Iti sugerez sa te linistesti. N-o lua pe urmele batute de altii.
Off topic total.
Moderatorii
hmm... de ce nu ai sters postul daca este offtopic?
flex your muscles in the bathroom, will ya.
Iti sugerez sa te linistesti. N-o lua pe urmele batute de altii.
Off topic total.
Moderatorii
hmm... de ce nu ai sters postul daca este offtopic?
flex your muscles in the bathroom, will ya.
@ MALDINI_STEAUA
mda acelasi Carlos care a facut praf nenumarate meciuri
acelasi Nicolita care de cand e la noi a facut 3 meciuri bune
sau Iacob de care se stia de dinainte sa vina la noi ca are picioare de portelan(nu ca ar fi mare jucator)
Croitoru si Panait de ce au fost luati daca nu sunt buni de joc(asta consider o greseala manageriala mai mare decat sa iei un jucator si vezi apoi ca e praf(dar dupa ce ii dai sanse))
daca era dupa capu vostru jucam inca cu falemi,mitrita sau fl Dumitru(ca deh au avut meciuri memorabile)
@ nemilosul
Coman, ov Petre,Stancu,Panait -nau fost adusi de Meme
Iacob-a fost adus gratis si sincer a jucat bine ,in ultimul timp joaca mai slab dupa numeroase accidentari grave
iar restu nu s-au adaptat ,echipe mai mari au dat sume mult mult mai mari pe jucatori care nau facut nik ,pur si simplu nu s-au adaptat , nui vina lu Meme ca doar nu e clarvazator sa stie care se adapteaza si care nu, ziceai de Rednic el a adus o gramada de jucatori moca 70 % din cei adusi gratis nu joaca nimica
@ nemilosul
Carlos,a facut multe gafe,greseli si a dat multe sticle pe gat,dar a adus peste 10 milioane de euro in cont,Nicolita,a adus peste 1.6 milioane euro de cand e la Steaua si Iacob a facut multe meciuri bune!
Croitoru si Panait,sa zicem ca s-a facut o greseala manageriala,dar cinee nu greseste pe lumea asta!
Asa ca mai moale cu criticile!
Ok, dar de inspiratia lui Meme la unele transferuri NEREALIZATE de ce nu amintiti?
Tepele Vranikovici, Mazilu si Griffiths nu au ajuns in Ghencea datorita lui.
Tepele Vranikovici, Mazilu si Griffiths nu au ajuns in Ghencea datorita lui.
Si iti pare rau pt vreunu
Vranikovici si Griffits f praf
Iar Badea si Thereu is mai buni ca Mazilu (care COSTA 2 mil ) noi avem nevoie de MIJLOCASI nu atacanti eventual un fundas dreapta f bun .....
In fine MM nu tre sa plece dar nici sa ii facem statuie ....
Forza Steaua
@ RedStar
LOL...esti cam glumet.Poate ma cunosti de undeva...Te-ai bagat inseama aiurea si nu ma bag sa ma cert cu tine,insa in locul tau as avea grija pt ca cei ca tine sunt pe cale de disparitie!!!
razvan75 - e fortata rau lista aia. in plus, nu cred ca poti judeca un fotbalist doar dupa un singur meci.
desi de multe ori l-am criticat, eu spun ca MM a fost si inca este un plus pentru Steaua.
intr-adevar se poate discuta despre "cumetriile" de la club care i se datoreaza intr-o oarecare masura si lui. ma refer mai ales la relatia sa cu Olaroiu. putem sa ne legam si de celebrul sau "pumn" (nu ca "suporterul" respectiv nu l-ar fi meritat, dar nu asa trebuia procedat). un alt aspect negativ, poate si cel mai important, ar fi faptul ca-si uita repede promisiunile.e drept,aici contribuie mult si Ciobanul luminii.
de transferuri, deocamdata nu cred ca ar trebui sa ne legam. sunt si reusite si nereusite, iar asa cum a subliniat si w3bmaster nu a adus "jucatorii momentului", superumflati de presa si presedintii de club.orice s-ar spune,aici a demonstrat profesionalism.
"de afara" pare a fi principalul (daca nu chiar singurul) liant intre suporteri si club.
desi a fost si probabil va fi in continuare catalogat de unii drept mascarici, pare totusi sincer cand se bucura. la fel si cand sufera. mai pe scurt, pare a fi stelist adevarat.
Ok, dar de inspiratia lui Meme la unele transferuri NEREALIZATE de ce nu amintiti?Tepele Vranikovici, Mazilu si Griffiths nu au ajuns in Ghencea datorita lui.
Vranicovici - deocamdata nu joaca nimic la Dinamo. S-a facut atata valva cu el da' se pare ca e praf. La fel si Grifiths. Cat despre Mazilu, in perioada in care el era transferabil a "explodat" Vali Badea si nu am mai avut nevoie de el.
@ nemilosul
mah tu se pare ca esti suporter stelist de mai putin de un an; pai daca spui ca Iacob e un transfer ratat atunci nu pot decat sa-ti atribui ultimul cuvant din sintagma "transfer ratat". e f. usor sa scrii pe un forum sub un alt nume. probabil ca daca ai fi fata in fata cu Mihai Stoica l-ai pupa pe unde ai apuca. nu mai cauta subiecte de a blama pe cineva. Iacob inainte de accidentare era golgeter in Cupa UEFA si era unul din putinii jucatori de la Steaua care stia s-o bage in poarta. dar cum spuneam: tu ori te uiti la meciurile Stelei de un an ori cauti sa il injuri.
