FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lupta continua!

«123»
Teoleoro25.04.2007 19:53

Numai din cauza celor ca voi s-a ajuns la asa ceva ! Toti cei care ati inceput pe stadioane cu injuraturi sau cu batai , sau asa mai departe. Niste asociali. Nu sunteti mai buni unii ca altii . Nici stelisti , nici rapidisti , nici spurcati. Sa va vad daca o sa va moara cineva drag din cauza batailor pe stadioane. Mai incitati la scandaluri?!?!? Nu sunteti mai buni nici unii nici altii. Si decat sa iau parte la asa ceva pe stadioane , mai bine stau acasa si mananc seminte si beau o fanta!!!

MR.KILLER.ULTRAS25.04.2007 20:17

predator,felicitari!f bine punctat...pacat ca f multi suporteri nu inteleg ceea ce ai scris.exakt la asta faceam si eu referire,ei sa ramana cu tribunele lor,noi cu golaneala si huliganismul din peluzele noastre,dar...sa nu se bage in treburi care nu-i privesc.au vazut topic ULTRA,hai sa scrie sa le dam importanta...in fine,nu ma disculp in fata nimanui,doar ca sunt prea stresanti cu fixurile lor prostesti...enerveaza si incita la violenta..CETATENI....CETATENI!

predatorpulse725.04.2007 20:49

Killer ultras thanks. Tot ce am vrut sa spun este ca nici o parte nu are dreptate,nici ultrasii nici suporterii de rand. Problema e ca sunt unii imbecili care ne suspenda terenul si oamenii care vor sa vada Steaua pe cel mai frumos stadion din tara nu au aceasta posibilitate. Oamenii care nu vor sa se informeze imediat asociaza violentele cu ultrasii si acestia sunt blamati pentru toate,cand de exemplu,la meciul cu Dinamo au zburat obiectele din tribuna,nu din peluza. Ultrasii vazandu-se loviti ataca suporterii de rand si cercul vicios continua. Toti vrem ca atmosfera pe Ghencea sa fie incendiara si va fi dupa ce iesim din aceasta criza si scapam de suporterii de ocazie.

Ma uit acum la cea mai bogata echipa din lume Chelski jucand cu Liverpool si ma intreb unde sunt suporterii lui Chelski,sunt dominati total de cei de la Liverpool. Desi exista impresia ca in Anglia tot stadionul canta,pasiunea aceasta exista la echipele mai micute si dintre cele cu performante cei mai galagiosi sunt cei de la Man U si Liverpool,si poate si Newcastle. Oricati bani ar baga abhramovici,chiar daca ia CL,traditia nu o poate cumpara.

Ideea principala este ca orice om care tine cu Steaua(ultras/huligan/suporter) sa sustina echipa asa cum stiu ei mai bine(coregrafii/scandari/platirea biletului sau abonamentului) si,foarte important,sa nu faca lucruri care sa aduca prejudicii echipei. Oricine poate sa injure,putini pot sa fie langa echipa in vremuri mai grele.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

bodanelu26.04.2007 07:49

@predator sunt perfect deacord cu tine..

bogdy_a27.04.2007 11:58

Trebuie sa spun din start ca e prima data cand scriu pe acest forum.Eu sunt din Brasov si nu am posibilitatea sa vad live multe din meciurile Stelei...desi mi-as dori foarte mult.Cu toate astea incerc sa fac eforturi si sa-mi duc si nepotul de 11 ani la un meci al Stelei dar nu pot din cauza unor huligani care considera stadionul Stelei un camp de lupta si un mijloc de asi exprima frustrarile.Am fost acum 2 ani la meciul cu Lens si, intarziind la meci, am ajuns in mijlocul galeriei steliste.Ceea ce am vazut acolo m-a lasat cu un gust amar.Jumatate din peluza stelista era puterninc sub influenta bauturilor alcoolice.Ce au vazut acei superteri din meci? Cum s-au bucurat ei pentru acel meci superb cand era mai ocupati sa "vomite" in spatele peluzei sau sa se ridice dintre scaune? Oare aceia sunt suporterii adevarati ai Stelei sau cei 5 milioane de suporteri din toata tara care traiesc meciurile cu aceeasi intensiate, chiar daca doar in fata televizorului cu o punga de seminte in fata. Faptul ca nu suntem pe stadion sa ne batem cu jandarmii inseamna ca nu suntem suporteri adevarati? COMPLET FALS .

In alta ordine de idei: Poate ca Gigi considera Steaua o unealta politica dar eu am convingerea ca majoritatea suporterilor stelisti sunt inteligenti si stiu sa faca diferenta intre politica si sport.Gigi trebuie apreciat pentru ce face la Steaua dar asta nu inseamna ca trebuie sa-l si votam sau ca e capabil sa conduca tara asa cum isi doreste.

Sunt convins ca pentru ati apara drepturile trebuie sa lupti inteligent si nu prin violenta. Acei "suporteri" violenti nu vor rezolva nimic ...nu vor face decat rau Stelei, nu vor face decat sa suspende terenul Stelei si vor sfarsi prin a lua o bataie crunta de la jandarmi. Cred ca ei simt foarte mandrii cand ajung acasa si se vad umflati si plini de sange!! Isi zic in sinea lor .... "Inca un meci superb la care am luat parte!! ...dar oare cat s-a terminat ....cine a jucat??? "

«123»