FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu e chimchi

«123»
fcsteaua.ro21.04.2007 06:24

Pentru cine nu stie, chimchi e un fel de varza murata al carui gust numai coreenii si cei care au atins varful carierei in Coreea il apreciaza.

Gigi Becali: "Oli mi-a spus așa: "O luasem razna, dar mi-a luminat Dumnezeu mintea, cum sã plec ?" (GSP) Hai sa analizam un pic fraza. "Erai razna" si ? Acum pe unde esti ?

"Mi-a luminat Dumnezeu mintea" ? Cand radeai de noi, de echipa, de suporteri, de situatia in care ne-ati adus, erai luminat sau intunecat ? Mai du-te bai, si fa bilute!

Olaroiule, ca jucator, ai atins virful carierei in Coreea. Ca antrenor, ai profitat de ce ti-au lasat predecesorii. Te stimam ca om, dar: "Reacția suporterilor ?", s-a mirat Olãroiu. "Din pãcate, e un lucru care n-are nici o legãturã cu realitatea". Asta dupã ce a anunțat cã rãmîne la Steaua "ca sã suferim împreunã" (GSP). M-am lamurit. Nici caracter nu ai!

Telefon din Franta, în redacție de la un prieten. "Ce se întîmplã acolo?". "L-au suspendat pe Bãsescu!". "Nu, mã, lasã-mã cu asta! Ce se întîmplã la Steaua?". "Olãroiu a fost reconfirmat". Ofteazã. Geme. Pufnește. "Auzisem eu ceva, dar am crezut cã nu e adevãrat. Incredibil! Televizoarele urlã pe douã voci în hala ziarului. Cacofonia politico-sportivã e în toi. Prietenul aude rumoarea. "Ce e?". "Pãi, cicã Bãsescu"... "Terminã cu astea! Þara se salveazã, echipa mai greu!". (GSP)

Gigi, te vrei om politic? Uita!!! Tocmai ti-ai atras "voturile impotriva" a milioane de Stelisti. Eu unul, desi departe de Tara, am sa imi atasez la piept un cartonas rotund, rosu si albastru, iar in centru pe fond galben voi scrie: sunt Stelist deci votez anti-Becali! Sa te voteze rromii din Ferentari si aia carora le-ai facut case. Sa vedem daca ai suficienti bani sa cumperi o inima, o singura inima, de Stelist! Tu iti permiti sa desconsideri Galeria? Stii tu ce scoli au cei din Galerie? Intelegi macar ca, un Stelist din Galerie, chiar fara sa fi absolvit liceul iti poate fi profesor de Limba Romana? Chiar daca iti botezi berbecii X(ics, cum ai scrie tu) si oile Y(igrec), intelegi oare ca algebra elementara este un pic diferita de numaratul oilor? Steaua, fara tine, ramanea Steaua. Tu, fara Steaua, erai Gigi din Pipera. Chiar daca declarai Pipera Ducat si Maybach-ul Miorita.

Pozitia noastra nu e ireconciliabila, INCA, revizuieste-ti atitudinea fata de Galerie, altfel va deveni!

MM-ule, ne-am tot obosit pina acum sa-ti facem pe plac. Ti-am acceptat aroganta fata de Galerie. Am acceptat sa ne raspunzi la telefon plictisit, avind aerul ca ne faci o mare favoare. Te-am acceptat cu mofturile si cererile tale la pragul indecentei.Am acceptat ce ai vrut, cum ai vrut, in ideea ca e spre binele Stelei. Astazi, ne indoim ca tu vrei binele Stelei. Tu esti mai inteligent pe acolo. Este de datoria ta sa aduci impreuna tot ceea ce inseamna Stelism. Fara sa iti mananci pumnii pe banca de rezerve. Ala-i un gest patetic pe placul lui Gigi. Noua, pentru felul in care te-ai purtat, nu ne este de ajuns. Sa-ti dea Dumnezeu mintea aia de pe urma!

Argaseala, am si eu o intrebare. Care este scopul si durata vizitei tale la Steaua? Cum ti-ai facut tu datoria fata de Steaua, daca la acest meci de Cupa, stadionul era gol iar Stelistii au primit doar 450 de bilete? Daca fata de Gigi te poti usor justifica, cum poti gasi argumente in fata celor 450 de Stelisti provocati de corsicani si batuti de jandarmi?

Gigi te-a sfatuit sa actionezi asa, doar de fatada, sau atit poti tu?

