GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Victoras Iacob.
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Victoras Iacob.
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Doamne cat de prost e Lovin ![]()
Doamne cat de prost e Lovin![]()
Ai perfecta dreptate...el si cu Banel
(
nu avem cum sa pierdem azi
ma imbolnaveste safta cu comentariul
Ai perfecta dreptate...el si cu Banel(
Da asa e ! Sper ca la pauza sa-l bage pe Elton in locul lui Lovin
Pacat de Thereau....debea astepta sa joace si acum s-a accidentat din nou :sad:
Pacat de Thereau....debea astepta sa joace si acum s-a accidentat din nou :sad:
Sa speram ca nu e ceva grav si ca isi va revenii curand. steagcruce2 steagcruce2
bine Steaua...ramaneti cel putin cu scorul asta 1-0,daca nu mai inscrieti vreo 2-3 goluri... steagsahmic ...sper ca Cyril sa nu aiba nimic :cry: in orice caz
fularsteau2 ![]()
![]()
Joc prost ca de obicei,mingi bubuite doar ca am avut noroc si am dat gol.Mi-e sila cand vad in ce hal jucam.
forza Steaua .. sa bateM pe BOZG_0ri .. ![]()
Joc prost ca de obicei,mingi bubuite doar ca am avut noroc si am dat gol.Mi-e sila cand vad in ce hal jucam.
100 % dreptate.Pana la urma importante sunt cele 3 puncte...daca e sa ne calificam in CL sper ca se va schimba ceva pana cand va incepe...si sunt sigur ca se va schimba !
tin sa spun numai atat: MMMMMMGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! unguriLOR
mai usor cu entuziasmul ... ![]()
webcast:reuseste cineva sa urmareasca meciul live pe net cu sopcast??
Sa speram ca baietii vor sta concentrati si nu vor gresi.
Cat despre joc, in nota obisnuita a Stelei. foarte steril.
Iarasi era sa o comita Radoi ![]()
La inceputul primei reprize nu am jucat cine stie ce, CFR incepuse sa ne ia la joc, dar am revenit si ne-am pus pe ei, dupa cateva ratari, a venit accidentarea lui Thereau(speram sa nu fie grava). Sa zicem ca "a fost bine" ca s-a accidentat , inlocuitorul lui, Victoras Iacob, inscriind singurul gol al priemi reprize, chiar la prima atingere de minge.Dupa acest gol, Steaua nu s-a culcat pe o ureche, iar pana la finalul priei reprize au mai avut cateva ocazii, ramase insa fara finalizare.In mare parte echipa a jucat bine, Mijlocul nu merge la Steaua.
Acum asteptam a doua si ultima repriza a meciului, iar la final sa cantam de bucurie:). Sper ca jucatorii s aintre pe teren cu moralul SUS si s aii ia la joc inca din primele minute.
FORZA Steaua
S-a terminat prima repriza si jocul nostru e in continuare la pamant si am ajuns la o concluzie:Cosmin Olaroiu ESTE MASOCHIST. Da,cred ca a ajuns sa-i placa ce jucam pentru ca doar unui masochist i-ar placea acest joc previzibil,cu mingi lungi,o deviere la fel de previzibila si pierderea aferenta a mingii. Cum sa tii un jucator ca Elton pe banca si sa incepi cu varza de Lovin.Daca tot vrei mijlocasi defensivi pune-l pe ov Petre sau Paraschiv. Cea mai mare varza dupa Lovin este Banel. Banel este un atlet de Olimpiada dar un jucator de fotbal de divizia b sau c. Nu are dribling deloc si este mijlocas de banda,asa ceva nu se poate. A fost o faza antologica in care Vasilica i-a dat o pasa si el si Iacob au fugit spre careu. Banel cui i-a centrat ? Exact. Lui Vasilica care e micut si mai era si intre 2 jucatori. Nu are ce cauta intre titularii Stelei. Croitoru mi se pare un fel de Banel care mai stie sa dribleze din cand in cand,asa ca banele treci pe banca.
Tot respectul pentru Petre Marin,ii pune la respect pe tancii de pe benzile Stelei,cum ar fi Stancu,Saban sau Nesu. Apropo de Nesu la el pe banda e bulevard,l-a facut terci Semedo.
Cand Mirel a luat galben,a luat pentru ca el se tinea scai de surdu si trebuia cineva sa-l sustina si sa-l opreasca pe acesta,iar Radoi cand a vazut ca nu vine nimeni a actionat el.
Golul nostru a venit intamplator,cum vin de fapt mai toate golurile noastre in era Olaroiu.
Ghinionul ne urmareste cu accidentarea lui Cyril,ce sa mai zic parca suntem blestemati. Un lucru f ingrijorator este ca majoritatea jucatorilor nostri asteapta sa vina mingea la ei in loc sa mearga ei sa o intercepteze,si nu am iesit niciodata cu mingea la picior din careul nostru,doar am bubuit-o
Sper sa castigam astazi,pentru ca sunt de acord cu ciobanul la o faza: la cum jucam doar Dumnezeu ne duce pe locul 2.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Forza Steaua!!!...baieti jucati ceva si voi,nu numa noroc sa fie...Forza Steaua!!! ![]()
nu pot sa zic decat atat:
Gigi pleaca din Gheancea.. Gigi pleaca din Ghencea...
Oare daca Lovin e in teren si Elton sta pe bara?????? Sper sa intre macar 15 min sa le scoata astora fotbalu din cap. Hai Steaua (1-3 se termina
)
Cum sa schimbe Olaroiu pe Lovin cu Elton ramane fara mijlocas defensiv.. imposibil
Inca 45 de minute. sa vedem ce se mai intampla.
Cum sa schimbe Olaroiu pe Lovin cu Elton ramane fara mijlocas defensiv.. imposibilInca 45 de minute. sa vedem ce se mai intampla.
Lovin e mijlocas defensiv?
poate doar in teorie ca practic el nu e nici macar jucator de fotbal
nu pot sa zic decat atat:
Gigi pleaca din Gheancea.. Gigi pleaca din Ghencea...
vii tu ???
iese Cristocea intra Paraschiv ce antrenor de tot kkt u ,pa Elton de ce plm il ai pe banca ma?
bine goiane ,barem sa speculam greselile la clujeni ,ca vad ca fotbal nu putem sa jucat azi
Gooooooooooool STEAUAAAAAAAAAAA 2-0 !!!! Atat cat am zis si eu 2-0 ![]()
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll
llllllllll
goiaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn steagcruce2