Apropo...exista un magazin online cu produse marca Steaua...
Mai exista acest magazin?
Stie cineva?
Apropo...exista un magazin online cu produse marca Steaua...
Mai exista acest magazin?
Stie cineva?
@BandiT
Nu prea, am cautat si eu magazinu' acum 2 zile si nu am mai gasit nimic.
Ce se mai aude de magazin?
Cand se deschide? La anul care vine, cum a plecat MM pun pariu ca nu mai misca nimeni acolo la planuri si marketing dupa ce ca era foarte foarte slab domeniul.
De magazin cred ca ii mai intereseaza pe aia!!
apropo...exista un magazin online cu produse marca Steaua...mai exista acest magazin?
stie cineva?
A disparut deodata dupa site-ul oficial fara nici o explicatie. Eu asteptam cu nerabdare sa se faca valabil si pentru cei din alte tari si l-au inchis :-|
Magazinul onlie este in reconstructie de vreo 3 luni. Au spus ca il dau in folosinta in aprilie....dar iata ca e deja mai! Habar n-am ce e in capul lor.
A disparut deodata dupa site-ul oficial fara nici o explicatie. Eu asteptam cu nerabdare sa se faca valabil si pentru cei din alte tari si l-au inchis :-|
+1
Abia astept sa se faca MUZEUL de care s-a vorbit si MAGAZINUL! In legatura cu magazinul online de pe steauafc, de ce nu mai merge?
Oare cine din cadrul clubului e responsabil cu magazinul on-line ? Stie careva ? Sa-l bombardam cu mailuri ![]()
Din pacate, dupa plecarea lui MM, aceste proiecte ar putea intra in impas.
Eu am doua cluburi in inima mea.
In primul rand, fiind Roman si nascut in Bucuresti, sustin Steaua.
Pe urma, find parizian de 17 ani aproape, sustin si PSG-ul.
Totusi, PSG-ul nu sta prea bine acum pe plan sportiv, Steaua are multe multe pana a ajunge la o infrastructura echivalenta.
Deja sa faca Jiji stadionul cu 60 000 (nu cred ca il costa prea mult, are prea multe millioane cu care nu stie ce sa faca).
Mai intai trebuie lucrat la brandul Steaua, adica tot ce este vanzare de produse "derivate" din brand-ul Steaua.
Magazin Online PSG
http://www.madeinsport.com/fr/default.asp?...amp;idPtn=PARIS
Magazinul PSG (unul dintre ele) este pe Champs Elysées.
Cind se va face ce trebuie in sfarsit? In plus ca sunt multi care vor cumpara, si nu numai din Romania !!!
@inches: la cate posibilitati are brandul Steaua... am trai linistiti si fara investitor. Dar deh, nu e nimeni in conducere care sa cunoasca marketing-ul...
Salutare ... am fost ieri, vineri 01.06.2007 pe la stadion si m-am dus sa vad daca s-a deschis magazinul. Cand am ajuns acolo era acelasi cearceaf pus pe locul unde scrie mare "magazinul oficial" iar in geam era o mare coala pe care scria "ACCESUL INTERZIS" uitandu-ma prin geam am vazut 2 femei care nu stiu ce faceau pe acolo le-am intrebat daca e deshis si mi-au raspuns ca nu. Am intrebat cand se va deschide si a zis ca la primul meci pe care Steaua il va disputa in Champions League in sezonul 2006/2007. DECI... deduceti si voi...
Mai am si eu o intrebare. Unde pot gasi tricouri IDENTICE cu cele purtate de jucatori. Am vazut ca(,) cele de la Nike sunt nasoale rau iar cele de la magazinul mobil la fel... si vreau, daca se gasesc tricouri cu sigla campionatului sau a Champions League pe umar cum sunt cele jucatorilor... asa ceva nu am vazut nicaieri. Imi puteti spune si mie daca tricourile jucatorilor care le poarta la meciuri sunt de bumbac sau supraelastic?
De obicei cea mai ieftina metoda e sa intri pe teren la un meci de-al Stelei si sa-i ceri tricoul lui Banel.
Magazin in Ghence cu ce? Cu cesti despre Steaua?![]()
Asta ar fi misto, dar pe mine nu ma bucura cu nimic, ca eu stau departe de Bucuresti, foarte departe.
Vineri, de la ora 12, va fi inaugurat, pentru mass-media, magazinul oficial al Stelei, anunțã site-ul oficial. Magazinul este amplasat la tribuna oficialã a stadionului din Bulevardul Ghencea.
E oltean... si are abia 15 ani! ![]()
Da' de unde sa ma pricep eu la meciuri si chesti?
Nu am fost niciodata in Ghencea am presupus si eu din ce am vazut la TV.
@laca_7
Steaua București și-a inaugurat astãzi magazinul de prezentare de la stadionul din Bulevardul Ghencea. Inaugurarea s-a fãcut în fața presei, Adi Ilie și Valeriu Argãsealã fiind prezenți din partea conducerii clubului. Ca o noutate, tricourile cumpãrate pot fi personalizate în incinta magazinului. Magazinul va fi deschis de luni pînã vineri, între orele 10-18. (Cristi Otopeanu)
Ia sa facem o vizita luni! ![]()
Sa vedem cu ce ne laudam!
Da, si veniti sa ne ziceti si noua ce v-a lasat "paf" acolo! ![]()
In sfarsit s-a deschis...
Citisem undeva ca au fost facute nu stiu ce donatii pentru magazin cu chestii vechi... am si eu un fanion de la Steaua - Anderlecht din 86... l-as dona magazinului! ![]()
Donatiile sunt pentru muzeu. Si au donat Radoi si fostele glorii pe 7 iunie.
Pentru muzeu se doneaza, nu pentru magazin! ![]()