Apropos de meciul asta, fruncile banatice au cerut test anti-doping! Sintem valorosi daca astia platesc 3500E(mai valorosi decat se crede pina si Mirel) sa vada stelistii trimisi la toalete, sub control, cu eprubeta in mana. Trebuia sa cerem si noi un test de paternitate. Chiar sunt curios daca aparea Bragadiru, ca parinte, in certificate. Oricum, noua Stelistilor, dupa asa meci nu ne ramane sa spunem decat: Sa-mi umplu eprubeta!

PS. Gigi, Mihaie, Olaroiule, Argaseala! Va place tonul? Asa vorbiti si voi. Numai ca, spre deosebire de noi, sinteti in trecere pe la Steaua! Nici nu stiti cit de curand o sa aveti nevoie de noi!

Dumnezeu va fi stelist!

Dankressman

ssinpadureacualune21.04.2007 06:43

Superb articol.Si mai ales,cum ai spus tu,treaba cu tonul.

Ma bucur ca ai scris de faza cu biletele din giulesti pt ca inca nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat.Stateam in noaptea dinaintea meciului si dadeam telefoane si dupaia dimineatza la fel.Si toti imi spuneau ca nu se stie nimik.Cand s-a stiut nu mai puteam sa plec de la munca.Nu pot sa cred ce lipsa de interes.

In rest totul e adevarat cu o completare;nu-l mai vreau pe MM pe banca!!!E presedinte sau antrenor?Ii timoreaza si il submineaza pe Olaroiu.Sa stea in tribuna!!!

Cat despre Gigi.................sa-l voteze tiganii carora le-a platit luminca ca de fiecare data cand vin la meci trec prin ferentari si cand treceam pe langa centrala lor ziceai ca sunt de la NASA.Le-a platit la hotii aia lumina cu ei sa ramana.

Gigi ESTI ISTORIE!!!!Si raul pt tine inca nu a inceput!!

Ce draq e cu forumu asta,ca apar astea aiurea.Vreau forumu vechi inapoi!!!Si articolele la fel,sa poti sa le discuti acolo.A mai spus cineva si sper sa nu se supere ca il coipez:

NU FORUMULUI MODERN!!!

LET US LIVE THE OLD TIMES AGAIN!!

cristinelly21.04.2007 08:15

Sa moara familia mea daca am mai vazut suporteri ca voi. Bai Dankressman dute ba si plibate! Fi ma nene alaturi de echipa si de antrenor acum la greu daca esti suporter adevarat, nu numai cand echipa merge perfect. Esti un om fara pic de recunostinta ,pt tot ce a facut Oli la Steaua, si ascta chiar daca zici tu ca a avut echipa facuta de predecesorii sai. Nu stiu cati antrenori ar fi putut sa faca ce a facut Oli pt Steaua. Dar...ma rog..:(( cred ca oricum vorbesc degeaba..:(( Sunteti alaturi de echipa , antrenor , conducere doar la BINe....la rau....toti trebuie sa plece:((( Pacat ca aveti atitudinea asta..:((

cozmin21.04.2007 08:20

foarte misto articolul.

zloty21.04.2007 08:23

@ Cristi nelly incearca pentru o clipa sa nu mai fi asa pupincurist ,sincer cred ca esti prost daca doresti raul Stelei ,pai si cand era pitzurca la echipa jucam mai mult fotbal ca acum ,marele Oli a dus echipa asta cat de jos o putea duce ,chiar crezi ca impresionezi pe cineva cu sustinerea asta a ta de suporter "adevarat" pai cand un antrenor te duce in jos orice om gandeste ca antrenorul nusi face treaba ,dar se gasesc destule genii care sai gaseasca circumstante atenuante ,exact ca Becali care dupa marea prelungire a inceput dsa adune pct. le ppierdute de pe urma arbitrilor , deci las-o in plm de treaba Oli tre sa plece pentru binele Stelei ,daca vrea acest lucru dar ma indoiesc

articolul e ok , sa vedem cine va veni la vara ,sau sa speram mai repede , cat despre meciul de diseara numi fac sperantze , ilustrul Lovin o sa fie titular ,Banel la fel ,Stancu la ce neam putea astepta? deci sper si eu barem la un sut pe poarta care sa fie sper eu si gol

