AcMilan14 .. iti zic eu ce iti place tzie de la Milan iti place ca u steaguri multe ..si coregrafii super tari ..dar tu nu stii ce e de fapt vezi ca sunt echipe mult mai tari in serie B si C ..verona .hellas, napoli ..torino.lecce..pescara..
Inter-Milan= Milan e mai tare
Lazio-roma= Lazio prin tifoseri
Torino-juve= torino ia facut tot timpul
hellas-chievo=hellas
genoa-samdoria=un adevarat derby
Ba cunosc f bine si ce este prin serie B
si mie imi place mult derbyul din genova.Din serie B simpatizez genoa.Adevarat sunt tifoserii tari dar Cs din Milano este peste ele la toate capitolele. Dar sa spui ca tifoserii ca hellas torino lecce pescara napoli sunt peste Milan... este o adevarata aberatie! Doar pentru faptul ca isi sustin echipa in serie b si nu in A nu inseamna ca sunt si peste(ca realizari vorbind) In prezent CS a scazut prin desfintarea Fossei dei leoni. Insa cred ca in europa Milan este pe primul loc in raportul "Echipa Mare Galerie Tare" Poti sa ma contrazici?
Milan cea mai tare echipa si CS cea mai tare peluza din europa ???!!!! Milan o fi intre primele,dar nu e prima. si nici CS. uita-te prin franta,grecia si italia si o sa vezi si alte peluze cel putin la fel de tari ca Peluza Sud Milan. uita-te la Lyon, psg, OM, saint ettiene, paok etc. sunt o gramada de peluze tari. daca ai fi obiectiv ai vedea. daca tie iti place Milan,gata se pisa pe toti.parerea mea e ca Lyon de exemplu, se pisa pe Milan si la ultraserie si pe teren.