FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un show de prost gust

«123»
cristian01418.04.2007 10:02
GRESIT ! Campania antiSteaua a fost declansata cu mult inainte ca Becali sa viseze macar ca s-ar putea implica la Steaua. Singura diferenta e ca pe vremuri boii aia de gaozari ... pardon, gazetari, nu aveau un Becali pe care sa-l ia la misto.

p.s : Becali = 0,1 % din Steaua. Restul de 99,9 % = [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], Voienscu, Iordanescu, Belodedici, Vigu, Cacoveanu, Marcel Raducanu, Gh. Popescu I, Piturca, Alexandrescu, Sames, Dica, Iordache, Dumitriu, Constantin, etc, etc, etc. Doar un papagal idiot isi poate inchipui ca 0,1 % e reprezentativ pentru intreg. Dar se pare ca in presa exista multi papagali idioti.

In presa din toate timpurile au existat simpatii ascunse, oameni care au favorizat sau denigrat prin articolele lor o echipa sau alta. In ultima perioada Steaua si-a atras insa prea multi dusmani in mass-media, datorita lui Becali. El jigneste ziaristii, el face mistouri ieftine pe la interviuri, el se crede razboinic, principe, urs etc. Datorita lui Steaua de azi e desfiintata dupa fiecare meci prost.

Iar pe langa Gigi a mai existat si un Stoica Mihai care in incercarile sale de a apara onoarea Stelei a jignit mai mult sau mai putin oameni de presa (care merita sa fie jigniti) dandu-le apa la moara. O atitudine moderata din partea conducerii ne-ar scuti de multe acuze nefondate aparute in mass-media.

Eu sunt de acord ca Steaua nu inseamna nici pe departe Becali, si ei stiu lucrul asta, dar ipocrizia si ura impotriva celei mai titrate echipe din Romania ii impinge sa scrie asemenea abjectii.

DanStan18.04.2007 10:34

Desi nu e chiar locul potrivit, voi cita un scurt fragment dintr-un articol publicat intr-o fituica saptamanala asa zis 'de sport'. Acest fragment e din pacate reprezentativ pentru simulacrul de mass-media sportiva (si nu numai) din Romania.

(despre un anumit post de televiziune) ... "am observat cat sunt de mocofani la meciul Steaua - Dinamo, cand nici macar la 3-0 pentru oaspeti nici macar un dobitoc de cameraman n-a catadicsit sa faca un prim plan cu Gigi Becali, cu Meme Stoica sau cu Olaroiu, pentru ca la momentul ala doar asta mai era important."

Clar nu ? Doar asta mai era important. Fatza lu' Jiji, Meme si Oli. Oare cate mecle de macaronari am vazut la Manchester United - AS Roma 6-0 ? Sau aia de fac transmisiile in CL sunt niste dobitoci mocofani care nu inteleg ce inseamna televiziune adevarata ?

In afara de asta, de ce trebuie mediatizat GB si cand se scarpina-n dos ? Pentru ca are audienta ? Adica sa credem cumva ca Steaua fara Becali n-ar avea auidienta ? Ca aia care stau cu binoclul in TV trepideaza nu la ceea ce vad pe teren ci la faptele lui GB ? Mie toata ideea asta mi se pare cretina. Pentru ca Steaua ar avea o mare audienta chiar si daca GB nici n-ar exista pentru presa.

p.s : chestia aia cu repetarea lui 'nici macar' in aceeasi propozitie nu-mi apartine. Ii apartine marelui critic TV si ziarist de talie mondiala. Eu doar am preluat materialul sa cum era.

SSK18.04.2007 10:44

@cristian014...stii cum vine asta? Daca ma bate unu' maine in fata blocului si am un feeling ca nu pot sa-i fac mare lucru, poate o prind totusi pe prietena lui si ii pun o piedica de la spate, curva dracu'...

