Sa vedem partea plina a paharului gol ? Care parte plina ? Ca nu avem atacanti in stare sa bage mingea in poarta ? Ca stoperii sunt lenti si ca avem conducatori nepriceputi ? Ca fotbalistii romani in cupele europene se tem si de umbra lor ?
Nu arbitrul e de vina ci Gigi, Zenga si Dica. Cristea a picat de prost din cauza lui Gigi. La fel si Zenga, oarecum...
Nea Gigi, vinde-l pe Dica in Coreea in locul lui Neaga. Si ai sa vezi ca ne vom califica !!!
Totusi o parte plina a paharului este: sa terminat 2-0 si nu 3-0; am jucat destul de bine contra Valenciei tinand cont ca a fost primul nostru meci oficial dupa aceasta imensa pauza competitionala care numai la noi poate fi de asa o durata..; ca daca nu ne calificam, vor fi mai preocupati de titlul22; ca sa vazut dupa acest meci ca Gigi e un oier si ca a fost greseala vietii lui ca il vinde pe Neaga; Dica a confirmat ca este un idiot si ca nu are ce cauta pe teren nici macar 5min...
Imi pare rau ca lui Cristea ii este patat numele cu faptele lui Gigi..
Singurul lucru cu care nu sunt deacord din ce ai scris e urmatorul: apararea noastra chiar a fost senzationala, a fost laudata si de comentatorii italieni si de toata lumea
Acum stiu ce as face pentru calificare: L-as da pe Dica afara...
Asta ar fi ca un bonus...
Te ajut si eu cu cea mai mare placere sa faci asta.
Tre sa recunosc ca dupa meciul de la Como erau putin suparat pe mine ca am fost in stare sa-l injur de mama de nenumarate ori in gura mea pe stadion pe Dica.. dar dupa ce a facut si aseara la meci nu mai mi-e ciuda deloc
:twisted:
Iar Dica e din ce in ce mai prost.
mai zici si tu din cand in cand cate un adevar :lol: :twisted: . Dar era nevoie sa zici "Dica e", ca se subantelegea ca e prost, nu trebuia sa te mai repetzi