FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lupta continua!

«123»
Azazello23.04.2007 07:58

Sa fim seriosi ! Daca nu ti-a placut sa vezi meciul la televizor, si nu ai avut rabdare (ceea ce e ilogic pentru un fan) atunci ia atitudine impotriva violentei verbale si fizice care este promovata pe stadioane. Amesteci dragostea pt fotbal cu lupta "contra unui sistem infect" sa cum il numesti tu, dar convingerile acestea, pe care ai tot dreptul sa le ai, nu au legatura cu Steaua. Aceasta echipa nu este un mijloc de protest contra sistemului! Veniti voi toti la stadion, toti ultrasii si cantati 90 min indiferent de scor, fluturati esarfe si steaguri si aratati-va devotamentul petru culori si o sa vedeti ca lumea va va respecta. TOTI VA VOR RESPECTA DACA VETI FACE ASTA.

Dar daca veti continua sa venerati bata si scaunul rupt, lantul si pumnul ca mijloace de promovare a unei iubiri in numele urii pentru altii, lumea civilizata vã va respinge.

Mereu cu Steaua !

Mereu pentru Steaua steagcruce2

cristinelly23.04.2007 08:14
Sa fim seriosi ! Daca nu ti-a placut sa vezi meciul la televizor, si nu ai avut rabdare (ceea ce e ilogic pentru un fan) atunci ia atitudine impotriva violentei verbale si fizice care este promovata pe stadioane. Amesteci dragostea pt fotbal cu lupta "contra unui sistem infect" sa cum il numesti tu, dar convingerile acestea, pe care ai tot dreptul sa le ai, nu au legatura cu Steaua. Aceasta echipa nu este un mijloc de protest contra sistemului! Veniti voi toti la stadion, toti ultrasii si cantati 90 min indiferent de scor, fluturati esarfe si steaguri si aratati-va devotamentul petru culori si o sa vedeti ca lumea va va respecta. TOTI VA VOR RESPECTA DACA VETI FACE ASTA.

Dar daca veti continua sa venerati bata si scaunul rupt, lantul si pumnul ca mijloace de promovare a unei iubiri in numele urii pentru altii, lumea civilizata vã va respinge.

Mereu cu Steaua !

Mereu pentru Steaua steagcruce2

CORECT CORECT...FOARTE CORECT!!!;)

souljah23.04.2007 11:31
Voi aveti parerile voastre eu le am pe ale mele.Nu postez aiurea sa caut scandal ci pur si simplu asa gandesc eu si raspund la fel si fel de articole pe unde ma apuc sa le citesc ,manipulat sau nu , prost sau dobitoc , satean sau cetatean! Eu am o vorba da' mea : "Sunt diferit cand lumea e la fel , gandesc diferit" !Numai bine.

Ca te "lupti" sa-ti exprimi ideile indiferent de conjunctura e bine.Asta este stilul ultras :wink: Cred ca avem nevoie si de pareri contra pentru a ne putea intelege mai bine scopurile.Insa trebuie sa renunti la unele fixuri si sa vezi si partea frumoasa a lucrurilor inainte de-a incepe o campanie de denigrare.Numai bine si tie!

bogdanbabes23.04.2007 12:04
@bogdanbabes

ia spune-mi, ai fost la meciul cu purecosii?

ti-a placut atmosfera din primele minute? stadionul era totusi plin.asa ai vrea sa fie la toate meciurile?

vad ca ai dat exemplul angliei.you must be joking! nu au ajuns la nivelul lor nici macar italienii, nemtii,spaniolii,etc.crezi ca asta se va intampla exact in Romania? hai sa fim seriosi.in anglia nu exista peluze si tribune.acolo exista doar un stadion PLIN, care indiferent de timp,competitie,adversari,scor,...CANTA TOT TIMPUL.

stiu ca o sa sari acum cu faze de genul :"din cauza voastra nu am putut eu vedea meciul....",dar gresesti pentru ca-i bagi pe toti in aceeasi oala.gresesti cand vezi ca singura cauza a acestor suspendari DOAR suporterii Stelei.nu vezi (sau nu vrei sa vezi) ca este o adevarata campanie impotriva noastra? la meciul cu **** tm aia au intrat pe teren si cu toate astea au jucat CU SPECTATORI ieri.daca intrau suporterii Stelei sa fi vazut atunci cum "hooliganii" stelisti .......si ma rezum doar la incidentul asta.

iti spun clar ca nici eu nu sunt de acord cu cei care arunca tot felul de obiecte in teren si nici cu cei care se bat prin tribune.cu totul altul ar trebui sa fie scopul lor acolo.dar nici calcat in picioare nu-mi place sa fiu.

te lasi foarte mult influentat de presa si crezi toate mizeriile scrise de niste "jurnalisti" de doi bani.si prostituati pe deasupra.

din postarile tale este evident ca-l venerezi pe Cioban.apropo,iti place cum ii sta cu fularul ciorilor?eu zic ca-i vine ca turnat. :x

mai am si o mica curiozitate ,daca tot urasti asa mult fenomenul ultras, de ce ti-ai mai pus avatarul ala?

