FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Iasi

«123»
forever_STEAUA21.04.2007 11:17

@il_scorpio

Mai degraba cu Baciu si Goian in aparare, iar Mirel la mijloc... Lovin nu are ce cauta pe teren...

In rest si eu as incepe cu aceeasi echipa...

il_scorpio21.04.2007 11:40

da Baciu si Lovin sacu' si petecu' niki nu styi care-i mai bun...:))

pda21.04.2007 12:07

Pentru meciul de astazi as incepe cu urmatoarea formula pe un sistem 4-1-2-1-2: Cernea - Nesu, Goian, Radoi, Saban - Paraschiv (mijlocas defensiv) - Cristocea, Croitoru (pe benzi) - Elton (in spatele varfurilor) - Badea, Iacob.

Le: Idiot, am uitat. Atunci cu Radoi la inchidere si Baciu fundas, decat Lovin mai bine Baciu.

forever_STEAUA21.04.2007 12:09

@pda

Para nu poate juca astazi...

Heart_For_Steaua21.04.2007 12:10
Pentru meciul de astazi as incepe cu urmatoarea formula pe un sistem 4-1-2-1-2: Cernea - Nesu, Goian, Radoi, Saban - Paraschiv (mijlocas defensiv) - Cristocea, Croitoru (pe benzi) - Elton (in spatele varfurilor) - Badea, Iacob.

Paraschiv e suspendat...

francezu7221.04.2007 12:16
fularsteaua2 trebuie neaparat sa castige deoarece avem sanse sa ne apropiem deoarece sigur rapid o sa piard dar o sa ii egalam CFR-ul are cu Vaslui asa ca trebuie sa speram la un egal macar.FORZZA Steaua Bucuresti steagcruce2
Heart_For_Steaua21.04.2007 12:18

Ar fi bine daca s-ar juca un 3-1-3-1-2 ... As incepe cu urmatorul unsprezece.....

-------------------------------Andrey--------------------------------

-----Saban-------------------Goian-----------------------Nesu-----

-------------------------------Radoi----------------------------------

-----------Nicolita------------Lovin------------Ochirosii------------

-------------------------------Elton----------------------------------

-----------------------Iacob---------Badea-------------------------

forever_STEAUA21.04.2007 12:19

@Heart_For_Steaua

Si Radoi ce e? Fundaso-mijlocas? :D

zloty21.04.2007 13:46

@HEART FOR Steaua ce dracu ma Lovin si nicolitza? deja jucam cu 2 oameni mai putzin, ce dreaq linie de mijloc e aia?? mai degraba Croitoru si Cristocea la mijloc

florin_b_*21.04.2007 14:16
Ar fi bine daca s-ar juca un 3-1-3-1-2 ... As incepe cu urmatorul unsprezece.....

-------------------------------Andrey--------------------------------

-----Saban-------------------Goian-----------------------Nesu-----

-------------------------------Radoi----------------------------------

-----------Nicolita------------Lovin------------Ochirosii------------

-------------------------------Elton----------------------------------

-----------------------Iacob---------Badea-------------------------

Olaroiu a mai folosit varianta asta de joc...eu zic ca tre sa fie pe teren NUMAI cine vrea sa castige:)

forever_STEAUA21.04.2007 14:21

De castigat, toti vor sa castige, ca altfel nu vin primele... Problema e ca unii nu fac absolut nimic pentru asta...

Wally21.04.2007 14:43

Jucatorii nu mai iau prime pana la sfarsitul campionatului...probabil de-asta nici nu joaca nimic...

forever_STEAUA21.04.2007 14:46

Primele sunt blocate! Daca termina pe locul 2 (desi imi vine greu sa cred) vor primi banii...

Andrei Hancu21.04.2007 15:05
@Heart_For_Steaua

Si Radoi ce e? Fundaso-mijlocas? :D

BAI ESTI NEBUN CE CAUTA RACHETA AIA DE Lovin IN ECHIPA...????

frunji21.04.2007 15:12

Steaua trebuie sa castige alfel nici Cupa UEFA nu o mai prinde!Trebuie sa fim alaturi de echipa pentru a trece faza proasta in care se afla acum!INPREUNA VOM REUSI! steagcruce2

predatorpulse721.04.2007 15:45

Neaparat trebuie sa castigam si trebuie sa dam credit celor de la tineretul Stelei,de la juniori care o sa manace pamantul. Va fi f greu la cum jucam,chiar si cu o echipa slaba ca Iasiul,dar sa nu uitam ca echipe mediocre sau slabe au fost si gloria,Vaslui,Farul si altele. Trebuie sa castigam ca sa speram la locul 2 sau 3. Chiar as vrea sa-l vad pe Lungu in teren sa vad cum se descurca pentru ca am auzit ca e un portar inalt,care iese bine pe centrari si plus ca ar capata incredere,uitati-va la Ochirosii se vede ca a crescut in joc si ca are mai mult tupeu decat inainte.

