Ur the boss ![]()
P.S: Sper ca postul meu cu nr. 100 sa fie cu noroc pentru diseara ... FORZA Steaua! :lol:
Ur the boss ![]()
P.S: Sper ca postul meu cu nr. 100 sa fie cu noroc pentru diseara ... FORZA Steaua! :lol:
@xzique: merci ![]()
@Ion: io ti-am dat mesaje ieri si ti-am spus punctul meu de vedere...nu are rost sa aleg eu daca adinho nu si-a ales...motivul?f simplu...cand va veni adinho se va strica tot randu ![]()
daca voi credeti ca bayern ii va ramane lui adinho(dar asta in mod sigur sa fie, fara sa mai schimbam orice ar fi) atunci eu imi aleg Liverpool
... acum facem cu vreti ![]()
so .... next julica ![]()
Haide frate anul asta,ca sa incepem Liga2 si noi nu alegem echipele.
chiar e aiurea,adinho nu putea sa spuna ce echipa vrea cuiva daca tot a plecat?e bataie de joc asta,putea da un mesaj lui ionut,sau altora din campionat sa zica ba vreau aia sau aia ,mare branza;asa mai dureaza 1 sapt pana aleg toti,apoi o sa plece altul,apoi cine stie ce se mai intampla
Deci pan` la urma ce se intampla ??? Eu cand aleg :roll:
acum ![]()
julica_maniaku - Valencia
prvrami -> Lyon
:!: jok3r_sarbu ----> NEWCASTLE UNITED :!:
ori o pun ori nu o pun :lol: :lol: :lol:
JUVENTUS TORINO :lol: :lol: :lol: 8)
v-a fentat blind ![]()
nu ne-a fentat...am vandut-o eu pe juve pe o bere...asta e toata combinatia :wink: :wink: :wink:
God_life00 - Atl.Madrid
alin_jeleu - Tottenham
JELEU daca ti-am promis ,ti-am promis.
Berea DUMINICA o dai.
JELEU daca ti-am promis ,ti-am promis.Berea DUMINICA o dai.
lol auzi la asta berea !! dintr-o bere u esti muci
)
veztiti de Liga 2.Si nu te mai baga aici sa faci OFFTOPIC.
Are dreptate GOD. In fond, acum ca e in prima Liga, poate sa bea oricat ![]()
hahaha ti-a zis-o gogo
))))
o sa fie cel mai tare sezon de dupa revolutie :lol: , obiectiv : salvarea de la retrogradare , mai are dragutzu...bristol city :o
dragutzu_89 - Werder Bremen
Sper sa nu va suparati ca am editat postul, dar m-am gandit mai bine si werder e o echipa mai potrivita pentru mine! eu fiind ultimul care alege echipa, nu incurc pe nimeni cu schimbarea facuta!ms de intelegere!
gata
:D adinho si incepem ![]()
pai adynho are...bayern i-a fost rezervata...dak nici asta nu-i convine...sa-si ia bristol city,vorba lu blindica ![]()