Eu unul as fi de acord cu fenomenul ultras..daca s ar limita doar la cantat, coregrafii, torte si fumigene., dar din pacate se rezuma la alte lucruri mult mai grave ! dar cine sunt eu ca sa le zic STOP? ia ziceti-mi , va place saitu asta http://www.freewebs.com/steaua2000/ aa?

trance_tactics23.04.2007 13:05

facand abstractie de acest caracter care a trecut de mult de limita comicului ( bogdanbabes ), am si eu o intrebare ... noi... si aici ma refer toate echipele cu grupari ultras ( remember rezistenta ultras ) sa actionam in instanta statul roman ?

onlySteaua23.04.2007 13:29
Eu unul as fi de acord cu fenomenul ultras..daca s ar limita doar la cantat, coregrafii, torte si fumigene., dar din pacate se rezuma la alte lucruri mult mai grave ! dar cine sunt eu ca sa le zic STOP? ia ziceti-mi , va place saitu asta http://www.freewebs.com/steaua2000/ aa?

eu cred ca tu te limitezi vazand doar ca ei "se rezuma la alte lucruri mult mai grave".

oricum,vad ca ai luat doar ce ti-a convenit din ce am postat eu.

puyol23.04.2007 13:39

bai Bogdan babes... nu am experienta in domeniu si evit cat pot sa imi dau cu parerea despre fenomen... totusi, mars acasa, [...]!!!

dar ce site tare ai mai... uitati-va lume la ce promoveaza vaca asta. E vorba chiar de primul videoclip. http://www.freewebs.com/steaua2000/videosteaua.htm

Editat de moderatori. Atentie la limbaj!

bogdanbabes23.04.2007 13:59
bai Bogdan babes... nu am experienta in domeniu si evit cat pot sa imi dau cu parerea despre fenomen... totusi, mars acasa, jegosule!!!!

dar ce site tare ai mai... uitati-va lume la ce promoveaza vaca asta. E vorba chiar de primul videoclip. http://www.freewebs.com/steaua2000/videosteaua.htm

Stai jos , ai 4!

bogdanbabes23.04.2007 14:04
facand abstractie de acest caracter care a trecut de mult de limita comicului ( bogdanbabes ), am si eu o intrebare ... noi... si aici ma refer toate echipele cu grupari ultras ( remember rezistenta ultras ) sa actionam in instanta statul roman ?

Daca vreti sa fiti desfiintati mai repede , da!:))

bogdanbabes23.04.2007 14:05
eu cred ca tu te limitezi vazand doar ca ei "se rezuma la alte lucruri mult mai grave".

oricum,vad ca ai luat doar ce ti-a convenit din ce am postat eu.

Pai si ce vrei , sa iti raspund la fiecare cuvant in parte? scrie si tu mai putin si vin si eu cu contraargumente, ca nu stau sa scriu romane.

puyol23.04.2007 14:06

dat-i ma ban lu' asta, e vai de capul lui...

tutankhamon_je23.04.2007 14:25

Va inraieste, ai zis tu. Si se vede: cameramanul de la TVRvina avea de l-ati batut cu lantul?? Exact acei 30-40 de golani cum zicea Becali.Dak aia sunt suporteri ai Stelei, oameni carora le pasa de Steaua, nu de bataile de pe stadioane, poate ar trebui sa ma mut in alta tara..... Si eu tin cu Steaua si ma doare sufletul cand vad cum se kinuie sa invinga pe Poli Iasi (am dat exemplul asta pentru ca e cel mai recent meci), dar de aici si pana la a merge pe stadion numai pentru a ne lua la bataie cu toata lumea ca sa aratam ca suntem ultrasi e cale lunga. Si pana nu vor intelege toti ca a fi STELIST inseamna a incuraja echipa, nu a-l bate pe "Ion" pentru ca el e dinamovist, e mai bine sa stau in fata televizorului si sa vad pe Steaua jucand cu tribunele goale.

