FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce isi doreste suporterul stelist ?

«123»
axl21.02.2005 06:39

tot ce pot sa spun este ca decand Becali a pus mana pe Steaua echipa mea de suflet a devenit ceva rusinos si imoral dar indiferent ce se va intampla voi fi ros albastru pe vecie!!!!!!!!!!!!!!

Acidkrew21.02.2005 06:41

Nu stiu in asentimentul cui o-i fi sau nu (nici nu ma intereseaza de altfel), dar spun ce ma doare si ce nu. Si nu vreau sa mi se sara in cap ca "de ce asa si de ce nu asa". Imi spun parerea si-atat.

1. Nu am fost de acord cu venirea lui Zenga la Steaua. Preferam [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].

2. Nu stiu ce ..... mea cauta MM in tribuna si mai ales la Steaua.

3. Nea Gigi o sa faca in continuare ce vrea mushkiu' lui pen' ca e patron. Nu avem noi ce sa schimbam.

4. Cu plecarea (excluderea) lui Neaga nu-s de acord.

5. Oprita, mai usor tata cu spectacolul de Maracana. Joaca fotbal intai, ca fiecare minge care-ai primit-o s-o irosesti, vine dintr-o constructie si-asa grea...

6. Sa fie in 11-le de start, intotdeauna, Cristea. Pai cum draq sa irosesti un om tanar tzinandu-l pe bara si tragand de Dorinel ca de unu de 17 ani? E exact pe dos. Nu-l contest pe Dorinel. Dar el poate fi omul care sustine moralul intr-un moment al partidei. Nu-l mai alergatzi degeaba.

7. "Hamu" - super-portar. In locul lu' Nea Gigi i-as face cetatzenie romana imediat , ia-s da casa, masa , si l-as tine pe contract bun.

8. Radoi ... las-o jos, ca macane. Vezi cu cine te dai prin conducere si in cine dai prin vestiar. Pe teren oricum esti un zero cu gura mare.

9. Dica, hai sa mai jucam si fotbal :wink: mai lasa petrecerile.

In rest... God bless you all !

catast21.02.2005 08:40

Am trait s-o vad si pe asta. Am ajuns de ras. Daca Gigi si MM se considera "salvatorii" Stelei, nu ar mai fi multe de comentat. Presedinte de club, nu investitor, l-as vedea acum pe Emerich Jenei. Un cuplu de antrenori sudat si de o veche prietenie [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]-Balint. Intamplator, sau nu, toti au legatura cu '86. Cat despre investitori (sa nu neglijam ca majoritatea jucatorilor: Curt, Pitu, Aliuta, Hamu, Dorinel.. au venit "moca" - o cafea buna de altfel- liberi de contract, pe altii nu se cunosc sumele platite - grupul Bacau"). S-o gasi, fie si din afara tarii, un investitor care sa stie sa respecte o echipa, Steaua, al carei nume apare de doua ori in finalele CCE. In acceasi idee, a investitilor, probabil ca ne vom face din nou de ras, a cata oara, vis-a-vis de calitatea 'jalnica' a, sa-i spunem, gazonului. Altfel voi ramane in continuare stelist, valabil pentru toate secctiile acestui club, insa este pacat de ce se intampla. Suntem luati, clubul-de fapt conducerea lui- in deradere, si asta pe buna dreptate, de toata presa. Toate cele bune stelistilor,si de ce nu tuturor microbistilor adevarati.

kebse21.02.2005 13:31

eh! ai ma nu va mai atata pe voi seriosh! ca GG a facut destule pt Steaua! MM a stricat un pic din fata Stelei! cand sa dat el mare suporter si dupa aia s-a retras de nu a mai auzit nimeni de el! Iar Neaga daca nu i-ar fi convenit sa plece nu pleca si gata! Erau o gramada de echipe care ar fi vrut sa-l cumpere(daca nu mai avea loc la Steaua)Oricum a ramas fidel Stelei si asta e foarte bene!! Iar Zenga trebe sa recunoastetzi ca a facut tot ce a putut sa ajute Steaua!

o sa vedetzi daca o sa treak Steaua de Valencia si cred ca asa va fi, o sa-l uite majoritatea pe Neaga!