Daca voi il considerati pe Croitoru un transfer ratat, atunci asteptati sa se transfere si sa joace.Pe urma o plangeti dupa el si o sa vedeti ce jucator bun s-a indepartat de la echipa.
mai taceti odata nu vedeti ca e stelist adevarat??????,ce naiba...
Si totusi de ce nu i se da o sansa si lu` Croitoru?
Nu cred ca e un transfer ratat Croitoru. Imi pare un jucator bun si mai ales unul care baga materiale cum s-ar zice. Adica vrea sa joace. Asta e f. important. Mie chiar imi pare rau ca Olaroiu nu incearca sa-l joace mai mult. :/
Meme e la ora actuala cel mai capabil presedinte de club de la noi. nu zic ca nu o mai da cu bata in balta, dar cati din noi nu fac greseli la locul de munce? numai cine nu munceste nu greseste. in plus, ganditi-va ca el joac la loterie la fiecare transfer: este jucatorul fragil, e petrecaret, nu se va intelege cu coechipierii, sunt o gramada de lucruri care trebuiesc luate in considerare. pana acum, din punct de vedere al transferurilor, eu cred ca e pe plus. in al doilea rand, ca organizator - cea mai mare incercare a fost organizarea meciurilor din CL. no comment, a fost 10 clase peste ce poate oferi Romania la momentul actual. poate preturile biletelor ar fi trebuit un pic mai mari (parerea mea), dar cu mai multe facilitati pentru abonati. si cum scria cineva odata, Meme este idealul pentru antrenor si jucatori, pentru ca ia toate discutiile astea de mahala specifice noua asupra lui. si iese bine din ele. l-ati vrea pe unul ca zotta la noi? pe care il iau la .... misto toti interlocutorii? in sfarsit... sunt multi care nu sunt de acord cu modul meu de a privi lucrurile, dar mi se pare ca a devenit o moda sa dai in Meme, in jucatori, in Oli, moda care mi se pare mai mult intretinuta de presa decat de esecuri. parca nici cand antrenor era Piturca si ratam totul nu era asa nebunie cu injuraturile...
ati intrat pe site-ul UEFA la fanzone pots? daca nu, sa intrati sa-l votati pe Dica ![]()
daca vreti link-ul dati-mi pm...ca nu cred ca pot sa fac reclama
ati intrat pe site-ul UEFA la fanzone pots? daca nu, sa intrati sa-l votati pe Dica
daca vreti link-ul dati-mi pm...ca nu cred ca pot sa fac reclama
care e faza am incercat sa votez de 5 ori si mi zice ca nu poate fi trimis votu , de ce oare?
VOTATI: Dica IN TOPUL CELOR MAI BUNI JUCATORI DIN Champions League 2006-2007 http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html ![]()
steagcruce2 Votati-l pe Dica steagcruce2
care e faza am incercat sa votez de 5 ori si mi zice ca nu poate fi trimis votu , de ce oare?
pe ce sait ai intrat sa-l votezi?
Stelistii sunt peste tot si vor ramane peste tot. steagcruce2 Dar stiti ca pestele de la cap se-mpute !! Cred ca ciobanul nostru e paranoic si ar trebui sa vada si parerile suporterilor poate gaseste si printre opiniile lor o idee cat de neinsemnata ca echipa sa coboare cu picioarele pe pamant si sa nu mai fim batjocura javrelor.Care sa fim obictivi nu au aratat a mare echipa.Au sansa campionatul asta si poate va castga Milan sau Liverpool si nu vor mai latra deloc pentru. ca acolo nu e loc decat de echipa romaneasca pe nume Steaua !!!!!
Pe mozilla mie nu-mi merge,dar deschide internet explorer,intra si merge in 5 secunde. Cu explorer merge sigur.Ar fi excelent ca dicanio sa termine in primiii 5.
Site-ul este http://www.UEFA.com/fanzone/pots/index.html.
deci pana la urma puteam sa pun si eu link-ul
...hai Dica! si in clasamentul asta si sa revina si la echipa ![]()
Meme e la ora actuala cel mai capabil presedinte de club de la noi. nu zic ca nu o mai da cu bata in balta, dar cati din noi nu fac greseli la locul de munce? numai cine nu munceste nu greseste. in plus, ganditi-va ca el joac la loterie la fiecare transfer: este jucatorul fragil, e petrecaret, nu se va intelege cu coechipierii, sunt o gramada de lucruri care trebuiesc luate in considerare. pana acum, din punct de vedere al transferurilor, eu cred ca e pe plus. in al doilea rand, ca organizator - cea mai mare incercare a fost organizarea meciurilor din CL. no comment, a fost 10 clase peste ce poate oferi Romania la momentul actual. poate preturile biletelor ar fi trebuit un pic mai mari (parerea mea), dar cu mai multe facilitati pentru abonati. si cum scria cineva odata, Meme este idealul pentru antrenor si jucatori, pentru ca ia toate discutiile astea de mahala specifice noua asupra lui. si iese bine din ele. l-ati vrea pe unul ca zotta la noi? pe care il iau la .... misto toti interlocutorii? in sfarsit... sunt multi care nu sunt de acord cu modul meu de a privi lucrurile, dar mi se pare ca a devenit o moda sa dai in Meme, in jucatori, in Oli, moda care mi se pare mai mult intretinuta de presa decat de esecuri. parca nici cand antrenor era Piturca si ratam totul nu era asa nebunie cu injuraturile...
forzza MM avem nevoie de un om ca tine