Este un lucru bun, cam tarziu ce e drept, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, abia astept sa ajung in Bucuresti! :mrgreen:
Este un lucru bun, cam tarziu ce e drept, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, abia astept sa ajung in Bucuresti! :mrgreen:
@alx23: vezi ca ai incurcat topicul!
Chestia cu asasinul vietii mele am zis-o altundeva, si ma refeream ca ma duce Bodanelu in Pipera, deci el imi e compice, nu tu! ![]()
Ah... muzeu... asa... incurcasem! ![]()
Abia astept sa ajung sa il vad si... sa ma imbrac in ros-albastru!
@stelist_4_ever90
Uite ca nu se sta degeaba totusi la nivel de marketing...
Dupã 5 ani petrecuți în strãinãtate am trecut și eu prin România vreo lunã și ceva. Mi-a rãmas un gust foarte acru din cauza întâmplãrilor petrecute în așa-zisul magazin Steaua de pe (lângã?) Brezoianu. Îl știe careva pe țãranul-urangutanul care se dã vânzãtor acolo ?
Nu are treaba cu clubul, poate doar un acord sa foloseasca emblema in trecut!
E la fel cum as face eu un McDonald's la mine in apartament si as lua sigla brand-ului american!
Magazinul online de ce nu merge? Cat le ia sa munceasca la el ca vad ca de cateva luni apare mesajul cu work in progress!
Dupã 5 ani petrecuti în strãinãtate am trecut si eu prin România vreo lunã si ceva. Mi-a rãmas un gust foarte acru din cauza întâmplãrilor petrecute în asa-zisul magazin Steaua de pe (lângãa) Brezoianu. Îl stie careva pe tãranul-urangutanul care se dã vânzãtor acolo?
Ce-ai patit?
Dupã 5 ani petrecuti în strãinãtate am trecut si eu prin România vreo lunã si ceva. Mi-a rãmas un gust foarte acru din cauza întâmplãrilor petrecute în asa-zisul magazin Steaua de pe (lângãa) Brezoianu. Îl stie careva pe tãranul-urangutanul care se dã vânzãtor acolo?
Vezi ca magazinul ala de langa Brezoianu nu apartine clubului. E o imitatie jalnica si nu stiu cum de inca rezista. Vrei magazin cu articole Steaua, vezi ca s-a deschis de curand unul in incinta stadionului!
tricou Hagi
cat oare costa acel tricou al lui Hagi de pe vremea cand jca la Steaua??? stie cineva?
Magazinul online de ce nu merge? Cat le ia sa munceasca la el ca vad ca de cateva luni apare mesajul cu work in progress!
Si sper ca se face si ceva pentru a se putea cumpara din afara din Romania.
cat costa tricoul acela cu Hagi de pe vremea cand juca el?????
cat costa tricoul acela cu Hagi de pe vremea cand juca el?????
70Ron parca!
Mai stie careva ce se aude cu magazinul on-line ? (pina si olteni au unul
)
vreau si eu un fular sau tricou cu Steaua:(, sunt din chisinau si nu imi pot cumpara direct di Romania
Mai stie careva ce se aude cu magazinul on-line ?
da stiu eu.....am intrebat pe cineva care se ocupa si a spus ca magazinul nu va fi deschis foarte curand ![]()