FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cartele De Identificare + Camere De Supraveghere In Ghencea

«123»
Rossoblu20.04.2007 09:09

"O sa fac ordine pe stadion!"

PAGUBE Jandarmii au hotarât sa intre în forta în galeria Stelei, lovind mai multi suporteri cu bastoanele, dupa ce fanii ros-albastrilor au aruncat cu scaune pe teren înspre sustinatorii rivali. Ieri, scena de lupta arata dezolant

DECIS Becali vrea sa investeasca într-un sistem care sa permita identificarea huliganilor.

Dupa ce fanii ros-albastrilor au rupt peste 100 de scaune la finalul partidei din Giulesti, Gigi Becali a declarat ca se va ocupa personal de galeria Stelei.

La finalul partidei dintre Poli si Steaua, câtiva suporteri timisoreni au patruns pe gazon, dupa care s-au îndreptat înspre sectorul în care stateau fanii bucurestenilor pentru a-i incita. Sustinatorii ros-albastrilor au început sa arunce cu scaune, moment în care jandarmii au intervenit în forta, lovind cu bastoanele mai multi fani.

Incidentele în care au fost implicati suporterii "militarilor" l-au facut pe Gigi Becali sa anunte ca va lua masuri drastice. "Asa nu se mai poate! O sa fac eu ordine pe stadion! In primul rând, tin sa-i anunt pe cei care mi-au transmis ca nu o sa ma voteze ca nu am nevoie de voturile lor. Nu vreau sa ma voteze niste huligani! Aia nu sunt suporteri! Ce înseamna sa vii la meci sa rupi scaune? Ce înseamna sa vii la meci cu lanturi?", a spus Becali suparat.

Latifundiarul din Pipera a dezvaluit ca va investi aproximativ 600.000 de dolari într-un sistem de acces pe stadion, cu ajutorul caruia fiecare suporter sa intre la meci cu o cartela personalizata pentru a fi identificat mult mai usor de fortele de ordine. "Sa-i mai vad eu dupa aceasta masura pe acesti golani cum o sa se mai manifeste! Sa vedeti ce usor o sa-i descoperim si nu o sa-i mai lasam sa intre niciodata pe stadion! Lumea trebuie sa vina la meci ca la un adevarat spectacol, nu ca la razboi!", a încheiat Becali.

Nu fac parte din nici un grup ultras dar eu unul nu mai calc in viata mea pe acest stadion daca se va intampla asa ceva...n-am nevoie sa se stie orice miscare fac n-am nevoie sa fiu ca un animal in cusca !

axl2320.04.2007 09:20

Nu inteleg care ar fi marea problema?

Daca nu ai de gand sa te manifesti huliganic, n-ar trebui sa te deranjeze ca esti supravegheat. Desi chestia cu cartelele nu cred sa fie posibila in conditiile actuale.

Wally20.04.2007 09:26

Nu cred ca e posibil...o noua bomba fasaita de-a lui Berbecali!

forever_STEAUA20.04.2007 09:29

In cazul abonatilor sa zicem ca s-ar putea realiza... Dar sa imi explice si mie cineva cum ar reusi asta in cazul celor care nu au abonament? Mergi si iti iei cu buletinul la tine? Si daca iei 5 bilete?

officina9920.04.2007 09:37
nu inteleg care ar fi marea problema?

daca nu ai de gand sa te manifesti huliganic, n-ar trebui sa te deranjeze ca esti supravegheat. desi chestia cu cartelele nu cred sa fie posibila in conditiile actuale.

Ma cum puteti sa fiti atat de slabi, inconstienti, servili ? Tu, care cu atat mai mult nu faci nimic, doar vii pe stadion, mananci o samanta , strigi o data si te duci acasa, ti se pare normal ca niste oameni care nu au nici un drept in plus fata de tine sa iti stie fiecare miscare, toate datele tale, poze, sa te monotorizeze non-stop ? De asta mi-e rusine de voi..astia care acceptati tot ce vi se spune in numele uneri autoritati..identitatea voastra ca persoana nu exista, onoarea si demnitatea voastra sunt la pamant

Acum injurati-va...

axl2320.04.2007 09:45

@officina99

Cu camerele care monitorizeza traficul esti de acord? cele care supravegheza scolile?

