FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Poli Iasi

«123»
fcsteaua.ro20.04.2007 22:30

Etapa a XXVII-a a Ligii I programeaza sambata, 21 aprilie 2007 incepand cu ora 20.45 meciul dintre Steaua si Poli Iasi.

Meciul va avea loc pe stadionul "Steaua". Accesul spectatorilor la acest meci va fi interzis, Steaua ispasind diseara prima etapa de suspendare. Astfel ca partida va putea fi urmarita doar la Antena 1.

In meciul tur, la Iasi, Steaua a fost egalata in ultimul minut si a pierdut 2 puncte mari si un jucator de mare valoare pentru o lunga perioada Mihaita Nesu.

Este un meci foarte important pentru Steaua. O victorie ar mai ridica moralul jucatorilor si ar mai descreti fruntile suporterilor, Steaua fiind invinsa in ultimele 3 meciuri oficiale.

De asemenea Steaua are nevoie ca de aer de victorie pentru a mai spera la participarea intr-o cupa europeana in sezonul viitor. 8 puncte in spatele echipei CFR Cluj, 3 in spatele Rapidului si doar 1 deasupra Gloriei Bistrita nu ne mai permit nici un pas gresit. La toate acestea se adauga eliminarea dupa un joc dezolant din Cupa Romaniei.

Colac peste pupaza, Cosmin Olaroiu are importante probleme de lot. Astfel la accidentatii Dica, Ov. Petre, Thereau si Ghionea se mai adauga Petre Marin si Paraschiv suspendati.

Echipa probabila : Cernea - Stancu, Goian, Baciu, Nesu - Nicolita, Radoi, Lovin, Bostina - Elton - Badea.

Hai Steaua !!!

Catalin Nastase

cixx20.04.2007 22:46

In primul rand ar fi bine sa nu joace cu Baciu .....un jucator care nu are valoare de Steaua. HAI Steaua

in primul invata sa postezi pe site, nu mai folosi culori, bold, font-uri, emoticon-rui diverse daca nu stii sa le manevrezi.

moderatorii

cristi_kidboy21.04.2007 00:09

steagro Iar Lovin...firar capul lui... Deci dak se poate sa fie echpa fara Lovin si Baciu....multumim Oli pt intelegere..

Bobby_Ultras21.04.2007 04:38

trebuie sa il foloseasca pe Baciu si pe Lovin pentru ca Paraschiv si Petre Marin sunt suspendati.Dar totusi, eu as vrea ca Oli sa inceapa astfel: Cernea - Nicolita, Goian, Radoi, Nesu - Croitoru, Lovin, Bostina - Elton - Badea, Iacob.Chiar daca Iacob e certat cu golurile, devierile lui pot fi de folos, avand in vedere ca in ultimele 3 partide ( in care am luat bataie) nu a jucat grozav, sper totusi ca Oli sa mai schimbe tactica. FORZA Steaua!!! steagcruce2

DB-50-RIN21.04.2007 05:10

devierile lui ..... hahahahahhahaa, ricoseaza draq mingea din el,,, sare mingea din el,,,, ai fost prea bland cu el

pda21.04.2007 06:35

E grav meciul asta cu Poli Iasi, in special ca la mijloc la noi joaca 3 maini moarte: Nicolita, Lovin, Bostina. Se subintelege ca vom incepe meciul cu 2 inchizatori pentru ca Iasiul are jucatori de mare valoare tehnica la mijloc care oricand pot face diferenta... NOT. Mare noroc pentru olitza ca nu e public, sau ghinion, depinde din ce unghi privesti situatia, nu ar mai avea la cine sa rada la sfarsitul meciului.

ibadarau21.04.2007 06:52

Ca in fiecare meci: jumatate de echipa accidentata sau suspendata!

