FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-ar face suporterii pentru calificare :)

«123»
lvd 3118.02.2005 07:28

Am prins Valencia in cea mai neagra situatie a lor din ultimii ani si totusi....nu am reusit nimic NIMIC.

S-a vazut ca Steaua nu a avut meciuri oficiale in picioare 3 luni este f mult si amicalele sunt amicale.

Se pare ca diferenta dintre campionate este prea mare. Si cand ma gandesc ca joi vom avea o suprafata de joc execrabila, sansele noastre scad dupa acest 0-2 de pe Mestalla si fara Neaga?!? cel mai bun jucator al Stelei pe 2004 este revoltator..

Cred ca sunt cam incoerent dar asta numai de indignare si de nervi....

PS De ce este blocat forum-ul FC Steaua? le este frica de reactia suporterilor? cred ca ar trebui sa le fie.

Motanu D18.02.2005 10:30
Ce e cu atata tristete? Mai aveti o sansa la voi in Ghencea... Dar, v-ar trebui si un Aimar si un Di Vaio, ca nu prea aveti jucatori de fazi fixe. Iar Dica e din ce in ce mai prost. :lol:

Greu de crezut, poate, dar de data asta sunt perfect de acord cu tine. Poate ni-l imprumutati pe Petre pentru retur, ca e de 1000 de ori mai motivat decat Dica, iar la fazaele fixe avem nevoie de un jucator cu o buna lovitura de cap.

Si inca un lucru: Dica nu e prost, pur si simplu asa este el. Pacat ca ne-am dat seama prea tarziu...

Motanu D18.02.2005 10:51
Ce e cu atata tristete? Mai aveti o sansa la voi in Ghencea... Dar, v-ar trebui si un Aimar si un Di Vaio, ca nu prea aveti jucatori de fazi fixe. Iar Dica e din ce in ce mai prost. :lol:

Greu de crezut, poate, dar de data asta sunt perfect de acord cu tine. Poate ni-l imprumutati pe Petre pentru retur, ca e de 1000 de ori mai motivat decat Dica, iar la fazaele fixe avem nevoie de un jucator cu o buna lovitura de cap.

Si inca un lucru: Dica nu e prost, pur si simplu asa este el. Pacat ca ne-am dat seama prea tarziu...

reddog18.02.2005 17:08

Ma indoiesc ca Petre ar juca la voi... Dar ma bucur sa constat ca v-ati dat si voi seama ca avem un mijlocas de valoare, cel mai bun din tara.

Xander18.02.2005 21:09
PS De ce este blocat forum-ul FC Steaua? le este frica de reactia suporterilor? cred ca ar trebui sa le fie.

Nu stiu cum de nu ai putut intra.. ca eu tocmai azi am intrat pentru prima data pe acel forum si am citit ce e scris pe acolo.. Tu la ce ora ai incercat sa intri?

Ma indoiesc ca Petre ar juca la voi... Dar ma bucur sa constat ca v-ati dat si voi seama ca avem un mijlocas de valoare, cel mai bun din tara.

E hai.. nu te intinde la gluma.. :lol: :lol: :twisted: E bun mijlocas, dar pana la a fi cel mai bun din tara mai are de mancat mult...

Motanu D18.02.2005 21:10

Pai atata valoare aveti si voi, ca in rest...

gianini18.02.2005 23:11

daca ne-am califica, Borcea s-ar lega de nevasta-sa si s-ar arunca de pe un bloc.

Barcelona daca bate pe Chelsea, Borcea face infarct.

daca nevasta lu' Borcea ar purta bikini ros-albastri, Borcea si-ar taia **** si ar hali-o.

reddog19.02.2005 15:35
daca ne-am califica, Borcea s-ar lega de nevasta-sa si s-ar arunca de pe un bloc.

:P Daca asta e pretul ca Dinamo sa scape de Borcea, atunci, bun...

sorin_77719.02.2005 16:55

De Borcea nu puteti scapa nici daca il bagati in camera de gazare :)))

«123»