FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un show de prost gust

«123»
greco17.04.2007 20:27

Nu stiu, nu stiu... nu ma refer la acuze de calomnie, ci la acuze de jignire. Daca demonstrezi ca un tigan e tigan nu ti-o iei tot pentru jignire ? Complicat cu legea asta !

SSK17.04.2007 20:30

Insulta...e pe un taram nesigur. Pana mai ieri, era infractiune, acum se pare ca n-ar mai fi... Oricum, poti sa platesti daune interese daca jignesti sau calomniezi pe cineva. Chiar si pe Becali :) Desigur, sunt anumite lucruri pe care le poti spune (chiar daca suna a jigniri). N-as sti sa ti le zic exact care...dar iti propun pentru documentare sa te uiti peste motivarile hotararilor judecatoresti ale proceselor castigate de Vadim Tudor...vei gasi acolo cam ce poti spune si ce nu ;)

The_Foxes17.04.2007 20:33

Ovidiu acum pe bune Steaua inseamna Gigi Becali si spun asta cu o mahnire imensa. pai nu el face echipa? nu e el cel care primeste limbi intr-una a ajuns sa imprime multora aceasta idee ca Steaua inseamna de fapt el ( 8-O ). atat timp cat va fi la club noi nu vom avea un antrenor cu personalitate.

George Stan17.04.2007 20:39

SOC!!!

IATA CE DISCUTA UNII SUPORTERI AI Stelei!!!

VEZI GALERIA FOTO!!!

razvan7517.04.2007 20:43

un link ceva?

George Stan17.04.2007 20:56
un link ceva?

Citeste pe presarided0ibani.r0, v0teaza pe inc0mpetenti.r0 si c0menteaza l0gheaza-te pe pafaristi.r0, da click pe reclamele de pe habarnisti.r0 si ap0i c0menteaza galeria f0t0 cu prietena lu zicu la cumparaturi in mall pe vanduti.r0 care are acelasi c0ntinut cu c0rupti.r0

roby_spartacus17.04.2007 21:17

Merge galeria la meciu ku Poli??

leoc98017.04.2007 22:19

Emisiune buna. Daca facea misto de Borcea mai era naspa!? Corect totusi la remarca cu Lovin, cam pe dinafara. Si totusi, daca esti mai batran ca mine, peste 27 de ani, n-ai cum sa nu stii ca pana si marea echipa care a jucat finala in '89 a fost luata la misto. Nu in presa. Dar in mediul popular se facusera niste poezii, circulau pe A4 batute la masina.. Lacatus si cu Piturca/ Si-nca 4 pui de Curca.. Hai sa lasam gargara si sa facem/vedem niste articole serioase, cum sunt majoritatea pe acest site.

Numai bine,..

DanStan17.04.2007 22:22
Pana ca Steaua sa fie preluata de actualul patron acest razboi dus de ziaristi impotriva clubului nostru aproape ca nu exista si odata cu aparitia lui Becali s-a gasit o modalitate de a lovi indirect in echipa prin intermediul acestui om.

GRESIT ! Campania antiSteaua a fost declansata cu mult inainte ca Becali sa viseze macar ca s-ar putea implica la Steaua. Singura diferenta e ca pe vremuri boii aia de gaozari ... pardon, gazetari, nu aveau un Becali pe care sa-l ia la misto.

p.s : Becali = 0,1 % din Steaua. Restul de 99,9 % = Lacatus, Voienscu, Iordanescu, Belodedici, Vigu, Cacoveanu, Marcel Raducanu, Gh. Popescu I, Piturca, Alexandrescu, Sames, Dica, Iordache, Dumitriu, Constantin, etc, etc, etc. Doar un papagal idiot isi poate inchipui ca 0,1 % e reprezentativ pentru intreg. Dar se pare ca in presa exista multi papagali idioti.

sorin_g17.04.2007 22:31

Hai sa fim seriosi.

Ovidiu, tu vezi doar Becali la Mondenii pentru ca doar asta vrei sa vezi.

De fapt e un umor de calitate realizat de niste actori talentati care nu se limiteaza la a-l ironiza doar pe Becali, ci pe toate asa zisele vedete din societatea romaneasca.

Nu ti-ai gasit o tinta potrivita din aceasta emisiune.

Si nu ei ti-l baga pe gat pe Becali.

Nu ei au facut ca imaginea acestui om sa fie asociata cu Steaua.

Principalii vinovati sunt suporterii...

Care, cat timp au fost rezultate, s-au complacut in situatia asta.

