Vote 4 Dica...e jocatorul cu care romanii se mandresc anul acesta...Hai Steauaa!
Din pacate unii nu realizeaza ca aceasta nominalizare este spre binele fotbalului romanesc....LUPTA Dica!
Vote 4 Dica...e jocatorul cu care romanii se mandresc anul acesta...Hai Steauaa!
Din pacate unii nu realizeaza ca aceasta nominalizare este spre binele fotbalului romanesc....LUPTA Dica!
Sa-l votam p Dica ca merita.... nu conteaza ce esti stelist, dinamovist, rapidist... totusi este bine pentru fotbalul romanesc dica10 dica10 dica10 dica10 steag2 steag3 steag1
Dar cum votez?
@steaua_campioana
Trebuie sa te duci pe pagina www.UEFA.com si la dreapta vezi ca scrie fanzone si fix jos scrie "Fan's player of the season"!
Acolo trebuie sa apesi si poti sa votezi.
Iti trebuie email!
Sper ca te-am ajutat un pic 8-)
Eu l-am votat de doua ori, pe calculatoru meu si pe calculatoru de la prietenul meu dar sa nu ziceti mai departe ;-) steag1 :grin:
Dica is the best!
Am gasit linkul http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html
Acuma ii si mai usor :mrgreen:
A fost cel mai bun jucator din Europa de Est cel putin asa spune faptul ca e singurul jucator din Europa de est care a fost nominalizat! Deci deja avem cu ce sa ne mandrim.. cat despre faptul ca o sa iasa sau nu in primii 5... mai conteaza?? E deja o onoare ca Europa (respectiv UEFA) il vede in primii 10 ai competitiei... eu am deja motive sa fiu mandru... si chiar sunt mandru.... UEFA baga Romania in seama din cauza echipei mele de suflet si din cauza numarului 10 al acestei echipe... ce pot sa vreau mai mult???
Indiscutabil Dica va fi jucatorul sezonului, Forza Steaua!
Fratilor, eu stau acum in Italia si ieri am luat un jurnal si ce credeti ca am citit? De Steaua de acum 20 de ani, cand a fost prima echipa din est care a luat trofeul....vedeti? Pana si italienii nu au uitat de Steaua!
Frumos...foarte frumos!
Dica la mai mare... si ai grija de tine!
Dica isi merita locul pe care il ocupa. Zic eu ca fara restul echipei nu reusa aceasta performanta.FORZA Steaua
. Sa ajungi ca el trebuie sa muncesti foarte mult. Bravo lui. Sa o tina tot asa si ma bucur ca a revenit la echipa. Hai Dica.steagsimplu
Apropo, cum se voteaza? steaua_ro
Vai de tine, iodiavolo! Nu poti sa privesti ce s-a scris mai sus? :-?
Este greu sa iasa jucatorul sezonului fiind la o echipa eliminata inca din faza grupelor. O sa iasa cu siguranta unii care joaca finala.
Probabil ca trofeul va fi cucerit de Kaka. Important pentru Dica este ca se afla in acest top 10.
Dati ma linku la toala lumea sa il voteze pe Dica
http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html
FRTZA Dica
Forza Steaua
Cu Steaua pana la moarte si dupa acea,asa zice un stelist adevarat.
Trebuie sa castigam:
-Campionatul
-Cupa Romaniei
-U.E.F.A.
-Liga Campionilor
Suntem cea mai mare echipa din lume.
Tot timpul strigam:
-Ura!!!
-Goooooooooooooooooool!!! Steaua!!!
steag2 dica10 steaua_ro steagsimplu
steagsahmic ![]()
steagcruce2
3 chestii:
1. Cand se termina votul si aflam rezultatele?
2. Cred ca va iesi in primii 5. UEFA.com mereu a fost un site foarte vizitat de romani. Aduceti-va aminte inaintea unor meciuri tari gen Steaua - Valencia, ca eram creditati cu 80% din sansele de calificare... Oare asa ne vedea Europa?
3. Ma intreb oare cati din cei care azi il venereaza pe Dica, acum 2 ani il injurau ca la usa cortului... Intrebarea asta am vrut initial sa o pun la persoana a doua plural, dar cine ar recunoaste..
Tin minte de n ori cand am fost pe stadion, iar Dica si Cristea erau injurati ca la usa cortului. Si mai mult, grupuri razlete il injurau pe Dica pana si la meciul cu Ceahlaul...
Chestia e ca nu o sa apara cineva sa spuna, da domne eu l-am injurat pe Dica si acuma imi pare rau! Ma bucur ca Dica le-a dat peste nas multora, asa cum am preconizat pe vremea aia!
Dica a iesit pe locul 3 in acest top cu 100000 de voturi.
cred e de destul de bine
"Dica, pe locul 3 în clasamentul Ligii f?cut de fani!
Conform site-ului oficial al UEFA, atacantul stelist Nicolae Dica s-a clasat pe locul 3 în topul celor mai buni jucatori din acest sezon al Ligii Campionilor, clasamentul fiind stabilit în urma voturilor a 100.000 de suporteri.
Primele doua locuri în acest top au revenit brazilianului Kaka (AC Milan) si portughezului Cristiano Ronaldo (Manchester United)."
Bravo Dica!
Un loc foarte bun, se vede ca sunt multi stelisti si romani in lume! ![]()
Clasare excelenta pentru Dica. O merita, a avut un sezon de exceptie in UCL.
Inainte de perioada cea mai buna prin care a trecut Dica imi parea un jucator mediu cu unele tresariri de orgoliu dar cam rare, se pare ca nu am avut dreptate iar Dica a confirmat ca jucator de mare valoare. Acum stau si ma intreb, oare nu a fost antrenorul, personajul care i-a acordat atata incredere, nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cu el daca ii schimba pozitia in teren sau daca ii da alte sarcini Olaroiu deoarece cunoastem cu totii ce fel de antrenor avem momentan, sper. Oricum aceasta este doar o parere personala si nu vreau sa fac pe antrenorul. Doar atata sper ca Dica sa revina la forma de dinaintea accidentarii ca sa pot zice si la anul ca Dica merita premiul: PLAYER OF THE SEASON!
Felicitari Dicane, meriti asta! Sper sa ne conduci si anul asta intr-o participare in grupele CL. Ca sa fiu sincer nu ma asteptam la locul 3, dar speram sa ajunga in top 5.
BRAVO Dica !!! dica10 La mai mare ! steagcruce2
Locul trei e mai mult decat onorant pentru Dica, priviti numai la cei ce s-au clasat sub el.
Este o pozitie excelenta, dar nu trebuie sa se imbete Dica cu acest succes, pentru ca, hai sa recunoastem, dintre Dica si Gerrard toti managerii l-ar vrea pe englez.
E evident ca, cei care au votat pentru Dica au fost romani si e evident ca strainilor le-a fost prea lene sa voteze. N-are cum sa se imbete Nicolae cu apa rece, e un baiat cu capul pe umeri.