Eu as merge pe formula:

Andrey

Nicolita, Saban, Goian, Nesu

Croitoru, Radoi, Elton, Cristocea

Badea, Iacob

Poli Iasi va ataca doar pe contraatac si e nevoie de funsai cu viteza: gen Nicolita

La mijloc suntem varza, de aceea prezenta lui Radoi la mijloc e obligatorie. In plus, Croitoru merita o sansa.

In atac as merge pe Iacob. E timpul sa inscrie si el.

DB-50-RIN21.04.2007 07:31
Ca in fiecare meci: jumatate de echipa accidentata sau suspendata!

Eu as merge pe formula:

Andrey

Nicolita, Saban, Goian, Nesu

Croitoru, Radoi, Elton, Cristocea

Badea, Iacob

Poli Iasi va ataca doar pe contraatac si e nevoie de funsai cu viteza: gen Nicolita

La mijloc suntem varza, de aceea prezenta lui Radoi la mijloc e obligatorie. In plus, Croitoru merita o sansa.

In atac as merge pe Iacob. E timpul sa inscrie si el.

Saban fundas central ?????, Croitoru titular ???? Elton mijlocas central ????? fratioare , ma sperii

M@rius21.04.2007 07:56

Este obligatoriu sa castigam meciul acesta pt ca daca Dinamo bate pe rapid mergem pe locu 3 si daca pierdem mergem pe locu 5 deci si Oli trebuie sa dea dovada ca este un antrenor bun si ca e un lucru bun ca a ramas la Steaua daca pierdem....:-j oricum Forza Steaua!!! spre cl forzateaua

VISI stea21.04.2007 07:56

MA oameni ce nu JUCATI CU Paraschiv , Croitoru DUPA ce lati mai adus pe croitotu daca nu joaca un JUCATOR FOARTE BUN SI AM AUZIT CA Iacob SI Croitoru O SA PLECE LA CJ VRETI SA DISTRUGETI ECHIPA DE TOT???????????????????????????????????? steagcruce2 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Guevara21.04.2007 08:11
trebuie sa il foloseasca pe Baciu si pe Lovin pentru ca Paraschiv si Petre Marin sunt suspendati.Dar totusi, eu as vrea ca Oli sa inceapa astfel: Cernea - Nicolita, Goian, Radoi, Nesu - Croitoru, Lovin, Bostina - Elton - Badea, Iacob.Chiar daca Iacob e certat cu golurile, devierile lui pot fi de folos, avand in vedere ca in ultimele 3 partide ( in care am luat bataie) nu a jucat grozav, sper totusi ca Oli sa mai schimbe tactica. FORZA Steaua!!! steagcruce2

asa cred si eu ca ar fi trebuit sa joace, dar il stim toti pe Oli, chiar dak adversar e o echipa de amatori el tot cu doi inchizatori joaca si tot italienesc

meci greu

Oli pleaca dreaq, sa inceapa altul reconstructia din timp de-acum ca dak si din toamna cautam un stil de joc cand mai luam campionatul

malasorte1321.04.2007 08:19
Saban fundas central ?????, Croitoru titular ???? Elton mijlocas central ????? fratioare , ma sperii

Nu te mai speria asa usor si gandeste-te putin. Iasiul va juca mai mult ca sigur pe contraatac, prezenta lui Saban in centrul defensivei (post pe care a mai evoluat, inainte sa vina la Steaua) va compensa intr-o oarecare masura lipsa de viteza si mobilitate a lui Goian. Croitoru a fost adus de deja de cateva luni bune de la Vaslui, nu crezi ca e timpul sa fie si el pentru prima oara titular ?!? Mai prost ca Nicolita nu poate sa joace... lucru valabil si in cazul lui Saban vis-a-vis de Baciu !!! In sfarsit Elton... mijlocas central... ei bine ar fi un mijlocas central foarte ofensiv, in spatele varfurilor, miscarea asta nu i-ar prinde rau deoarece i-ar permite sa vina de pe la 40-30 de metri, cu mingea la picior, cu fata la poarta si cu 3-4 posibilitati de a continua faza (driblig, pasa in stanga la Cristocea, in dreapta la Croitoru, un-doi cu Badea, sau angajarea directa a lui Iacob).

