Salutare!
Hai sa incercam sa-l facem pe Dica PLAYER OF THE SEASON!!!
Votati aici http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html
Salutare!
Hai sa incercam sa-l facem pe Dica PLAYER OF THE SEASON!!!
Votati aici http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html
Unde vad clasamentul? Sa vad pe ce loc e? Eu l-am votat!! Votati-l si voi barem sa prinda un loc cat mai sus!
Inca nu poti afla rezultatele partiale!
Onoranta si meritata aceasta nominalizare pentru ''Dicanul'' nostru! Bineinteles ca l-am votat...macar sa fie in primii 5! ![]()
Nu stiu daca merita in fata de ceilalti (care au trecut primu tur), dar find de la Steaua merita sustinut si votat ![]()
Am votat...si in sfarsit am avut de dat un mass pe messenger...nu mai dadusem de vreo 4 luni ![]()
Prmovez si eu votarea lui Dica pe VOCE.RO !! Daca stiti si unde vedem clasamentele, ca sa postez si eu dati un reply pls ![]()
Asta stiam deja..(linku)
L-am votat si eu. Desigur am dat mass la toti, si sper, ca si toti stelistii, sa iasa "DiCanio" dica10 in primii 5 (desi va fi foarte greu). steaua_ro
Frate, oricum ar fi, trebuie sa ne mandrim ca avem un jucator roman in TOP 10. Si e de la Steaua (de altfel nici nu se putea sa fie de la alta echipa).
VOTAT
pacat ca nu se poate decat o data. ma intreb daca mai merge sa votez si maine. poate cu alt e-mail.
Astept la anul' sa-l votez pe Niculescu la cei mai slabi jucatori din acest sezon. ![]()
ma facut din nou sa fiu un stelist fericit acum le-am dat peste nas la toti bravo Dica.... sper sa putem sa strangem destule voturi sa-l ducem cat mai sus eu unul l-am votat cu toata lista din messenger aproape vreo 80 de voturi..... forta Steaua
Dica a dat peste nas multora,si asa si trebuie,multi l-au injurat cand a trecut prin momente grele,putini au fost cei care l-au sustinut,Si oricum merita din plin cea ce i se intampla la ora actuala(nu accidentarea)!!
Si eu l-am votat...dar ma tem ca cei de la UEFA ar putea face unele "invarteli" in cazut in care Dica o sa aiba prea multe voturi...poate din acest motiv nu se pot urmari rezultatele partiale.
@Wally
Fi sigur, cei de la UEFA vor fi inspaimantati cand vor vedea ca Dica va primi maxim 10 000 de voturi, iar jucatori ca Ronaldo, Kaka, Drogba sau Gerrard vor avea 100 000. Diferenta...
@Wally
Nu i-a obligat nimeni sa il introduca in lista respectiva. Deci nu au nici un motiv sa faca "invarteli".
@c.ronaldo17
Romanii au o reputatie de "votanti in masa". Nu uita faza cu Gica Hagi.
Mai are de mancat Dica pana sa ajunga la performantele lui Gica Hagi.
E greu de crezut ca ajunge Dica sa-l depaseasca pe Ronaldo sau Gerrard.
@c.ronaldo17
I-am comparat eu pe cei doi? Si cine a pomenit ceva de performante? Vorbeam de voturi...
@4ever_STEAUA
Pentru a avea voturi trebuie sa ai performante, si performantele iti sunt comparate cu performantele altor jucatori...
Eu zic ca Dica este jucatorul cu care iesim in fata si ne mandrim cu el la ora asta e peste toti de la noi din tara eu zic ca merita votul a facut multe pentru Steaua.....
Pana cand se poate vota?...sa speram ca Dica va fii in primii 5 ..desi este o onoare ca este si in primii 10...Waitin` 4 Dica..
nici vb de primi 5 poate daca e pe 8-9 ar fi superb din pacate nu are sanse sa fie in primi 5
Referitor la faptul c? a fost nominalizat de c?tre UEFA la categoria "Juc?torul sezonului în viziunea suporterilor", Dic? a afirmat c? este onorat de acest lucru, de?i a ie?it de mult din competi?ie. "E onorant, de?i am ie?it de mult din competi?ie. Este un lucru îmbucur?tor. M-au sunat colegii ?i m-au felicitat. Cristiano Ronaldo este favoritul meu", a ad?ugat Dic?.
Vote 4 Dica...e jucatorul cu care romanii se mandresc anul acesta...
Hai Steauaa!