FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cartele De Identificare + Camere De Supraveghere In Ghencea

«123»
kan3029.04.2007 10:41
@officina99

Cu camerele care monitorizeza traficul esti de acord? cele care supravegheza scolile?

Atat timp cat stadionul este un loc in care pot izbucni oricand conflicte violente (din cauza celor care vin la stadion, striga de mai multe ori, nu mananca seminte si nu pleaca acasa apoi) imi pare normal si firesc sa existe camere de supraveghere. Pentru ca daca cei violenti vor fi supravegheati nu vor mai fi asa de violenti stiind ca pot fi identificati.

Chestia asta n-are nicio legatura cu inconstienta, servilismul, onoarea sau demnitatea.

Fiind cetatean roman e logic si firesc sa ma supun unei autoritati, nu traim in jungla.

Eu nu te injur, desi m-ai jignit fara sa ma cunosti.

Respect... si la mai multi ca tine, doar asa putem merge pe stadion sa ne sustinem echipa.

Ce nu inteleg este ca noi copiem ce este in alte tari, dar nu ce este bun ci doar ce este prost si bolnav.

De ce nu putem arata noi ca suntem mai civilizati ca altii si sa fim dati ca exemplu bun in alte tari care se cred superioare.

dbd11.05.2007 21:16

Nu ma impotrivesc acestei decizii cu camerele.

AmuntBoy15.05.2007 22:28

Ce a zis oierul azi la OTV:

"Voi face abonamente doar la cei peste 30 ani" :)

Discriminare, rasism, etc.

Are de toate! :)

Matteo19.05.2007 10:44

Valeriu Argaseala Presedintele Stelei a vorbit despre sistemul revolutionar de monitorizare a fanilor.

Argaseala promite ca problema violentei pe stadioane va fi eliminata de pe Ghencea. In viziunea noului presedinte, o parte din viitorul Stelei se regaseste în Centrul de copii si juniori.

Ce masuri veti lua pentru a împiedica violenta pe stadioane?

Incepând din sezonul urmator, pe stadionul Steaua totul va fi monitorizat. Accesul se va face pe baza de bilete eliberate electronic si nominal, suporterul având optiunea de a-si alege locul. Va fi imposibila multiplicarea sau falsificarea, datorita faptului ca biletele vor avea un sistem de siguranta special. Accesul va fi controlat prin înregistrari video, iar suporterul va fi obligat sa îsi ocupe locul specificat pe bilet. In incinta stadionului vor fi montate opt camere de luat vederi cu un unghi de acoperire de 360 de grade si care pot face zoom pâna la nivelul fetei suporterului. Pe lânga toate astea, ne bucuram si de sprijinul Jandarmeriei.

CEAUSESCU A INVIAT !

Noi vom fi singurii cu sistem din asta de rahat, o sa ne trezim doar cu tarani care mananca seminte pe stadioane... adio miscare Ultras la Steaua!

bodanelu19.05.2007 11:58

Ok... nu ma asez pe locul meu, imi pun fularul pe fata... si sa ma recunoasca...

bijoux_bz19.05.2007 13:26

Nu conteaza cine monitorizeaza pe cine. Nu conteaza cate camere sunt montate pe stadion si ce unghi pot sa acopere. Nu conteaza cati jandarmi sunt in jurul stadionului. Nu conteaza nimic altceva decat Steaua. Echipa cea mai iubita din Romania. Conteaza ca inima mea e ros-albastra si intotdeauna voi merge la stadion si voi striga cat pot de tare si de mult. Pe mine atat ma intereseaza. Indiferent ce masuri se vor lua eu voi fi stelist infocat pana la moarte si nimic nu ma va impiedica sa-mi incurajez echipa si sa ma bucur de succesele ei.

Forza Steaua!!!

Vinci per noi!!!

Astristul20.05.2007 13:21
Ok... nu ma asez pe locul meu, imi pun fularul pe fata... si sa ma recunoasca...

In cazul asta ciobanu e in stare sa dea dispozitie sa-ti lasi fularul la poarta si sa ti-l iei cand iesi de la meci. Asa vin doar cetateni la meci si in peluza si peste tot. :(

w3bmaster27.05.2007 00:26

Poate intram si noi odata in randu lumii, sa se intre cu cartele si sa se stie exact numarul de spectatori, etc., etc.

Dar traim in Romania si am zis tot!

_yang27.05.2007 08:29

@w3bmaster

Sa intram in randul suporterilor FIFA. Suporteri care vin la meci cu nevasta, bunica si catelul. Suporteri controlati nu numai in afara stadionului (cum de fapt suntem si noi) ci si pe stadion. Suporteri care aleg echipa cu care tin in functie de frumusetea echipamentului...

Inca suntem in Romania, si ar fi bine sa se schimbe alte lucruri, nu monitorizarea suporterilor...

S-a-ntors tot cu c*ru-n sus, nu e normal,

Sa n-ai voie iarba, dar se te f*ti in c*r, legal?!

SebaSS27.05.2007 13:36

Si vin jandarmii si iti sparg fata direct prin fular! :D.

A zis parca si la TV, ca, cine isi mai acopera fata, sau vine cu caglue si alte "smenuri", e amendat pe loc, chiar daca stai cuminte si mananci seminte!

Matteo27.05.2007 13:45

Nu putem lasa sa se intample asa ceva... trebuie luata atitudine!

bodanelu27.05.2007 15:36
si vin jandarmii si iti sparg fata direct prin fular :D.