Anul asta Steaua o sa castig sigur campionatul...asa ca la nul ne vede in grupele Champions League!

salut tuturor...sorry daca am suparat pe cineva! :!:

07.05.198621.02.2005 14:12

In primul rand nu trebuie sa comparam suporterii Stelei cu cei ai lui Leeds sau Nottingham Forest. Aici ai putea sa ii compari pe suporterii lui Craiova de exemplu.

Suporterii Stelei vor - in viziunea mea - ca Steaua sa castige campionatul si cupa, dovedind ca este cea mai buna echipa din Romania. Apoi vor un parcurs cat mai bun in cupele europene, iar cand vom iesi din competitie sa iesim cu fruntea sus. Nu in ultimul rand SUPORTERII STELISTI VOR SA FIE RESPECTATI DE CONDUCERE PENTRU CA EI SUNT CEI CARE SUFERA ALATURI DE ECHIPA!

Sunt dezamagit ca Zenga - un fost ultras dupa cum a spus - si-a batut joc de toti cei care au protestat pe forumul steauafc.com.

ady-ultras21.02.2005 14:40

Ciobanul a gresit cand l-a dat obligat pe Neaga sa plece.Gigi isi depaseste atributiile de presedinte.Drept vorbind,Gigi nu prea le are cu fotbalul,asa ca mai bine nu s-ar mai lasa influentati de oameni ca Meme.E o prostie sa spui ca Neaga nu are caracter.Rica a avut o contributie enorma la rezultatele din tur si nu era normal sa iasa pe usa din dos.Cu el in teren,Steaua ar fi marcat la Valencia.Ca un suporter adevarat ce sunt,eu inca mai cred in calificare.Daca baietii se vor descatusa,Steaua poate bate la trei goluri,dar suporterii trebuie sa fie alaturi de echipa ca de fiecare data.Hai Steaua

dbd21.02.2005 16:16

Nu-mi dau seama de sstarea Stelei din acest moment. Dar eu fiind in alta tara nu prea imi vine sa cred ca marea campioana trece printr-o asemenea situatie. Si daca chiar asa este,de vina sunt numai conducatorii !!! Sa le fie rusine daca au adus o asemenea echipa intr-o asemenea stare !!!

Oricum eu sper ca se v-a rezolva totul dar este o mare pierdere cu Neaga !!!

Iar despre comportarea lui Gigi catre suporteri sa tina minte : Fara noi nu erai acolo unde esti !!

radu221.02.2005 18:22

Pentru ca asta ne mai trebuie in momentul de fata. Avem cei mai multi si de departe cei mai adevarti suporteri din tara, avem cel mai bun palmares din istoria fotbalului romanesc, avem in momentul de fata cel mai bun lot (desi cu atacul s-ar putea sa apara ceva probleme). Daca imi mai doresc ceva e sa avem si un patron inteligent si cu bun simt de care sa nu iti fie rusine atunci cand il vezi aparand si dand o declaratie dupa meci. Un presedinte/patron care sa poata purta o discutie normala fara sa isi ameninte interlocutorul daca acesta nu e de accord cu el. Un presedinte care care sa isi explice rational deciziile fara argumente de genul "nu va convine, nu mai veniti pe stadion" sau eu dau banii, fac ce vreau". Nu prea mai are sens sa mai scriu mai departe. M-am enervat deja.

PS: Ati vazut macar 5 minute din emisiunea de aseara de pe OTV? JALNIC. Mult prea JALNIC.

mariussteaua8221.02.2005 19:08

parerea mea ca suporter infocat al Stelei este ca domnul Becali a gresit enorm cand a renuntat la RICA Neaga ,cu el in teren la valencia puteam face mai mult.recunosc ca faptul ca domnul Becali nu a vandut mult pana acum fata de cainii aia spurcati e ceva bun dar la Neaga chiar nu inteleg deloc .Iar despre Zenga nu ma asteptam sa se ia de Rica .Altfel la Steaua il apreciez mult pe MM>Stoica pt ca e un suporter adevarat .in final vreau sa-mi impartasesc una dintre cele mai mari dorinte sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] IN Ghencea

perpendiqular22.02.2005 06:30

Ne apropiem cu pasi repezi de patologic.

Daca ne uitam in conducerea Stelei, putini oameni care au avut vreo legatura cu acest club pana acum cativa ani. Comportamnentul patronului? Ca al unui semianalfabet care a auzit un tip ce se crede rasist vorbind. Asta este Steaua ? S-a pomenit de Anglia.