P.S. Ca sa ne dam seama de orbul gainilor de care au suferit in acest sezon MM si Oli,trebuie sa ne uitam la Panait.Ma uit la meciurile vasluiului de vreo 5-6 etape si nu-mi vine sa cred ca l-am pastrat pe Baciu si l-am dat pe baiatul asta.Sigur una e la Steaua si alta la Vaslui,dar Panait e 10 clase peste Baciu,iar eu cred ca ar fi fost o rezerva buna pentru G&G iar Mirel ar fi putut sa-si ia locul inapoi la mijloc..Marea revelatie CFR Cluj se sufoca la Vaslui asa cum s-a sufocat si la Craiova dar probabil ca o sa castige prin vreun gol norocos.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

The_Punisher21.04.2007 16:02

Dak nui batem nici pe ashtia ............Dumnezeu trebe sa ne ajute mult de tot..............cupele europene sunt departe

radusor21.04.2007 16:06

si totusi, nesu jucator de mare valoare...suntem stelisti dar sa fim putin seriosi :)

ce..v-ati luat si voi dupa stirea aia dupa gsp care spunea ca a ratat nesu un transfer d 4mil$ la aston vila? ce m-a distrat :))

avand in vedere ca Iasi o sa se apere...Steaua sper sa joace f ofensiv, deci:

Andrey

Nicolita-Goian-Radoi-nesu

Lovin

Croitoru-Bostina

Elton

Iacob-Badea steagsimplu

Lionheart21.04.2007 16:18

Clujul a facut egal!Daca batem asta seara( si trebuie neaparat) si batem si la Cluj, cred ca avem sanse reale la locul 2.

Forza Steaua Forever!

MALDINI_STEAUA21.04.2007 17:02

Sper din tot sufletul sa batem in seara asta.Trebuie sa profitam de pasul gresit facut de CFR si de pasul gresit care il va face CRApid maine.Sunt sigur ca nu vor castiga ciorile.Hai Steaua !!! Inca mai sper intr-o minune ! fularsteaua2 steagcruce2 fularsteaua2 steagcruce2 fularsteaua2 steagcruce2 fularsteaua2 steagcruce2 fularsteaua2

boolq21.04.2007 17:05

cica nu joaca nici un brazilian :( ce urat!

MALDINI_STEAUA21.04.2007 17:10

Da ati auzit ce a zis Vochin ?

" Se stie ca eu sunt crapidist convins " ....

Eu stiam de mult ca toata crantena 1 e crapidista ... nu suport cum comenteaza meciurile Stelei .. mai bine dau pe mute cand vad meciu pe crantena 1

steagsimplu LUPTA Steaua !!!!!! steagsimplu

boolq21.04.2007 17:17

vochin a zis ironic ca e rapidist ca zicea Becali in spate ca e rapidist...din cate stiu eu e mare stelist!

MALDINI_STEAUA21.04.2007 17:19

Stelist Vochin ? Nu prea cred forzateaua steagsahmic steagro fularultras steaua_ro

Heart_For_Steaua21.04.2007 17:20

Pentru cei care au comentat varianta mea de prim unsprezece ....

Parerea mea ca Nicolita desi nu a aratat mai nimic , merita mai mult decat Croitoru sa joace ... Iar in locul lui Lovin pe cine a-ti vrea sa vedeti? Nu prea avem alte variante....

Am putea poate sa jucam cu Cristocea in locul lui Nicolita si Croitoru in centru , dar nu prea il vad pe zeorlaroiu sa joace astfel....

Indiferent de tactica pe care o va avea Steaua , important este sa castigam cele trei puncte avand in vedere si faptul ca C.F.R. a facut egal , iar maine , cel mai probabil , Rapid va manca bataie de la Dinamo...

«123»