onlySteaua23.04.2007 15:55
Pai si ce vrei , sa iti raspund la fiecare cuvant in parte? scrie si tu mai putin si vin si eu cu contraargumente, ca nu stau sa scriu romane.

si cu asta cred ca ai spus totul...

stai linistit,nu o sa te mai deranjez.pa!

bogdanbabes23.04.2007 16:55
Va inraieste, ai zis tu. Si se vede: cameramanul de la TVRvina avea de l-ati batut cu lantul?? Exact acei 30-40 de golani cum zicea Becali.Dak aia sunt suporteri ai Stelei, oameni carora le pasa de Steaua, nu de bataile de pe stadioane, poate ar trebui sa ma mut in alta tara..... Si eu tin cu Steaua si ma doare sufletul cand vad cum se kinuie sa invinga pe Poli Iasi (am dat exemplul asta pentru ca e cel mai recent meci), dar de aici si pana la a merge pe stadion numai pentru a ne lua la bataie cu toata lumea ca sa aratam ca suntem ultrasi e cale lunga. Si pana nu vor intelege toti ca a fi STELIST inseamna a incuraja echipa, nu a-l bate pe "Ion" pentru ca el e dinamovist, e mai bine sa stau in fata televizorului si sa vad pe Steaua jucand cu tribunele goale.

De acord cu tine ! ultrasii , la noi in Romania , majoritatea sunt huligani adica 90% dintre ei! Se aude ultrasilor ??? A spus MM ca in vara va incepe un proiect cum ca toti suporterii Stelei vor intra pe stadion doar pe baza cartelei aceasta continand poza si datele dupa buleti deci nu ve-ti mai intra cu torte (desi mie imi plac dar deh.. daca aruncati cu ele in teren ce sa va fac) , mesaje care incita la violenta etc . Repet! Si mie imi place fenomenul ultras (torte , cantece , coregrafii , mesaje ironice NU salbatice) dar cand torta se arunca in teren (terenul fiind suspendat la urma) , cantecele frumoase de incurajare a echipe devin in incitare la violenta gen "Cand va bateti cu noi?" iar mesajele ironice devin unele salbatice sau impotriva domnului Becali gen "nu te votez" , "nu votez un dictator" etc, atunci prefer sa vad meciul acasa desi nu prea imi convine. Hai odata cu banu ala , vad ca tot creste procentajul spunand lucrurilor pe nume neacceptand minciuna si prostia de care dau dovada majoritatea userilor si moderatorilor acestui forum. Acum am 60% sper sa ma descotorositi de prostia dvs pe care o transmiteti si altor suporteri si sa imi dati ban ! Multumesc.

trance_tactics23.04.2007 21:14

[...] tu nu stii relatiile noastre cu MM ( care erau ). Nu inteleg de ce inca te mai tolereaza lumea. noi ca cetateni romani, putem actiona in judecata statul roman. ce vreau eu mai exact ? vreau ca acest proiect de lege sa fie facut in colaborare si cu NOI. atata timp cat ne vizeaza pe noi nu se poate face abstractie de parerea noastra.Noi spre deosebire de tine bogdane luptam pentru o cauza , tu n-ai rost in viata ce sa mai zic gasirea unei cauze pentru care sa lupti. Prin fiecare post al tau nu demonstrezi decat , cat esti de ingust la minte ( sa nu uitam ipocrit - remember poze cu galeria de care te dezici pe aici , si taran sa nu uitam clipul cu maneaua aia infecta ).

Editat de moderatori. Atentie la limbaj!

MR.KILLER.ULTRAS23.04.2007 21:23

@faraon Mai cetatene,suporterule de TV(nici macar cetatean nu esti)sa dea Dumnezeu sa vii odata la un derby,cu familia sau fara,si sa iti iei omor de la spurcati sau de la tigani,sa vezi atunci cat o sa-ti doresti cateva 'bestii' cu lant in apropiere,sa vezi cat o sa te rogi sa vina macar un grup de 'huligani'sa iti ia partea... @bogdanbabes La tine la buftea s-a auzit de Steaua?ori vorbesti aiurea,ori te contrazici de dragul de a parea interesant,ori...in fine,imi incalzesc tastatura cu tine,inteligentule!ti-am mai zis: N-AI NICIUN DREPT,DAR ABSOLUT NICIUN DREPT SA VORBESTI DE ORICARE SUPORTER AL ECHIPEI,CU ATAT MAI MULT DESPRE ULTRASI! @cel care invoca actiunea in judecata: pt ce fratioare?ce acuze aduci statului roman?Mai bine e sa dai in judecata jandarmuia ro,parerea mea...

radooku_steaua23.04.2007 21:33

Moderatori...eu nu inteleg de ce nu i se da ban [...] de bogdanbabes ala. Omu' a zis clar ca el nu se pricepe la fenom, dar il amuza sa se contrazica cu oamenii. Credeam ca incitarea de orice fel este pedepsita pe acest site. Si acest user incita...la prostie, la injurii la ce vreti voi. Ideea e ca NU IL MAI SUPORT !