Corect, imi cumpar abonament, vreau sa beau suc si sa mananc popcorn, nu sa scuip semintze sau altele.

Vreau un presedinte civilzat, care nu se urca pe scaune sau pe gardurile din fata galeriei. Vreau un presedinte cu mutra de poker. Pana si "latinii" din Premiere League nu fac asta. Cat despre veritabilii spanioli sau italieni, nici pe atat. Poate l-ati vazut pe Juan Laporta sarind de pe fotoliu. Cam asta e diferenta.

Ca intre Sagrada Familia si Biserica din Pipera sau Galati, ca tot s-a instalat divinatea pe B-dul Ghencea.

Atmosfera din jurul echipei devine penibila. Iar acest penibil ascunde miros de peste murdar si oi, dorit a fi ascuns de parfumuri scumpe.

Ce isi doreste un umil suporter stelist? Hmmm... Fotbal. Atat cat pot. Nu decalaratii de genul "Am venit sa provocam demisia lui Ranieri".

Acei fotabilsti si ziaristi de valori apropiate, nascuti parca (in) pentru subcultura se completeaza reciproc. Mai bine s-ar concentra asupra jocului de fotbal. Stiti, kestii vitale cum sunt un stop, un sut PE poarta, un sut care poate deveni gol, 3 pase in regim de viteza.

Dar aceste lucruri nu se mai invata de mult. Mai interesante sunt noile modele de celulare, ghetele lui Beckam sau atitudinea macho. Si cei din vest fac cam acelasi lucru, numai ca se au si altceva in plus. Sunt masini de facut bani si mai au si ABC-ul fotbalului (tehnica, forma fizic, disciplina si un pic de cultura a sportului practicat).

Ce isi doresc suporterii ? Bucuria manifestata spontan, chiar si atunci cand echipa pierde. Curatenie. Bun simt. Simtul realitatii.

De multe ori, doar o duminica placuta.

Din pacate ne indreptam spre oprobiul public.

kyd22.02.2005 08:24

Usoara intrebare.Un alt patron ca de antrenor sunt multumit

locco22.02.2005 13:59

Atitudinea lu' Jiji?...va spun eu: caracterul lui nu poate fi schimbat si nu o sa plece asa de usor de la Steaua...asa ca pe mine echipa ma intereseaza...dar daca si jucatorii nu o sa-si mai respecte suporterii, atunci stiu sigur ca ei sunt manipulati si numa' ciobanu si cu MM poarta vina si ar trebui sa se care de la club...dar cum va spuneam nu or sa plece asa usor...asa ca ce e de facut? Pur si simplu vom fi alturi de echipa ca niste suporteri adevarati si vom astepta si vremuri mai bune...FORZA Steaua!!!

Tibby^B22.02.2005 19:50

stiti care e problema? de fapt, toata tara stie, toata suflarea stelista stie, de suporteri adevarati si de dragoste fata de culorile ros-albastre nu ducem lipsa! Tribunele sunt pline la fiecare meci, sufletele noastre sunt pline de iubire fata de acest club, insa golul sta la fiecare partida in loja oficiala si poate fi descris in 4 cuvinte: oier incult + MM lingau! Asta este conducerea Stelei, si singurii care pot face ceva suntem noi. Trebuie sa le dam de inteles ca nu-i vrem, ca locul lor nu e aici, sa plece si sa lase la carma pe cineva care merita! Si intradevar, nu trebuie sa vrem numai performanta! Devotamentul e mai pretios! Si odata cu el va veni si performanta! FORZA Steaua!

Neaga8822.02.2005 20:12

mirific comentariu ... felicitari greco ! dar singura mea intrebare ... care cred ca este cea mai relevanta ... este : CAND ??? Cand oare se va intampla chestia asta ... ! Mi-as dori extrem de mult sa se intample cat mai curand ... dar mi-e teama ca nu va fi prea curand ... :( ! Poate totushi daca ne unim fortzele totzi suporterii adevaratzi ! sa reusim sa-l eliminam pe cioban ! -=::: O iubire ce nu poate fi inselata niciodata : Steaua ! :::=- :!:

gianinni28.02.2005 08:30

Gigi O SA DISPARA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU

PROBLEMA ESTE URMATOAREA: DACA O SA VINA UNU "CU FACULTATE" ASA CUM SPUNE CINEVA PE FORUM, CARE O SA VANDA TOT, CE CREZI - O SA TE SIMTI MAI BINE?