A zis parca si la TV, ca cine isi mai acopera fata, sau vine cu caglue si alte jmenuri, e amendat pe loc, chiar daca stai cuminte si mananci seminte

Pai atunci asta inseamna sa se incalce anumite legi...

Ce, n-am voie sa port nimic pe fata in timp ce merg pe strada?

alpopa27.05.2007 21:01
Incepând din sezonul urmator, pe stadionul Steaua totul va fi monitorizat. Accesul se va face pe baza de bilete eliberate electronic si nominal, suporterul având optiunea de a-si alege locul. Va fi imposibila multiplicarea sau falsificarea, datorita faptului ca biletele vor avea un sistem de siguranta special. Accesul va fi controlat prin înregistrari video, iar suporterul va fi obligat sa îsi ocupe locul specificat pe bilet. In incinta stadionului vor fi montate opt camere de luat vederi cu un unghi de acoperire de 360 de grade si care pot face zoom pâna la nivelul fetei suporterului. Pe lânga toate astea, ne bucuram si de sprijinul Jandarmeriei.

Care din viitoarele (utopice dupa mine) facilitati deranjeaza?! Ca nu mai poti falsifica bilete ca sa faci bisnita cu ele?! Ca nu mai poti sa stai tu, mare smecher, pe cel mai bun loc, doar pentru ca ai "muschiu'" de partea ta?! Ca vei fi monitorizat ca sa nu arunci cu obiecte in teren sau sa te iei la bataie?!

Un om normal la cap nu poate fi deranjat de toate acestea, pentru ca cele prezentate mai sus nu-i ingradesc deloc libertatile, ci doar i le consolideaza. Nu va cadea in plasa bisnitarilor, nu va fi luat la bataie pentru simplul motiv ca vrea sa-si ocupe locul pe care si l-a platit, nu va fi amendat pentru ca a zis jandarmul ca a aruncat cu obiecte in teren, desi nu el a facut-o.

Dar desigur, daca esti specie rara, de 3 ori sapiens, si vrei sa-ti arati testosteroanele la stadion, dand cu pumnul sau aruncand cu fel si fel de chestii pe teren sau in alti spectatori, asa cum faci si pe strada, dand vina pe cosurile de gunoi prea putine (cand de fapt unul e chiar langa tine) atunci da... trebuie sa te deranjeze.

SooD4Ever28.05.2007 16:55

Voi stergeti posturile care nu va convin voua? De ce nu lasati sa vada toti ce am scris ieri in legatura cu dialogul vostru cu Becali?

dbd28.05.2007 17:51
Ce a zis oierul azi la OTV:

"Voi face abonamente doar la cei peste 30 ani"

Discriminare, rasism, etc.

Are de toate!

Si daca are ce-l doare pe el? Face ce vrea gagicu... nici nu ma mai intereseaza afirmatiile lui... o sa-mi fac buletin: nascut 1977! :lol:

@Matteo

Nu putem lasa sa se intample asa ceva... trebuie luata atitudine!

Si ce sa facem sa-i dam na-na? Hai sa fim seriosi, nu putem face nimic.

se7en28.05.2007 19:32

Buna treaba, ne mai trebuie etichete in jurul degetului mare de la picior sau tablite de alea capsate la ureche. De fapt am uitat ca Becali e impotriva piercing-ului si tot ce tine de asemenea acte sataniste. :roll:

SooD4Ever29.05.2007 12:10
Sunt total de acord cu tine. Poate asa am sa vad mai multe meciuri pe Ghencea anul viitor, ca anul asta nu prea am simtit mirosul de performanta caracteristic Stelei(nu ca am mai sti ce e aia in ultima luna).

Fratilor ce aveti? De cand au ajuns toti prazarii sa posteze pe forumuri?

M_|_ Gigi!

IONUTZ-CIPRIAN29.05.2007 14:27

Aici dau dreptate celor care anul trecut si-au platit abonamentele si au vazut doar cateva meciuri, fie ca au fost ei... prazari... samantari sau suporteri adevarati... deci intr-un cuvant s-a cam luat "teapa" si nu cred ca unii vor sa ia teapa in fiecare an!

_yang29.05.2007 17:58

Aici e vina jandarmeriei...

Danny02.06.2007 18:19

Bine ca a fost doar o amenintare, ca il lua mama dracului! :x Oricum eu nu am ajuns niciodata in Ghencea, dar oricum lupt pentru libertatea suporterilor STELISTI.

axl2302.06.2007 20:47

@danny:

De pe pagina de start a forumului am vazut ca ai postat aici. Cu entuziasm si emotie in glas am intrat sa vad oare ce ai scris. Multumesc, dragule, pentru o seara placuta. Romania a batut cu 2-0, am socializat cu sora-mea, m-am distrat la nebunie citindu-ti post-urile.

bodanelu02.06.2007 20:50

@axl23: Ai uitat sa mentionezi gramajul de Bacardi baut! :D

axl2302.06.2007 21:01

Corect, bodanelu, numai ca am trecut pe tequilla, OLMECA, o recomand tuturor. Una dintre cele mai bune bauturi din agave albastre care s-a inventat vreodata pe pamant. Nu sunt sigur, n-am baut inca snaps.

bodanelu02.06.2007 21:26

Nu mersi... nu mai beau de 3 ani tequilla... a provocat reactii adverse corpului meu! :D

c.ronaldo1703.06.2007 09:01

@axl23

Cred ca ori tequilla nu a fost buna, ori conversatia cu sora nu ti-a priit. Romania a batut doar cu... 2-1, si nu 2-0. :D

«123»