"O sa fac ordine pe stadion!"
PAGUBE Jandarmii au hotarât sa intre în forta în galeria Stelei, lovind mai multi suporteri cu bastoanele, dupa ce fanii ros-albastrilor au aruncat cu scaune pe teren înspre sustinatorii rivali. Ieri, scena de lupta arata dezolant
DECIS Becali vrea sa investeasca într-un sistem care sa permita identificarea huliganilor.
Dupa ce fanii ros-albastrilor au rupt peste 100 de scaune la finalul partidei din Giulesti, Gigi Becali a declarat ca se va ocupa personal de galeria Stelei.
La finalul partidei dintre Poli si Steaua, câtiva suporteri timisoreni au patruns pe gazon, dupa care s-au îndreptat înspre sectorul în care stateau fanii bucurestenilor pentru a-i incita. Sustinatorii ros-albastrilor au început sa arunce cu scaune, moment în care jandarmii au intervenit în forta, lovind cu bastoanele mai multi fani.
Incidentele în care au fost implicati suporterii "militarilor" l-au facut pe Gigi Becali sa anunte ca va lua masuri drastice. "Asa nu se mai poate! O sa fac eu ordine pe stadion! In primul rând, tin sa-i anunt pe cei care mi-au transmis ca nu o sa ma voteze ca nu am nevoie de voturile lor. Nu vreau sa ma voteze niste huligani! Aia nu sunt suporteri! Ce înseamna sa vii la meci sa rupi scaune? Ce înseamna sa vii la meci cu lanturi?", a spus Becali suparat.
Latifundiarul din Pipera a dezvaluit ca va investi aproximativ 600.000 de dolari într-un sistem de acces pe stadion, cu ajutorul caruia fiecare suporter sa intre la meci cu o cartela personalizata pentru a fi identificat mult mai usor de fortele de ordine. "Sa-i mai vad eu dupa aceasta masura pe acesti golani cum o sa se mai manifeste! Sa vedeti ce usor o sa-i descoperim si nu o sa-i mai lasam sa intre niciodata pe stadion! Lumea trebuie sa vina la meci ca la un adevarat spectacol, nu ca la razboi!", a încheiat Becali.
Nu fac parte din nici un grup ultras dar eu unul nu mai calc in viata mea pe acest stadion daca se va intampla asa ceva...n-am nevoie sa se stie orice miscare fac n-am nevoie sa fiu ca un animal in cusca !