f0tball21.04.2007 08:29

sper sa ai batem... as merge pe formula : Andrey,Nicolita,Goian,Baciu,Nesu,Croitoru,Radoi,Elton,Cristocea,Badea,Ochirosii

Fritz21.04.2007 08:34

eu sunt de parere ca Steaua trebue sa ancepa cu Cernea Stancu Goian Radoi nesu Nicolita Elton Bostina Croitoru Badea Iacob

pda21.04.2007 08:48

In primul rand conteaza asezarea tactica la o echipa, nu ca in finalul jocului cu Gloria cand jucam cu 3 jucatori de banda stanga. In opinia mea cea mai buna tactica ar fi un 4-1-2-1-2 ca la FIFA, dar nu se pune problema la noi ca olitza joaca cu (cacofonie) doi inchizatori.

Geo_stelistu21.04.2007 08:56
fular-campionii steagcruce2 Forza Steaua batem Singur daca nu joaca nicolitza si sper ca Croitoru sa fie titular
4ever4steaua21.04.2007 09:11

Eu as incepe cu urmatorii jucatori:

Andrey

Stancu, Goian, Nicolita, Saban

Bostina, Elton, Cristocea, Radoi

Badea, Iacob.

fularsteau2

sprecl2

cristi_mold21.04.2007 09:12

Trebuie sa castigam neaparat. Oricum eu spun ca nu mai putem obtine calificarea in Liga. Macar in Cupa UEFA sa ne calificam. Oricum la vara trebuie adus un nou antrenor si sa se inceapa reconstructia echipei.

zloty21.04.2007 10:16

ce zicetzi de formula asta de joc?

portar- Lungu ( meci teoretic usor pentru portar ,merita incercat si acesta dupa ceilaltzi au gafat)

fundasi- Saban-Goian- -nesu

mijlocasi:-------Radoi

Croitoru----Cristocea----Bostina

------------Elton------

atacantzi: Badea----Iacob

un 3-5-2 cred ca ar merge in meciul asta asigurand multe triunghiuri de pase

Blidaru Auras21.04.2007 10:33

Desi nu sunt de acord cu ramanerea lui Olaroiu(ca si majoritatea stelistilor pe care ii cunosc)acesta trebuie sa dea dovada ca are fata de Steaua si sa ne curme umilinta pe care o simtim de la meciul cu Dinamo incoace.Pe langa faptul ca trebuie sa fie un bun antrenor,mai trebuie sa aiba calitati de bun psiholog pt ca jucatorii sunt demoralizati si in presiune.Totul trebuie tratat cu calm si sunt sigur ca vom trece peste asta ca jucatorii au valoare.Forza Steaua

Hassan21.04.2007 11:00

Trebuie neaparat sa batem pe Poli Iasi. Trebuie sa dam semne ca iesim, inainte ca nisipurile astea miscatoare in care am intrat sa ne inghita cu totul. forzateaua steagsimplu

As miza pe urmatorul prim 11, si sper ca pentru numele lui Dumnezeu, macar fortat de accidentarea lui Paraschiv, Oli sa NU mai bage DOI mijlocasi defensivi titulari si sa-l izoleze pe Elton in banda stanga...

------------------------------------Andrey--------------------------

----------Saban--------Goian-------Baciu----------Nesu---------

-----------------Nicolita--------Radoi--------Ochirosii-------

---------------------Elton(AICI SE PUNE Oli, IN SPATELE VARFURILOR, NU MIJLOCAS STANGA NU DE ASTA L-AM CUMPARAT)-----------------------------------------------

----------------V.Badea------------------Iacob-------------------

De Iacob avem nevoie, chit ca este cam iesit din forma. Totusi nu putem merge 4-4-1-1 intr-o partida care TREBUIE NEAPARAT sa o castigam. Mizez pe acest 4-3-1-2 de mai sus, sperand ca Oli sa reziste tentatiei de a-l baga pe Lovin, cea mai mare petarda de antifotbalist din lotul nostru, depasit poate doar de catre GIGICA Coman....Oricum, CU Steaua PANA LA MOARTE!, si sper intr-o victorie!!

