cica MM isi lua comisioane din transferurile jucatorilor!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
cica MM isi lua comisioane din transferurile jucatorilor!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Apa de ploaie!! sprecl2
MM te voi respecta mereu! Nu mai stiu ce altceva sa zic...
steaua_ro
pacat....
Aveti dreptate d-le Somanescu,managementul(oare Becali stie cu adevarat sensul cuvintului?)Stelei e acum cu adevarat falimentar,a supravietuit pina acum si datorita lui MM,dar va ajunge acolo unde il poate duce "geniul"actualului posesor.Se amagesc,din prea multa dragoste pentru Steaua,aceia care mai spera ca la club vor fi lasati sa lucreze adevaratii profesionisti,cu suflete de adevarati stelisti,cum ar fi Emeric Jenei,Gabi Balint,Marius Lacatus,Titi Dumitriu,Mihai Stoichita si atitia altii,nu-i pot insira acum aici;s-ar observa astfel prea clar impostura celor care le ocupa acum prin impostura locurile.Ar fi fost prea frumos sa fi fost asa,iar Steaua ar fi fost acolo unde acesti adevarati profesionisti au dus-o cindva.Dar speranta moare ultima si poate Steaua va iesi de sub tutela acestor caricaturi grotesti si va redeveni a noastra a tuturor celor ce o iubim neconditionat.HAI Steaua!Respect pentru MM si fruntea sus pentru toti stelistii!
"Atata vreme cat a fost in club, Mihai Stoica a acoperit prin competenta si uneori erorile sale, derapajele isterice ale patronului nascut la stana. Daca pana acum, aveam un element de echilibru la care sa ne raportam, acum acesta a fost complet inlaturat, astfel incat principele intunericului si acolitul sau numarul 1 se vor putea manifesta in voie. "
Articolul e ok,dar pana a-l numi pe MM omul care a reprezentat oaza de echilibru in cadrul clubului e mult..
Si mie imi pare rau ca a plecat MM ,si mie imi pare rau ca "Il Ciobandante" e la carma clubului MEU ,si mie imi pare rau ca Oli inca mai e la echipa ,si mie imi pare rau ca TREI SFERTURI DINTRE JUCATORII DIN LOTUL ACTUAL NU AU CE CAUTA LA Steaua - situatia este foarte grava , ar fi necesara o reconstructie din temelii...
Ca suporter insa ,singurul lucru pe care pot sa il fac e sa imi sustin echipa ,de pe stadion sau din fata televizorului si sa fiu cu sufletul mereu alaturi de baieti.Sper ca in anii care vor veni lucrurile sa se aseze cat de cat,pentru ca haosul acesta nu poate face decat rau..
UN MARE MULTUMESC Domnului Mihai Somanescu!!
Un articol Super!!!
Din momentul asta Steaua este condusa de niste Sclavi!!
Regret enorm, chiar am plans cand am vazut cati fani au fost alaturi de MM!
PS: MM, N-E-V-E-R la rapid, asta sigur!!!
Forza Steaua!!!
UN MARE MULTUMESC Domnului Mihai Somanescu!!
Un articol Super!!!
Din momentul asta Steaua este condusa de niste Sclavi!!
Regret enorm, chiar am plans cand am vazut cati fani au fost alaturi de MM!
PS: MM, N-E-V-E-R la rapid, asta sigur!!!
Forza Steaua!!!
Serios? Parca a fost o zi pe la ei, in vizita.
Cei 4 jucatori de la Cluj nu au jucat cu FC Arges din alt motiv. Uitati-va cine era pe banca la FC Arges, cine erau cei 4 jucatori si va veti da seama.
nu stiu daca e bine sa-l bagi si pe Dorinel in toata afacerea asta.
nu stiu daca e bine sa-l bagi si pe Dorinel in toata afacerea asta.
La meciul cu CFR pe banca Argesului a fost Constantin Carstea. Stii unde a antrenat el si cine erau jucatori "favoriti" la acea echipa, nu?
nu vorbeam cu tine.
ba da, recunosc, am gresit.
Serios? Parca a fost o zi pe la ei, in vizita.
Cei 4 jucatori de la Cluj nu au jucat cu FC Arges din alt motiv. Uitati-va cine era pe banca la FC Arges, cine erau cei 4 jucatori si va veti da seama.