dbd28.02.2005 14:11

are perfecta dreptate si gianini da sa vedem deocamdata cum rezolvam cu Gigi,lasa chestia cu cine vine dupa el dupa ce rezolvam cu el ...ramane nu ramnane...dar nu prea putem face nimica noi ca sa plece...

reddog28.02.2005 14:36
Usoara intrebare.Un alt patron ca de antrenor sunt multumit

Si ce are cultivatul de Becali? De ce nu sunteti multumiti de el?" Daca nu era el cu banii lui, ce faceati acum? Il mai aveati pe Zenga sau Radoi? Mai aveati rezultatele astea? :twisted:

dbd02.03.2005 07:06

se gasea altul dar totusi nu ne-a fost f. rau cu ciobanu///

Gruppo Aparte02.03.2005 10:52

Eu imi doresc sa dau o clanta la o rapidista :twisted: Glumesc, la o dinamovista si la o rapidista in acelasi timp :P:D

dbd02.03.2005 10:59

ce legatura are cu subiectul ?

Xander02.03.2005 12:37
Eu imi doresc sa dau o clanta la o rapidista Twisted Evil Glumesc, la o dinamovista si la o rapidista in acelasi timp

si euuuu, si euuuu:D :twisted: :twisted: :!: :!: totusi la rapidiste nu.. ca-s prea negre :lol: :lol:

cam lafel cum Dinamo si rapid au legatura cu fotbalu :twisted: :D

dbd02.03.2005 12:46

atunci e clar...da' chiar ce legatura are Dinamo si Rapid cu fotbalul ?

dbd02.03.2005 13:08

mi-am dat seama ca titlu subiectului era " CE ISI DORESTE SUPORTERUL STELIST" Gruppo Aparte a spus ce isi doreste el ...am crezut ca sunt pe alt subiect...eu mi-as dori sa prind o cioara s-o dau de papa la un caine si apoi sa maltratez cainele :twisted: :lol:

E stadionul plin de steaguri ros-albastreeee,

In vitrina e Cupa Campioniloooor !

Vezi mii de oameni aliniatzi precum o oasteeeee,

Ce cred cu totzii in Steaua looooor !

Cine este ultras veritabiiiiiiil,

Pana la moarte va ramaneee asa !

E suporterul inegalaaaaabiil ...

Ce striga : Steaua, Steaua, HAI Steaua !

ESTE Forza Steaua, ECHIPA NATZIONALA !

ORICE MECI IN Ghencea .. E O MARE GALAAA !

ESTE Forza Steaua, CAMPIOANA DE ELITA !

E IN LUMEA ASTA ... ECHIPA CEA IUBITAAAA !

Faza cu faza, din bara in baaaraa

Spectacol, emotzii, in orice loc din tzaraaaa !

Om langa om striga in cooooooor :

HAI Steaua ... VREM UN GOOOOOOOOL !

ORICE MECI IN Ghencea E O MARE GALAAA !

E IN LUMEA ASTA, ECHIPA CEA IUBITAAAAA !

Imi tot aduc aminte de Cupa Campionilor !

A fost un vis pe care .. cu totzii l-am visat !

Sperantza mai exista, si ea nu va muri,

si toata lumea striga : Steaua TE VOM IUBI !

ORICE MECI IN Ghencea, E O MARE GALAAA !

NU E-N LUMEA ASTA ... ECHIPA MAI IUBITAAAA ! ....

Gruppo Aparte02.03.2005 13:23
Eu imi doresc sa dau o clanta la o rapidista Twisted Evil Glumesc, la o dinamovista si la o rapidista in acelasi timp

si euuuu, si euuuu:D :twisted: :twisted: :!: :!: totusi la rapidiste nu.. ca-s prea negre :lol: :lol:

cam lafel cum Dinamo si rapid au legatura cu fotbalu :twisted: :D

Lasa frate ca pe intuneric nu se vede cat de neagra este si oricum o sa caut o rapidista mai spalata :twisted:

dbd02.03.2005 13:57

exista ? ...daca da ...one for me , too !

«123»