FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Iasi

«123»
Est21.04.2007 17:24
Da ati auzit ce a zis Vochin ?

" Se stie ca eu sunt crapidist convins " ....

Eu stiam de mult ca toata crantena 1 e crapidista ... nu suport cum comenteaza meciurile Stelei .. mai bine dau pe mute cand vad meciu pe crantena 1

steagsimplu LUPTA Steaua !!!!!! steagsimplu

Vochin la inganat pe behecali. Ii striga ciobanul una, alta si el i-a raspuns. Nu cred ca Vochin este iubitor de zburatoare.

MALDINI_STEAUA21.04.2007 17:29

Sper sa fie pe benzi Croitoru + Cristocea ... ne trebuie jucatori de viteza !!

hypno21.04.2007 17:39

Stie careva cum as putea sa vad meciul ? E transmis de Antena 1 deci nu este preluat de TV.prosport.ro. Antena1 online nu merge din cate stiu . Sunt alte solutii ? 8O

steagcruce2

Forza Steaua !!!

Astristul21.04.2007 17:45
Stie careva cum as putea sa vad meciul ? E transmis de Antena 1 deci nu este preluat de TV.prosport.ro. Antena1 online nu merge din cate stiu . Sunt alte solutii ? 8O

steagcruce2

Forza Steaua !!!

Vezi ca TV.prosport.ro transmite meciul. Trebuie insa sa te fi conectat mai devreme adica pe la 20.30 ca sunt doar 200 de locuri pe server. :(

Acum vad ca esti din SUA. Pentru cei din tara e gratuit serviciul, pentru cei din strainatate e cu plata!

FORZA Steaua !!! Sper sa ne revenim in meciul din seara asta! steagcruce2

zloty21.04.2007 17:52

a inceput cu Lovin si nicolitza deci jucam cu 2 oameni mai putzin , sper sa avem noroc

hypno21.04.2007 18:01
Vezi ca TV.prosport.ro transmite meciul. Trebuie insa sa te fi conectat mai devreme adica pe la 20.30 ca sunt doar 200 de locuri pe server. :(

Acum vad ca esti din SUA. Pentru cei din tara e gratuit serviciul, pentru cei din strainatate e cu plata!

FORZA Steaua !!! Sper sa ne revenim in meciul din seara asta! steagcruce2

yeah ... stiu ca e cu plata :) platesc 8 euro in fiecare sapt ca sa vad Steaua .. astept si eu sa vina Steaua TV o data sa pot vedea meciurile Stelei klumea ... ca in rest e numai chin, transmisiuni de 2 lei .... (pardon, de 8 euro LOL)

Forza Steaua !!!

«123»