Acum e reversul medaliei.

Trebuia sa ti se faca scarba de mult, din momentul in care galeria i-a scandat numele.

PS: Mondenii sunt chiar T A R I. Iar a afirma ca scopul lor e sa faca Steaua de ras mi se pare ceva care tine de mania conspiratiei. Eu sincer rad cu pofta si nu ma simt jignit ca suporter de aceste glume.

PPS: Cand Becali a preluat Steaua si eu incercam pe toate culoarele de comunicatie sa arat ca Steaua va ajunge ceea ce a ajuns azi de fapt, toti imi sareau in cap si se inchinau cu doua maini in fata mantuitorului Becali. Iar cei care sunt scarbiti azi de glumele pe seama lui Becali au uitat poate cat de entuziasmati priveau, probabil, emisiunile lui Diaconescu in primii ani ai lui Becali la Steaua, in cautarea mistoului gratuit. Ce mandri erau atunci de el...

oop17.04.2007 22:35

eu gasesc emisiunea drept amuzanta,facuta de niste oameni chiar talentati...inteleg ca te deranjeaza directionarea catre Steaua a mistourilor ce vor sa il atinga pe Becali,dar nu realizezi ca Steaua a inceput demult sa se becalizeze?chiar nu se vede ca acest club decade pe zi ce trece dn punct de vedere al imaginii?nu vezi ca la clubul nostru demagogia,pumnul in gura,injuraturile ca la usa cortului sunt la rang de cinste?

Mi-e rusine ca Steaua a incaput pe mana acestui om.

DanStan17.04.2007 22:46
(...) pana si marea echipa care a jucat finala in '89 a fost luata la misto. Nu in presa. Dar in mediul popular se facusera niste poezii, circulau pe A4 batute la masina.. Lacatus si cu Piturca/ Si-nca 4 pui de Curca...

Mistocareala aia se limita strict la prestatia de pe teren. Iar pe termen lung nu avea ca efect crearea unei imagini negative a clubului sau a echipei de fotbal.

Stau sa ma intreb cum dracu de nu s-a gasit nimeni sa ia la misto potaile dupa ce ani de zile s-au facut de kko in cupele europene. Si-a batut joc de ei tot continentul, de la 17 Nentori pana la Knaspyrnufelag si cu toate astea n-am auzit sa fi avut parte de campanii de mistocareala similare cu cele de care au parte jucatorii Stelei.

DanStan17.04.2007 22:52
PPS: Cand Becali a preluat Steaua si eu incercam pe toate culoarele de comunicatie sa arat ca Steaua va ajunge ceea ce a ajuns azi de fapt, toti imi sareau in cap si se inchinau cu doua maini in fata mantuitorului Becali. Iar cei care sunt scarbiti azi de glumele pe seama lui Becali au uitat poate cat de entuziasmati priveau, probabil, emisiunile lui Diaconescu in primii ani ai lui Becali la Steaua, in cautarea mistoului gratuit. Ce mandri erau atunci de el...

Ra**t. De ce a fost initial apreciat Becali ? Pentru ca era simpatic ? Pentru ca aveas bani ? Nu. Pentru ca NU A VANDUT JUCATORI LA KIL. Asta e singurul motiv. Dar e un motiv puternic. In perioada aia plecau din 6 in 6 luni 2-3 titulari. Nici nu apuca echipa sa se aseze ca deja cativa jucatori erau cu bagajele facute. Ati si uitat ? Becali si-a facut ambitia. Nui ca-l interesa pe el ce zic suporterii. Dar ambitia lui s-a potrivit cu dorintele stelistilor exasperati de obiceiul lui Giovanni de a vinde tot ce misca si se poate vinde. Isi inchipuie cineva ca Dica ar fi ramas la Steaua mai mult de un an ? Sau ca am mai avut cu cine juca in primavara europeana ? Pai toata echipa ar fi fost deja vanduta inainte de 16-imile Cupei UEFA. Am fi jucat contra Valenciei cu debutanti, rezervele rezervelor si juniori. Ne-am fi calificat ?

danielcristian17.04.2007 23:27
Ceva-ceva poate fi facut, doar ca se pedepseste cu inchisoare pe 25 de ani sau pe viata...

Salut ,Greco!... tu o zici la gluma,dar s-ar putea sa citeasca cine nu trebuie...cu atat mai mult cu cat faci parte si din AISS, se poate interpreta intr-un mod neplacut,stii bine ca ziarele sunt cu ochii pe aceste site-uri ale suporterilor!Sfatul meu este sa-ti stergi (modifici) comentariu,cred ca e mai bine!Respect!

