FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unde sunt stelistii?

«123»
gotz24.04.2007 18:55
Carlos,Coman,Andrey,ov Petre,Saban,Stancu,Cernea,Nicolita,Croitoru,Iacob,Panait+ sustinerea unui antrenor de 2 lei numai pe baza priteniei

cam lunga lista nu crezi????

daca voi spuneti de MM ca e manager bun ce sa zicem de Rednic care cu 2 lei si-a facut echipa care a maturat totul campionatul asta???

p.s.

si va rog sa nu ma luati iar ca nu sunt stelist si ca sa ma duc sa tin cu Dinamo daca nu imi convine ca deveniti plictisitori(nu ma refer la tine dar cand ating subiectul MM apar multi din astia)

ai dreptate cu multi dintre ei, da ia gandeste-te dak ar fi fost si corlos si Andrey in aceeasi perioada la Steaua(ca portaru e o mare probl la Steaua)... io zic ca era cu totu altceva, era concurenta si conteaza asta.. oricum io zic ca Andrey e mai slab decat Carlos

Joga Bonito24.04.2007 19:39

Intrebare:

Care e culmea blatului la Dinamo?

Raspuns:

Sa castige Milan Liga.

fular-campionii

Liga Campionilor, interzisa javrelor!

joe2124.04.2007 21:39

De la Constanta catre Cluj...Voi fi acolo, sper sa gasesc bilet, nu stiu de ce dar parca plec ca un drogat catre Cluj, mi-este teama de meci dar pe de alta parte nici nu pot sta departe de cel mai important meci din acest retur.De MM, ce sa mai zic? Ca de obicei Il Soldatino spune tot, dar eu zic ca totusi daca-i stelist pana in maduva oaselor, MM-ul isi asuma riscurile pana la capat, la un nesperat loc doi urmat de o vara de refacere a echipei sau la un esec care zic eu n-ar fi o tragedie, cu conditia ca MM-ul sa stie sa-i spuna oierului unde greseste si ce-i de facut...Forza Steaua !

steagcruce2

gascoine30.04.2007 08:58

A avut gura prea bogata , s-a certat cu toata lumea, a batut un stelist, l-a bascalit non stop pe Dragomir (are un mare merit im cearta ciobanului cu MM),a sfidat in Stefan cel mare, in giulesti, s-a scuipat cu Iancu, l-a expediat pe Lacatus (cea mai mare prostie a sa de departe) adus jucatori de valoare pe 2 lei (Dica,Iacob, Thereau) si petarde pe sute de mii de euro (Andrey, Carlos,Saban) insa de acum inainte fara el va fi mult mai greu pentru Steaua. El era un burduf intre echipa antrenori suporteri presa pe de o parte si Gigi ciobanu pe de alta. Gigi va taia si spanzura va pune antrenori va stabili tactica in functie de poftele varului Virgil va cumpara un jucator pentru fiecare var ( omul asta nu are nici o verisoara????)

VA FI JALE LA Steaua!!!!!!!!!!!!!! stie cineva e-mailul lui MM????

IONUTZ-CIPRIAN30.04.2007 09:21

Si eu as vrea sa-i stiu e-mailul!!Asta doar daca este posibil!!

korynna30.04.2007 12:03

M***@*** asta este mail-ul lui.

«123»