FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu e chimchi

«123»
axl2321.04.2007 20:08

mai dar tu de unde ai mai aparut?

bad_joke21.04.2007 20:40

Da apreciez si eu tonu din ce in ce mai multe articole bune,va multumesc baieti,asa trebe s afie un ziarist mai acid,caustic,nu pe placul patronilor de cluburi care nu au nevoie de galerie,pai uitate la diferentza dintre Borcea si Becali,Borcea spune ca nu stie cum se va descurca fara suporteri care aduc tot farmecul meciului, si Becali care se vrea un om luminat,un european ,un anticomunist,face exact contrariu,niciun conducator din Europa si din lume nu o sa-l auzi vreodata sa spuna''Bai io nu am nevoie de suporteri'' si nu din cauza ca au abonamente la stadion,ci pt ca exista un respect reciproc,o imbinare,conducerea si suporteri sunt un tot unitar,si nu se poate desparti nici la bine nici la rau.

Partea proasta a articolului este faptul ca voi vorbiti la pereti,si ma refer si la noi care comentam si la redactori acestui site care spun ''uite iti place tonu?''Bai baieti nu se uita nimeni de la Steaua pe site,cu atat mai mult sa tina cont ca tu ai vorbit urat fatza de Becali,MM,Oli,concluzia este:II DOARE-N ******* DE NOI!!! RUSINE!!!!!!!Becali SI RESTU NEFERICITILOR DE ACOLO!!!!

Stiti de ce ma oftik mai tare?EI bine va spun,de faptul ca nu a aparut un titlu pe prima pagina in niciun ziar care se vrea de sport si sa sune cam asa titlu,ca reactie la asa zisa reinoire a contractului lui ZerOli:DISPARI NEFERICITULEEEEEE!!!!!DISPARI RATATULE!!!!!

joe2121.04.2007 21:08

Am mai zis Oli pentru noi este Ceausescu2, sau Iliescu2, nimeni si nimic nu-l clinteste, obrazul e gros, nu am vazut atata nesimtire stransa la un loc intr-un om.Asta e, pe asta nu-l mai da nimeni si nimc la o parte, am sa merg la Cluj sa vad ori decesul ori revirimentul...Nu mai cred si nu mai stiu ce sa zic, orice e posibil, dar parca ma astept la rau.Bine-ar fi sa ne bucuram dupa episodul Cluj, dar mi-e teama. Forza Steaua !!! steagcruce2

danielcristian21.04.2007 21:14
mai dar tu de unde ai mai aparut?

Si eu m-am socat putin...am crezut ca vad dublu!... :roll:

axl2321.04.2007 21:16

@danielcristian

omul probabil are 54 de ani, 180 de kilograme si 3,70 metri inaltime.

grizzly21.04.2007 21:37

bine ai revenit dankressman. imi imaginez k ti-a fost greu sa scoti ceva ironic si cat de cat hazliu din nenorocirea care e acum la Steaua. astept cu nerabdare sambata k mi-au lipsit articolele tale. off topic - era mai bun sistemul vechi de comentat articolele. eu intru de obicei de pe wap si e greu al draq sa fac un comment.

danielcristian21.04.2007 21:44

Excelent articol,fara indoiala! In schimb,noua aparitie a comentariilor la articole mi se pare mai greoaie si cred ca va duce la reducerea numarului de useri .Stiu ca ati fost bine intentionati,si probabil ca ati avut ceva idei cand ati schimbat formatul, dar sper sa reveniti la cel vechi.In schimb forumul este mai atragator si va felicit pt asta! steag2

razvan7521.04.2007 21:54

Felicitari pentru articol! In vremurile astea de "restriste" avem nevoie de mai multi Dankressman-i si de mai putini Tweety, avem nevoie de argumente si nu de lanturi de plimbat ciinii.

Tupac Amaru23.04.2007 17:54

Ca antrenor, Olaroiu este, in mod evident, o nonvaloare.

Nu este insa acesta sfarsitul lumii si nu este el nicidecum vinovat pentru ca este o nonvaloare.

Este insa vinovat ca nu realizeaza acest lucru.

Marea dezamagire este insa omul Olaroiu. Ce scarba imi provoaca!

vlad7523.04.2007 19:32

MM mare manager poti fi doar in momentul in care nu te joci cu cheia de la visteria Principelui!Oricine de pe forum,sunt ferm convins ca ai citit de nenumarate ori propuneriloe celor care au postat o vreme la topicul legat de transferuri,a avut o solutie mai buna pentru Steaua.Dar nu vrei sa accepti ca sunt altii mai destupati decat tine si te vrei un fel de Ramaru sau Jack Spintecatorul,sa lasi urme de sange pe emblema Stelei.Ironiile tale ieftine la adresa oricui,aroganta ta rudimentara nu-ti mai pot reabilita imaginea pe care ai inceput s-o cladesti in momentul in care ai pocnit un suporter al Stelei.Acel suporter,care te-a persiflat a avut mai mult curaj decat tine,pentru ca "ti-a tras-o" in fieful tau. Curajul tau a fost indus doar de maimutele oierului.Esti patetic Memeule cand plangi pe banca de rezerve.Te doare in cot de suporterii Stelei.Sentimentul este reciproc sa stii!Niciodata nu ai fost idolul meu...te lauzi cu performantele Stelei??!!Ma faci sa rad!

«123»