FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-ar face suporterii pentru calificare :)

«123»
ADRIAN PACURAR16.02.2005 14:24

Sincer nu mai am stare , am innebunit , de abia astept sa inceapa meciul , nu stiu ce as face , sigur as urla ca un dement , apoi ce-o da domnul , cand am batut Anglia , gol Ganea din 11 m , am aterizat in fantana din fata statuii lui Avram Iancu , din Cluj , aveam toate actele la mine si cam doua milioane , ha , ha i-am uscat pe sarma , :D , cine stie cum mai reactionez acuma, numa sa fie bine.

sorin_77716.02.2005 15:58

nu stiu de ce dar cred ca m-as bucura mai tare si decat atunci cand Romania a trecut de Argentina in 94...

Xander16.02.2005 22:32

Dupa acest 2-0 ..., daca mai ne calificam chiar ca avem motive de a sarbatori asa cum trebuie..

Motanu D16.02.2005 22:42

Pentru a mai avea sanse la calificare trebuie sa luam cateva masuri:

1. Sa-i linsam pe Ciobanul si pe Stoica

2. Sa-l dam pe Dica la coreeni in locul lui Neaga

3. Sa ne facem datoria de suporteri si sa sustinem echipa pana la capat, indiferent daca ne calificam sau daca ne bate Valencia cu 8-0 pe Ghencea !!!

FORZA Steaua ?!

Xander16.02.2005 22:53

Deabia ma abtineam sa nu-l injur pe Dica, ca eram cu tata de fatza.... Futu-i .... de spurcat, ce cauta ala pe teren ???!!! Si alaturi de el il pun si pe Messina care a confirmat regula.. si-a aratat inca o data "calitatile" de ?arbitru?.. Chiar am avut ghinion.., nu avem ce face.. daca si Cristea nu era asa de fraier si suta pe poarta alta era treaba acu.. Am scapat o sansa uriasa de a bate chiar valencia..am dat cu picioru la o mareeee sansa!! Pacat!! Din pacate trebuie sa o spun, NE LIPSESTE MENTALITATEA DE INVINGATORI LA NIVEL INTERNATIONAL!

Virgil16.02.2005 22:56

Ghinion.Cu "ghi" de la Ghioane.Doua faze fixe au stat la originea celor doua goluri primite.Steaua a jucat bine în repriza a II-a,când putea sa înscrie cel putin un gol.Am fost clar peste ei.Baietii au muncit enorm si au dorit sa obtina un rezultat bun.Pacat.

Spaniolii,niste criminali.Arbitrii,niste labagii nenorociti care au tolerat jocul brutal al gazdelor.Spre final am fost mult peste ei.

Sunt încrezator ca la Bucuresti putem întoarce rezultatul.Pacat ca Neaga nu a fost folosit.Auzi motiv si pe Zenga:ca nu introduce în teren un jucator care nu mai poate fi conexat la tensiunea jocului.Bizar.Neaga a fost lucrat.

Fruntea sus stelisti.Mai sunt de jucat 90'.Si nu oriunde.Ci în iadul de pe Ghencea.Ai nostri vor fi!

FORZA

Virgil16.02.2005 22:58

Ghinion.Cu "ghi" de la Ghioane.Doua faze fixe au stat la originea celor doua goluri primite.Steaua a jucat bine în repriza a II-a,când putea sa înscrie cel putin un gol.Am fost clar peste ei.Baietii au muncit enorm si au dorit sa obtina un rezultat bun.Pacat.

Spaniolii,niste criminali.Arbitrii,niste labagii nenorociti care au tolerat jocul brutal al gazdelor.Spre final am fost mult peste ei.

Sunt încrezator ca la Bucuresti putem întoarce rezultatul.Pacat ca Neaga nu a fost folosit.Auzi motiv si pe Zenga:ca nu introduce în teren un jucator care nu mai poate fi conexat la tensiunea jocului.Bizar.Neaga a fost lucrat.

Fruntea sus stelisti.Mai sunt de jucat 90'.Si nu oriunde.Ci în iadul de pe Ghencea.Ai nostri vor fi!

FORZA

Xander16.02.2005 23:29

Bravo pt acest optimism :D ..daca ar fi si jucatorii asa ca tine, am ajunge an de an departe!

Am avut nesansa astazi, asta e... Messina a fost de tot rasul...!

Ne va fi f.f.f.greu sa dam 2goluri si sa nu primim nici unul! Dar sa vedem si partea plina a paharului: daca nu apara Hamu in ultimul minut acel cap al lui Coradi? Ce mai faceam la 3-0 ?

Motanu D17.02.2005 00:50
Bravo pt acest optimism :D ..daca ar fi si jucatorii asa ca tine, am ajunge an de an departe!

Am avut nesansa astazi, asta e... Messina a fost de tot rasul...!

Ne va fi f.f.f.greu sa dam 2goluri si sa nu primim nici unul! Dar sa vedem si partea plina a paharului: daca nu apara Hamu in ultimul minut acel cap al lui Coradi? Ce mai faceam la 3-0 ?

Sa vedem partea plina a paharului gol ? Care parte plina ? Ca nu avem atacanti in stare sa bage mingea in poarta ? Ca stoperii sunt lenti si ca avem conducatori nepriceputi ? Ca fotbalistii romani in cupele europene se tem si de umbra lor ?

