat pe cei din 86 e cel putin discutabil. altceva se zvonea de exemplu despre relatia Lacatus- Radoi, dar nu cunosc foarte bine ce s-a intamplat si prefer sa nu ma pronunt in legatura cu asta.

ca tot ai pomenit de Neaga, ai ascultat declaratiile lui date dupa tot scandalul asta?

de ce vrei sa vezi doar greselile facute de MM?

EL Fenomeno01.05.2007 16:35

Bai cu bune cu rele MM a fost singurul cu suflet de la Steaua.Oierul in 5 ani v-a disparea din vita publica....Meme dovedeste-ne onoare si nu te duce la alta echipa din Liga 1....asteapta ca oierul sa se tire si hai s facem performanta!!!RESPECT MM

vlazila02.05.2007 08:56

Cea mai mare problema a Stelei e Becali!

A doua e Olaroiu(un antrenor de divizia A locurile 6-10)

Degeaba a plecat Meme.Becali nu o sa aduca niciodata oameni cu personalitate in juru lui,si daca chiar ar aduce acestia ar pleca in cel mult 3 luni,scarbiti!

pappy02.05.2007 16:30

multumim MM!!!pacat ca sa ajuns aici dar.......... poate cind (si sper ca sa va intimpla cit mai rpd)pleaca ciobanul nr1 al tari vei reveni la Steaua.

P.S ciobane intoarcete la stin cu toti ciobanasii tai si faceti-va echipa acolo

«1234»