Va face Gigi Becali in toate felurile...razbunati-va pe Steaua!

sorin_g18.04.2007 10:51

Uiti un lucru: Steaua este sursa de imagine pentru Becali, de aceea se loveste in Steaua.

oop18.04.2007 10:58
In maxim 1 an nu o sa mai auda nimeni de ei. Circul de prost gust e la moda, insa numai pe moment. Astfel de "spectacole" imi par usor retardate, nici nu e de mirare ca prind la romani. :)

"Circul de prost gust"???nu te supara,dar daca asta e circ la Steaua in batatura cum e?o sa supar pe multi,dar o sa spun: TIGANIE...exact ca la cei de sub pod

Emisiunea e ok...mai rade lumea,se mai destinde...ca suporter stelist nu ma simt lezat in nici un fel de mistourile la adresa lui Becali si a Stelei,sunt mult prea meritate...

Insa imi pare rau de directia spre care se indreapta clubul,dar cand e condus de astfel de oameni la ce sa te astepti?

Steaua NU MAI E A NOASTRA,ASTA E TRISTUL ADEVAR SI DOARE

DanStan18.04.2007 11:43

Pai da. Daca la 1 % din ce reprezinta Steaua e circ de prost gust atunci ne putem permite sa imbracam un gaozar un rosu-albastru si sa facem misto la gramada de si de GB si de oamenii lui GB dar si de Steaua. In ce calitate isi permite ala sa apara pe post imbracat in rosu-albastru ? I-a carat vreodata macar bagajele lui Duckadam ? I-a facut vreodata macar pantofii lui Alexandrescu ? Cel putin stie ce inseamna culorile rosu-albastru pentru atatia oameni ?

Dragoshel18.04.2007 11:46
Pai da. Daca la 1 % din ce reprezinta Steaua e circ de prost gust atunci ne putem permite sa imbracam un gaozar un rosu-albastru si sa facem misto la gramada de si de GB si de oamenii lui GB dar si de Steaua. In ce calitate isi permite ala sa apara pe post imbracat in rosu-albastru ? I-a carat vreodata macar bagajele lui Duckadam ? I-a facut vreodata macar pantofii lui Alexandrescu ? Cel putin stie ce inseamna culorile rosu-albastru pentru atatia oameni ?

Normal ca niciunu dintre ei nu stiu nici macar in ce an a castigat Steaua Cupa Campionilor si nu credf ca ei cunosc 4-5 jucatori care au castigat acea Cupa.

Ei fac aceasta emisiune doar pentru rating, si pentru $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

sorin_g18.04.2007 12:25

Cu tot respectul, cred ca deviati rau de la subiect... si de la ce e emisiunea in sine.

Cred ca ati uitat sa radeti.

oop18.04.2007 12:49

Asta este realitatea omule....zici ca 1% e circ de prost gust...ei bine,asta e prezentul.Din pacate avem o conducere de tot rasul si e bine ca unii rad de ea...

Esti multumit de imaginea pe care o are Steaua datorita lui Becali?...Cand spui Becali spui Steaua,dar mai grav e ca pentru multi e valabila si reciproca...Clubul asta are o istorie mult prea glorioasa pt a nu avea un prezent cel putin demn...si cu Becali la conducere nu cred ca se poate

der arzt18.04.2007 15:00

off topic

http://www.youtube.com/watch?v=e0d5fO1Wn3E...ted&search=

iata cum arata la fanii Stelei rosii belgrad un meci normal si pe aia nu-i mai suspenda nimeni si nici nu se face atat tam tam pe tema asta.

Uneori mi-e scarba de tot ce se intampla prin tarisoara asta.

In rest FORZA Steaua

GeorgeFlorea18.04.2007 15:12

Pai si ce Steaua nu inseamna Jiji?

Nu dorim ca Steaua sa fie luata in bascalie? Pai si ce? A facut cineva ceva? A luat cineva vreo masura?

S-a dus vr'un suporter la Becali sa-i spuna "batrane esti dobitoc!"? Cand avem lantul asta de infrangeri, a reactionat careva? S-a postat vr'un suporter in fata autocarului la intoarcerea de la Bistrita si sa spuna "uite frate, am fost la toate meciurile voastre, sunt mereu cu echipa, inteleg ca avem probleme cu aciidentarile dar faceti naiba ceva, ca nici locu' 3 nu il mai prindem!"

