FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce isi doreste suporterul stelist ?

«123»
reddog04.03.2005 14:05
Eu imi doresc sa dau o clanta la o rapidista Twisted Evil Glumesc, la o dinamovista si la o rapidista in acelasi timp

si euuuu, si euuuu:D :twisted: :twisted: :!: :!: totusi la rapidiste nu.. ca-s prea negre :lol: :lol:

ce legatura are cu subiectul ?

cam lafel cum Dinamo si rapid au legatura cu fotbalu :twisted: :D

Lasa frate ca pe intuneric nu se vede cat de neagra este si oricum o sa caut o rapidista mai spalata :twisted:

Scuze pentru intreruperea acestui topic minunat care are legatura la greu cu fotbalul, dar nu credeti ca sunteti deja ca si niste adolescenti (scuzer Xander) de 15 ani? Va propun un site in acea materie. Nu de alta, dar faceti acest forum de toata jena. George, trezeste-te ca unii au acumulat prea multi hormonei! :twisted:

dbd04.03.2005 17:07

sht..taci ba din gura vrei sa ne dea afara :?:

reddog04.03.2005 17:09

Nu vreau, dar voi o cam cautati cu lumanarea.

dbd04.03.2005 17:45

atunci daca nu vrei nu mai spune ca o cautam cu lumanarea...ca asa ne da afara.

reddog04.03.2005 18:58

La o adica nu cred ca adminii vostri sunt chiar orbi. :P Deci, sugestia mea: abtineti-va!

Neaga8804.03.2005 23:16

:x ba reddog ... cum potzi fi asa de terminat kois ? du-te frate la tine pe site si atrage-le cainilor tai atentzia, nu noua ! obraznicule ! :x George, frate io am intzeles ca asta posteaza de mult pe site si chestii ... dar uite-l si tu cum ne incita .. ! Chiar obraznic tipu' ! :x

dbd05.03.2005 11:08

dar ce a zis cineva ca sunt orbi...sau tu chiar vrei sa ne dea afara dupa propiul site !? :evil:

nicolaem06.03.2005 02:01

un suporter adevarat nu e acela care apare langa echipa la succes.... iar apoi dispare. un suporter adevarat tine la onmoarea eki[ei lui deoarece intr-un fel sau altul acea echipa il reprezinta in felul lui de a fi. e greu ca Jiji sa inteleaga asta

va veni si vremea cand Steaua va fi echipa care a fost. nu am putut merge la stadion pt meciu cu valencia cand stiam mizerile care sau intampplat la club zilele acelea si nu puteam merge atata timp cat m-am simtit jicnit de declaratiile lui Jiji. sa ramae el si cu manelisti lui care il crede suporteri. galeria nu mai are nici o putere acolo atata timp cat shefi ei sunt platiti de patron si obligati sau amenintati sa duca politica ciobaneasca.

ORICE AI FACE Jiji... NICIODATA NU O SA REPREZINTI Steaua. NICIODATA. PT CA CEA CE NU INTELEGI TU E CA Steaua E A NOASTRA.. NASCUTA SI CRESCUTA IN INIMLE NOASTRE NU IN BANII TAI.

DUTE SI VEZI DE TRANSHUMANTA TA SI LASA'NE

nicolaem06.03.2005 02:07

iertati greseliile gramaticale sau de exprimare din postu de mai sus. sa imi gasesc o scuza... e totusi 4 dimineatza...

FORTA Steaua

George Stan06.03.2005 02:36

S-a depasit limita la batut campii. Subiectul era unul serios si s-a ajuns la niste chestii de mi-e rusine cu voi. Pe bune. Se blocheaza. In in masura in care o sa mai am timp sa urmaresc si o sa mai vad chestii de genul "vreau si io o rapidista.. " sau "sa maltratez cainele", se vor lua masuri mai grave pt cei ce scriu asa ceva. Alta chestie, incercati totusi sa nu mai vorbiti in prescurtari still irc. Daca va e lene sa scrieti atunci nu scrieti nimic, asteptati sa va vina cheful.

De la meciul tur cu Valencia nu mai fac fatza la moderarea forumului. Sunt prea multe mesaje. Asta e motivul pentru care s-a umplut de porcarii. Dar stati fara grija ca nimeni nu scapa.

:twisted:

«123»