SSK18.04.2007 03:34

Iti raspund doar ca sa-ti spun ca nu ma regasesc deloc printre cei de care vorbesti! Nu m-am uitat niciodata entuziasmat la Becali, iar la emisiunile lui Diaconescu cu atat mai putin. Ce-i drept, nici n-am pretentia ca as fi intuit inca de la bun inceput ce monstru se ascunde in spatele omului, dar important e ca mi-am dat seama mai tarziu. Iar astazi nu sunt scarbit de glumele facute la adresa lui Becali. Articolul este impotriva asocierii perpetue a numelui Stelei cu imaginea lui Becali si, in consecinta, un set de ironii ieftine la adresa unora din jucatori.

Lawmaker18.04.2007 06:08

mondenii ?sunt mult prea tari..

n_am_kef18.04.2007 07:00

In maxim 1 an nu o sa mai auda nimeni de ei. Circul de prost gust e la moda, insa numai pe moment. Astfel de "spectacole" imi par usor retardate, nici nu e de mirare ca prind la romani. :)

sorin_g18.04.2007 08:48
Iti raspund doar ca sa-ti spun ca nu ma regasesc deloc printre cei de care vorbesti! Nu m-am uitat niciodata entuziasmat la Becali, iar la emisiunile lui Diaconescu cu atat mai putin. Ce-i drept, nici n-am pretentia ca as fi intuit inca de la bun inceput ce monstru se ascunde in spatele omului, dar important e ca mi-am dat seama mai tarziu. Iar astazi nu sunt scarbit de glumele facute la adresa lui Becali. Articolul este impotriva asocierii perpetue a numelui Stelei cu imaginea lui Becali si, in consecinta, un set de ironii ieftine la adresa unora din jucatori.

Am spus "probabil". Nu am zis ca sunt sigur.

Din pacate asta e imaginea Stelei in ziua de azi, fie ca ne convine sau nu. E prea tarziu sa nu ne convina.

Tavone18.04.2007 09:16

Mondenii sunt super tari frate, faptul ca se leaga de Steaua este numai din cauza imaginii proaste pe care Becali si-a format-o! Atat timp cat becalii va fi un subiect aprins si care va vinde audienta si ziare vom fi condamnati sa suportam mistouri si caterinca din toate partile! Mie ca pamflet (si trebuie tratat ca atare) imi place! Actorii sunt super talentati si sunt perfecti pentru traditionala caterinca (indiferent de personajul pe care il imita). Atat timp cat becalii se expune reporterilor cu toate nebuniile lui este normal sa fie luat la misto si de aici (pentru o dezvoltare a subiectului) se sare si la jucatori!

johngotti18.04.2007 09:41

Mondenii sunt mishto. Parerea mea este ca reusesc mai mult sa rada de Steaua decat de Gigi. Gigi e prezentat ca fiind......Gigi. In schimb jucatorii Stelei sunt luati la misto, celebrul fiind cazul lui Banel care ar face orice pentru un................. "bulgare de branza"..

Dar credca din pacate asta este realitatea. Jucatorii sunt niste marionete in mainile lui Gigi si emisiunea, asta vrea sa evidentieze. Adevarul doare dar pana la urma asta e adevarul

sorin_g18.04.2007 09:47

Exact asta vroiam sa subliniez.

Asta e adevarul in acest moment.

DanStan18.04.2007 09:47

Atunci cand mondenii lu' peste vor face misto si de flegmofantana arteziana din Julesti sau de Turcu si onanistii lui va fi clar ca-s echidistanti. Deocamadata nu e deloc clar.

stellazioo18.04.2007 09:49

fularsteaua2

BAnele joaca fotbal tata ca-l pun pe Zmarandescu pe tine.

sorin_g18.04.2007 09:49

Scopul lor nu e sa fie echidistanti, ca doar nu sunt arbitri. Borcea si Copos nu se dau in stamba in halul asta si de aia sunt trecuti cu vederea. Pe cand ciobanul le ofera material zi de zi.

vasilestelistul18.04.2007 09:53

este cea mai penibila emisiune pe care am vazut-o al TV.este inacceptabil ce fac magarii scarbosi si impertinenti!!!!!!!!!!! nimic nu ma mai mira pt ca traim in Romania!! tara tuturor posibilitatilor!!!!!!!!!!

«123»