Editat de moderatori!

bad_joke23.04.2007 22:27

IO nu sunt de caord cu acest lucru va dati tot timpul loviti gata ca nu sunteti niste fetite,dak uni dintre voi vin doar ca sa se bata si acuma sunt sigur ca sunt si dintre redactori care le tineti partea. Tot am auzit ca il compatimiti pe TWEETY,io nu inteleg ce cauta omu al cu lantu la el pe stadion,numai dak iti pui intrebare asta simpla iti dai seama ca nu exagereaza deloc presa in legatura cu acesti huligani,ca d eobicei roamni iua cei mai rau din strainatate,fenomenul ultrs trebe s acontina doar cantece,coregrafi,mesaje de tot felu(nu injuri spurcate)e frumos sa auzi un cor de suporteri cum e la Liverpool s avezi ca aplauda la 5-2 pe Anfiled,oare noi o s aputem vreodat s afim ca ei,raspunsul e da,raspunsul e in noi,nu uitati ca termenu d ehuligani au venit d ela englezi''HULIGANS''eu spun ca e de ajuns prieteni,acuma ma uitam la ultimu meci din campionat si vad ca intradevar avea dreptate Becali ca dak erau asa zisi suporteri in peluze sigur ar fi protestat la 1-0 in loc sa-i incurajati ati fi rupt scaune si aruncat cu torte trebe sa fi retardat sa arunci cu torte aiurea in teren,repet pt cine nu stie,fotbalu e doar un sport

ovi66624.04.2007 14:41

Ai dreptate. Fotbalul e doar un sport. Dar Steaua... Steaua, pt mine, E PARTE DIN VIATA MEA, DIN TRAIRILE MELE, DIN SENTIMENTELE MELE! Ma repet (si o s-o fac la infinit) a fi ULTRAS insemna sa iti incurajezi echipa in orice conditii, sa le arati tuturor, in orice moment, ca esti suporterul echipei tale favorite! Ca afara ploua sau ninge (pentru cei care sunt in tribune), ca la nevasta ii trebuie sex dupa 3 saptamani de abstinenta (pentru cei din fata TV-ului), ca seful tau realizeaza ca esti foarte important pt el chiar in ziua in care echipa ta favorita joaca etapa intermediara (pentru cei care sunt la lucru), ca echipa ta e condusa cu 3-0 de principala adversara (pentru toti cei care se declara ULTRASI), indiferent de motive echipa ta e pe primul loc si cea mai importanta (macar pe perioada meciului)!!!

ASTA INSEAMNA SA FII ULTRAS! Sa vezi viata nu in roz (ca optimistii), nu in negru (ca pesimistii), nu in stele verzi (ca huliganii ba(t)uti de jandarmii cu 2 clase), ci sa vezi viata in culorile echipei favorite! ROS-ALBASTRU in cazul meu, alte culori in cazul altor ULTRASI (pe care ii respect si nu-i alerg sa le dau in cap)! Vreau sa stau la un meci Dinamo-Steaua cu un ultras dinamovist la masa, pe o terasa, sa fim insotiti fiecare de inca 10 ultrasi si, in loc sa ne spargem capul si sa-i ingrozim pe cei din jur, sa incurajam echipa favorita prin cantece, culoare si viata, in asa fel incat, la final, ambele tabere sa fie aplaudate de cei din jurul nostru si fiecare echipa sa mai castige cativa simpatizanti!

fularultras steagcruce2

Alexandru24.04.2007 18:03

Nu ai inteles nimic. Reciteste, reciteste pana pricepi naibii ceva! Tu si ceilalti ca tine.

juby24.04.2007 19:42

Nu prea le ai cu fotbalul si tot ce tine de suporteri, nu ? Mai informeaza-te, mai uita-te la televizor si la altceva in afara de meciuri legat de fotbal. Si stii de ce si-au luat bataie cameramanii aia, de care spui tu ?

Vad ca tie iti place sa contrazici pe toti..si ca iti mai place sa vezi echipa Steaua cu suporteri care stau numai in fata la TV si mananca seminte cu o Fanta, si gata, am sustinut Steaua cu tot ce tine de mine !

