Am revenit, uite si harta moldovei facuta intre cafeaua si tigara de dimineata, stiu ca nu am cateva greselute dar m-am prins de ele cam la jumatatea lucrului si nu mai puteam sa le corectez. Greselile sunt ca am sters o parte din drumurile principale si cateva granite de tinut. Oricum nu e chiar atat de mare baiul.
Hai sa iti zic acum cum sa faci tu sa corectezi astfel de greselute pe viitor. Dupa ce deschizi svg-ul in corel, de duci in Window-Dockers-Object Manager, bifezi object manager, o sa iti apara o caseta de text ceva mai mare cu niste optiunii. In caseta asta sunt toate elementele care compun imaginea noastra, adica text, linii, culori, etc.
Daca ai obiecte blocate, le deblochezi. Obiectele blocate, iti apar sub numele de PATH iar faptul ca sunt blocate iti arata un lacat inaintea numelui, ca sa le deblochezi dai clic dreapta si selectezi unlock, faci asta la toate obiectele blocate. (ca sa le selectezi pe toate tii apasat control si dai clic pe fiecare obiect).
Formele alea negre care apar, sunt defapt niste obiecte 'pline', ca sa intelegi, daca eu trag o linie curba in programul in care am facut svg-ul, cand o import in corel, corelul inchide forma mea si o umple cu negru. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi fiecare obiect si sa dai clic pe "remove color" din paleta de culori (prima culoare de sus, adica patratul ala alb cu un X pe mijloc).
Rog pe unul din moderatori sa modifice posturile astea, sa faca unul singur doar cu pozele, ca deja topicul asta e prea incarcat, sa ramana doar posturile legate de embleme.