cixx21.04.2007 08:46

Un articol ce le da victorii gazetarilor fara experieta...si apa la moara dusmanilor. Ar trebui sa ne strangem randurile si sa ne vedem de Steaua noastra nu de criticile unora care vor raul Stelei. Eu inca mai cred in locul 2 care nu este imposibil de realizat daca privim meciurile contracandidatelor... Si asa a fost campionatul asta noi sa jucam cu toate retrogradatele la sfarsitul campionatului, si derdy-urile unu dupa altul (si anul trecut la fel) . Ziceau milogi de meteoriti...eu cred ca ei sunt meteoritul blaturilor cu arbitri (ex Arges-Rapid si Constanta- Rapid doua meciuri ce ne-au demonstrat directia echipei ce vor uni sa joace in chempions lg) Aratati ca sunteti stelisti in ultimul ceas si o sa luam locul 2. Cat despre MM el mereu a luat apararea clubului prin aroganta, cum vorbeau alti despre noi tot prin aroganta. Forza Steaua steagcruce2

DanStan21.04.2007 08:48
(...) Dar...ma rog..:(( cred ca oricum vorbesc degeaba..:(( Sunteti alaturi de echipa , antrenor , conducere doar la BINe....la rau....toti trebuie sa plece:((( Pacat ca aveti atitudinea asta..:((

Tocmai aia e problema. Acum e cat de cat BINE. Inca avem sanse la locul 3, deci la o participare in cupele europene. Dar ar putea fi mult mai rau. Sa ajungem de exemplu o echipa de mijlocul clasamentului. Sau poate - bat in lemn - sa luptam eroic precum Craiova si Nationalul pentru evitarea rusinii retrogradarii. Si daca ajungem in sitiatia aia, ce ar trebui sa facem ? Sa fim alaturi de conducere, antrenor si jucatori ? Pai asta inseamna ca ar trebui sa fim alaturi de ei si daca ne retrogradeaza pana in Liga a IV-a, nu ?

Ar trebui sa ne strangem randurile si sa ne vedem de Steaua noastra nu de criticile unora care vor raul Stelei.

Pai asta ar trebui. Sa strangem randurile si sa cerem conducerii sa actioneze in mod profesionist si sa nu-si mai piarda timpul delirand pe la TV, izmenindu-se pe banca sau scobindu-se in nas.

axl2321.04.2007 08:50

daca inca avem sanse la locul trei NU ESTE BINE!!! era bine daca aveam sanse LA TITLU!!!

problema e ca anul asta trebuie sa ne multumim cu putin sau cu nimic. si asta nu e Steaua!

forever_STEAUA21.04.2007 08:53
Eu inca mai cred in locul 2 care nu este imposibil de realizat daca privim meciurile contracandidatelor...

Exact... Cumpara Jiji astea 8 meciuri care au mai ramas (Cu chefere-ul e mai greu ca vor fi arbitri straini), rezolva cate un meci, doua de-ale adversarelor directe (raped si chefere-ul) si gata, s-a rezolvat...

Cam asta e singura posibilitate pentru a termina pe locul doi... Treziti-va fratilor, pe ce lume traiti?

bogdanbabes21.04.2007 08:55

Dankersmann slab articol! Gen gsp. Nu am citit articolul intreg ci pe alocuri ca mi-a fost sila si mi-a provocat greata , dar ajunsesem la frazele "Gigi, te vrei om politic? Uita!!! Tocmai ti-ai atras "voturile impotriva" a milioane de Stelisti. " , "Tu iti permiti sa desconsideri Galeria? Stii tu ce scoli au cei din Galerie? Intelegi macar ca, un Stelist din Galerie, chiar fara sa fi absolvit liceul iti poate fi profesor de Limba Romana?" , "PS. Gigi, Mihaie, Olaroiule, Argaseala! Va place tonul? Asa vorbiti si voi. Numai ca, spre deosebire de noi, sinteti in trecere pe la Steaua! Nici nu stiti cit de curand o sa aveti nevoie de noi! " ! Ce ironii doamne , pai atat poti , sa ironizezi! Majoritatea din galerie sunt analfabeti, frustrati,complexati iar daca toti sunt in genu aluia care s-a dezbracat in BeeP!!! goala in giulesti , sau aluia care la meciul Steaua-Dinamo(la SUD) a luat o torta din mana unei "fete" si a aruncat-o in teren la poarta lui Andrey fara sa ezite vreun pic, atunci m-am lamurit .1000 de oameni din galerie nu inseamna milioane de suporteri , aici trebuie sa stii engleza ca sa iti dai seama !Cum poti sa spui ca acei huligani , ultrasi ii da clasa d'nului Becali ? poate acum 3 sau 4 ani dar nici atunci! Si , inca ceva , Gigi Becali si MM vor fi pe viata la Steaua in caz ca nu ati priceput , chiar si atunci cand Gigi Becali va iesi presedinte tot va conduce clubul din umbra iar MM va prelua echipa. De Oli nu bag mana in foc (spre bucuria voastra).Salut si sper sa nu mai vad alte articole de genu asta ca mi-ai stricat ziua .