EDIT: forever ai dreptate, ar fi mult prea mult sa cred ca Oli va juca fara inchizatori contra unui Poli Iasi care sunt 99.9% sigur ca va baga autobaza. Am adaptat formula de start cu capitanul la centru ca inchizator si Baciu fundas central-stanga. Dar, se mai aude ceva de Ghionea? cand se va face si el bine? Avem cuplul de fundasi cel mai redutabil din Romania si nu-l putem folosi :(

forever_STEAUA21.04.2007 11:04

Speri sa nu joace cu doi mijlocasi defensivi, dar in formula ta ai renuntat la amandoi... Asta deja e prea mult pentru "marele" antrenor...

Stryker21.04.2007 11:06

@zloty

Pastrand asezarea de 3-5-2 eu as baga ceva de genul

Andrey

Saban/Stancu-Goian-nesu

Radoi

Croitoru-Bostina-Cristocea

Elton

Badea-Nicolita

Mutare cu Nicolita-atacant cred ca ar putea fi una castigatoare in cond. in care Cyril e indisponibil si Iacob nu e in forma. Ideal ar fi sa marcam inca din prima repriza pentru a ne usura sarcina, oricum este un meci mai greu de cat pare, pentru intalnim un adversar care stie sa se apare si caruia un egal iar veni ca o manuse, cu precizare ca trebuie sa avem mare grija la contraatacurile adversarului.

il_scorpio21.04.2007 11:09

unii p-aicea chiar fac echipa la mijto....Saban p stanga..cred k a jucat o singura data acolo tota viata, Nicolita fundas central ..lol......Radoi mijlocas stanga...nu cred sa fi jukat vreodata acolo...Bostina pe dreapata......cand el joaca mult mai dews pe stanga...duamne.......hai k sa-mi spun si io parerea: Andrey( e cazul sa vedem kum o sa se descurce in acest meci relativ usor)-Saban( n-am mai jukat de mul si oricum Stancu e praf), Goian,Radoi,nesu-Croitoru( m-am saturat pana-n gat de Nicolita.),Lovin( alt inchizator nu mai exista.....tre sa fie si unul deasta), Bostina-Elton,Badea,Iacob( poate da si asta un gol si isi revine)...astept pareri

zloty21.04.2007 11:14
@zloty

Pastrand asezarea de 3-5-2 eu as baga ceva de genul

Andrey

Saban/Stancu-Goian-nesu

Radoi

Croitoru-Bostina-Cristocea

Elton

Badea-Nicolita

Mutare cu Nicolita-atacant cred ca ar putea fi una castigatoare in cond. in care Cyril e indisponibil si Iacob nu e in forma. Ideal ar fi sa marcam inca din prima repriza pentru a ne usura sarcina, oricum este un meci mai greu de cat pare, pentru intalnim un adversar care stie sa se apare si caruia un egal iar veni ca o manuse, cu precizare ca trebuie sa avem mare grija la contraatacurile adversarului.

DA STRIKER DA EU PE NICOLITZA NU LAS BAGA IN TEREN DELOC ,CHIAR m-am SATURAT DE EL , NU DA RANDAMENT PE NICIUN POST ,DARAMITE CEL DE ATACANT , NARE VITEZA, NU STIE SA FACA O PRELUARE DARAMITE SA MAI SI SUTEZE , NU CRED CA E O OPTZIUNE , DACA TOT VREI CEVA NOU MAI BINE IL BAGA PE Iancu DE LA Steaua 2 VAD CA DA CEVA GOLURI PACOLO AR TREBUI INCERCAT

«123»