Atat timp cat stadionul este un loc in care pot izbucni oricand conflicte violente (din cauza celor care vin la stadion, striga de mai multe ori, nu mananca seminte si nu pleaca acasa apoi) imi pare normal si firesc sa existe camere de supraveghere. Pentru ca daca cei violenti vor fi supravegheati nu vor mai fi asa de violenti stiind ca pot fi identificati.

Chestia asta n-are nicio legatura cu inconstienta, servilismul, onoarea sau demnitatea.

Fiind cetatean roman e logic si firesc sa ma supun unei autoritati, nu traim in jungla.

Eu nu te injur, desi m-ai jignit fara sa ma cunosti.

Bodanel20.04.2007 10:09
@officina99

cu camerele care monitorizeza traficul esti de acord? cele care supravegheza scolile?

atat timp cat stadionul este un loc in care pot izbucni oricand conflicte violente (din cauza celor care vin la stadion, striga de mai multe ori, nu mananca seminte si nu pleaca acasa apoi) imi pare normal si firesc sa existe camere de supraveghere. pentru ca daca cei violenti vor fi supravegheati nu vor mai fi asa de violenti stiind ca pot fi identificati.

chestia asta n-are nicio legatura cu inconstienta, servilismul, onoarea sau demnitatea.

fiind cetatean roman e logic si firesc sa ma supun unei autoritati, nu traim in jungla.

eu nu te injur, desi m-ai jignit fara sa ma cunosti.

Sunt total de acord cu tine. Poate asa am sa vad mai multe meciuri pe Ghencea anul' viitor ca anul' asta nu prea am simtit mirosul de performanta caracteristic Stelei(nu ca am mai sti ce e aia in ultima luna).

Dragoshel20.04.2007 10:11

Offf, offf pai asa or sa vina numa semintari la stadion, sa vedeti galerie ce fac aia...

axl2320.04.2007 10:13

@dragshel

Nu-i opreste nimeni pe ultrasi sa faca galerie, sa cante tot meciul, sa-si arate atasamentul pentru culori. Camerele de supraveghere sunt doar o masura pentru combaterea violentei nejustificate pe stadion.

Dragoshel20.04.2007 10:14

Da, dar ma refeream la chestia aia cu cartelele, crezi ca vin ultrasi, se aseaza fiecare la locul lui....?

axl2320.04.2007 10:15

Chestia cu cartele, dupa cum foarte plastic te-ai exprimat, nu cred nici eu sa fie posibila.

alex ripper20.04.2007 10:25

S-a mai laudat Gigi ca face sitemul asta. ca abonamentele vor ca un fel de cartele si ne-am ales cu cearceafurile astea de carton, urate ca limba rusa.

axl2320.04.2007 10:27

Mai, dar limba rusa este foarte frumoasa.

Dragoshel20.04.2007 10:28

Chiar ca zici ca e cearceaf abonamentul... , iti dai seama.... de la a zice pana la A FACE.... ........ ai lasa ca ii trece repede.

k-steaua20.04.2007 10:33
In cazul abonatilor sa zicem ca s-ar putea realiza... Dar sa imi explice si mie cineva cum ar reusi asta in cazul celor care nu au abonament? Mergi si iti iei cu buletinul la tine? Si daca iei 5 bilete?