cixx21.04.2007 08:58

CE SA ARANJEZI MA CU NATIONAL Jiul Ceahlaul PANDURI SI CU Otelul ?

DonFlorin21.04.2007 09:00

cristinelly ce draq vb ma aiurea ca a facut Oli, ce a facut ma panarama aia,la adus pe Gigel simpatia lui,ce a mai facut ma Oli? ala acum face experiente cu ochi rosii ? pai noi avem nevoie de experientele lui sau aven nevoie de locul doi ? ma`s bucura enorm sa prindem si locul 3 dar cred ca e misiune imposibila 3....asa ca hai sa ne rugam la Dumnezeu sa prindem o cupa europeana ca altfel o sa ne uitam la TV la meciurile lu CFR Cluj in Liga Campionilor...de ce nu`l aduce inapoi pe Protasov, sau sa`l cheme pe Laca in locul lui Oli de la Poli...?

forever_STEAUA21.04.2007 09:02

@cixx

Eram ironica...

@bogdanbabes

OFF TOPIC: Fa-ne te rog o bucurie... IMPUSCA-TE!

DanStan21.04.2007 09:06
1000 de oameni din galerie nu inseamna milioane de suporteri

Mde, inclusiv de milioanele alea ar trebui sa tina seama onor conducerea. Mai iesiti si voi pe teren, mergeti prin tara, vorbiti cu oamenii. Ceea ce se intampla acum la Steaua nu e deloc pe placul 'milioanelor' de care vorbesti.

p.s : Steaua are in realitate un cateva sute de mii de suporteri + cateva milioane de simpatizanti. 'Simpatizant' e ala care se uita la meciuri la TV (fara sa puna prea mult la suflet daca echipa castiga sau nu) si - daca e din Bucuresti - vine la stadion unul sau doua meciuri pe sezon. Dar simpatizantii astia nu sunt interesati de fotbal decat atunci cand echipa merge bine. Daca merge prost pur si simplu declara ca nu-i mai intereseaza fotbalul sau ca 'tin' doar cu echipa nationala. Isi inchipuie cumva patronul ca oamenii astia vor mai fi interesati de aparitiile sale la TV daca Steaua se va afunda in mediocritate ? Cu regret ii reamintesc faptul ca multi oameni poseda o chestie numita telecomanda.

bogdanbabes21.04.2007 09:07
@cixx

Eram ironica...

@bogdanbabes

OFF TOPIC: Fa-ne te rog o bucurie... IMPUSCA-TE!

Esti slab/a! Nu am ce discuta.

Fa-ne o bucurie... anuleaza-ti contul pe forum!

Mde, inclusiv de milioanele alea ar trebui sa tina seama onor conducerea. Mai iesiti si voi pe teren, mergeti prin tara, vorbiti cu oamenii. Ceea ce se intampla acum la Steaua nu e deloc pe placul 'milioanelor' de care vorbesti.

Ai dreptate , nu sunt asa idiot si cretin sa-mi arunc banii doar sa o vad pe Steaua in deplasare(eventual sa particip la actiuni de kong-fu) . Am un porumbel care sta la mine la geam si el umbla prin tara si imi spune tot ce se aude din afara Bucurestiului. VESTI BUNE!!!! George Becali PRESEDINTE !!! crezi ca minte porumbelu? hmm. posibil dar ma insel!

axl2321.04.2007 09:14

mai baiatule, tu ai o mare problema de atitudine.

forever_STEAUA21.04.2007 09:16

pentru Moderatori:

Va rog banati-l ... Pe asta nici cei de la Spitalul 9 nu il ami pot salva...

axl2321.04.2007 09:18

nu e cazul de ban aici, forever, old buddy, old pal, omul isi spune parerea.

dar are o mare problema de atitudine, ii place blazonul de Gica contra.

bogdanbabes21.04.2007 09:18
pentru Moderatori:

Va rog banati-l ... Pe asta nici cei de la Spitalul 9 nu il ami pot salva...

