FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dica - Player Of The Season

«123»
_yang01.06.2007 06:39
dintre Dica si Gerrard toti managerii l-ar vrea pe englez.

Intre Dica si Gerrard e o diferenta de post...

Danny02.06.2007 17:49

Intre Dica si Gerard io l-as alege pe Dica pentru ca pune suflet in ceea ce face.

stelist_4_ever9002.06.2007 18:01

Ai zis-o. Pai Gerrard pune de 2 ori mai mult suflet decat Dica, cand o sa se daruiasca pe teren Dica asa cum o face Gerrard? Acesti doi jucatori nu se pot compara in primul rand ca joaca pe posturi diferite si in al doilea rand Gerrard este cu o clasa peste Dica. Sa fim seriosi... Dica a ajuns pe locul 3 datorita noua, pentru ca am stat si l-am votat toata ziua! :). Dica este un jucator bun, dar mai are mult pana sa ajunga sa fie comparat cu asemenea jucatori.

Danny02.06.2007 18:04

Da mai, dar daca l-ar cumpara Steaua pe Gerard, nu in locul lui Dica ci in locul altuia, nu si-ar da Gerard asa mult suflet ca la Steaua, ca lui ii place sa joace la Liverpool (la care si e) etc. Unde are parte de celebritate si de fani inofensivi, nu ca noi. Pai cand a luat rosu in meciul cu Manchester daca eram noi, nu mai scapa de injuraturi(cel putin eu asa as fi facut ).

c.ronaldo1703.06.2007 09:06

Hopa Mitica, ca faza cu Gerrard era o gluma. Daca zic ca vine Van Basten la Steaua ma credeti, nu?

Danny03.06.2007 16:23

Stiu mai da am zis si eu asa daca, si cu parca... Mai dar ce domneste pe aici bunatatea. Am scris in postarea de mai sus "Gerrard de la AC Milan" (din greseala, evident) si cineva mi-a scris ca e la Liverpool(unde e el in realitate)... ce dragut din partea voastra! :D

«123»