A pus cineva vreodata vr'un baner la un meci " Steaua NU E A CIOBANULUI!".

Nimanui nu ii convine ca media asociaza Steaua cu grajdul ciobanului, dar a protestat cineva? As vrea sa vad si eu un meci pe Ghencea in care tot stadionul sa taca in semn de protest. steagcruce2

Ne dam toti cu caramida in piept ca am luat Champions League si ca trebuie sa fim respectati, nu vrem sa ne astepte si cu covorul rosu?

Ne suparam ca se face misto de Banel sau Lovin, pai au facut ceva ca sa fie respectati?

FORZA Steaua! steag3

c.ronaldo1718.04.2007 15:21

Baiete impusca-te... esti paralel cu topicul!!!

Cum sa nu faca nimic Banel si Lovin? Sunt jucatorii unei echipe de fotbal, si nu oricare, Steaua, in caz ca nu stiai. Si chiar de nu ar fi, nu trebuie sa fie bataie de joc.

Lucrezi la PRIMA TV, sau ceva de genul?

lucicadinpeluza18.04.2007 16:40

nu sunt de acord cu ce spui;ceea ce ma ebnerveaza e ca se i-au numai de Steaua dar in fine cine e bagat in seama ,inseamna ca are valoare

lucicadinpeluza18.04.2007 16:43

si apropo Banel si Lovin char sunt varza frate nu au nici o treaba la nivelul acesta poate in divizia b sincer puteti sa va enervati dar asta este parerea mea Banel cel putin joaca extrem de prost si sincer imi doresc sa plece de la Steaua pt ca imi provoaca o iritatie neplacuta cand este pe teren

Astristul18.04.2007 16:51

Domnilor trebuie sa aveti si simtul umorului. Va mai descretiti fruntile. Ceea ce fac cei de la Mondenii (ca de aia si se numeste emisiunea asa) e sa parodieze evenimentele care se intampla in lumea mondena din Romania. Ne place sau nu GG le ofera material non-stop prin felul in care se poarta. Nu va ganditi ca asociaza numele lui GG cu Steaua, dar de fapt asa este. Steaua este GG si invers. GG si-a facut imagine prin Steaua, nu-l intereseaza de suporterii Stelei, face ce vrea si asta e purur adevar. Noi nu putem face nimic. Asa ca nu va mai consumati pentru nimic.

Emisiunea celor de la Mondenii mi se pare foarte reusita, o urmaresc de la inceput de asta toamna si o s-o urmaresc in continuare. In acest moment pe piata de divertisment din Romania, NIMENI in afara de cei de la Mondenii nu mai fac umor de calitate, nici macar cei de la Divertis (de cand au ajuns la A1 s-au prostit de tot). In rest numai bine si sper sa ne calificam in FINALA.

FORZA Steaua !!!

AndreyCor18.04.2007 17:19

Nu dorim ca Steaua sa fie luata in bascalie? Pai si ce? A facut cineva ceva? A luat cineva vreo masura?

S-a dus vr'un suporter la Becali sa-i spuna "batrane esti dobitoc!"? Cand avem lantul asta de infrangeri, a reactionat careva? S-a postat vr'un suporter in fata autocarului la intoarcerea de la Bistrita si sa spuna "uite frate, am fost la toate meciurile voastre, sunt mereu cu echipa, inteleg ca avem probleme cu aciidentarile dar faceti naiba ceva, ca nici locu' 3 nu il mai prindem!"

Nimanui nu ii convine ca media asociaza Steaua cu grajdul ciobanului, dar a protestat cineva? As vrea sa vad si eu un meci pe Ghencea in care tot stadionul sa taca in semn de protest. steagcruce2

Ne dam toti cu caramida in piept ca am luat Champions League si ca trebuie sa fim respectati, nu vrem sa ne astepte si cu covorul rosu?

Ne suparam ca se face misto de Banel sau Lovin, pai au facut ceva ca sa fie respectati?

FORZA Steaua! steag3

AndreyCor18.04.2007 17:22
FORZA Steaua! steag3
lucianbute18.04.2007 21:40

ce meci a fost asta//////???????

«123»