LOL! Sunteti PENIBIL daca puteti cere asa ceva! Mai PENIBIL este daca se aproba cererea! Ufff! in sfarsit am facut 2 pagini :))

forever_STEAUA21.04.2007 09:23
nu e cazul de ban aici, forever, old buddy, old pal, omul isi spune parerea.

dar are o mare problema de atitudine, ii place blazonul de Gica contra.

OFF TOPIC: Are antecendente... Oricum dupa parerea mea altii au probleme cu atitudinea... La el e mult mai grav... Si sincer imi plac cei care au pareri opuse fata de a le mele... Dar argumentate frate! El o tine pe a lui ca ultrasii sunt niste draci veniti pe pamant... A si Gigi e un fel de Dumnezeu... Pur si simplu sta aici doar sa provoace... Inca nu a spus nimic constructiv...

Jigniri repetate la adresa celorlalti utilizatori ;)

cixx21.04.2007 09:24

Din cauza unora ca tine sa ajuns aici...Cand ne-am calificat eram cu toti pe strazile bucurestiului si ii ovationam pe Oli, MM si Becali....acum nu dati dovada de lasitate....asa si cu Carlos....el ne-a calificat in chempions lg....si la o greseala l-am uitat cu toti....ba din contra am facut sa il dea afara Becali....rusine sa ne fie noua suporterilor care nu apreciem munca unora si dam frau liber presei care vor sa desfinteze Steaua

Il Soldatino21.04.2007 09:25

Bine ai revenit intre noi Dankressman.

Ma bucur ca ai ales sa faci acest gest atunci cand Stelei ii este mai greu, atunci cand noi, cei din echipa fcsteaua.ro avem nevoie ca unul dintre ai nostri sa ne sprijine la greu. Dupa o lunga pauza ai ales sa te intorci intr-un astfel de moment mai putin fericit.

E pacat ca unii stelisti, colegi de-ai nostri de pe acest site, mai noi, nu-ti cunosc stilul care te-a facut atat de indragit printre suporterii mai vechi de pe site si e pacat ca nu reusesc sa extraga din text mahnirea ta si nicidecum ironiile ieftine ce-ti sunt imputate.

Sper sa mai apucam acele clipe cand vom scrie articole elogioase la adresa echipei, antrenorului si POATE a conducerii (Da-le Doamne minte ca sa actioneze in asa fel incat sa ne determine sa-i laudam si sa fim "pupincuristi" pentru carcotasi).

bogdanbabes21.04.2007 09:33
OFF TOPIC: Are antecendente... Oricum dupa parerea mea altii au probleme cu atitudinea... La el e mult mai grav... Si sincer imi plac cei care au pareri opuse fata de a le mele... Dar argumentate frate! El o tine pe a lui ca ultrasii sunt niste draci veniti pe pamant... A si Gigi e un fel de Dumnezeu... Pur si simplu sta aici doar sa provoace... Inca nu a spus nimic constructiv...

Jigniri repetate la adresa celorlalti utilizatori ;)

Fii mai atent la ce scrii ! Nu ma intereseaza ironiile tale . Au fost argumente la toate parerile mele(ca ti-e nu-ti convine si te ataci asta e pb ta).1.N-am zis ca ultrasii "sunt draci veniti pe pamant" si nici ca "Gigi e Dumnezeu" desi la cate lucruri a facut nu numai in fotbal (cine a mai facut asa din banii lui?) e un inger trimis de Dumnezeu. Nu vreau sa provoc pe nimeni ci doar cotraacarez cu argumente pe care unii dintre voi nu le accepta . Dupa cum vezi (daca vrei sa vezi) eu nu am jignit asa de grav cum m-au jignit altii si nici fara motiv nu am jignit ci pur si simplu am fost provocat.

forever_STEAUA21.04.2007 09:36

@Dankressman

Imi era dor de Saptamana Stelista :)

Bine ai revenit!

@bogdanbabes

OFF TOPIC: din momentul asta te ignor...

axl2321.04.2007 09:37

@bogdanbabes

omule, e foarte bine ca-ti aperi convingerile dar tu faci acum exact ca ultrasii pe care-i renegi. raspunzi la provocari. e o scuza cam penibila, nu crezi?

«123»