A fost o zi pe la ei in vizita inainte de a veni la Steaua!Iar ulterior l-a facut pe Copos cofetar si in toate felurile,nu cred ca va merge acolo! Adica,daca ar avea demnitate,ar refuza Dinamo sau rapidul,sa mearga la Vaslui ca a si spus ca l-a contactat A.Porumboiu ieri!
l-am vazut pe Copos la tvsport sau sport.ro, zicea ca MM n-o sa ajunga niciodata la rapid. in fond, discutia asta despre MM sub pod imi pare inutila.
pentru. tot ce a facut pentru. Steaua MM trebuie RESPECTAT si adulat, pentru ca fara el si acum ne-am fii bucurat de victorii impotriva unor echipe de mana a treia. De acum in colo se intrezareste un viitor sumbru sub conducerea Ciobanului si a cainelui sau de linguseala Olihamham.
MM RESPECT TOTAL, si SUNTEM ALATURI DE TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce pot si eu sa spun...eu cred ca Meme era folositor Stelei...a adus multi jucatori buni la Steaua...dar daca ne uitam bine vedem ca jucatorii slabi care ne deranjeaza in echipa Stelei sunt adusi in era zeroli...adica mai bine zis Olaroiu ia vrut si MM ca fraieru a avut incredere...MM a avut un cuvant de spus...lui MM nu ia convenit ca Becali sa faca echipa...pentru ca nu e normal....el acum daca e patron...crede ca are voie sa faca absolut orice cu echipa....si nui pasa de parerea numanui...si tare rau va fi in continuare....dar asta e....CIOBANUL CIOBAN ramane
pacat....
MM nu te vom uita niciodata, nea " ciobanu"-Jiji o sa regrete plecarea ta, te iubim
te iubim
e, nici chiar asa, poate nu toti il iubim, totusi toti ar trebui sa fim recunoscatori pentru ce a facut pentru Steaua si sa-l respectam pentru asta. cele bune sa se-adune, cele rele...
pentru. tot ce a facut pentru. Steaua MM trebuie RESPECTAT si adulat, pentru ca fara el si acum ne-am fii bucurat de victorii impotriva unor echipe de mana a treia. De acum in colo se intrezareste un viitor sumbru sub conducerea Ciobanului si a cainelui sau de linguseala Olihamham.
MM RESPECT TOTAL, si SUNTEM ALATURI DE TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lingau a fost si MM, altfel nu rezista 5 ani (sau cat a stat el) ca si mana dreaptã a ciobanului.
Ãstia 2 ne-au facut de ras de fiecare data cand au deschis gura.
Aduleaza-l tu daca atat poti!
voi stiti numai sa criticati !!!!!!! nu puteti sti si altcva ? de exemplu puteti spune cat de multe a facut MM pentru Steaua, dar se pare ca voi ati uitat de aceste lucruri minore care defapt inseamna mult...
MM Stoica aproape de FC Vaslui...porumboiu acum 5' in direct la TV Sport nu infirma faptul ca adiscutat cu MM Stoica si ca totul este posibil.
PACAT! Foarte RAU ca a plecat MM de la Steaua. Un stelist adevarat...RESPECT, indiferent unde va pleca si ce va face! Respect MM! (Pe mine m-a socat vestea ieri)
Nu sunt insa nici de parere ca de acum totul se va duce de rapa, cu toate ca nu am nici cea mai mica urma de simpatie fata de "distinsul" patron! Vom trai si vom vedea.
Inca o data, RESPECT MM!
Chiar nu vedeti: conducerea actuala nu MAI are NICI CEA MAI MICA legatura cu Steaua!
MM o sa-mi lipsesti mult. Asta e. Din pacate in Romania oamenii capabilii si cu personalitatae sunt luati de fraieri si dati de-o parte pentru ca incurca si deranjeaza. Pai cum sa suporte MUISTUL de CIOBAN sa-i zica MM altceva. CUM SA SUPORTE PRINCIPELE PROSTIEI sa nu aibe lingai pe langa si care sa-i cante in struna. Oricum ne vom aminti cu drag de tine MM pentru tot ce-ai facut pentru Steaua.
PS: CIOBAN imputit, bai avortonule, sa stii ca NU TE VOTEZ.
mie imi pare rau ca a plecat MM el era singurul care nu se lasa calcat in picioare de catre Jiji...si inainte sa-l criticam ar trebui sa ne uitam la cate a facut pentru Steaua , cati jucatori buni a adus la echipa, chiar dak a facut si greseli dupa parerea mea el trebuia sa ramana si sa plece Jiji care nu tine la Steaua ca spune numai prostii..am ajuns sa citesc ca el face imaginea echipei:p nu am putut sa cred ce am citi da asta e ..uni vorbesc fara sa auda ce spun dak nu era patron la Steaua nici nu exista ca principe si asa mai departe..fota Steaua..