Nu arbitrul e de vina ci Gigi, Zenga si Dica. Cristea a picat de prost din cauza lui Gigi. La fel si Zenga, oarecum...

Nea Gigi, vinde-l pe Dica in Coreea in locul lui Neaga. Si ai sa vezi ca ne vom califica !!!

sorin_77717.02.2005 06:57

Acum stiu ce as face pentru calificare: L-as da pe Dica afara...

grigloco17.02.2005 11:54

si eu....ca de obicei a jucat extrem de prost ! in afara de pasa aia cu calcaiul, care a fost "acceptabila", sa spunem asa, nu a facut absolut nimic...iar faza cu Neaga, ca gandul lui e in alta parte....e o porcarie...cred ca el si cu Bostina ar fi facut un joc mult mai bun in locul lui Dica si Ciocoiu...sau ma rog, mai existau si alte combinatii, dar oricum nu cu Dica !!! Sa speram ca in Ghencea nu ne vom face de ras, ca oricum pt calificare sansele sunt cam mici...daca nu foarte mici...dar sa privim si o parte buna: poate acum se vor concentra mai mult asupra 22-ului !!! :lol:

reddog17.02.2005 13:26

Ce e cu atata tristete? Mai aveti o sansa la voi in Ghencea... Dar, v-ar trebui si un Aimar si un Di Vaio, ca nu prea aveti jucatori de fazi fixe. Iar Dica e din ce in ce mai prost. :lol:

grigloco17.02.2005 13:41

mda....mai avem o sansa extrem de mare :cry: ....si nu mai zi nimic de Dica te rog ca suntem satuli de el...

reddog17.02.2005 13:49

Incercam doar sa va ridic moralul... Pe cine vezi in locul lui Dica? Neaga cred ca e tinut la pastrare.

grigloco17.02.2005 14:27

nu stiu...oricine in afara de el...imi vine cateodata sa sparg TV-ul cand vad cum greseste !

reddog17.02.2005 14:35

Stiu sentimentul. Dar, vezi ca e cam scump un TV bun... :P

grigloco17.02.2005 15:23

da stiu...da pot sa ma abtin...nu se merita sa-l sparg din cauza lu' Dica :lol:

reddog17.02.2005 15:25

Aici chiar ai gandit foarte bine. Nu merita.

grigloco17.02.2005 15:28

poate ar fi meritat daca ar fi dat un gol(macar) :lol: poate asa mai mergea....

reddog17.02.2005 15:41

Lasa ca a dat Cristea in locul lui... :P

grigloco17.02.2005 15:45

da...a dat putzin pe langa stalpul stang al portii lui Palop de la 11m...ce tareeee !!!

reddog17.02.2005 16:12

Da, intr-adevar, atunci defensiva Valenciei a cam fost facuta varza.

grigloco17.02.2005 16:34

cam asa ceva...si nu prea ai multe oportunitati ca asta intr-un meci cu Valencia. daca si pe alea le ratezi....

Xander17.02.2005 22:12
Sa vedem partea plina a paharului gol ? Care parte plina ? Ca nu avem atacanti in stare sa bage mingea in poarta ? Ca stoperii sunt lenti si ca avem conducatori nepriceputi ? Ca fotbalistii romani in cupele europene se tem si de umbra lor ?

Nu arbitrul e de vina ci Gigi, Zenga si Dica. Cristea a picat de prost din cauza lui Gigi. La fel si Zenga, oarecum...

Nea Gigi, vinde-l pe Dica in Coreea in locul lui Neaga. Si ai sa vezi ca ne vom califica !!!

Totusi o parte plina a paharului este: sa terminat 2-0 si nu 3-0; am jucat destul de bine contra Valenciei tinand cont ca a fost primul nostru meci oficial dupa aceasta imensa pauza competitionala care numai la noi poate fi de asa o durata..; ca daca nu ne calificam, vor fi mai preocupati de titlul22; ca sa vazut dupa acest meci ca Gigi e un oier si ca a fost greseala vietii lui ca il vinde pe Neaga; Dica a confirmat ca este un idiot si ca nu are ce cauta pe teren nici macar 5min...

Imi pare rau ca lui Cristea ii este patat numele cu faptele lui Gigi..

Singurul lucru cu care nu sunt deacord din ce ai scris e urmatorul: apararea noastra chiar a fost senzationala, a fost laudata si de comentatorii italieni si de toata lumea

Acum stiu ce as face pentru calificare: L-as da pe Dica afara...

Asta ar fi ca un bonus...

Te ajut si eu cu cea mai mare placere sa faci asta.

Tre sa recunosc ca dupa meciul de la Como erau putin suparat pe mine ca am fost in stare sa-l injur de mama de nenumarate ori in gura mea pe stadion pe Dica.. dar dupa ce a facut si aseara la meci nu mai mi-e ciuda deloc :D :twisted:

Iar Dica e din ce in ce mai prost.

mai zici si tu din cand in cand cate un adevar :lol: :twisted: . Dar era nevoie sa zici "Dica e", ca se subantelegea ca e prost, nu trebuia sa te mai repetzi :D

sorin_77718.02.2005 07:04

Cum zici tu Xander... s-a terminat 2-0 si nu 3-0...

La ocazii a fost 4-2... Poate daca mai aveam si noi una inscria si Dica, dar pentru a treia ocazie Dica trebuia sa fie Neaga....

«123»