Nu intelegi prea multe, si mai ai si un punct de vedere dezaxat.

Pff...

MR.KILLER.ULTRAS24.04.2007 21:28

lasati-i mah in pace,au postat aici doar pentru a li se acorda atentie...n-ai cu cine...daca ar durea prostia in tara asta...in fine,bad joke iti doresc acelasi lucru pe care i-l doresc faraonului: sa-ti iei omor,dar omor nu gluma,kiar la noi acasa de la javre sau de la milogi...o sa-ti raspunzi singur atunci la intrebarea: CE CAUTA BESTIA CU LANT LA EL?CE VOIA NENOROCITUL DE HULIGAN SA FACA?@ceilalti 'mari suporteri': sunt satul pana-n gat de voi!continuati sa vedeti meciurile din tribuna,sa plecati la 1-0,2-0 pentru adversari,inca din min 75...continuati sa fiti UEFAntastici(sunteti de tot [...]=))..continuati sa aruncati cu obiecte in teren,continuati sa il injurati pe Gigel Coman inca de la incalzire...continuati sa va faceti de ras!(credeti-ma ca am stat in campionat si in trib1,2,deci stiu ce zic)iar noi NE VOM CONTINUA STILUL DE VIATA GOLANESC,MURDAR,HULIGANIC SI VA VOM DISPRETUI IN CONTINUARE pentru CE (nu) FACETI pentru Steaua!REZISTENTA ULTRAS!

Editat de moderatori!

MR.KILLER.ULTRAS24.04.2007 21:34

aaa,ma scuzati ca v-am jignit spunandu-va cetateni!am uitat ca voi sunteti marii suporteri de TV!pentru voi,ramaneti acasa,in fata TV-lui,pastrati-va convingerile de turma...dar nu va mai amestecati in treburi care nu va privesc...nu sunteti in niciun fel afectati de faptul ca terenul e suspendat...nu va pasa de noi,la fel cum noua nu ne pasa de voi!

predatorpulse724.04.2007 22:58

Degeaba stam sa vedem cine e vinovat in situatiile tweety versus cameramanu sau ultrasi versus "cetatenii". Toti sunt vionvati si niciunul .Tweety e vinovat ca s-a comportat cu un taran si a dat cu lantul iar cameramanul acela ca a proftat ca un nesimtit si s-a transformat vedeta. pentru el s-a facut tampenia aia de campanie cu "teroristii stadioanelor" parca,o exagerare crasa a realitatii. Mai avem mult pana sa fie stadioanele locuri sigure in Romania dar oamenii astia de la tvr o spun de parca te asteapta la stadion cu kalasnikov-ul in mana. Iar la faza cu ultrasi versus cetateni(suporteri) trebuie sa stie ca o categorie practic nu ar putea sa existe fara cealalta. Ultrasii aduc tot spectacolul si suporterii de rand contribuie si ei,daca nu la spectacol,macar la vistieria clubului.

Unde in lume exista 70.000 de ultrasi pe stadion,ultrasi in adevaratul sens al cuvantului? Nu cred ca exista asa ceva.De obicei in Europa(aici exclud UK-ul) ultrasii ocupa peluzele si suporterii de rand tribunele. Unii aduc spectacolul si platesc biletul(ultras) iar alti doar platesc biletul si se uita la meci(spectator/suporter),dar ideea este ca fiecare contribuie cu ceva. Am exclus Anglia pentru ca acolo in general lumea canta,canta si iar canta si nu prea exista aceaste delimitare ca pe continent,ca sa nu mai vorbesc ca oamenii aia merg cu familia la meci.

Ca sa concluzionez,in orice categorie ati fi,sustineti echipa,si la bine si la rau pentru ca in aceste momente baietii au nevoie de asa ceva.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

godsaveultras24.04.2007 23:24

@ Bogdan babes ( sau in engleza americana-babes) nu conteaza!!! un copil care nu ai ce face!te incordezi in fata oglinzii cu o bluza albastra cu emblema unui club, si te crezi mare suporter!stai la locul tau ca nu ai din ALOCATIE 150 de ron ca sa poti cumpara o bluza originala cu semnul companiei de echipament sportiv!!! bai ba mai lasati-l pe asta in pace ca acum 3 luni ameninta ca el vine si se bate in peluza cu cei din brigazi :)))) dar ca sunt mai multi acolo si el nu face fata asa ca ii asteapta in buftea....capul sus si nu mai dati atentie copiilor de pe site.

«123»