Pai e simplu raspunzi de persoanele carora le dai. In cazul in care esti bisnitar, vor vedea ca ai luat mai multe bilete. Daca esti sclav si-i cumperi unui bisnitar cu buletinul tau, raspunzi iarasi. E cat se poate de normala chestia daca nu ai nimic de ascuns. Insa daca polemizam....gasim o groaza de hibe. Cum crezi ca e mai rau sa ai o lege asa proasta cum e ea pe care insa o poti imbunatati in functie de particularitatile care apar pe parcurs, sau sa nu ai nimic si sa-ti faci dreptate cu pumnul?

steagsimplu

Rossoblu20.04.2007 10:47

Nu asta e solutia, daca vrem sa mai existe fenomenul ultras la Steaua, trebuie cumva unificate grupuletele sub o tutela unui singur sef de galerie, care sa-i tina cat de cat in frau...cum e Elias la Dinamo sau Noni la Rapid, parerea mea.

Dragoshel20.04.2007 10:51

Pai cum eram inainte sa vina Gigi la Steaua, Jean Pavel sef nimeni nu trecea de vorba lui, iar acum, s-au facut 1000 de factiuni, in peluza.

alex ripper20.04.2007 10:53

Dar la Dinamo si la Rapid exista grupuri. Nu au un singur grup mare condus de Elias sau Noni.

Rossoblu20.04.2007 10:54

Alex ripper stiu ca exista grupuri mai mici si la ei dar toate astea se unesc sub tutela unui singur sef de galerie.

La noi daca se vor introduce masurile astea de supraveghere pe stadion , adio ultraserie vom deveni o echipa de tarani si semintari ambulanta pe care toata tara o va lua in bascalie !

cozmin20.04.2007 12:21

Prin aceasta masura Becali vrea sa disperseze galeria Stelei. Sa va vedem atunci cand n-o sa mai aiba Steaua galerie daca o sa va convina..si daca o sa ii mai contestati pe "huligani".

Eu unul n-as accepta tortura asta, sa vin sa stau pe locul meu, ca la teatru, sa raspund de scaun si asa mai departe..

SebaSS20.04.2007 12:25

Sa se interzica si SEMINTELE...ce e aia sa mananci si sa scuipi coji pe jos? Ce suntem, rromi sau oameni normali?

Sa se interzica FUMATUL in anumite sectoare pentru ca nu toti sunt dispusi sa isi prajeasca plamanii cu nicotine si gudroni, prefer sa imi scuip plamanii cantand si incurajand echipa!!

Sa fie voie cu torte si fumigene, iar cei care le baga pe stadion sa fie identificati, sa isi asume raspunderea ca nu vor ajunge pe teren sau in peluzele adverse...daca cel ce o detine se exicta prea mult si o arunca...puscarie 2-3 luni.

Ma rog, este o utopie totul, aberam si eu :)

FORZA Steaua steaua_ro

axl2320.04.2007 12:59
Suntem rromi sau oameni normali?

FORZA Steaua steaua_ro

Mai dar rromii nu sunt oameni normali?

Rossoblu20.04.2007 13:32

Parerea mea ca de vina e mitica militianu pentru aceste situatii ! Daca nu facea el din tantar armasar si nu dadea pedepsele astea total disproportionate de fapte nu se ajungea aici ! Peste tot se mai arunca cu cate ceva pe teren, in Spania chiar si capete de porci, in Italia, Serbia, Turcia, Grecia etc.

Taranu asta a fost si el odata in Anglia si vrea sa fim cum e acolo, aia au 60 ani de istorie in plus fata de noi, in nici o tara din lumea asta nu e ca in Anglia si militienii astia de la federatie si-au gasit sa copieze tocmai pe ei.

Mi-e scarba!

razvan7520.04.2007 13:41
...in nici o tara din lumea asta nu e ca in Anglia si militienii astia de la federatie si-au gasit sa copieze tocmai pe ei...

Te inseli!

Astristul22.04.2007 09:09
Sa se interzica FUMATUL in anumite sectoare pentru ca nu toti sunt dispusi sa isi prajeasca plamanii cu nicotine si gudroni, prefer sa imi scuip plamanii cantand si incurajand echipa!!

Sunt total de acord. De cate ori am fost in peluza, cantam si in acelasi timp inhalam tutun de la cei de pe langa mine care cantau o data la 10 minute.

«123»